wate
Registered User
- نوشتهها
- 194
- لایکها
- 94
سلامسلام دوست عزیز این صندوق امین آشنا بعد از چند روز بالاخره تایید کرد ولی ارزش هر واحد از 100 هزار تومان بیشتر هست. تکلیف باقیمانده پول چی میشه ؟
شما اطلاع دارین؟ الان تقریبا 93 هزار تومن باقی مونده. باز هم ممنون.
مشاهده پیوست 1036437
سلامبا سلام
در حال حاضر بهترین بانک برا روز شما رو یک ساله کدوم هست ؟ بانکی بالای 20 درصد باز میکنه ؟
سپرده را باطل و در یک صندوق سرمایه گزاری کنیددوستان ما حتی سپرده یکساله ای هم که داشتیم توی نور با توجه به اینکه برای شش ماه قبل هست این ماه خیلی کم واریز شده در صورتی که روز شمار حتی اگه با دستور بانک مرکزی تغییر کرده باشه اما سپرده یکساله که دیگه نباید تغییر کرده باشه وقتی هنوز 6 ماه مانده به سر رسید؟ الان چه کنم؟ با شعبه هم صحبت میکنی میگن نمیدونیم شاید بعدا واریز بشه اخه امروز پنجم بود فردا ششم دیگه کی میخواد واریز بشه اونکه از روزشمار که شده 10 درصد اینم از سپرده های یکسالشون که نباید تغییری پیش میامد
اسکرین شات بگذاریددوستان من در سایت امین آشنا ثبت نام کردم و حتی وارد محیط کاربری هم شدم ولی بعد از اون ،مشکل در لاگین سیستمی، دارم !! باید حتما به شعبه مراجعه کنم یا مشکل از جای دیگه ای هست ؟
Sent from my P024 using Tapatalk
بفرمائیداسکرین شات بگذارید
خیر، چند ساعته که صرفا امروز وبسایت کلیه صندوقهای با طراحی شرکت Narin Co از جمله امین آشنا و گردشگری (gbfund.ir) و مشترک یکم ایرانیان بانک اقتصاد نوین (iranianfund.com) و ... در لاگین مشکل پیدا کردند که قطعا تا فردا حل خواهد شد.دوستان من در سایت امین آشنا ثبت نام کردم و حتی وارد محیط کاربری هم شدم ولی بعد از اون ،مشکل در لاگین سیستمی، دارم !! باید حتما به شعبه مراجعه کنم یا مشکل از جای دیگه ای هست ؟
Sent from my P024 using Tapatalk
سلام. ببخشید دوست عزیز صندوق امین آشنا یا گردشگری به شما رسید پذیره نویسی هم دادن؟ به نظرتون گرفتنش مهم هست؟گردشگری دارم اوکی هست
امین آشنا هم دارم
تماس گرفتم مابقی واریز شب 3 ام اتفاق افتاده. حضوری مراجعه میکنم و نتیجه رو عرض میکنماون دوستمون هم که میگفتن واریز نشده پیداشون نیست ببینیم چیکار کردن. امروز دارم میرم شعبه اگه واریز نمیشه حتی سپرده یکساله ای که کردم بردارم سپرده رو اگه کسی هم ازتوی موسسه نور سپره ای داره حتما چک کنید این ماه واریزی خیلی کمتر از ماه های قبل بوده حتی یکساله ها برید و با ماه های قبل چک کنید متوجه میشید.
این سوال من هم هستسلام. ببخشید دوست عزیز صندوق امین آشنا یا گردشگری به شما رسید پذیره نویسی هم دادن؟ به نظرتون گرفتنش مهم هست؟
چون اینترنتی که رسیدی چیزی بهمون نمی دن. ممنون
حضوری مراجعه کردم برای سپرده های چند ماه پیش قبل از کم شدن نرخ سود ها مشکلی نبود و با تاخیر واریز شد ولی سود روزشمار شده 10 درصدتماس گرفتم مابقی واریز شب 3 ام اتفاق افتاده. حضوری مراجعه میکنم و نتیجه رو عرض میکنم
Sent from Samsung-S7 usingTapatalk
حالا جالبه با اینکه موسسه ها باید دست و دل بازتری نسبت به بانکها داشته باشند اما موسسه نور برای من که 10 درصد واریز میکنه روزشمار اگه میدونستم اینجوری میشه قبل از اینکه جریان روزشمارها کم بشه توی بانک آینده قبل از یازدهم یه حساب اینده ساز و همچنین یک حساب روزشمار باز کرده بودم و انتقال میدادم الان دیگه فکر نمیکنم همچین حساب هابی رو افتتاح کنن.دوستان بانک قوامین امروز سوال کردم در مورد سپرده های با کف 2 میلیون 20 درصدی گفتن که سود دست نخورده و همچنان 20 درصد هست بدون تغییر و کف 2 میلیون هم از بین رفته(فقط در مورد واریز از شعبه به حساب فراموش کردم سوال بپرسم چون قبلا نمیشد از شعبه به این حساب پول واریز کرد)
بانک اینده هم در مورد اون حساب 22 درصدی روزشمار سوال کردم که کد ملیم رو پرسید و توی سیستم چک کرد گفت حساب شما 22 درصدی هست
اگر پرداختتون دیروز تایید شده به NAV امروز که پس از تعطیلات محاسبه میشه واحد براتون صادر خواهد شد.دوستان مطلع لطفا راهنمایی بفرمایند
دیروز از طریق اینترنت بانک به حساب امین آشنا پول ریختم و تایید شده ولی هنوز واحد صادر نکرده
سوال اینه امروز صادر میکنه؟ به قیمت امروز؟ (5شنبه ها هم ظاهرا صندوقشون فعاله ولی کسی جواب نمیده!)
صدور گواهی با مهر و امضا برای صندوق گردشگری در شعب بانک گردشگری (آدرسها) و برای صندوق امین آشنا ایرانیان در شعب کارگزاری سهم آشنا (آدرسها) انجام میشه. کارگزاری سهم آشنا مدیر یه صندوق دیگه (با سرمایه 16 در مقابل 305 میلیارد تومان) مجددا با ضمانت نقد شوندگی بانک حکمت ایرانیان هم هست (حکمت آشنا ایرانیان) که صدور و ابطال اینترنتی هم داره و گواهیش در شعب بانک حکمت ایرانیان (آدرسها) صادر میشه.سلام. ببخشید دوست عزیز صندوق امین آشنا یا گردشگری به شما رسید پذیره نویسی هم دادن؟ به نظرتون گرفتنش مهم هست؟
چون اینترنتی که رسیدی چیزی بهمون نمی دن. ممنون
ن نمیشه از شعبه پول ب حساب 20 درصدی واریز کنی . بیرون شعبه کارت به کارت فقط میشه .دوستان بانک قوامین امروز سوال کردم در مورد سپرده های با کف 2 میلیون 20 درصدی گفتن که سود دست نخورده و همچنان 20 درصد هست بدون تغییر و کف 2 میلیون هم از بین رفته(فقط در مورد واریز از شعبه به حساب فراموش کردم سوال بپرسم چون قبلا نمیشد از شعبه به این حساب پول واریز کرد)