• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

wate

Registered User
لایک‌ها
94
همه صندوقها حداقل 20% را پیش بینی میکنند
ولی گردشگری تمام امور حضوری است

سلام دوست عزیز این صندوق امین آشنا بعد از چند روز بالاخره تایید کرد ولی ارزش هر واحد از 100 هزار تومان بیشتر هست. تکلیف باقیمانده پول چی میشه ؟
شما اطلاع دارین؟ الان تقریبا 93 هزار تومن باقی مونده. باز هم ممنون.

0000.jpg

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
سلام دوست عزیز این صندوق امین آشنا بعد از چند روز بالاخره تایید کرد ولی ارزش هر واحد از 100 هزار تومان بیشتر هست. تکلیف باقیمانده پول چی میشه ؟
شما اطلاع دارین؟ الان تقریبا 93 هزار تومن باقی مونده. باز هم ممنون.

مشاهده پیوست 1036437
سلام
باقیمانده پول برایتان امروزحواله پایا شده است به شماره شبایی که ثبت نموده اید

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
با سلام
در حال حاضر بهترین بانک برا روز شما رو یک ساله کدوم هست ؟ بانکی بالای 20 درصد باز میکنه ؟

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
با سلام
در حال حاضر بهترین بانک برا روز شما رو یک ساله کدوم هست ؟ بانکی بالای 20 درصد باز میکنه ؟
سلام
سپرده که هیچ
ولی صندوق بانک گردشگری 20%
امین آشنا بانک حکمت 23.1%

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
دوستان ما حتی سپرده یکساله ای هم که داشتیم توی نور با توجه به اینکه برای شش ماه قبل هست این ماه خیلی کم واریز شده در صورتی که روز شمار حتی اگه با دستور بانک مرکزی تغییر کرده باشه اما سپرده یکساله که دیگه نباید تغییر کرده باشه وقتی هنوز 6 ماه مانده به سر رسید؟ الان چه کنم؟ با شعبه هم صحبت میکنی میگن نمیدونیم شاید بعدا واریز بشه اخه امروز پنجم بود فردا ششم دیگه کی میخواد واریز بشه اونکه از روزشمار که شده 10 درصد اینم از سپرده های یکسالشون که نباید تغییری پیش میامد

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
دوستان ما حتی سپرده یکساله ای هم که داشتیم توی نور با توجه به اینکه برای شش ماه قبل هست این ماه خیلی کم واریز شده در صورتی که روز شمار حتی اگه با دستور بانک مرکزی تغییر کرده باشه اما سپرده یکساله که دیگه نباید تغییر کرده باشه وقتی هنوز 6 ماه مانده به سر رسید؟ الان چه کنم؟ با شعبه هم صحبت میکنی میگن نمیدونیم شاید بعدا واریز بشه اخه امروز پنجم بود فردا ششم دیگه کی میخواد واریز بشه اونکه از روزشمار که شده 10 درصد اینم از سپرده های یکسالشون که نباید تغییری پیش میامد
سپرده را باطل و در یک صندوق سرمایه گزاری کنید

mohammad_moazzen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان من در سایت امین آشنا ثبت نام کردم و حتی وارد محیط کاربری هم شدم ولی بعد از اون ،مشکل در لاگین سیستمی، دارم !! باید حتما به شعبه مراجعه کنم یا مشکل از جای دیگه ای هست ؟

Sent from my P024 using Tapatalk

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
دوستان من در سایت امین آشنا ثبت نام کردم و حتی وارد محیط کاربری هم شدم ولی بعد از اون ،مشکل در لاگین سیستمی، دارم !! باید حتما به شعبه مراجعه کنم یا مشکل از جای دیگه ای هست ؟

اسکرین شات بگذارید

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456

خیر، چند ساعته که صرفا امروز وبسایت کلیه صندوقهای با طراحی شرکت Narin Co از جمله امین آشنا و گردشگری (gbfund.ir) و مشترک یکم ایرانیان بانک اقتصاد نوین (iranianfund.com) و ... در لاگین مشکل پیدا کردند که قطعا تا فردا حل خواهد شد.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
اون دوستمون هم که میگفتن واریز نشده پیداشون نیست ببینیم چیکار کردن. امروز دارم میرم شعبه اگه واریز نمیشه حتی سپرده یکساله ای که کردم بردارم سپرده رو اگه کسی هم ازتوی موسسه نور سپره ای داره حتما چک کنید این ماه واریزی خیلی کمتر از ماه های قبل بوده حتی یکساله ها برید و با ماه های قبل چک کنید متوجه میشید.

wate

Registered User
لایک‌ها
94
گردشگری دارم اوکی هست
امین آشنا هم دارم
سلام. ببخشید دوست عزیز صندوق امین آشنا یا گردشگری به شما رسید پذیره نویسی هم دادن؟ به نظرتون گرفتنش مهم هست؟
چون اینترنتی که رسیدی چیزی بهمون نمی دن. ممنون

amir.h.akbari

Registered User
لایک‌ها
61
اون دوستمون هم که میگفتن واریز نشده پیداشون نیست ببینیم چیکار کردن. امروز دارم میرم شعبه اگه واریز نمیشه حتی سپرده یکساله ای که کردم بردارم سپرده رو اگه کسی هم ازتوی موسسه نور سپره ای داره حتما چک کنید این ماه واریزی خیلی کمتر از ماه های قبل بوده حتی یکساله ها برید و با ماه های قبل چک کنید متوجه میشید.
تماس گرفتم مابقی واریز شب 3 ام اتفاق افتاده. حضوری مراجعه میکنم و نتیجه رو عرض میکنم

Sent from Samsung-S7 usingTapatalk

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
سلام. ببخشید دوست عزیز صندوق امین آشنا یا گردشگری به شما رسید پذیره نویسی هم دادن؟ به نظرتون گرفتنش مهم هست؟
این سوال من هم هست
من هم تو صندوق امین اشنا گواهی خریدم ایا لازمه که حضوری بریم شعبه تا مدرکی یا رسید بدن ؟!

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
دوستان مطلع لطفا راهنمایی بفرمایند
دیروز از طریق اینترنت بانک به حساب امین آشنا پول ریختم و تایید شده ولی هنوز واحد صادر نکرده
سوال اینه امروز صادر میکنه؟ به قیمت امروز؟ (5شنبه ها هم ظاهرا صندوقشون فعاله ولی کسی جواب نمیده!)

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
تماس گرفتم مابقی واریز شب 3 ام اتفاق افتاده. حضوری مراجعه میکنم و نتیجه رو عرض میکنم

Sent from Samsung-S7 usingTapatalk
حضوری مراجعه کردم برای سپرده های چند ماه پیش قبل از کم شدن نرخ سود ها مشکلی نبود و با تاخیر واریز شد ولی سود روزشمار شده 10 درصد

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
دوستان بانک قوامین امروز سوال کردم در مورد سپرده های با کف 2 میلیون 20 درصدی گفتن که سود دست نخورده و همچنان 20 درصد هست بدون تغییر و کف 2 میلیون هم از بین رفته(فقط در مورد واریز از شعبه به حساب فراموش کردم سوال بپرسم چون قبلا نمیشد از شعبه به این حساب پول واریز کرد)
بانک اینده هم در مورد اون حساب 22 درصدی روزشمار سوال کردم که کد ملیم رو پرسید و توی سیستم چک کرد گفت حساب شما 22 درصدی هست

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
دوستان بانک قوامین امروز سوال کردم در مورد سپرده های با کف 2 میلیون 20 درصدی گفتن که سود دست نخورده و همچنان 20 درصد هست بدون تغییر و کف 2 میلیون هم از بین رفته(فقط در مورد واریز از شعبه به حساب فراموش کردم سوال بپرسم چون قبلا نمیشد از شعبه به این حساب پول واریز کرد)
بانک اینده هم در مورد اون حساب 22 درصدی روزشمار سوال کردم که کد ملیم رو پرسید و توی سیستم چک کرد گفت حساب شما 22 درصدی هست
حالا جالبه با اینکه موسسه ها باید دست و دل بازتری نسبت به بانکها داشته باشند اما موسسه نور برای من که 10 درصد واریز میکنه روزشمار اگه میدونستم اینجوری میشه قبل از اینکه جریان روزشمارها کم بشه توی بانک آینده قبل از یازدهم یه حساب اینده ساز و همچنین یک حساب روزشمار باز کرده بودم و انتقال میدادم الان دیگه فکر نمیکنم همچین حساب هابی رو افتتاح کنن.

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
دوستان مطلع لطفا راهنمایی بفرمایند
دیروز از طریق اینترنت بانک به حساب امین آشنا پول ریختم و تایید شده ولی هنوز واحد صادر نکرده
سوال اینه امروز صادر میکنه؟ به قیمت امروز؟ (5شنبه ها هم ظاهرا صندوقشون فعاله ولی کسی جواب نمیده!)
اگر پرداختتون دیروز تایید شده به NAV امروز که پس از تعطیلات محاسبه میشه واحد براتون صادر خواهد شد.

صدور گواهی با مهر و امضا برای صندوق گردشگری در شعب بانک گردشگری (آدرسها) و برای صندوق امین آشنا ایرانیان در شعب کارگزاری سهم آشنا (آدرسها) انجام میشه. کارگزاری سهم آشنا مدیر یه صندوق دیگه (با سرمایه 16 در مقابل 305 میلیارد تومان) مجددا با ضمانت نقد شوندگی بانک حکمت ایرانیان هم هست (حکمت آشنا ایرانیان) که صدور و ابطال اینترنتی هم داره و گواهیش در شعب بانک حکمت ایرانیان (آدرسها) صادر میشه.

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
ن نمیشه از شعبه پول ب حساب 20 درصدی واریز کنی . بیرون شعبه کارت به کارت فقط میشه .

بالا