amir.h.akbari
Registered User
الان برای افتتاح حساب بالاترین سود قوامین چطورهن نمیشه از شعبه پول ب حساب 20 درصدی واریز کنی . بیرون شعبه کارت به کارت فقط میشه .
Sent from Samsung-S7 usingTapatalk
الان برای افتتاح حساب بالاترین سود قوامین چطورهن نمیشه از شعبه پول ب حساب 20 درصدی واریز کنی . بیرون شعبه کارت به کارت فقط میشه .
دوستان بانک قوامین امروز سوال کردم در مورد سپرده های با کف 2 میلیون 20 درصدی گفتن که سود دست نخورده و همچنان 20 درصد هست بدون تغییر و کف 2 میلیون هم از بین رفته(فقط در مورد واریز از شعبه به حساب فراموش کردم سوال بپرسم چون قبلا نمیشد از شعبه به این حساب پول واریز کرد)
بانک اینده هم در مورد اون حساب 22 درصدی روزشمار سوال کردم که کد ملیم رو پرسید و توی سیستم چک کرد گفت حساب شما 22 درصدی هست
الان اگه بخوای تازه افتتاح حساب کنی همه بانک شده 10 روز شمار ، 15 یکسالهالان برای افتتاح حساب بالاترین سود قوامین چطوره
Sent from Samsung-S7 usingTapatalk
برای صندوق امین آشنا ایرانیان در شعب کارگزاری سهم آشنا (آدرسها) انجام میشه. کارگزاری سهم آشنا مدیر یه صندوق دیگه (با سرمایه 16 در مقابل 305 میلیارد تومان) مجددا با ضمانت نقد شوندگی بانک حکمت ایرانیان هم هست (حکمت آشنا ایرانیان) که صدور و ابطال اینترنتی هم داره و گواهیش در شعب بانک حکمت ایرانیان (آدرسها) صادر میشه.
سلام. درسته، از طرفی واحدهای سرمایه گذاریش هم داره گرونتر میشه.اين صندوق امين آشنا خوب داره جذب نقدينگي مي كنه مخصوصا تو اين هفته ها ميانگين روزي 2 تا 5 ميليارد قبلا روزي بين 200 تا 300 ميليون بود.
سلام صندوق امین آشنا مال کدوم بانکه؟ باید رفت توی بانک افتتاح حساب کرد؟ بعد واریز کرد به صندوق؟ سود واریزی هر ماه حدود چقدر بوده؟ هر موقع پولت رو بخوای بهت میده؟ ممنون میشم کمی توضیح بدید چون منم از نور برداشت کردم روزشمار رو میخوام ببرم جای دیگه.اين صندوق امين آشنا خوب داره جذب نقدينگي مي كنه مخصوصا تو اين هفته ها ميانگين روزي 2 تا 5 ميليارد قبلا روزي بين 200 تا 300 ميليون بود. سر رسيد حساب هاي يكساله موسسات كه سود بالاتر مي داند و الان كردند 15 درصد يكي از اين عوامل هست. نمونش خودم كه تو موسسه ملل(عسكريه) حساب يكساله داشتم سررسيد تموم شد بعد سودو كرد 15 منم كشيدم بيرون بردم صندوق امين آشنا. روزي كه رفتم موسسه ملل همه داشتن فرم ساتنا پر مي كردند رئيس شعبه مي گفت صبر كنيد هفته آينده صندوق موسسه شروع به كار مي كنه ولي كسي گوش نمي كرد.
الان خطر كمبود نقدينگي رو خيلي از اين موسسات مثل ملل تهديد مي كنه.
بله، ولی گواهی اینترنتی بدون مهر و امضا هست. همونطور که در وبسایت رسمی وابسته به سازمان بورس مشاهده می کنید به محض صدور واحد بایستی اطلاعات و آمار کامل افراد رو انتقال بدند و حسابرسی دقیقی صورت میگیره: http://www.fipiran.com/FundDetails?regno=11049سلام. ببخشید دوست عزیز گواهی بصورت اینترنتی نمیشه گرفت؟
به نظرتون کسی که گواهی نداشته باشه آیا همین پرداخت اینترنتی سندی ، مدرکی واسش بحساب میاد منظورم اینه میشه چیزی رو باهاش اثبات کرد؟
بعد این صندوق حکمت آشنا سودش چند درصد ه ؟ فکر کنم زیاد نیست .
از راهنمایتون خیلی ممنون .
بیس قیمت 100 هزارتومانه، از اول تا آخر ماه هر مقدار که قیمت صدور گرونتر بشه در واقع سود روزشمار از اول ماه تا اون روزه که در ماه بعدی باز به 100 هزار تومان برخواهد گشت! روند کلیه ی صندوقها به همین شکله.سلام. درسته، از طرفی واحدهای سرمایه گذاریش هم داره گرونتر میشه.
شما از سود صندوق بانک شهر اطلاعی نداری؟
دوست عزیز شما بانک متعلق به ارتش که در تمامی پادگانها شعبه و یا ATM داره و پرسنل حقوقهاشون رو از اونجا دریافت می کنند رو با موسسه مقایسه می کنید؟! اگه به یک جمله ی بدون منبع و دلیل گفتنه که هیچ کدوم از بانکها وضعشون خوب نیست. اتفاقا بانک حکمت ایرانیان در کنار بانک آینده و 6 بانک دیگه تنها بانکهایی بودند که مجوز برگزاری مجمعشون رو امسال سر موقع دریافت کردند، بر خلاف خیلی از بانکها و موسسات که هنوزم مجمعشون برگزار نشده! (منبع)بچه ها گردشگری صندوقش باز شده .مطمن تره اونجا باز کنید.این حکمت ایرانیان مثل موسسه هست .وضعشم خوب نیس .گردشگری هم ساتناش بازه هم تراز نامه جدیدش خوبه.
سلام صندوق امین آشنا مال کدوم بانکه؟ باید رفت توی بانک افتتاح حساب کرد؟ بعد واریز کرد به صندوق؟ سود واریزی هر ماه حدود چقدر بوده؟ هر موقع پولت رو بخوای بهت میده؟ ممنون میشم کمی توضیح بدید چون منم از نور برداشت کردم روزشمار رو میخوام ببرم جای دیگه.
صندوق های دیگه از جمله صندوق بانک گردشگری الان چه مقدار سود میده؟ عیر این دو صندوق دیگه صندوق خاصی وجود نداره؟
خو بانک صادراتم حقوق خیلیهارو میده و 3000 میلیارد زیان داره .مقایسه جالبی نبود .از لحاظ سرمایه اولیه از گردشگری کوچیکتره دوم احتمال ادغامش هست .سوم چند وقت حقوق ارتش ها عقب افتاد نداده بود .چهارم من کار درسم اینه تو امار بورس و بانک ها باشم و امار همه چی رو داشته باشم بیکار نیستم هی منبع بزارم .مجوز برگزاری مجمع با یک سری زیر میزی ها داره تو اینده و چند تا بانک دیگه انجام میشه .هر روز مگه ادم میخواد صندوق ببنده باز کنه که اینترنتی باشه شما صندوق رو با حساب کوتاه مدت اشتباه گرفتیبله، ولی گواهی اینترنتی بدون مهر و امضا هست. همونطور که در وبسایت رسمی وابسته به سازمان بورس مشاهده می کنید به محض صدور واحد بایستی اطلاعات و آمار کامل افراد رو انتقال بدند و حسابرسی دقیقی صورت میگیره: http://www.fipiran.com/FundDetails?regno=11049
چون شما واریز رو به حساب صندوق انجام میدید و نه شخص و متولی معتمد سازمان بورس (یک شرکت حسابرسی رسمی) بر این حسابها نظارت مستمر داره خودش سند محسوب میشه. منتهی برای مقابله با پولشویی و همینطور ثبت نمونه امضا برای برداشت حضوری بهتره که در صورت امکان یکبار به یکی از شعب صندوق مراجعه کنید. هماهنگی بیشتر با تماس با 021-2771 داخلی 4.
بیس قیمت 100 هزارتومانه، از اول تا آخر ماه هر مقدار که قیمت صدور گرونتر بشه در واقع سود روزشمار از اول ماه تا اون روزه که در ماه بعدی باز به 100 هزار تومان برخواهد گشت! روند کلیه ی صندوقها به همین شکله.
بانک شهر قراره پیش بینی سود رو به 15% کاهش بده ولی با مبلغ جبرانی در حدود 20% خواهد بود همانند صندوق لوتوس بانک پارسیان.
دوست عزیز شما بانک متعلق به ارتش که در تمامی پادگانها شعبه و یا ATM داره و پرسنل حقوقهاشون رو از اونجا دریافت می کنند رو با موسسه مقایسه می کنید؟! اگه به یک جمله ی بدون منبع و دلیل گفتنه که هیچ کدوم از بانکها وضعشون خوب نیست. اتفاقا بانک حکمت ایرانیان در کنار بانک آینده و 6 بانک دیگه تنها بانکهایی بودند که مجوز برگزاری مجمعشون رو امسال سر موقع دریافت کردند، بر خلاف خیلی از بانکها و موسسات که هنوزم مجمعشون برگزار نشده! (منبع)
صندوق بانک گردشگری هم جزو پرسود ترین صندوقها بوده در ماههای اخیر، ولی تنها مشکلش اینه که هیچ امکانات اینترنتی نداره.
ضامن نقد شنوندگی صندوق امین آشنا ایرانیان بانک حکمت ایرانیانه. برای جزییات افتتاح حساب هم یا صفحات قبل رو مطالعه بفرمایید و یا با شماره 021-2771 داخلی 4 تماس بگیرید.
هر دو این صندوقها در حدود 22-23% سود روزشمار پرداخت می کنند و حداکثر ظرف یکروز کاری تمام و یا کل پولتون رو بر میگردونند (به علت ضمانت نقد شوندگی بانکی هیچ محدودیتی در این مورد ندارند).
شما شماره تلفن داخلی میدی پورسانتی چیزی میگیری کارمندی هستی؟مشکوک میزنیبله، ولی گواهی اینترنتی بدون مهر و امضا هست. همونطور که در وبسایت رسمی وابسته به سازمان بورس مشاهده می کنید به محض صدور واحد بایستی اطلاعات و آمار کامل افراد رو انتقال بدند و حسابرسی دقیقی صورت میگیره: http://www.fipiran.com/FundDetails?regno=11049
چون شما واریز رو به حساب صندوق انجام میدید و نه شخص و متولی معتمد سازمان بورس (یک شرکت حسابرسی رسمی) بر این حسابها نظارت مستمر داره خودش سند محسوب میشه. منتهی برای مقابله با پولشویی و همینطور ثبت نمونه امضا برای برداشت حضوری بهتره که در صورت امکان یکبار به یکی از شعب صندوق مراجعه کنید. هماهنگی بیشتر با تماس با 021-2771 داخلی 4.
بیس قیمت 100 هزارتومانه، از اول تا آخر ماه هر مقدار که قیمت صدور گرونتر بشه در واقع سود روزشمار از اول ماه تا اون روزه که در ماه بعدی باز به 100 هزار تومان برخواهد گشت! روند کلیه ی صندوقها به همین شکله.
بانک شهر قراره پیش بینی سود رو به 15% کاهش بده ولی با مبلغ جبرانی در حدود 20% خواهد بود همانند صندوق لوتوس بانک پارسیان.
دوست عزیز شما بانک متعلق به ارتش که در تمامی پادگانها شعبه و یا ATM داره و پرسنل حقوقهاشون رو از اونجا دریافت می کنند رو با موسسه مقایسه می کنید؟! اگه به یک جمله ی بدون منبع و دلیل گفتنه که هیچ کدوم از بانکها وضعشون خوب نیست. اتفاقا بانک حکمت ایرانیان در کنار بانک آینده و 6 بانک دیگه تنها بانکهایی بودند که مجوز برگزاری مجمعشون رو امسال سر موقع دریافت کردند، بر خلاف خیلی از بانکها و موسسات که هنوزم مجمعشون برگزار نشده! (منبع)
صندوق بانک گردشگری هم جزو پرسود ترین صندوقها بوده در ماههای اخیر، ولی تنها مشکلش اینه که هیچ امکانات اینترنتی نداره.
ضامن نقد شنوندگی صندوق امین آشنا ایرانیان بانک حکمت ایرانیانه. برای جزییات افتتاح حساب هم یا صفحات قبل رو مطالعه بفرمایید و یا با شماره 021-2771 داخلی 4 تماس بگیرید.
هر دو این صندوقها در حدود 22-23% سود روزشمار پرداخت می کنند و حداکثر ظرف یکروز کاری تمام و یا کل پولتون رو بر میگردونند (به علت ضمانت نقد شوندگی بانکی هیچ محدودیتی در این مورد ندارند).
ویژگی اینترنتی بودن این فایده را دارد که اگر خواستید به سرمایه تان اضافه کنید به بانک مراجعه نکنیدخو بانک صادراتم حقوق خیلیهارو میده و 3000 میلیارد زیان داره .مقایسه جالبی نبود .از لحاظ سرمایه اولیه از گردشگری کوچیکتره دوم احتمال ادغامش هست .سوم چند وقت حقوق ارتش ها عقب افتاد نداده بود .چهارم من کار درسم اینه تو امار بورس و بانک ها باشم و امار همه چی رو داشته باشم بیکار نیستم هی منبع بزارم .مجوز برگزاری مجمع با یک سری زیر میزی ها داره تو اینده و چند تا بانک دیگه انجام میشه .هر روز مگه ادم میخواد صندوق ببنده باز کنه که اینترنتی باشه شما صندوق رو با حساب کوتاه مدت اشتباه گرفتی
شماره داخلی در صفحه اصلی سایت قرار داده شده استشما شماره تلفن داخلی میدی پورسانتی چیزی میگیری کارمندی هستی؟مشکوک میزنی
دقیقا درسته، کسی هم نگفته که بانکها و موسسات مشکل ندارند. از عوض شدن 40 روزه مدیر عامل تا وام های چند صد میلیارد تومانی به اطرافبان و داستان همیشگی فریز بودن اکثر دارایی کلیه ی بانکها در املاک.خو بانک صادراتم حقوق خیلیهارو میده و 3000 میلیارد زیان داره .مقایسه جالبی نبود .از لحاظ سرمایه اولیه از گردشگری کوچیکتره دوم احتمال ادغامش هست .سوم چند وقت حقوق ارتش ها عقب افتاد نداده بود .چهارم من کار درسم اینه تو امار بورس و بانک ها باشم و امار همه چی رو داشته باشم بیکار نیستم هی منبع بزارم .مجوز برگزاری مجمع با یک سری زیر میزی ها داره تو اینده و چند تا بانک دیگه انجام میشه .هر روز مگه ادم میخواد صندوق ببنده باز کنه که اینترنتی باشه شما صندوق رو با حساب کوتاه مدت اشتباه گرفتی
همونطوری که دوستمون گفتند شماره داخلی متعلق به کارگزاری سهم آشناست و در تمامی وبسایتها موجوده، اطلاعات مخفی نیست. قبل از همچین اتهاماتی بهتره که پستهای قبلی فرد رو نگاه کنید، وقتی که روش صدور و ابطال اینترنتی صندوقهای بانک شهر و پارسیان رو اینجا توضیح دادم چرا نگفتید از اونها پورسانت دریافت می کنم؟!شما شماره تلفن داخلی میدی پورسانتی چیزی میگیری کارمندی هستی؟مشکوک میزنی
چند ماه قبل پرسیدم 22 درصد هست یکساله بالای 50 میلیون .
15 درصد که هر ماه واریز میشه فرقی هم نمیکنه تعطیل باشه یا نه .
+
7 درصد که معمولا اگه روز تعطیل نباشه چند ساعت بعد از اون 15 درصد ، واریز میکنند . اگر هم تعطیل باشه صبح روز اول کاری واریز میکنند .
خیر، متاسفانه این برداشت اشتباه رایجی هست.دوستان یک سوال من زمانی در صندوق کاردان درامد ثابت تجارت سرمایه گزاری کردم 20 میلیون حدودا 197 سهم شده که اون روز قیمت صدور 101600 بوده حدودا
حالا که می خواهم پول رو پس بگیرم این قیمت صدور که بالا بوده و حالا مثلا قیمت ابطال هر سهم شده 100200 شده
یعنی تو هر سهم من 1400 ضرر میکنم و جمعا 197*1400تومان اختلاف صدور قبلا با ابطال فعلی میشه 275800 ضرر برای من؟؟؟؟
ضمنا هیچ کارمزد و هزینه ای دیگر ندارد و این قیمت ابطال و صدور تاثیر داره؟؟؟؟ پس من موقعی که قیمت بالاست ابطال کنم؟؟؟؟