اتفاقا منم دیروز به همین موضوع برخوردم
یکبار هم قبلش در مورد تضمین اصل پول سوال کردم که عزیزان وقتی همینطوری اینترنتی واریز می کنن گواهی و تضمین اصل پولی که در کار نیست پس پروسه به چه شکل هست ؟! که متاسفانه پاسخ ندادن یا دوست نداشتن بدن !
یکی از عزیزان دیروز یک لینک داد که قوانین صندوق و ... داخلش عنوان شده بود
صندوق بانک سامان بود فکر کنم اونجا نوشته بود زمان برداشت پول به ارزش روز واحدهای سرمایه گذاری شده هم بستگی داره !
خوب اینجوری اگر ارزش 100 تومن باشه و بعد ریزش کنه به 50 تومن بر فرض 1 درصد هم که بگیریم این اتفاق بیفته یعنی عملا نصف سرمایه رو از دست دادیم این یعنی ریسک پذیری خخخخ
عزیزان متخصصی که اینجا راجب صندوق ها توضیح میدید یا به هر نحوی تبلیغش می کنید لطفا راجب ضمانت اصل پول هم توضیح بدید
اگر ضمانتی برای اصل پول وجود نداشته باشه این کار با ترید کردن و بورس بازی که بسیار پر خطر هست هیچ فرقی نداره حالا می خواد کارگزار بانک انجامش بده یا ... !
شاید هم اشتباه برداشت کردم !
اینم نمونه توضیحات که اون بخش رو مشخص کردم می تونید ببینید :
صندوق سرمایهگذاری مشترک یکم سامان
صندوق سرمایهگذاری مشترک یکم سامان در تاریخ 1390/03/31 با شماره ثبت ۱۰۸۷۲، نزد سازمان بورس و اوراق بهادار و شماره ۲۷۷۱۲ نزد سازمان ثبت شرکتها با حداقل ۵۰هزار واحد سرمایهگذاری بهثبت رسیده است.
برای آگاهی از قیمت روز واحدهای سرمایهگذاری و بازدهی این صندوق میتوانید به نشانی
www.samanfund1.com مراجعه کنید.
اگر سرمایهگذاران واحدهای خود را پیشاز ۹۰ روز از زمان تأیید درخواست صدور، ابطال کنند، بهصورت پلهای به آنها جریمه تعلق میگیرد. هرزمانکه سرمایهگذار به پول خود نیاز داشته باشد، مبلغ موردنظر ۲ تا ۷ روز کاری پساز ثبت درخواست، به حساب معرفیشده از سوی او واریز میشود.
این مبلغ به تعداد واحدهای سرمایهگذاریشده و براساس ارزش روز واحدهای سرمایهگذاری محاسبه میشود.