• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

shahab_kookoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
من به مرکز ارتباط ۲۴ ساعته آینده زنگ زدم گفتن که نمیشه دیگه به حساب آینده ساز پول واریز کرد و سود کوتاه مدت رو هر شعبه خودش تعیین میکنه. گفت واریز پول از طریق پیشخوان بسته هست ولی من برای امتحان تونستم ۲۰۰۰۰۰ ت واریز کنم !!!
کسی تا حالا از شعبه خودش در مورد واریز به حساب آینده ساز و سود آن سوال نکرده ؟

Sent from my P024 using Tapatalk
به نظرم اینجوری میگن گیر ندن بهشون وگرنه به قول خودت قابل واریز بوده!

Sent from my SM-J530F using Tapatalk

KAZEMI1349

Registered User
لایک‌ها
1
بالاخره ما متوجه نشدیم حساب کوتاه مدت نور که پلکانی حساب میشد سودش 10 درصد شده یا نه دونفر میگن شده یک نفر میگه نه چون من خودم 7 شهریور حساب خالی کردم سپرده یکساله کردم اون 7 روز سود بالا 10 درصد داده دیگه بعد 11 ام خبر ندارم از شعبه میپرسم میگه این ماه هنوز معلوم نیست
قبلا هم گفتم:
مال من مبلغ بالای 20 میلیون بوده و حساب حدود 6 ساله شهریور رو کلا 10 درصد حساب کرده.
دوستانی که بالاتر گرفتن نوش جونشون.

Last edited:

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
برای حداقل 12 نفر از دوستان آشنایان و برخی از دوستانه همینجا 10 درصد واریز شده بالاخره نمیشه که برای شما ویا چند نفر بیشتر واریز شده باشه برای این 12 نفری هم که من تک تک پرسیدم 10 درصد واریز شده باشه. شایدم نور پارتی بازی میکنه.
دوست گرامی
در مورد موسسه نور، فارغ از مبحث مبلغ سود و غیره، بدلیل حجم گسترده تخلفات مالی، ریسک قابل ملاحظه ای در حال حاضر وجود دارد، بنابر این پیشنهادم این هست که اگر سرمایه ای که در موسسه نور دارید، مبلغ قابل توجهی از دارایی شما هست، متوجه ریسک سیستمی گسترده موسسه نور باشید. لینک زیر را هم مطالعه کنید:
گروه اقتصادی: عضو کمیسیون آمورش و تحقیقات مجلس با اشاره به تخلفات مسئولین موسسه نور درگرفتن وام‌های کلان با استفاده از سپرده‌های مردم گفت: حجم تخلفات موسسه نور مشخص نیست اما باید پول‌های مردم برگشت داده شود.

KAZEMI1349

Registered User
لایک‌ها
1
دوست گرامی
در مورد موسسه نور، فارغ از مبحث مبلغ سود و غیره، بدلیل حجم گسترده تخلفات مالی، ریسک قابل ملاحظه ای در حال حاضر وجود دارد، بنابر این پیشنهادم این هست که اگر سرمایه ای که در موسسه نور دارید، مبلغ قابل توجهی از دارایی شما هست، متوجه ریسک سیستمی گسترده موسسه نور باشید. لینک زیر را هم مطالعه کنید:
گروه اقتصادی: عضو کمیسیون آمورش و تحقیقات مجلس با اشاره به تخلفات مسئولین موسسه نور درگرفتن وام‌های کلان با استفاده از سپرده‌های مردم گفت: حجم تخلفات موسسه نور مشخص نیست اما باید پول‌های مردم برگشت داده شود.
این دست خبرها رو درمورد نور فقط دو تا سایت درپیت بولتن نیوز و رویداد24 می زاره که طبق شنیده ها متعلق به مدیر اخراج شده نور( که اسمش الان یادم نیست همون که 50 روز کار کرد بعد انداختنش بیرون ) هست.

hidavidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
دوست گرامی
ما که سپرده یکساله گذاشتیم دو تا سایت هستند فقط با نور مشکل دارن وگرنه سایت معتبری نیست که این اخبار درج کنه خدا روشکر سیف هم تکذیب کرد گفت هیج مشکلی نیست الکی بزرگ کردن مجمع نور که یک ماه پیش با مجوز بانک مرکزی برگزار شد

hidavidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
و
قبلا هم گفتم:
مال من مبلغ بالای 20 میلیون بوده و حساب حدود 6 ساله شهریور رو کلا 10 درصد حساب کرده.
دوستانی که بالاتر گرفتن نوش جونشون.
مال من تا 7 شهریور بالا 50 میلیون بود 23 درصد داد دو مرحله 10 وبقیه 13 درصد 4 مهر ریخت

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
این دست خبرها رو درمورد نور فقط دو تا سایت درپیت بولتن نیوز و رویداد24 می زاره که طبق شنیده ها متعلق به مدیر اخراج شده نور( که اسمش الان یادم نیست همون که 50 روز کار کرد بعد انداختنش بیرون ) هست.
دوست گرامی
مطلبی که ذکر شده به نقل از کوچکی نژاد عضو کمیسیون آمورش و تحقیقات مجلس هست. اما در اصل، اینکه مطالب را چه کسی و با چه هدفی منتشر کند آنقدر مهم نیست که اصل مطلب وجود تخلفات اهمیت دارد. یعنی بحث اصلی این هست که تخلفات وجود داشته و سیف هم در مورد برخورد با تخلفات موسسه نور توضیح داده پس شکی در این مورد وجود ندارد.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در رابطه با برداشت سه هزار و پانصد میلیارد تومان وام از صندوق موسسه نور توسط اعضای هیات مدیره با سود ۲ درصد آن برای شرکت های وابسته به شخص رئیس هیات مدیره گفت: تا جایی که من مطلع هستم بانک مرکزی نسبت به این بی قانونی ها ورود پیدا کرده و خوشبختانه با قوانین جدید، امکان جلوگیری از این اختالات اقتصادی وجود دارد.

توضیحات سیف در مورد این تخلفات و برخورد با آنرا هم در روزنامه خراسان جنوبی ببینید:
سیف: جلوی تخلف موسسه نور را گرفتیم

Last edited:

hidavidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
کسی میدونه سپرده کوتاه مدت آینده 22 درصد موجودیمونو بالا 10 میلیون کنیم باز 22 میده

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
در مورد نرخ پیش بینی سود این نکته هم حایز اهمیته که فقط یک عدد سمبلیک و تبلیغاتی نیست. اگر سود محقق شده ی ماه کمتر از درصد پیش بینی شده باشه مدیر صندوق موظفه تا از کارمزد خودش سود رو به حد پیش بینی شده برسونه تا اینکه کارمزدش صفر بشه. این اتفاق در صندوقهایی که کمتر حرفه ای هستند یا انقدر بزرگ هستند که نمی تونند به راحتی سود پیش بینی شده رو محقق کنند به کرات اتفاق افتاده. به طور مثال در صندوق 19 هزار میلیارد تومانی بانک کشاورزی (منبع) هر وقت که سود کمتر از مبلغ پیش بینی 18% بوده با مبلغ جبرانی (ستون هشتم) سود رو دقیقا به 18% رسونده با وجود اینکه سود تضمین شده نبوده.

لیست کلیه نرخ های پیش بینی و تضمین شده: http://www.fipiran.com/Fund/MFComparing/3

در مورد نرخ پيش بيني سود :
yj3_sood.jpg

مگر كارمزد مدير چقدر هست كه بتونه جبران كنه.مثلا 18 درصد زده ولي پيشبيني 20 بوده 2 درصد مبالغ بالا مثلا 14 تريليوني لوتوس- 19 تريليوني بانك كشاورزي و يا 26 تريليوني بانك شهر از كجا مي خواد جبران بشه.

wate

Registered User
لایک‌ها
94
در مورد ضامن سودآوري كه گفته بودم دو تا صندوق هست .يكي صندوق مشترك سپهر تدبيرگران كه سود 20 درصدي رو تضمين كرده كه ضامن سودآوريش شركت تامين سرمايه سپهر هست. دومي صندوق مشترك كارگزاري كارآفرين كه سود 19درصدي رو تضمين كرده كه ضامن سودآوريش بانك اقتصاد نوين هست.
سلام . دوست عزیز ضامن نقدشوندگی صندوق مشترک سپهر تدبیرگران خود صندوق هست که خیلی جالب نیست .

در مورد امين آشنا اگر شما برگه گواهي واحد صندوق رو از مدير صندوق بگيري براي صدور و ابطال بايد حضوري مراجعه كني. اگر نگيري و بزاري پيش مدير صندوق بمونه اينترنتي مي توني خريد و فروش كني(صدور و ابطال)

صندوقهای دیگه مثل بانک شهرو بقیه هم همینطوره ؟ یعنی اگه گواهی بگیریم مجبوریم جهت صدور و ابطال حضوری مراجعه کنیم؟

به نظرتون چرا اگه گواهی بگیریم مجبوریم حضوری مراجعه کنیم شما علتش رو می دونید؟ ممنون

Last edited:

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
این پیشخوان مجازی بانک آینده مشکل داره. تو صفحه اول مانده حساب ها رو درست نشون میده ولی وقتی صورتحساب میگیری مانده حساب روزشمار رو تو تاریخ هایی که تراکنش داشته حدود یک میلیون بیشتر میزنه!!

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
سلام . دوست عزیز ضامن نقدشوندگی صندوق مشترک سپهر تدبیرگران خود صندوق هست که خیلی جالب نیست .

سلام.ضامن تامين سرمايه سپهره كه در اصل يكنوع بانك سرمايه گذاري محسوب مي شه و اعتبار بالايي داره.
صندوقهای دیگه مثل بانک شهرو بقیه هم همینطوره ؟ یعنی اگه گواهی بگیریم مجبوریم جهت صدور و ابطال حضوری مراجعه کنیم؟

به نظرتون چرا اگه گواهی بگیریم مجبوریم حضوری مراجعه کنیم شما علتش رو می دونید؟ ممنون

همه ي صندوق ها بدين شكل هست. دليلش هم اين هست به طور مثال شما 200 واحد مي خري و مي ري اصل گواهي ميگيري بعد مياي اينترنتي 200 واحد رو ابطال مي كني و پولشو ميگيري ولي همچنان برگه اصل گواهي 200 واحد پيشته و با همون برگه مي توني دردسر براي صندوق درس كني.داستان از اين قراره

Tiger King

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بالاخره ما متوجه نشدیم حساب کوتاه مدت نور که پلکانی حساب میشد سودش 10 درصد شده یا نه دونفر میگن شده یک نفر میگه نه چون من خودم 7 شهریور حساب خالی کردم سپرده یکساله کردم اون 7 روز سود بالا 10 درصد داده دیگه بعد 11 ام خبر ندارم از شعبه میپرسم میگه این ماه هنوز معلوم نیست

موسسه نور علاوه بر حساب کوتاه مدت برای هر مشتری یک حساب قرض الحسنه هم داره که مابه التفاوت سود داخل اون حساب ریخته میشه...جالبیش اینه که اکثر مشتریها از این حساب اطلاع ندارن

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
موسسه نور علاوه بر حساب کوتاه مدت برای هر مشتری یک حساب قرض الحسنه هم داره که مابه التفاوت سود داخل اون حساب ریخته میشه...جالبیش اینه که اکثر مشتریها از این حساب اطلاع ندارن
جالبتر اینکه بنده حساب پس انداز هم دارم اونجا که براش کارت عابر بانکم گرفتم اما به اون حسابم نریخته است!

mohammad_moazzen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان! من تعدادی سهم از طریق اینترنت از امین آشنا خریدم، الآن در قسمت سفارشهای من وضعیت تایید هست ولی در قسمت لیست گواهی ها چیزی نیست، الآن کار تمومه یا نه ؟
تاریخ شروع از زمان واریز محسوب میشه یا ..؟

Sent from my P024 using Tapatalk

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
صبح رفتم آینده 13 میلون دیگه زدم حسابم بعد میگن چون قبل 11 ماه قبل حسابت زیر 20 بوده سود شده 10 درصد منم فردا میبرمش سایپا 22 درصد سود میده بهم.بزارم آینده مفت بخوره ازش

بالا