• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
دوستان! من تعدادی سهم از طریق اینترنت از امین آشنا خریدم، الآن در قسمت سفارشهای من وضعیت تایید هست ولی در قسمت لیست گواهی ها چیزی نیست، الآن کار تمومه یا نه ؟
تاریخ شروع از زمان واریز محسوب میشه یا ..؟

Sent from my P024 using Tapatalk
دو روز کاری برای ثبت گواهی زمان نیاز است
شروع از زمان تایید

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
خب خدا رو شکر امین آشنا واحدهای منو هم صادر کرد :general707:
فقط یه کم تو پرداخت ها تاخیر داره مثلا همین اضافه واریزی بابت صدور را که امروز باید واریز میکردن هنوز واریز نشده البته پولی نیست ولی اگر بخواد موقع ابطال هم ساعت 8 شب پول بده عملا اون روز نمیشه با پول کاری کرد :general208:

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
من به مرکز ارتباط ۲۴ ساعته آینده زنگ زدم گفتن که نمیشه دیگه به حساب آینده ساز پول واریز کرد و سود کوتاه مدت رو هر شعبه خودش تعیین میکنه. گفت واریز پول از طریق پیشخوان بسته هست ولی من برای امتحان تونستم ۲۰۰۰۰۰ ت واریز کنم !!!
کسی تا حالا از شعبه خودش در مورد واریز به حساب آینده ساز و سود آن سوال نکرده ؟

Sent from my P024 using Tapatalk
با زنک
خب خدا رو شکر امین آشنا واحدهای منو هم صادر کرد :general707:
فقط یه کم تو پرداخت ها تاخیر داره مثلا همین اضافه واریزی بابت صدور را که امروز باید واریز میکردن هنوز واریز نشده البته پولی نیست ولی اگر بخواد موقع ابطال هم ساعت 8 شب پول بده عملا اون روز نمیشه با پول کاری کرد :general208:
صندوق ها برحسب تجربه معمولا واریز هاشون ( چه سود چه ابطال و چه بازگشت اضافی اوراق ) بعد از ظهر میباشد

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
برای دوستانی که در مورد اینده سوال دارن چند شنیده رو عرض کنم که البته نمیشه صد در صد تاییدشون کرد :

کلیه حساب های زیر کف 50 میلیون 10 درصد میشه ... البته ممکنه هر شعبه با توجه به شرایطش کفش رو 20 میلیون قرار بده یا میانگین رو مورد توجه قرار بده
آبنده ساز قابلیت واریز از طریق پیشخوان را همچنتن دارد و طبق صحبت دوستان بانکی 21 درصد حساب میشود.
با افزایش موجودی حسابی مجدد 22 درصد نخواهد شد.

materam

Registered User
لایک‌ها
51
برای دوستانی که در مورد اینده سوال دارن چند شنیده رو عرض کنم که البته نمیشه صد در صد تاییدشون کرد :

کلیه حساب های زیر کف 50 میلیون 10 درصد میشه ... البته ممکنه هر شعبه با توجه به شرایطش کفش رو 20 میلیون قرار بده یا میانگین رو مورد توجه قرار بده
آبنده ساز قابلیت واریز از طریق پیشخوان را همچنتن دارد و طبق صحبت دوستان بانکی 21 درصد حساب میشود.
با افزایش موجودی حسابی مجدد 22 درصد نخواهد شد.
یعنی اگر موجودی آینده ساز رو افزایش بدیم برای مقداری که اضافه شده سود ۲۱ درصد محاسبه میشه؟

shahab_kookoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
یعنی اگر موجودی آینده ساز رو افزایش بدیم برای مقداری که اضافه شده سود ۲۱ درصد محاسبه میشه؟
بله
پولی که برمیداری و اضافه میکنی ۲۱% محاسبه میشه

Sent from my SM-J530F using Tapatalk

vahid_1987

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام
من میخاستم تو صندوق امین آشنا سرمایه گذاری کنم فقط میخاستم بدونم بدون مراجعه به شعب می توان ، گواهی خرید و ابطال کرد؟ هزینه ابطال داره؟ از طریق کارت به کارت چقدر طول میکشه تا گواهی صادر بشه؟

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
سلام
من میخاستم تو صندوق امین آشنا سرمایه گذاری کنم فقط میخاستم بدونم بدون مراجعه به شعب می توان ، گواهی خرید و ابطال کرد؟ هزینه ابطال داره؟ از طریق کارت به کارت چقدر طول میکشه تا گواهی صادر بشه؟
سلام
- فقط اینترنتی است
- هزینه ای ندارد
- دو روز کاری

android6

Registered User
لایک‌ها
77
سلام
- فقط اینترنتی است
- هزینه ای ندارد
- دو روز کاری
یهنی کلا ثبت نام و صدور و ابطال همش اینترنتیه؟؟ نیازی به مراجعه نیست؟ حتی برای ابطال یا برداشت؟
بعد مثلا میشه ففط بخشی از سپرده رو ابطال کرد؟
صدور یا واریز هم با کارت به کارت انجام میشه؟

android6

Registered User
لایک‌ها
77
یه سوال مهم در مورد صندوق امین اشنا داشتم من الان مثلا ۱۵ تومن پول رو میدم و مثلا ۱۵۰ تا هم واحد میخرم (فرض کنیم مبلغ رند در بیاد) بعد چند ماه بخام کلا ابطال کنم همون ۱۵ تومن بهم برمیگرده یا با قیمت اونروز حساب میکنن احتممال داره کم بشه اصل سرمایه؟؟؟

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
یهنی کلا ثبت نام و صدور و ابطال همش اینترنتیه؟؟ نیازی به مراجعه نیست؟ حتی برای ابطال یا برداشت؟
بعد مثلا میشه ففط بخشی از سپرده رو ابطال کرد؟
صدور یا واریز هم با کارت به کارت انجام میشه؟
- کلا اینترنتی
- بله
- فقط حواله به شماره حساب یا پایا و یا درگاه آنلاین

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
یه سوال مهم در مورد صندوق امین اشنا داشتم من الان مثلا ۱۵ تومن پول رو میدم و مثلا ۱۵۰ تا هم واحد میخرم (فرض کنیم مبلغ رند در بیاد) بعد چند ماه بخام کلا ابطال کنم همون ۱۵ تومن بهم برمیگرده یا با قیمت اونروز حساب میکنن احتممال داره کم بشه اصل سرمایه؟؟؟
15 تومن + سود اون مدت برمیگردد

mehran_456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
97
- کلا اینترنتی
- بله
- فقط حواله به شماره حساب یا پایا و یا درگاه آنلاین
سلام دوست گرامی
برا ابطال من تماس گرفتم گفتن یک بار باید مراجعه حضوری داشته باشید. یکی از دوستان هم همین جا همینو گفتن وتایید کردن. منم بی خیال شدم چون تعداد کار گزاریاش کمه و بخوام یه روزی ابطال کنم یه مسیر چند صد کیلومتری باید برم تا برسم به اون شهری که کارگزاری داره .شما از کجا میگید که برا ابطال هم فقط به صورت اینتر نتی انجام میشه؟

android6

Registered User
لایک‌ها
77
اونایی که صندوق امین اشنا به صورت اینترنتی باز کردن لطفا اطلاع بدن تا حالا برداشت یا ابطال انجام دادن؟ نیازی به مراجعه حضوری هست؟؟؟؟

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
سلام دوست گرامی
برا ابطال من تماس گرفتم گفتن یک بار باید مراجعه حضوری داشته باشید. یکی از دوستان هم همین جا همینو گفتن وتایید کردن. منم بی خیال شدم چون تعداد کار گزاریاش کمه و بخوام یه روزی ابطال کنم یه مسیر چند صد کیلومتری باید برم تا برسم به اون شهری که کارگزاری داره .شما از کجا میگید که برا ابطال هم فقط به صورت اینتر نتی انجام میشه؟
سلام
بنده دوبار ابطال انجام دادم و بدون مراجعه پول به حسابم آمد

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
اونایی که صندوق امین اشنا به صورت اینترنتی باز کردن لطفا اطلاع بدن تا حالا برداشت یا ابطال انجام دادن؟ نیازی به مراجعه حضوری هست؟؟؟؟
بنده دوبار ابطال انجام دادم و بدون مراجعه پول به حسابم آمد

بالا