• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
برای دوستانی که در مورد اینده سوال دارن چند شنیده رو عرض کنم که البته نمیشه صد در صد تاییدشون کرد :

کلیه حساب های زیر کف 50 میلیون 10 درصد میشه ... البته ممکنه هر شعبه با توجه به شرایطش کفش رو 20 میلیون قرار بده یا میانگین رو مورد توجه قرار بده
آبنده ساز قابلیت واریز از طریق پیشخوان را همچنتن دارد و طبق صحبت دوستان بانکی 21 درصد حساب میشود.
با افزایش موجودی حسابی مجدد 22 درصد نخواهد شد.
ولی من از یه کارمند ساده بانک پرسیدم گفتن 10 درصده

android6

Registered User
لایک‌ها
77
سلام دوست گرامی
برا ابطال من تماس گرفتم گفتن یک بار باید مراجعه حضوری داشته باشید. یکی از دوستان هم همین جا همینو گفتن وتایید کردن. منم بی خیال شدم چون تعداد کار گزاریاش کمه و بخوام یه روزی ابطال کنم یه مسیر چند صد کیلومتری باید برم تا برسم به اون شهری که کارگزاری داره .شما از کجا میگید که برا ابطال هم فقط به صورت اینتر نتی انجام میشه؟
شما امتحان کردی و نتونستی ابطال کنی؟؟ یا فقط تماس گرفتین؟

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
اگه صندوق امین آشنا واسه ابطال و صدورش یبار باید بری شعبه نمیصرفه برای من چون اصلا تو استان شعبه ای نداره

mehran_456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
97
شما امتحان کردی و نتونستی ابطال کنی؟؟ یا فقط تماس گرفتین؟
سلام. نه من تماس گرفتم و پرسیدم که مطمئن بشم مراجعه حضوری لازمه یانه. به دفتر مرکزی شون تماس گرفتم گفت یک بار لازمه. منم منصرف شدم چون از شهر ما تا اون شهری که دفتر کارگزاری داره حدود 200 کیلومتر راهه. حالا این دوستمون میگه بدون حضور ابطال کرده .

wate

Registered User
لایک‌ها
94
ه دفتر مرکزی شون تماس گرفتم گفت یک بار لازمه.
سلام. اگه فقط یکبار لازمه پس واسه نوبتهای دیگه اینترنتی امکان پذیره درسته؟
مثلا مبلغی رو یکبار ابطال کنه بعد باز بیاد واحد بخره تا دیگه نیازی به مراجعه حضوری نباشه.
فرضا بیاییم یکبار 200 هزار تومن سرمایه گذاری کنیم یکبار دیگه بصورت جدا مثلا 1 میلیون. بعد بریم 200 هزار تومن را ابطال کنیم. دیگه واسه ابطال یقیه سرمایه نیازبه مزاجعه حضوری نیست . مگه اینجوری نیست؟

Last edited:

wate

Registered User
لایک‌ها
94
اصلا چه نیازی هست ما یکدفعه مثلا به اندازه 10 میلیون تومن یکجا به صندوق درخواست بدیم. بیایم مثلا یکبار 20 واحد بخریم یکبار 30 واحد و مثلا یکبار 40 واحد.
بعد می ریم واسه دفعه اول اون 20 واحد رو ابطال می کنیم که واسه نوبتهای بعدی نیاز به مراجعه حضوری نباشه.
دوستان نظری انتقادی ندارید؟

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
اصلا چه نیازی هست ما یکدفعه مثلا به اندازه 10 میلیون تومن یکجا به صندوق درخواست بدیم. بیایم مثلا یکبار 20 واحد بخریم یکبار 30 واحد و مثلا یکبار 40 واحد.
بعد می ریم واسه دفعه اول اون 20 واحد رو ابطال می کنیم که واسه نوبتهای بعدی نیاز به مراجعه حضوری نباشه.
دوستان نظری انتقادی ندارید؟
برای احراز هویت اصلا نیازی به همزمانی با درخواست ابطال نیست. حتی شما می تونید بدون داشتن هیچ واحدی حضورا فرم ها رو پر کنید و بعد اقدام به صدور و ابطال اینترنتی واحد ها کنید. در تیوری ضروریه که احراز هویت حضوری قبل از اولین ابطال صورت بگیره و نه الزاما در حینش.
قانونا برای احراز هویت و معرفی به سازمان بورس و اوراق بهادار و همینطور قوانین پولشویی لازمه که یکبار حضوری فرد احراز هویت بشه و ازش نمونه امضا گرفته بشه. بعضی دوستان برای تست تونسته بودند 1 واحد از مجموع 2 واحد رو بدون مراجعه حضوری ابطال کنند، منتهی شاید برای رقم های بالا حساسیتشون زیاد باشه. در کل برای رقم های بالا ممکنه که همکاری کنند و از طریق شعب منتخب بانک حکمت ایرانیان که در حال حاضر هم ضامن نقد شوندگی و هم مدیر ثبت صندوق دوم با درآمد ثابت کارگزاری سهم آشنا هست (صندوق حکمت آشنا ایرانیان) (لیست شعب) کار احراز هویت رو انجام بدن، که در این مورد بهتره با شماره تهران صندوق هماهنگ کرد و یا به شعب مراجعه حضوری کرد. بهتره علاقه مندان به سرمایه گذاری در این صندوق به کارگزاری پیشنهاد بدند که مثل این صندوق، مدیر ثبت صندوق امین آشنا ایرانیان هم بجای خود کارگزاری بانک حکمت ایرانیان باشه تا برای اکثریت شهرهای کشور دیگه مشکل مراجعه حضوری وجود نداشته باشه.

Last edited:

a-aramesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
من یه حساب روزشمار 17 دصد بانک ملی داشتم تو دو مرحله برام میریخت یکی 10 درصد تو کات کوتاه مدت و هفت درصد ششم هر ماه به کارت قرض الحسنه الان برام یه اس ام اس آمد پول واریز شده به کارت قرض الحسنم قبلا همیشه ششم هر ماه میمومد باتوجه به اینکه سود ها رو کم کردن چرا یازدهم برام پول ریخته شمار حساب ارت قرض الحسنه منوکسی نداره نمیدون بانک ریخته یا اشتباهی کسی دیگه ای ریخته اما چوم مبلغ خورد هم باهاش واریز شده فک کردم بانک ریخته برای شما نریخته فکر کنم آخریسن سودش چون اینبار یازدهم ریخته

mehran_456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
97
سلام. اگه فقط یکبار لازمه پس واسه نوبتهای دیگه اینترنتی امکان پذیره درسته؟
مثلا مبلغی رو یکبار ابطال کنه بعد باز بیاد واحد بخره تا دیگه نیازی به مراجعه حضوری نباشه.
فرضا بیاییم یکبار 200 هزار تومن سرمایه گذاری کنیم یکبار دیگه بصورت جدا مثلا 1 میلیون. بعد بریم 200 هزار تومن را ابطال کنیم. دیگه واسه ابطال یقیه سرمایه نیازبه مزاجعه حضوری نیست . مگه اینجوری نیست؟
سلام. بله من تماس گرفتم گفت کلا یک بار لازمه حضوری بریم کار گزاری صندوق برا احراز هویت و امضا. دفعات بعدی همه مراحل اینتر نتیه

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
اقتصاد نوین بنر زده بود,اوراق سپرده یکساله با سود الی لحساب ۱۶ درصد و زمانشم ۴ تا ۱۲ مهر که فردا تموم میشه,ممکنه بدون جریمه باشه و قابل برداشت قبل یک سال,کسی به دردش میخوره از شعبه بپرسه.

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051

ابلاغیه مهم سازمان بورس در جهت همکاری با بانک مرکزی برای کاهش سود

صندوق های با درآمد ثابت از تضمین سود و صندوق های سرمایه گذاری از تضمین و حتی پیش بینی سود منع شدند

wate

Registered User
لایک‌ها
94
صندوق های با درآمد ثابت از تضمین سود و صندوق های سرمایه گذاری از تضمین و حتی پیش بینی سود منع شدند
سلام. قبلا تضمین سود نبود. حالا اگه از پیش بینی سود هم منع بشن مهم نیست. مهم اینکه سود بیشتر از 15 درصد رو بدن.

تورم که 9 درصد هست . احتمالا بیکاری هم زیر 10 درصد هست . کلا بانکها هم سود رو باید ببرن زیر 10 درصد تا مردم زیادی ثروتمند نشن.

soroushpayne

Registered User
لایک‌ها
50
سلام دوستان
الان همه ی بانکها و موسسه ها سود رو 10 درصد کردن ؟ جایی نیستش که بیشتر سود بده ؟؟

wate

Registered User
لایک‌ها
94
الان همه ی بانکها و موسسه ها سود رو 10 درصد کردن ؟ جایی نیستش که بیشتر سود بده ؟؟
حساب روزشمار کوتاه مدت 10 درصد هست و یکساله 15 درصد.
فقط صندوقها بیشتر سود میدن.

wate

Registered User
لایک‌ها
94
سلام. دوستان کسی کانالی گروهی مربوط به سود بانکی سراغ نداره؟

بالا