• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mehran_456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
97
سلام. اگه فقط یکبار لازمه پس واسه نوبتهای دیگه اینترنتی امکان پذیره درسته؟
مثلا مبلغی رو یکبار ابطال کنه بعد باز بیاد واحد بخره تا دیگه نیازی به مراجعه حضوری نباشه.
فرضا بیاییم یکبار 200 هزار تومن سرمایه گذاری کنیم یکبار دیگه بصورت جدا مثلا 1 میلیون. بعد بریم 200 هزار تومن را ابطال کنیم. دیگه واسه ابطال یقیه سرمایه نیازبه مزاجعه حضوری نیست . مگه اینجوری نیست؟
سلام دوست عزیز. من امروز یک و میلیون و پنجاه هزار تومن از طریق سایت صندوق امین اشنا به صورت امتحانی سرمایه گذاری کردم تا از روند کارشون مطمئن بشم و اگه پسندیدم ادامه بدم. دیدم شما هم مثل من مردد هستی برا سرمایه گذاری گفتم در جریانت بذارم. روند ثبت نام و واریز هم خیلی ساده و راحت بود. فعلا باید منتظر باشم ببینم واحد ها کی صادر میشه.

soroushpayne

Registered User
لایک‌ها
50
حساب روزشمار کوتاه مدت 10 درصد هست و یکساله 15 درصد.
فقط صندوقها بیشتر سود میدن.
صندوق های کجا دقیقا ؟؟ بیشتر توضیح میدین ؟؟
آخرش چقدر سود میدن نهایت ؟؟

wate

Registered User
لایک‌ها
94
سلام دوست عزیز. من امروز یک و میلیون و پنجاه هزار تومن از طریق سایت صندوق امین اشنا به صورت امتحانی سرمایه گذاری کردم تا از روند کارشون مطمئن بشم و اگه پسندیدم ادامه بدم. دیدم شما هم مثل من مردد هستی برا سرمایه گذاری گفتم در جریانت بذارم. روند ثبت نام و واریز هم خیلی ساده و راحت بود. فعلا باید منتظر باشم ببینم واحد ها کی صادر میشه.
سلام . شما لطف دارین.
من هم 1 میلیون واریز کرده بودم که صادر شد و کل جریان رو تو همین تایپک عنوان کردم. اسکرین شات هم گذاشتم یه نگاهی بندازید بد نیست.
صفحات زیر :

https://forum.persiantools.com/thre...بیشترین-سود-سپردۀ-کوتاه-مدّت.372845/page-1194

https://forum.persiantools.com/thre...بیشترین-سود-سپردۀ-کوتاه-مدّت.372845/page-1195

mehran_456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
97
سلام . شما لطف دارین.
من هم 1 میلیون واریز کرده بودم که صادر شد و کل جریان رو تو همین تایپک عنوان کردم. اسکرین شات هم گذاشتم یه نگاهی بندازید بد نیست.
صفحات زیر :

https://forum.persiantools.com/threads/سرمایه-گذاری-در-بانک-و-بیشترین-سود-سپردۀ-کوتاه-مدّت.372845/page-1194

https://forum.persiantools.com/threads/سرمایه-گذاری-در-بانک-و-بیشترین-سود-سپردۀ-کوتاه-مدّت.372845/page-1195
داداش من مجبور شدم کارت به کارت بکنم. شما کارت به کارت کردی یا مستقیم واریز کردی به حسابشون؟ چند روز طول میکشه واحد ها صادر بشه؟

wate

Registered User
لایک‌ها
94
داداش من مجبور شدم کارت به کارت بکنم. شما کارت به کارت کردی یا مستقیم واریز کردی به حسابشون؟ چند روز طول میکشه واحد ها صادر بشه؟
من هم از طریق سایت صندوق از کارت استفاده کردم که اینطوری با تاخیر انجام میشه. تقریبا 2 تا 3 روز

wate

Registered User
لایک‌ها
94
@mehran_456

بهتره به حسابهای که دارن واریز کنید تا سریعتر انجام بشه. من 2 مهر واریز کردم و 4 تایید شد.

Last edited:

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
من دوشنبه دهم پول به حساب صندوق امين آشنا واريز كردم سه شنبه يازدهم تاييد صدور واحد رو برام زد. و با nav روز يازدهم.

mehran_456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
97
@mehran_456

بهتره به حسابهای که دارن واریز کنید تا سریعتر انجام بشه. من 2 مهر واریز کردم و 4 تایید شد.
مجبور شدم کارت به کارت کنم چون تو اون بانکایی که حساب داشتن من حساب ندارم و امکان مراجعه به بانک هم نداشتم امروز.نمیدونم میشه از حسابم پایا کنم براشون یا نه؟ باید زنگ بزنم و بپرسم. چون یکی از دوستان اینجا میگفت پایا نکنید مستقیم بریزید به حسابشون

Last edited:

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
مجبور شدم کارت به کارت کنم چون تو اون بانکایی که حساب داشتن من حساب ندارم.نمیدونم میشه از حسابم پایا کنم براشون یا نه؟ باید زنگ بزنم و بپرسم. چون یکی از دوستان اینجا میگفت پایا نکنید مستقیم بریزید به حسابشون
حواله پایا هیچ مشکلی نداره، منتها بایستی قبل از ظهر پایا بزنید تا قبل از ساعت 3 به حسابشون واریز بشه، وگرنه مثل سیستم شاپرک و کارت شتاب صدور با تاخیر یکروزه خواهد بود. این در حالیه که واریز اینترنتی به صورت آنی انجام میشه و تاخیر یک روزه در کار نخواهد بود. تعداد حسابهاشون در بانکهای مختلف هم خیلی زیاده (لیست)، جالبه که شما در هیچ کدوم از این بانکها حساب ندارید!
این نکته هم قابل توجه هست که با بالا رفتن کف حساب روزشمار بانکهایی مثل آینده یا قطعی شدن کاهش سود سایر بانکها و موسسات بعد از یک ماه از بخشنامه بانک مرکزی، صندوقهای روزشمار با ضمانت بانکی و سود 22-23% مثل صندوق بانک گردشگری و امین آشنا ایرانیان دارند رکورد خودشون رو در دریافت روزانه میشکونند. به طور مثال ظرف چند روز کوتاه صندوق امین آشنا ایرانیان از سرمایه 290 میلیارد تومان به 340 میلیارد تومان رسیده! اگر بخشنامه هایی که قصد دارند اجبارا سود صندوقها رو هر طور که شده کم کنند مثل گذشته عملیاتی نشند به احتمال بالا به زودی این صندوقها جزو بزرگترین صندوقهای کشور خواهند شد.

mehran_456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
97
حواله پایا هیچ مشکلی نداره، منتها بایستی قبل از ظهر پایا بزنید تا قبل از ساعت 3 به حسابشون واریز بشه، وگرنه مثل سیستم شاپرک و کارت شتاب صدور با تاخیر یکروزه خواهد بود. این در حالیه که واریز اینترنتی به صورت آنی انجام میشه و تاخیر یک روزه در کار نخواهد بود. تعداد حسابهاشون در بانکهای مختلف هم خیلی زیاده (لیست)، جالبه که شما در هیچ کدوم از این بانکها حساب ندارید!
جالبه که با بالا رفتن کف حساب روزشمار بانکهایی مثل آینده یا قطعی شدن کاهش سود سایر بانکها و موسسات بعد از یک ماه از بخشنامه بانک مرکزی، صندوقهای روزشمار با ضمانت بانکی و سود 22-23% مثل صندوق بانک گردشگری و امین آشنا ایرانیان دارند رکورد خودشون رو در دریافت روزانه میشکونند. به طور مثال ظرف چند روز کوتاه صندوق امین آشنا ایرانیان از سرمایه 290 میلیارد تومان به 340 میلیارد تومان رسیده! اگر بخشنامه هایی که قصد دارند اجبارا سود صندوقها رو هر طور که شده کم کنند مثل گذشته عملیاتی نشندبه احتمال بالا به زودی این صندوقها جزو بزرگترین صندوقهای کشور خواهند شد.
اخه نه بانک کشاورزی و نه قوامین حساب ندارن. پس
میشه پایا کنیم مشکلی نداره؟ خب انشالا دفعه دیگه

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
دوستان مبلغ بالای 50 تومن هم تو بانک آینده 10 درصد شد. ظاهرا کف دیگه معنی نداره...

خواستم تو صندوق امین آشنا سپرده گذاری کنم چون هیچ تجربه ای در خصوص صندوق ندارم لطف کنین و راهنمایی بفرمایین:

1. بهترین روز برای افتتاح سپرده توی این صندوق چه روزی هست؟ (منظورم اینه که الکی چندروز پس و پیش نشه، نسبت به روز واریز سود و ...)
2. توی استان ما این کارگزاری شعبه نداره و حداقل تا شعاع 1000 کیلومتری ما شعبه ای در کار نیست. همینطور بانک حکمت هم توی شهر ما شعبه نداره. آیا مراجعه حضوری برای برداشت وجه لازمه یا خیر؟
3. منظور از مثلا 25 هرماه چیه که گفتن سود واریز میشه؟ Nav چیه؟ آیا نسبت به روزشمار که درماه 30 روز به حسابت سود تعلق میگیره، صندوق هم همینطوره!؟
4. دسترسی برای واریز و برداشت راحته، سندی چیزی هست که اثبات کنه شما توی این کارگزاری سپرده یا سهم دارین و توی مراجع قضایی و موارد مورد نیاز و ... قابل استناد باشه؟

سپاسگزارم

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
برای اینکه دوستان حس بهتری نسبت به میزان بزرگی صندوقهای سرمایه گذاری مختلف داشته باشند (لیست کلی) یک معیار جالب می تونه حداقل سرمایه لازم برای تاسیس بانک و موسسات مالی و اعتباری مختلف باشه (منبع: بانک مرکزی). به عنوان نمونه در حال حاضر سرمایه بانک ایران زمین (با 332 شعبه) 400 میلیارد تومان و سرمایه بانک آینده (با 165 شعبه) 1600 میلیارد تومان می باشه.

بانک های غیر دولتی: ۴۰۰ میلیارد تومان
بانک های مجازی: ۴۰۰ میلیارد تومان
بانک های قرض الحسنه: ۵۰ میلیارد تومان
موسسه اعتباری غیر بانکی: ۳۰۰ میلیارد تومان
شعبه بانک خارجی: ۵ میلیون یورو
تعاونی اعتبار: ۲۰ میلیون تومان
صندوق قرض الحسنه موسسات اعتباری: ۵ میلیارد تومان
صندوق قرض الحسنه: ۵۰ میلیون تومان
صرافی (تهران، اصفهان، اهواز، تبريز، شيراز، کرج و مشهد): ۴ میلیارد تومان
صرافی (ساير شهرها): ۲ میلیارد تومان

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
من یه حساب روزشمار 17 دصد بانک ملی داشتم تو دو مرحله برام میریخت یکی 10 درصد تو کات کوتاه مدت و هفت درصد ششم هر ماه به کارت قرض الحسنه الان برام یه اس ام اس آمد پول واریز شده به کارت قرض الحسنم قبلا همیشه ششم هر ماه میمومد باتوجه به اینکه سود ها رو کم کردن چرا یازدهم برام پول ریخته شمار حساب ارت قرض الحسنه منوکسی نداره نمیدون بانک ریخته یا اشتباهی کسی دیگه ای ریخته اما چوم مبلغ خورد هم باهاش واریز شده فک کردم بانک ریخته برای شما نریخته فکر کنم آخریسن سودش چون اینبار یازدهم ریخته
دقیقا منم یه همچین حساب ای دارم. سپرده کوتاه مدت و بصورت روزشمار هست و سود پول، بصورت دو مرحله ای واریز میشد
دور اول یعنی 18 روز پیش مثل همیشه واریز شد. ولی دور دوم که دیروز واریز شد، کمتر از 1/3 مبلغ ای بود که همیشه دریافت میکردم
البته دور دوم این دفعه، حدودا 6 روز دیرتر واریز کردند (شاید بخاطر تعطیلات عاشورا و تاسوعا بوده)

دوستان کسی اطلاعی نداره؟ سود هارو کم کردند؟
من حساب کردم، سود ای که این ماه دریافت کردم، 15 درصد هست. در صورتی که هر ماه 18 درصد میگرفتم.

majid-jan

Registered User
لایک‌ها
112
دوستانی که میخوان تو صندوق های سرمایه گذاری آنلاین سرمایه گذاری کنن پیشنهاد میشه افزایش سرمایه رو در از روز جمعه لغایت دوشنبه انجام بدن چون غیر از این روزها باشه روزای پرتی جهت صدور پیش نویس طول میکشه و تاییدش میوفته روز یکشنبه کاری هفته بعدش.
تو صندوق ها هم سعی بشه به دنبال سود حداکثری نباشید و اعتبار و سرمایه جذب شده تا الان صندوق رو الویت قرار بدید بهتره.

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
پذیره نویسی صندوق سرمایه‌گذاری قابل معامله زرافشان امید ایرانیان از روز شنبه مورخ ۱۵ مهر ماه به مدت ۵ روز کاری در بورس کالای ایران آغاز می‌شود.

بورس کالای ایران اعلام کرد: پذیره نویسی این صندوق که از نوع صندوق های سرمایه گذاری در گواهی سپرده سکه طلا و اوراق مشتقه سکه طلا است، از روز شنبه هفته آینده آغاز می شود و تا تاریخ ۱۹ مهر ماه ادامه خواهد داشت.

پذیره نویسی صندوق سرمایه گذاری قابل معامله زرافشان امید ایرانیان معاف از مالیات بوده و کارمزد آن مشابه کارمزد معاملات است.

موسس، مدیر و بازارگردان این صندوق قابل معامله در بورس، شرکت تأمین سرمایه امید بوده و موسسه حسابرسی و خدمات مدیریت رهبین، متولی آن است. موسسه حسابرسی شاخص اندیشان نیز مسئولیت حسابرسی آن را بر عهده دارد.

موضوع فعالیت صندوق مذکور، سرمایه گذاری در انواع اوراق بهادار مبتنی بر سکه طلا، اوراق مشتقه مبتنی بر سکه طلا، اوراق بهادار با درآمد ثابت و گواهی سپرده بانکی است و موسسان صندوق ۱۰۰ درصد از واحدهای سرمایه گذاری ممتاز به تعداد یک میلیون واحد را به ارزش ۱۰ میلیارد ریال متعهد شده اند و مابقی واحدهای سرمایه گذاری صندوق به ارزش مبنای هر واحد ۱۰ هزار ریال برای پذیره نویسی و خرید عموم عرضه می شود.

wate

Registered User
لایک‌ها
94
پذیره نویسی صندوق سرمایه‌گذاری قابل معامله زرافشان امید ایرانیان از روز شنبه مورخ ۱۵ مهر ماه به مدت ۵ روز کاری در بورس کالای ایران آغاز می‌شود.
سلام. سود این صندوقها چطوریه؟ و پذیره نویسیش اینترنتیه؟

wate

Registered User
لایک‌ها
94
تو صندوق ها هم سعی بشه به دنبال سود حداکثری نباشید

خیلی سعی می کنیم ولی صندوقی که با درآمد ثابت هست و بانک حکمت هم ضامن نقدشوندیگش رو نمی دونم چجوری از خیرش بگذریم.
سرمایه جذب شده ش هم همینجور داره میره بالا. گرچه صندوق بانک شهر معتبرتره.

aloochy

Registered User
لایک‌ها
214
من از دوستان تعجب میکنم که برای واریز به صندوق امین آشنای ایرانیان چرا روش های سخت مثل کارت به کارت و یا واریز به حساب داخل شعبه یا پایا اینا استفاده میکنن.
راحت ترین کار پرداخت آنلاین به وسیله درگاه اینترنتی پرداختشون هست!!

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
من از دوستان تعجب میکنم که برای واریز به صندوق امین آشنای ایرانیان چرا روش های سخت مثل کارت به کارت و یا واریز به حساب داخل شعبه یا پایا اینا استفاده میکنن.
راحت ترین کار پرداخت آنلاین به وسیله درگاه اینترنتی پرداختشون هست!!
خب اون طوری یه روز دیرتر واحد صادر میشه که برای مبالغ بالا یه روز کاهش سود حداقل بالای 100 هزار تومان ضرر داره!!

بالا