behzad_vision
Registered User
- نوشتهها
- 257
- لایکها
- 121
سلام. سود این صندوقها چطوریه؟ و پذیره نویسیش اینترنتیه؟
سودش هنوز مشخص نيست و براي خريد و فروش مثل اينكه كد معاملاتي مي خواد.
سلام. سود این صندوقها چطوریه؟ و پذیره نویسیش اینترنتیه؟
بله، ولی پول نقد از سیستم شاپرک تا سیکل بعدی به حساب صندوق واریز نمیشه. بدون پول هم که اونها نمی تونند اوراق مشارکت بخرند و یا سپرده گذاری کنند. در مثالهایی که زدید هم همین مساله صادقه، منتهی چون مطمین هستند که ظرف یک روز پول رو دریافت می کنند فرآیند خرید رو از لحظه تایید پرداخت شروع می کنند.
به طور خلاصه بگم که بهترین روش صدور آنلاین واحد در صندوقها "حواله اینترنتی" حساب به حساب در یک بانک مشخص (بدون نیاز به مراجعه به شعبه و از طریق اینترنت بانک یا موبایل بانک - به عنوان مثال از حساب ملت به حساب ملت صندوق) و نه حواله پایا یا ساتنای بین بانکی (به عنوان مثال از حساب آینده به حساب ملت صندوق) یا واریز از طریق درگاه شتابی می باشه. نیاز به مراجعه حضوری نداره و واریز به شکل آنی انجام میشه و در نتیجه تاخیر حداقل یکروزه وجود نخواهد داشت. فقط توجه کنید که حتما حساب به نام خود شخص سرمایه گذار باشه وگرنه مبلغ به حسابتون برگشت میخوره. برای اطمینان بیشتر بهتره که در هنگام حواله اینترنتی نام و کد ملیتون رو در بخش توضیحات ذکر کنید.
دوستان توجه داشته باشید که گویا کف سرمایه گذاری در صندوق بانک آینده از 100 میلیون تومان به یک میلیارد تومان افزایش یافته!
ضمنا اکثر صندوقها روزهای پنج شنبه صدور و ابطال انجام نمیدن، خیلی راحت می تونید از وبسایت صندوقهای مختلف بخش "ارزش داراییها و تعداد واحدهای سرمایه گذاری" این مساله رو از قبل چک کنید.
اگر صبح قبل از ساعت 9 پایا بزنید قطعا از کارت شتاب بهتره. چرخه کاری پایا رو میتونید از اینجا مشاهده کنید، که البته حدودیه و در بانکهای مختلف شاید تا نیم الی یکساعت متفاوت باشه. همون تک کد تحت عنوان شماره فیش واریزی یا کد رهگیری که در بانکهای مختلف اسمش متفاوته کفایت می کنه، همین که حساب به اسم خودتون باشه و ترجیحا در قسمت توضیحات واریز کد ملی و اسمتون رو ذکر کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد.سلام داداش. من بار اول از طریق درگاه اینترنتی مبلغو واریز کردم و با دو روز تاخیر برام صادر شد. من توهیچ کدوم از بانکایی که صندوق امین اشنا حساب داره حساب ندارم. من تو بانک کشاورزی و قوامین حساب دارم که صندوق متاسفانه تو این دو تا صندوق حساب نداره. به نظر شما دفعه بعد که میخوام واحد بخرم از طریق همراه بانک پایا بزنم به یکی از حسابای صندوق یا دوباره از طریق درگاه اینترنتی اقدام کنم. میخوام کمترین تاخیر رو داشته باشه؟ اگه از طریق موبایل بانک پایا زدم باید تو سایت صندوق شماره رهگیری که همراه بانک میده روباید وارد کنم؟
این سوال رو خیلی ها دارند که فرض کنیم هر بانکی یا موسسه ای فرقی نداره کدوم باشه وام های میلیاردی مشابه همین دو که نام بردید به اشخاصی بدهند و در دادن اعتبار به اشخاصی دارای اشکال و مشکل شوند به طوری که بانک مرکزی هم این وام های کلان رو رویت میکنه و میدونه به چه اشخاصی داده شده حالا در این بین موسسه یا بانکی که مجوز بانک مرکزی رو هم یدک میکشه و متصل به پایا ساتنا و شتاب شاپرک بانک مرکزی هست بخاطر خطایی که از مسئولین اون بانک یا موسسه سر زده باید مشتریان و سپرده گذارانی که به به طبع و در حقیقت بخاطر همین داشتن مجوز بانک مرکزی قبلا اعتماد کرده اند دچار مشکل شود و شتاب یا پایا یا ساتنا قطع بشه؟ البته شما فرمودید قطع نشده ولی سوال برای من و خیلی ها هست الان و بعد از این چه خواهد شد یعنی مردم برای سرمایه گذاری در هر بانکی و موسسه ای باید مجوز بانک مرکزی رو مد نظر بگیرند اما بعدش اگه همون موسسه بخاطر خطای مدیران بانک یا موسسه دچار مشکل شد باید جورش رو مردمی بکشند که به اعتماد بانک مرکزی رفته اند و سرمایه خودشون رو اونجا گذاشته اند؟ سوالی که نه آقای سیف و نه هیچ مسئولی حاضر نیست جواب قانع کننده ای بده به مردم که مردم خیالشون بابت مجوز دار بودن یک بانک یا موسسه راحت بشه که بدونن هر بانک یا موسسه مجوز داری واقعا نظارتی داره بانک مرکزی که مردم رو از تشنج و جامعه رو از بحران نجات میده یا خیر؟اگر صبح قبل از ساعت 9 پایا بزنید قطعا از کارت شتاب بهتره. چرخه کاری پایا رو میتونید از اینجا مشاهده کنید، که البته حدودیه و در بانکهای مختلف شاید تا نیم الی یکساعت متفاوت باشه. همون تک کد تحت عنوان شماره فیش واریزی یا کد رهگیری که در بانکهای مختلف اسمش متفاوته کفایت می کنه، همین که حساب به اسم خودتون باشه و ترجیحا در قسمت توضیحات واریز کد ملی و اسمتون رو ذکر کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد.
برادر جهانگیری و رییس گروه مالی گردشگری دستگیر شد! (منبع)
با اینحال احتمال ایجاد مشکل برای بانک گردشگری و صندوقش چیزی نزدیک به صفر هست. در بانک سرمایه و موسسه نور با حاشیه های چند هزار میلیارد تومانی حتی یکساعت شتاب و پایا قطع نشد، بانک گردشگری که به مراتب وضع بهتری داره.
بانک مرکزی در صورت بروز بحران حتی در یک بانک، فقط کار مدیریتی انجام میدهد و اموال آن بانک یا موسسه با فرمول مورد نظر بانک مرکزی بین سپرده گذاران تقسیم میشود.این سوال رو خیلی ها دارند که فرض کنیم هر بانکی یا موسسه ای فرقی نداره کدوم باشه وام های میلیاردی مشابه همین دو که نام بردید به اشخاصی بدهند و در دادن اعتبار به اشخاصی دارای اشکال و مشکل شوند به طوری که بانک مرکزی هم این وام های کلان رو رویت میکنه و میدونه به چه اشخاصی داده شده حالا در این بین موسسه یا بانکی که مجوز بانک مرکزی رو هم یدک میکشه و متصل به پایا ساتنا و شتاب شاپرک بانک مرکزی هست بخاطر خطایی که از مسئولین اون بانک یا موسسه سر زده باید مشتریان و سپرده گذارانی که به به طبع و در حقیقت بخاطر همین داشتن مجوز بانک مرکزی قبلا اعتماد کرده اند دچار مشکل شود و شتاب یا پایا یا ساتنا قطع بشه؟ البته شما فرمودید قطع نشده ولی سوال برای من و خیلی ها هست الان و بعد از این چه خواهد شد یعنی مردم برای سرمایه گذاری در هر بانکی و موسسه ای باید مجوز بانک مرکزی رو مد نظر بگیرند اما بعدش اگه همون موسسه بخاطر خطای مدیران بانک یا موسسه دچار مشکل شد باید جورش رو مردمی بکشند که به اعتماد بانک مرکزی رفته اند و سرمایه خودشون رو اونجا گذاشته اند؟ سوالی که نه آقای سیف و نه هیچ مسئولی حاضر نیست جواب قانع کننده ای بده به مردم که مردم خیالشون بابت مجوز دار بودن یک بانک یا موسسه راحت بشه که بدونن هر بانک یا موسسه مجوز داری واقعا نظارتی داره بانک مرکزی که مردم رو از تشنج و جامعه رو از بحران نجات میده یا خیر؟
پس اینکه خود مدیریت بانک مرکزی میگه مردم فقط در مجازها سپرده گذاری کنند چیست اگر اینطور هست که شما میگید که امکان داره اصلا بانک مرکزی بر نظارت خودش هم هیچ مدیریتی نداشته باشد و حتی مدعی تخلف یا مشروط و یا غیره شود!! باز هم همان قضیه هست که مردم در این بین مظلوم ترین واقع میشوند و هر چه بخواهند بر سرشان میاورند.بانک مرکزی در صورت بروز بحران حتی در یک بانک، فقط کار مدیریتی انجام میدهد و اموال آن بانک یا موسسه با فرمول مورد نظر بانک مرکزی بین سپرده گذاران تقسیم میشود.
یعنی فرض کنید بانک یا موسسه دارای مجوز ورشکست شود، مردم فقط میتوانند به انجام تعهدات صندوق ضمانت سپرده برای پرداخت سپرده ها تا سقف 100 میلیون امیدوار باشند، البته همین تعهد هم فقط در صورتی انجام میشود که بانک مرکزی ناگهان مدعی تخلفات و لغو مجوز یا اعلام مشروط بودن مجوز یا مثلاً منحله خواندن تعاونی های تشکیل دهنده آن بانک یا موسسه نشود و صندوق ضمانت سپرده از پرداخت همان مبلغ هم معاف نشود! همچنین در مورد صندوق ضمانت سپرده، این مساله را در نظر بگیرید که یک نهاد توسعه یافته نیست و منابع مالی محدودی دارد و سال قبل اعلام کردند که حجم کل منابع صندوق ضمانت سپردهها 700 میلیارد تومان است که 200 میلیارد تومان آن نقد و حدود 500 میلیارد تومان اوراق مالی تضمین شده دولت است. در واقع اصولاً با این حجم از منابع، قابلیت پوشش ریسک مالی را برای بانکهای ورشکسته ندارند.
بله، ولی پول نقد از سیستم شاپرک تا سیکل بعدی به حساب صندوق واریز نمیشه. بدون پول هم که اونها نمی تونند اوراق مشارکت بخرند و یا سپرده گذاری کنند. در مثالهایی که زدید هم همین مساله صادقه، منتهی چون مطمین هستند که ظرف یک روز پول رو دریافت می کنند فرآیند خرید رو از لحظه تایید پرداخت شروع می کنند.
به طور خلاصه بگم که بهترین روش صدور آنلاین واحد در صندوقها "حواله اینترنتی" حساب به حساب در یک بانک مشخص (بدون نیاز به مراجعه به شعبه و از طریق اینترنت بانک یا موبایل بانک - به عنوان مثال از حساب ملت به حساب ملت صندوق) و نه حواله پایا یا ساتنای بین بانکی (به عنوان مثال از حساب آینده به حساب ملت صندوق) یا واریز از طریق درگاه شتابی می باشه. نیاز به مراجعه حضوری نداره و واریز به شکل آنی انجام میشه و در نتیجه تاخیر حداقل یکروزه وجود نخواهد داشت. فقط توجه کنید که حتما حساب به نام خود شخص سرمایه گذار باشه وگرنه مبلغ به حسابتون برگشت میخوره. برای اطمینان بیشتر بهتره که در هنگام حواله اینترنتی نام و کد ملیتون رو در بخش توضیحات ذکر کنید.
دوستان توجه داشته باشید که گویا کف سرمایه گذاری در صندوق بانک آینده از 100 میلیون تومان به یک میلیارد تومان افزایش یافته!
ضمنا اکثر صندوقها روزهای پنج شنبه صدور و ابطال انجام نمیدن، خیلی راحت می تونید از وبسایت صندوقهای مختلف بخش "ارزش داراییها و تعداد واحدهای سرمایه گذاری" این مساله رو از قبل چک کنید.
کاملا دروغ گفته کارمند محترم، صرفا برای اینکه گردش مالی شعبه و کارمندها بره بالا و در این بین احتمالا امتیازی گیر ایشون بیاد و بعد از چند وقت نبینند که با وجود امکانات اینترنتی وجود این همه کارمند کاملا غیر ضروری و زیان ده است. نام کاربری و کلمه عبور پورتال تامین سرمایه لوتوس پارسیان به آدرس lotusib.ir به راحتی ظرف 2-3 دقیقه برای دارندگان حساب در بانک پارسیان قابل صادر شدنه و هیچ ربطی به سکونت در خارج از کشور و ... هم نداره. فقط توجه داشته باشید که در تمامی شعبات نماینده تامین سرمایه لوتوس حضور نداره و کارمندهای عادی به عمد افراد رو درست راهنمایی نمی کنند. بهتره با شماره تهران تامین سرمایه تماس بگیرید و یکراست خودتون به شعبه اصلی که نماینده تامین سرمایه در اون حضور داره مراجعه کنید.سلام ، آیا قسمت ورود سرمایه گذار لوتوس پارسیان فعاله؟ کارمند بانک گفته این قسمت غیر فعاله و نمیتونیم username، password بدیم ؟!!
- درودعرض ادب.
الان بهترین صندوق سرمایه گذاری چی هست با چند درصد سود ؟! حدود 600 تومن میخوام بذارم البته الان 150 تومنش دستمه و تا اواخر آبان ماه به 600 میرسه.
در مورد این صندوقها سوالم اینه که مثلا الان بخوام همه این مبلغو بریزم بعد موقع برداشتش تکلیف چیه هروقت بخوام میتونم بردارم ؟! واسه برداشتن کارمزد برمیدارن ؟! چقدر ؟! میشه دوباره سودش رو ریخت روی همون اصلا سرمایه ؟!
00 بزنیدیه سوال شناسنامه من المثنی هست اما سایت امین اشنا حتما باید سریال شناسنامه سه بخشی باشه ولی المثنی دو بخشی و اون عدد دورقمی نداره باید چی بزنیم چون سایتش قبول نمیکنه
به نظرتون بجای اون دو رقم دوتا صفر 00 بزارم؟؟؟
متشکرم. این صندوق ها نوشتن از شنبه تا چهارشنبه محاسبه سود داره درسته ؟! یعنی اگر روزهای تعطیل هم حساب نکنیم هشت روز درماه سوددهی نداره درحالی که روزشمار سپرده سی روز در ماه محاسبه سود داره درسته ؟!
- خواهشمتشکرم. این صندوق ها نوشتن از شنبه تا چهارشنبه محاسبه سود داره درسته ؟! یعنی اگر روزهای تعطیل هم حساب نکنیم هشت روز درماه سوددهی نداره درحالی که روزشمار سپرده سی روز در ماه محاسبه سود داره درسته ؟!
الان من یه قوامین ۲۰ درصد روزشمار دارم اگر قرار باشه ۲۳ درصد بدن ولی روزهای کمتری حساب کنن عملا اون حساب ۲۰ درصد باید بهتر باشه. اشتباه نمیکنم ؟!
اطلاعات شخصی منه که حدودا سال پیش جایی مطالعه کردم اما اطمینان ندارم.- خواهش
- منبع خبری شما کجاست؟
- سود دهی صندوق مانند حساب کوتاه مدت است با سود شناور (حداقل تضمین شده)اطلاعات شخصی منه که حدودا سال پیش جایی مطالعه کردم اما اطمینان ندارم.
از طریق هرکدوم از شعب بانک حکمت ایرانیان انجام میشه یا این صندوق شعبه مخصوص داره ؟!
پس خوبه.- سود دهی صندوق مانند حساب کوتاه مدت است با سود شناور (حداقل تضمین شده)
- همه مراحل اینترنتی است
نیازی به باز کردن حساب جدید نیستپس خوبه.
فقط لازمه یه حساب توی بانک حکمت ایرانیان باز بشه ؟!