دوستان مبلغ بالای 50 تومن هم تو بانک آینده 10 درصد شد. ظاهرا کف دیگه معنی نداره...
خواستم تو صندوق امین آشنا سپرده گذاری کنم چون هیچ تجربه ای در خصوص صندوق ندارم لطف کنین و راهنمایی بفرمایین:
1. بهترین روز برای افتتاح سپرده توی این صندوق چه روزی هست؟ (منظورم اینه که الکی چندروز پس و پیش نشه، نسبت به روز واریز سود و ...)
2. توی استان ما این کارگزاری شعبه نداره و حداقل تا شعاع 1000 کیلومتری ما شعبه ای در کار نیست. همینطور بانک حکمت هم توی شهر ما شعبه نداره. آیا مراجعه حضوری برای برداشت وجه لازمه یا خیر؟
3. منظور از مثلا 25 هرماه چیه که گفتن سود واریز میشه؟ Nav چیه؟ آیا نسبت به روزشمار که درماه 30 روز به حسابت سود تعلق میگیره، صندوق هم همینطوره!؟
4. دسترسی برای واریز و برداشت راحته، سندی چیزی هست که اثبات کنه شما توی این کارگزاری سپرده یا سهم دارین و توی مراجع قضایی و موارد مورد نیاز و ... قابل استناد باشه؟
سپاسگزارم
بهترین کار اینه خودتون با تلفن صندوق تماس بگیرید سوال کنید .اما تا اونجا که من اطلاع دارم به این صورته
1-روزش هیچ فرقی نداره
2-تا اونجا که اطلاع دارم ابطلا اینترنتی انجام میشه و نیاز به مراجعه حضوری نیست
3-یعنی 25هر ماه سود میده مثل بعضی از بانکها که شما هر موقعی از ماه سپرده باز کنید سود را آخر ماه واریز می کنند این صندوق روز حسابرسی ماهشون 25ام است
navارزش خالص دارایی صندوقه مربوط به دارایی که صندوق داره برای سرمایه گذار مهم نیست.
صندوق هر روز بازدهی خودشو داره که تو سایتش می تونید ببیند و طبق بازدهی روز به ازای 30یا 31 روز ماه به شما سود میدهند
4-یک روز باید برید نمایندگی برای افتتاح اولیه همون موقع یا قبلش پولم می ریزید حساب صندوق که تو سایتشون هست فرم پر می کنید و تمام
ابطلام تا جایی که می دونم اینترنتی است .سند خاصی نداره اما ظاهرا یک ورق مهر شده برای واحدهایی که اول کار حضوری واریز می کنید بهتون می دهند البته نه همون روز بلکه 2-3روز کاری بعدش ارزش خاصی هم بعیده داشته باشه.
شما بخواهید به اعتبار کارگزاری های معروف بورسی شک کنید خیلی از افرادی که تو کار بورس هستند شاید میلیاردی گردش مالی با کارگزاری ها دارند بدون هیچ سندی
پس کلا باید کاربورسشون را تعطیل کنند هر بار برند دم کارگزاری رسید پول بگیرند .
مهمترین سند که خدایی نکرده روزی مشکلی پیش بیاد قابل استناد هست اطلاعات واریز به حساب کارگزاری است که در سیستم بانکی ثبت و ضبط میشه.کاغذی که هر مهر سازی می تونه براش مهر بسازه ارزش نداره.