• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
دوستان شنیدم میگن اوضاع بانک اینده هم خراب شده و امروز خیلی دمه شعبه ها شلوغ بوده
کسی خبری داره ؟

حدود 30 40 نفر از سپرده گذاران موسسه افضل توس بودن که رفتن جلوی بانک آینده شعبه یوسف اباد ، شلوغ کردن که پولوشون بگیرین . بانک مرکزی قرار بود مسئولیت موسسه منحل شده افضل توس رو بده بانک آینده ، بانکم میگه هنوز مراحل اداری طی نشده و به ما مجوز تسویه شما را و ندادن . اینام میگن ما کاری نداریم پولمون بدین یا شلوغ میکنیم...

Last edited:

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
سلام البته قصد بر کش این موضوع ندارم جهت اطلاع میپرسم
پس چرا خود بانک مرکزی که تعهد در مقابل مجوز رئ بدرستی اجرا نمیکند حداقل رتبه بندی شفاف و رده بنده بندی و شرایط ریسک پذیری رو برای موسسات و بانک های مجاز اعلام نمیکند که مردم هم اطلاع پیدا کنند و هم بر اساس اون نسبت به سرمایه گذاری اقدام کنند و اطلاعاتی مانند هنوز در حال ادغام و یا وام های کلان و یا .... از بانک ها و موسسات رو باید در برخی خبرگذاری های غیر رسمی و نه حتی رسمی مانند بانک مرکزی پیدا کرد؟ این خودش یک اقدام ناعادلانه از سوی بانک مرکزی نیست؟
دوست گرامی
چیزی که ما از یک نهاد حاکمیتی مثل بانک مرکزی انتظار داریم، با آنچه که در واقعیت توسط آن نهاد اتفاق می افتد، کاملاً متفاوت هست. تبعاً ما به عنوان مردم انتظار داریم عدالت، شفافیت، اطلاع رسانی دقیق و واقعی و استاندارد سازی اطلاعات و رده بندی و همچنین مسئولیت پذیری در قبال مردم، ایجاد شود ، ولی آنچه در واقعیت اتفاق می افتد دزدی و اختلاس و مجوز فروشی و پنهان کاری و صورتهای مالی غیر استاندارد و در نظر گرفتن منافع حاکمیت و منافع مسئولین و سرمایه داران به عنوان اولویت اول و نابود کردن سرمایه های زندگی مردم هست.
صحبت این بود که تحت هر شرایطی باید ارزیابی و مدیریت ریسک داشته باشیم و اگر از دست رفتن سرمایه ما اثرات جبران ناپذیری در زندگی ما دارد، هرگز در خط مقدم سرمایه گذاری پر ریسک قرار نگیریم، چون وقتی سرمایه های مردم از دست برود، انتظارات ما و استدلالهای کاملاً درست ما، باعث برگشت آن سرمایه نخواهد بود.

Last edited:

paydarweb

Registered User
لایک‌ها
567
چرا به صندوق ها کلا نمیشه اعتماد کرد؟
کلا بانک های شخصی و صندوق ها و موسسات به نظرم جای خوبی برای سرمایه گذاری نیست
هرکدام که درصد سود بالاتری نسبت به دولتی ها می دهند یک روزی امکان جمع شدن یا بلوکه شدن توسط بانک مرکزی را دارند...
نمونش هم این روزها زیاد هستش!

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
دوست گرامی
چیزی که ما از یک نهاد حاکمیتی مثل بانک مرکزی انتظار داریم، با آنچه که در واقعیت توسط آن نهاد اتفاق می افتد، کاملاً متفاوت هست. تبعاً ما به عنوان مردم انتظار داریم عدالت، شفافیت، اطلاع رسانی دقیق و واقعی و استاندارد سازی اطلاعات و رده بندی و همچنین مسئولیت پذیری در قبال مردم، ایجاد شود ، ولی آنچه در واقعیت اتفاق می افتد دزدی و اختلاس و مجوز فروشی و پنهان کاری و صورتهای مالی غیر استاندارد و در نظر گرفتن منافع حاکمیت و منافع مسئولین و سرمایه داران به عنوان اولویت اول و نابود کردن سرمایه های زندگی مردم هست.
صحبت این بود که تحت هر شرایطی باید ارزیابی و مدیریت ریسک داشته باشیم و اگر از دست رفتن سرمایه ما اثرات جبران ناپذیری در زندگی ما دارد، هرگز در خط مقدم سرمایه گذاری پر ریسک قرار نگیریم، چون وقتی سرمایه های مردم از دست برود، انتظارات ما و استدلالهای کاملاً درست ما، باعث برگشت آن سرمایه نخواهد بود.
نکته مهم صحبت شما این جمله بود((به عنوان مردم انتظار داریم عدالت، شفافیت، اطلاع رسانی دقیق و واقعی و استاندارد سازی اطلاعات و رده بندی و همچنین مسئولیت پذیری در قبال مردم، ایجاد شود ، ولی آنچه در واقعیت اتفاق می افتد دزدی و اختلاس و مجوز فروشی و پنهان کاری و صورتهای مالی غیر استاندارد و در نظر گرفتن منافع حاکمیت و منافع مسئولین و سرمایه داران به عنوان اولویت اول و نابود کردن سرمایه های زندگی مردم هست))
در نتیجه فقط قشر حقوق بگیر چند میلیونی در ماه در ایران زندگی نسبتا بهتری دارند و بقیه مردم با یک سرمایه اندک بروند غاز خود را بچرانند چون کشور ایران هم مانند چین یا خیلی کشورها زمینه سرمایه گذاری روی هیچ چیز را ندارد. حتی یک کار تولیدی کوچک بخوای بزنی از همه ادارات میان و جلوت رو میگیرن حتی اگر مصرف کننده ازت راضی باشه. چون باید اینقدر زیر میزی و رو میز ی بدی که چیزی برای خودت باقی نمیمونه .

bia2learn

Registered User
لایک‌ها
88
سود 15 شهریور تا 15 مهر ماه صندوق سرمایه‌گذاری گسترش فردای ایرانیان متعلق به بانک آینده به مبلغ 19,785 به ازای هر واحد معادل 23.3% سالیانه محاسبه شده است، خیلی بالاتر از چند ماه گذشته! (منبع)
لطفا دوستانی که اطلاعات به روزی از کف حساب این صندوق دارند اینجا اعلام بفرمایند، 100 میلیون و یا یک میلیارد تومان؟! این نکته هم مد نظر باشه که علاوه بر شعب بانک، از طریق شعب "مرکز ارتباط فردا" متعلق به بانک آینده هم تمامی کارهای مربوط به صندوق قابل انجامه. (لیست)

سلام
دیروز سوال کردم از شعبه، کف 1 میلیارد تومان شده ب تازگی، قبلا 100 میلیون تومان بود.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خخخخخ

آخه اونی که ۱ میلیارد داره مگه مغز خر خورده پولشو بذاره صندوق!!!

کسی که ۱ میلیارد داره ۱۰۰٪ یه بیزنسی چیزی یا داره یا راه میندازه! مثلا میره فست فود میزنه که این روزا خیلی درامد داره چون مردم از شکم صاب مرده شون نمیگذرن!

aloochy

Registered User
لایک‌ها
214
این صندوق نیکوکاری پرسپولیس هم دقیقا مثل امین آشناس.کارگزاری سهم آشنا با ضمانت نقد شوندگی بانک حکمت ایرانیان.
بازدهی سالیانه ش هم ۳۸ درصد بوده!!!!
http://www.perspolisfund.ir

البته دارایی صندوق و واحداش خیلی کمه ولی ضمانت بانک حکمتش خوبه

Last edited:

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
این صندوق نیکوکاری پرسپولیس هم دقیقا مثل امین آشناس.کارگزاری سهم آشنا با ضمانت نقد شوندگی بانک حکمت ایرانیان.

بانک پارسیان هم یه صندوق نیکوکاری داره به اسم نیکوکاری لوتوس رویان (آدرس) که سود واحدها به پژوهشگاه رویان داده میشه و یه چیزی مشابه حسابهای قرض الحسنه بانک میمونه، حدس میزنم این صندوق هم ربطی به سرمایه گذاری نداشته باشه. در حال حاضر از بانک حکمت ایرانیان اول صندوق امین اشنا ایرانیان و بعد صندوق حکمت آشنا ایرانیان گزینه های مطلوبی هستند.

daveeeeeee

Registered User
لایک‌ها
65
دوستان این میزان سود سالانه صندوق چجوری محاسبه میشه؟
الان زده سود هر واحد مثلا 19700 ریال یعنی چند درصد؟

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
حکمت آشنا که این ماه کمتر از 20 واریز کرده
http://www.hafund.ir/سود-های-دوره-ای

امین آشنا هم 25 ام معلوم میشه مثل قبل هست یا نه
http://www.iafi.ir/گزارشات/سود-های-دوره-ای

درسته، حکمت آشنا این ماه برخلاف قبل و با در نظر گرفتن مبلغ جبرانی 18.77% پرداخت کرده.

در مورد امین اشنا هم نیازی به صبر کردن تا 25ام نیست و از میانگین سودهای روزانه ماه هم میشه با تقریب خوب سود ماهانه رو حساب کرد که این ماه هم نزدیک 23% خواهد بود. (بازده روزانه صندوق) (مقایسه با صندوق حکمت آشنا)

Last edited:

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
دوستان این میزان سود سالانه صندوق چجوری محاسبه میشه؟
الان زده سود هر واحد مثلا 19700 ریال یعنی چند درصد؟
با این فرمول، خیلی ساده می تونید سود 31 روزه یک واحد 100 هزار تومانی (به ریال) رو تبدیل به درصد سود سالانه کنید:

((سود/31)/1000000)*365*100

android6

Registered User
لایک‌ها
77

چجوری باید ثبت نام کنیم همه کاراش اینترنتیه؟؟

----------------------------------------

دوستان من روز پنجشنبه 510 واریز کردم واسه صندوق امین آشنا امروز تایید شده ولی چیزی تو قسمت گواهی ها نیست!! پس کی صادر میشه؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
چجوری باید ثبت نام کنیم همه کاراش اینترنتیه؟؟

----------------------------------------

دوستان من روز پنجشنبه 510 واریز کردم واسه صندوق امین آشنا امروز تایید شده ولی چیزی تو قسمت گواهی ها نیست!! پس کی صادر میشه؟
من زنگ زدم صندوق گفت حدود 2روز بعد تایید گواهی صادر میشه .البته از روز جمعه شما بهتون سود تعلق می گیره

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760

یک مطلب قابل توجه صندوق اینه که هزینه ابطالش تقریبا 3برابر امین آشنا است بازده ماه گذشته هم اگر سالانه کنید حدود 14درصد بوده

aloochy

Registered User
لایک‌ها
214
این صندوق امین آشنا خیلی زرنگ بازی درمیاره.شما وقتی پول رو به حساب واریز میکنی(دقت کنید حساب که سریعترین روشه و من صبح زود واریز کردم)فردای اون روز تایید میشه و پس فرداش گواهی صادر میشه.و نرخ خرید شما روز صدور گواهیه نه روز تایید یا واریز به حساب.در این حالت یعنی 2روز به پول شما سودی تعلق نمیگیره.
و در حالت ابطال خیلی سریع عمل میکنه و نرخ روز درخواست واست حساب میکنه و پول رو چند روز بعد میده!!!

من قبلا آتیه نوین اقتصاد نوین داشتم تو خود بانک باز میکردی به نرخ همونرو و ابطال هم عصر تو حسابت بود.یعنی اصلا پرتی نداشت

Last edited:

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
این صندوق امین آشنا خیلی زرنگ بازی درمیاره.شما وقتی پول رو به حساب واریز میکنی(دقت کنید حساب که سریعترین روشه و من صبح زود واریز کردم)فردای اون روز تایید میشه و پس فرداش گواهی صادر میشه.و نرخ خرید شما روز صدور گواهیه نه روز تایید یا واریز به حساب.در این حالت یعنی ۳روز به پول شما سودی تعلق نمیگیره.
و در حالت ابطال خیلی سریع عمل میکنه و نرخ روز درخواست واست حساب میکنه و پول رو چند روز بعد میده!!!

من قبلا آتیه نوین اقتصاد نوین داشتم تو خود بانک باز میکردی به نرخ همونرو و ابطال هم عصر تو حسابت بود.یعنی اصلا پرتی نداشت
سلام
سود از روز تایید واریز (یعنی فردای واریز) حساب میشود
https://forum.persiantools.com/thre...ردۀ-کوتاه-مدّت.372845/page-1208#post-12318126

arash company

Registered User
لایک‌ها
128
دوستان کسی میدونه از کارت آینده به آینده چه قدر میشه کارت به کارت کرد ؟؟

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
دوستان کسی میدونه از کارت آینده به آینده چه قدر میشه کارت به کارت کرد ؟؟
15 میلیون در روز
البته اگر حساب به حساب کنید سقفش حدود 100 میلیونه (تاکید میکنم حساب به حساب)

android6

Registered User
لایک‌ها
77
این صندوق امین آشنا خیلی زرنگ بازی درمیاره.شما وقتی پول رو به حساب واریز میکنی(دقت کنید حساب که سریعترین روشه و من صبح زود واریز کردم)فردای اون روز تایید میشه و پس فرداش گواهی صادر میشه.و نرخ خرید شما روز صدور گواهیه نه روز تایید یا واریز به حساب.در این حالت یعنی 2روز به پول شما سودی تعلق نمیگیره.

من قبلا صندوق ایران زمین داشتم 3 روز ابطالش طول کشید ولی سود اون سه روز رو داد.

بالا