گردش حساب را چک کنیدمن 510 تومن واریز کردم تو صندوق امین آشنا 5 واحد برام صادر کردن به قیمت 507/131 تومان حدود 2900 تومن اضافی مونده اونو کی واریز میکنن؟ موقع پرداخت سود؟؟؟
ممنونگردش حساب را چک کنید
اگر 2900ت را به تاریخ امروز زده "چک سامان" امروز میریزه وگرنه فردا
سلام برادرسلام بر بزرگواران عزیز
برای سرمایه گذاری 25 میلیون و 4500 دلار دوستان چ بانکی پیشنهاد میدن..
نظر خودم برا ریال رو مهراقتصاد و برا دلار رو بانک ملی هستش.
سلام داداش .مرسی از نظرتسلام برادر
مهر اقتصاد مگه سود خاصی میده برای ریال؟ اگر نه که همون ملی برای ریال بهتره!
برای دلار هم خودم 100% ملی را توصیه میکنم
ملی چند درصد سود میده واسه دلار؟سلام برادر
مهر اقتصاد مگه سود خاصی میده برای ریال؟ اگر نه که همون ملی برای ریال بهتره!
برای دلار هم خودم 100% ملی را توصیه میکنم
مهر اقتصاد یک موسسه غیر مجاز هست. در حال حاضر جزء پرریسک ترین سپرده گذاری ها محسوب میشود. این صحبتهای بانک مرکزی در خصوص "متقاضی اخذ مجوز" و غیره را هم فراموش کنید، هیچ حمایتی از یک موسسه غیرمجاز انجام نمیشود.سلام داداش .مرسی از نظرت
منظورم سپرده رویان مهر اقتصاد ک سالانه 15 درصد سود بهش تعلق میگیره
سلام..دوسال تو مهر اقتصاد سپرده 22 درصد داشتم ک واقعا حرف نداشت..بهترین خدمات بدون هیچ مشکلیمهر اقتصاد یک موسسه غیر مجاز هست. در حال حاضر جزء پرریسک ترین سپرده گذاری ها محسوب میشود. این صحبتهای بانک مرکزی در خصوص "متقاضی اخذ مجوز" و غیره را هم فراموش کنید، هیچ حمایتی از یک موسسه غیرمجاز انجام نمیشود.
سود سالانه 15 درصد را تمام بانکها هم پرداخت میکنند.
اینکه موسسه ای در گذشته بدون مشکل فعالیت میکرده، هیچ ارتباطی با وضعیت امروز آن ندارد. در حال حاضر که بانک مرکزی در حال ساماندهی و ادغام موسسات غیرمجاز هست، پرریسک ترین انتخابها همین موسسات هستند.سلام..دوسال تو مهر اقتصاد سپرده 22 درصد داشتم ک واقعا حرف نداشت..بهترین خدمات بدون هیچ مشکلی
ب خاطر همین میخواستم ک تو این بانک حساب باز کنم..از نظر خدمات تو این چهار پنج سال فک نکنم ک مشکلی پیش اومده باش
مرسی..این مهر اقتصاد مگه مجوز نداره...م تو سایت بانک مرکزی اسمش هست(از اخرین باری ک یادم میاد)اینکه موسسه ای در گذشته بدون مشکل فعالیت میکرده، هیچ ارتباطی با وضعیت امروز آن ندارد. در حال حاضر که بانک مرکزی در حال ساماندهی و ادغام موسسات غیرمجاز هست، پرریسک ترین انتخابها همین موسسات هستند.
موسسه ثامن الحجج هم مدتها فعالیت بدون مشکل داشت و به مردم سود پرداخت میکرد و تعداد بسیار بالای شعبات و سپرده گذاران هم نشان دهنده گستردگی فعالیت آن بود. ولی ناگهان منحل شد.
برای سپرده گذاری در حال حاضر، موسسات غیر مجاز و در شرف ادغام یا متقاضی دریافت مجوز گزینه های بسیار نامناسبی هستند.
کدوم خدمات وقتی که یک کارت شتاب ساده رو هم نداره چه برسه به پایا و ساتنا و دسته چک و ...!؟ بانک خودخوانده مهر اقتصاد بانک که هیچی، موسسه هم نیست و یک تعاونی اعتباریه.سلام..دوسال تو مهر اقتصاد سپرده 22 درصد داشتم ک واقعا حرف نداشت..بهترین خدمات بدون هیچ مشکلی
ب خاطر همین میخواستم ک تو این بانک حساب باز کنم..از نظر خدمات تو این چهار پنج سال فک نکنم ک مشکلی پیش اومده باش
سلام ..مرسی از نظرتونکدوم خدمات وقتی که یک کارت شتاب ساده رو هم نداره چه برسه به پایا و ساتنا و دسته چک و ...!؟ بانک خودخوانده مهر اقتصاد بانک که هیچی، موسسه هم نیست و یک تعاونی اعتباریه.
همه تعاونیهای غیر مجاز مثل فرشتگان و میزان و ثامن الحجج و ... درست تا یک روز قبل از اعلام مسدود شدن حسابها و ایجاد هییت تصفیه روند قبلیشون مثل ساعت کار میکرده و حتی رقم های میلیاردی جابجا میکردند، در نتیجه همچین چیزی ملاک اصلا درستی نیست. هیچ کسی دوست نداره همچین تعاونی بزرگی به همراه چند ده هزار نفر از مردم کشور با مشکل مواجه بشند و احتمالا با ادغام برنامه ریزی شده این اتفاق هم نخواهد افتاد ولی از ریسک غیرضروری برای 15% سودی که از 100% بانکهای مجاز هم میتونید بگیرید از الان آگاه باشید.
خیر مجوز ندارد و هرگز هم مجوز نداشته. مهر اقتصاد یک موسسه غیر مجاز هست که مدتها هست که با نام و تابلو "بانک مهر اقتصاد" فعالیت میکند. امسال بعد از اینکه مشکلاتی برای این موسسه ایجاد شد، در سایت بانک مرکزی به عنوان "متقاضی دریافت مجوز" معرفی شد تا بحران کنترل شود.مرسی..این مهر اقتصاد مگه مجوز نداره...م تو سایت بانک مرکزی اسمش هست(از اخرین باری ک یادم میاد)
توضیحی که موسسه نور در مورد مشکل ارائه داده را در لینک زیر ببینید:قضیه تجمعات جلوی نور در چند شهر مختلف چی هست؟
کسی چیزی میدونه؟چی شده؟