• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

android6

Registered User
لایک‌ها
77
من 510 تومن واریز کردم تو صندوق امین آشنا 5 واحد برام صادر کردن به قیمت 507/131 تومان حدود 2900 تومن اضافی مونده اونو کی واریز میکنن؟ موقع پرداخت سود؟؟؟

m-ha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام.چرا از موسسه نور برداشت خودکار صورت گرفته؟ کسی اطلاع داره؟

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
من 510 تومن واریز کردم تو صندوق امین آشنا 5 واحد برام صادر کردن به قیمت 507/131 تومان حدود 2900 تومن اضافی مونده اونو کی واریز میکنن؟ موقع پرداخت سود؟؟؟
گردش حساب را چک کنید
اگر 2900ت را به تاریخ امروز زده "چک سامان" امروز میریزه وگرنه فردا

android6

Registered User
لایک‌ها
77
حالا چیکار کنم برم مابقی پولمو بریزم تو این صندوق یا ...؟ دلار و سکه همینطور داره میره بالا چه خاکی سرم بریزم دو قرون پول داریم گذاشتیم بانک اینطور شد کاش حرف گوش میکردم همه سرمایمو دلار میکردم :(:(:(

rezafarhang54

Registered User
لایک‌ها
214
سلام بر بزرگواران عزیز
برای سرمایه گذاری 25 میلیون و 4500 دلار دوستان چ بانکی پیشنهاد میدن..
نظر خودم برا ریال رو مهراقتصاد و برا دلار رو بانک ملی هستش.

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
سلام بر بزرگواران عزیز
برای سرمایه گذاری 25 میلیون و 4500 دلار دوستان چ بانکی پیشنهاد میدن..
نظر خودم برا ریال رو مهراقتصاد و برا دلار رو بانک ملی هستش.
سلام برادر
مهر اقتصاد مگه سود خاصی میده برای ریال؟ اگر نه که همون ملی برای ریال بهتره!
برای دلار هم خودم 100% ملی را توصیه میکنم

Alireza999

Registered User
لایک‌ها
80
دوستان طرح اتو خدمت سایپا هنوز برقراره؟

Sent from my D6503 using Tapatalk

rezafarhang54

Registered User
لایک‌ها
214
سلام برادر
سلام داداش .مرسی از نظرت
منظورم سپرده رویان مهر اقتصاد ک سالانه 15 درصد سود بهش تعلق میگیره

a-aramesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
بانک سپه اوراق 16 درصد میده قبل از سررسید 14 درصد سود میده بخوای برداری وایز سود ماهانه

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
سلام برادر
ملی چند درصد سود میده واسه دلار؟
بعد موقغ برداشت دلار میده یا معادل ریالیش؟

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
سلام داداش .مرسی از نظرت
منظورم سپرده رویان مهر اقتصاد ک سالانه 15 درصد سود بهش تعلق میگیره
مهر اقتصاد یک موسسه غیر مجاز هست. در حال حاضر جزء پرریسک ترین سپرده گذاری ها محسوب میشود. این صحبتهای بانک مرکزی در خصوص "متقاضی اخذ مجوز" و غیره را هم فراموش کنید، هیچ حمایتی از یک موسسه غیرمجاز انجام نمیشود.
سود سالانه 15 درصد را تمام بانکها هم پرداخت میکنند.

rezafarhang54

Registered User
لایک‌ها
214
مهر اقتصاد یک موسسه غیر مجاز هست. در حال حاضر جزء پرریسک ترین سپرده گذاری ها محسوب میشود. این صحبتهای بانک مرکزی در خصوص "متقاضی اخذ مجوز" و غیره را هم فراموش کنید، هیچ حمایتی از یک موسسه غیرمجاز انجام نمیشود.
سود سالانه 15 درصد را تمام بانکها هم پرداخت میکنند.
سلام..دوسال تو مهر اقتصاد سپرده 22 درصد داشتم ک واقعا حرف نداشت..بهترین خدمات بدون هیچ مشکلی
ب خاطر همین میخواستم ک تو این بانک حساب باز کنم..از نظر خدمات تو این چهار پنج سال فک نکنم ک مشکلی پیش اومده باش

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
سلام..دوسال تو مهر اقتصاد سپرده 22 درصد داشتم ک واقعا حرف نداشت..بهترین خدمات بدون هیچ مشکلی
ب خاطر همین میخواستم ک تو این بانک حساب باز کنم..از نظر خدمات تو این چهار پنج سال فک نکنم ک مشکلی پیش اومده باش
اینکه موسسه ای در گذشته بدون مشکل فعالیت میکرده، هیچ ارتباطی با وضعیت امروز آن ندارد. در حال حاضر که بانک مرکزی در حال ساماندهی و ادغام موسسات غیرمجاز هست، پرریسک ترین انتخابها همین موسسات هستند.
موسسه ثامن الحجج هم مدتها فعالیت بدون مشکل داشت و به مردم سود پرداخت میکرد و تعداد بسیار بالای شعبات و سپرده گذاران هم نشان دهنده گستردگی فعالیت آن بود. ولی ناگهان منحل شد.
برای سپرده گذاری در حال حاضر، موسسات غیر مجاز و در شرف ادغام یا متقاضی دریافت مجوز گزینه های بسیار نامناسبی هستند.

rezafarhang54

Registered User
لایک‌ها
214
اینکه موسسه ای در گذشته بدون مشکل فعالیت میکرده، هیچ ارتباطی با وضعیت امروز آن ندارد. در حال حاضر که بانک مرکزی در حال ساماندهی و ادغام موسسات غیرمجاز هست، پرریسک ترین انتخابها همین موسسات هستند.
موسسه ثامن الحجج هم مدتها فعالیت بدون مشکل داشت و به مردم سود پرداخت میکرد و تعداد بسیار بالای شعبات و سپرده گذاران هم نشان دهنده گستردگی فعالیت آن بود. ولی ناگهان منحل شد.
برای سپرده گذاری در حال حاضر، موسسات غیر مجاز و در شرف ادغام یا متقاضی دریافت مجوز گزینه های بسیار نامناسبی هستند.
مرسی..این مهر اقتصاد مگه مجوز نداره...م تو سایت بانک مرکزی اسمش هست(از اخرین باری ک یادم میاد)

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
کدوم خدمات وقتی که یک کارت شتاب ساده رو هم نداره چه برسه به پایا و ساتنا و دسته چک و ...!؟ بانک خودخوانده مهر اقتصاد بانک که هیچی، موسسه هم نیست و یک تعاونی اعتباریه.
همه تعاونیهای غیر مجاز مثل فرشتگان و میزان و ثامن الحجج و ... درست تا یک روز قبل از اعلام مسدود شدن حسابها و ایجاد هییت تصفیه روند قبلیشون مثل ساعت کار میکرده و حتی رقم های میلیاردی جابجا میکردند، در نتیجه همچین چیزی ملاک اصلا درستی نیست. هیچ کسی دوست نداره همچین تعاونی بزرگی به همراه چند ده هزار نفر از مردم کشور با مشکل مواجه بشند و احتمالا با ادغام برنامه ریزی شده این اتفاق هم نخواهد افتاد ولی از ریسک غیرضروری برای 15% سودی که از 100% بانکهای مجاز هم میتونید بگیرید از الان آگاه باشید.

rezafarhang54

Registered User
لایک‌ها
214
کدوم خدمات وقتی که یک کارت شتاب ساده رو هم نداره چه برسه به پایا و ساتنا و دسته چک و ...!؟ بانک خودخوانده مهر اقتصاد بانک که هیچی، موسسه هم نیست و یک تعاونی اعتباریه.
همه تعاونیهای غیر مجاز مثل فرشتگان و میزان و ثامن الحجج و ... درست تا یک روز قبل از اعلام مسدود شدن حسابها و ایجاد هییت تصفیه روند قبلیشون مثل ساعت کار میکرده و حتی رقم های میلیاردی جابجا میکردند، در نتیجه همچین چیزی ملاک اصلا درستی نیست. هیچ کسی دوست نداره همچین تعاونی بزرگی به همراه چند ده هزار نفر از مردم کشور با مشکل مواجه بشند و احتمالا با ادغام برنامه ریزی شده این اتفاق هم نخواهد افتاد ولی از ریسک غیرضروری برای 15% سودی که از 100% بانکهای مجاز هم میتونید بگیرید از الان آگاه باشید.
سلام ..مرسی از نظرتون
همین کاری ک گفتید انجام میدم

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
مرسی..این مهر اقتصاد مگه مجوز نداره...م تو سایت بانک مرکزی اسمش هست(از اخرین باری ک یادم میاد)
خیر مجوز ندارد و هرگز هم مجوز نداشته. مهر اقتصاد یک موسسه غیر مجاز هست که مدتها هست که با نام و تابلو "بانک مهر اقتصاد" فعالیت میکند. امسال بعد از اینکه مشکلاتی برای این موسسه ایجاد شد، در سایت بانک مرکزی به عنوان "متقاضی دریافت مجوز" معرفی شد تا بحران کنترل شود.
در لینک زیر از سایت بانک مرکزی، میتوانید گزینه "متقاضی دریافت مجوز" را انتخاب کنید و جستجو کنید. نام "بانک مهر اقتصاد" و "موسسه اعتباری غیر بانکی ثامن" را میبینید.
http://www.cbi.ir/BanksInstitutions/BankInstitute.aspx

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
قضیه تجمعات جلوی نور در چند شهر مختلف چی هست؟
کسی چیزی میدونه؟چی شده؟

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
Last edited:
بالا