• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amir.h.akbari

Registered User
لایک‌ها
61
پس موسسه نور شده 10 درصد اینطور دوستان گفتن من آینده کوتاه مدت 22 درصد مبلغ زیر ده میلیون بود 10 درصد ریخته قوامین حساب 2 میلیون کفش بود دارم بنظر شما کجا بزارم پولمو اگه آینده بشه بالا 10میلیون باز 22 میده
نور این ماه 10 درصد نبود. صحبتش هست در صفحات

Sent from Samsung-S7 usingTapatalk

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
با سلام.تکلیف این روز شمار اینده چیه؟چند درصد میریزه؟حساب کردم ماه پیش 16 میلیون تو حسابم بود الان سود رو 260 ریخته

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
با سلام.تکلیف این روز شمار اینده چیه؟چند درصد میریزه؟حساب کردم ماه پیش 16 میلیون تو حسابم بود الان سود رو 260 ریخته

بین 20 الی 21 درصد برات ریخته البته اگر در طول ماه دست به حساب نزده باشی

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
سلام دوستان از لوتوس پارسیان مطمئنتر چیزی هست که سود بیشتر بده ؟

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
دوستان توجه داشته باشند که برای اطمینان بیشتر از مجوز رسمی کلیه صندوقها و صحت معرفی ارکان صندوق به ویژه ضامن نقد شوندگی بانکی می تونند به وبسایت کدال (codal.ir) (بخش "جستجوی اطلاعیه ها" در بالای صفحه) مراجعه کنند.
علاوه بر صورتهای مالی دوره ای، هر چند ماه یکبار هم ریز جزییات کامل محل سرمایه گذاری صندوقها و همینطور هزینه های مختلف اونها با دقت بالا و حسابرسی شده در این وبسایت گزارش میشه که اطلاعات بسیار جالبی داره. مثلا اینکه صندوقها در کدوم بانکها بیشتر سرمایه گذاری کردند و چه سودی از هر کدوم دریافت می کنند و یا سود اوراق مشارکتهایی که خریداری کردند چند درصده! برای نمونه آخرین گزارش 3تا از صندوقهای با قابلیت صدور و ابطال اینترنتی رو اینجا آپلود می کنم.

فایل های ضمیمه

• امین آشنا ایرانیان.pdf
    424.7 KB · نمایش ها: 21
  • گنجینه زرین شهر.pdf
    571.7 KB · نمایش ها: 10
  • لوتوس پارسیان.pdf
    1.3 MB · نمایش ها: 10

hidavidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
بالاخره ما متوجه نشدیم حساب کوتاه مدت نور که پلکانی حساب میشد سودش 10 درصد شده یا نه دونفر میگن شده یک نفر میگه نه چون من خودم 7 شهریور حساب خالی کردم سپرده یکساله کردم اون 7 روز سود بالا 10 درصد داده دیگه بعد 11 ام خبر ندارم از شعبه میپرسم میگه این ماه هنوز معلوم نیست

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
نور این ماه 10 درصد نبود. صحبتش هست در صفحات

Sent from Samsung-S7 usingTapatalk
برای حداقل 12 نفر از دوستان آشنایان و برخی از دوستانه همینجا 10 درصد واریز شده بالاخره نمیشه که برای شما ویا چند نفر بیشتر واریز شده باشه برای این 12 نفری هم که من تک تک پرسیدم 10 درصد واریز شده باشه. شایدم نور پارتی بازی میکنه.

Last edited:

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
بالاخره ما متوجه نشدیم حساب کوتاه مدت نور که پلکانی حساب میشد سودش 10 درصد شده یا نه دونفر میگن شده یک نفر میگه نه چون من خودم 7 شهریور حساب خالی کردم سپرده یکساله کردم اون 7 روز سود بالا 10 درصد داده دیگه بعد 11 ام خبر ندارم از شعبه میپرسم میگه این ماه هنوز معلوم نیست
بااطمینان بگم ده درصد واریز شده.

Mardaniali1365

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
شما شماره تلفن داخلی میدی پورسانتی چیزی میگیری کارمندی هستی؟مشکوک میزنی
بنده خدا داره برات توضیح میده گل من اگه به خودت زحمت میدادی یه نگاه تو سایتشون مینداختی دیگه مجبور نبودی اینقدر فسفر بسوزونی :D:D:D

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110
سلام
دوستانی که در بانک قوامین سپرده یکساله دارن
چه زمانی قسمت دوم سود رو میریزه؟!
دیروز سود رو ریخته ولی تا حالا خبری از قسمت دوم نیست!

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
سلام
برای من هم امروز 15 درصد ریخته . بقیش رو احتمالا فردا واریز میکنن به خاطر تعطیلات دیروز و امروز پرداخت باقیمونده پول تاخیر داشته .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
سلام دوستان از لوتوس پارسیان مطمئنتر چیزی هست که سود بیشتر بده ؟
سلام
اکثر صندوقها مطمئن هستند
برای سود بیشتر صندوق گردشگری و امین آشنای ایرانیان
تفاوتشان در این است که کلیه امور گردشگری حضوری است ولی امین آشنا اینترنتی

shahab_kookoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
سلام
برای من هم امروز 15 درصد ریخته . بقیش رو احتمالا فردا واریز میکنن به خاطر تعطیلات دیروز و امروز پرداخت باقیمونده پول تاخیر داشته .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
تو صفحات قبلی یکی از دوستان بهش اشاره کرده بود
واریز ۱۵% سر روز خودش هست
ولی بقیه سود در صورت تعطیلی اولین روز کاری واریز میشه...

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
یه سوال دیگه(البته مربوط به حساب های کوتاه مدت بانکها میشه)
من مثلا حسابم ۵ هزار تومن پولش توشه بعد ۱۰۰ میلیون تومن به مدت ۳ساعت میاد تو حسابم و بعد دوباره به یه حساب دیگه منتقل میشه!
این ۱۰۰ میلیون چقدر سود بهش تعلق میگیره؟ یه روز سود؟
نه تنها اگه در یک روز مبلغی میاد و همان روز می ره سود تعلق نمی گیره، اگه روز بعدش هم از حساب برداشت بشه سود تعلق نمی گیره :D چون باید یک 24 ساعت کامل در حساب بمونه که یک روز حساب بشه. یعنی امروز بریزی، پس فرداش یک روز کامل شده

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
در مورد ضامن سودآوري كه گفته بودم دو تا صندوق هست .يكي صندوق مشترك سپهر تدبيرگران كه سود 20 درصدي رو تضمين كرده كه ضامن سودآوريش شركت تامين سرمايه سپهر هست. دومي صندوق مشترك كارگزاري كارآفرين كه سود 19درصدي رو تضمين كرده كه ضامن سودآوريش بانك اقتصاد نوين هست.

عزيزان ديگه مي دونند كه پيشبيني سود با تضمين سود تفاوتش چي هست. در كل ريسك سرمايه گذاري در صندوق هاي با درآمد ثابت بسيار پايين هست چون وجوه سرمايه گذاران در بانك و اوراق مشاركت سپرده گذاري مي شه.

در مورد امين آشنا اگر شما برگه گواهي واحد صندوق رو از مدير صندوق بگيري براي صدور و ابطال بايد حضوري مراجعه كني. اگر نگيري و بزاري پيش مدير صندوق بمونه اينترنتي مي توني خريد و فروش كني(صدور و ابطال)

vahid7767

Registered User
لایک‌ها
44
آدرس کانال تلگرام صندوق امین آشنای ایرانیان رو پیدا کردم گفتم براتون بزارم
Bit.do/Aminashna

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
در مورد ضامن سودآوري كه گفته بودم دو تا صندوق هست .يكي صندوق مشترك سپهر تدبيرگران كه سود 20 درصدي رو تضمين كرده كه ضامن سودآوريش شركت تامين سرمايه سپهر هست. دومي صندوق مشترك كارگزاري كارآفرين كه سود 19درصدي رو تضمين كرده كه ضامن سودآوريش بانك اقتصاد نوين هست.

عزيزان ديگه مي دونند كه پيشبيني سود با تضمين سود تفاوتش چي هست. در كل ريسك سرمايه گذاري در صندوق هاي با درآمد ثابت بسيار پايين هست چون وجوه سرمايه گذاران در بانك و اوراق مشاركت سپرده گذاري مي شه.

در مورد امين آشنا اگر شما برگه گواهي واحد صندوق رو از مدير صندوق بگيري براي صدور و ابطال بايد حضوري مراجعه كني. اگر نگيري و بزاري پيش مدير صندوق بمونه اينترنتي مي توني خريد و فروش كني(صدور و ابطال)

در مورد نرخ پیش بینی سود این نکته هم حایز اهمیته که فقط یک عدد سمبلیک و تبلیغاتی نیست. اگر سود محقق شده ی ماه کمتر از درصد پیش بینی شده باشه مدیر صندوق موظفه تا از کارمزد خودش سود رو به حد پیش بینی شده برسونه تا اینکه کارمزدش صفر بشه. این اتفاق در صندوقهایی که کمتر حرفه ای هستند یا انقدر بزرگ هستند که نمی تونند به راحتی سود پیش بینی شده رو محقق کنند به کرات اتفاق افتاده. به طور مثال در صندوق 19 هزار میلیارد تومانی بانک کشاورزی (منبع) هر وقت که سود کمتر از مبلغ پیش بینی 18% بوده با مبلغ جبرانی (ستون هشتم) سود رو دقیقا به 18% رسونده با وجود اینکه سود تضمین شده نبوده.

لیست کلیه نرخ های پیش بینی و تضمین شده: http://www.fipiran.com/Fund/MFComparing/3

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456

mohammad_moazzen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اینطور گفته میشه
من به مرکز ارتباط ۲۴ ساعته آینده زنگ زدم گفتن که نمیشه دیگه به حساب آینده ساز پول واریز کرد و سود کوتاه مدت رو هر شعبه خودش تعیین میکنه. گفت واریز پول از طریق پیشخوان بسته هست ولی من برای امتحان تونستم ۲۰۰۰۰۰ ت واریز کنم !!!
کسی تا حالا از شعبه خودش در مورد واریز به حساب آینده ساز و سود آن سوال نکرده ؟

Sent from my P024 using Tapatalk

بالا