20.5%چند درضده سودش؟
20.5%چند درضده سودش؟
صندوقه؟ یا اوراق خود بانک بازمیکنه؟20.5%
صندوقصندوقه؟ یا اوراق خود بانک بازمیکنه؟
اقا یک سئوال دارم
مثلا الان هر واحد حدودا 100 هزارتومان است من حدود 100 واحد می خرم به قیمت حدودا 10 میلیون
حالا فرض کنید چند ماه بعد این واحد ها از 100 هزارتومان به 90 هزارتومان برسه تکلیف چیه؟
ایا از اصل پول کم می شه ؟
به نظر صندوق خطرناکه درسته ؟
برو بانک توسعه صادرات که دولتی هم هست باز میکنن هنوز با حدود 21 درصد سود ماهانهدوستان امروز به بانک های حکمت و پارسیان مراجعه کردم ، هردوشون میگفتن که افتتاح صندوق دیگه ندارن،
خواستم بدونم الان کدوم بانک صندوقش واسه افتتاح حساب بازه؟
احتمالا به خاطر بخشنامه جدید هستدوستان امروز به بانک های حکمت و پارسیان مراجعه کردم ، هردوشون میگفتن که افتتاح صندوق دیگه ندارن،
خواستم بدونم الان کدوم بانک صندوقش واسه افتتاح حساب بازه؟
امین آشنا مگه افتتاح حساب داره؟من امروز رفتم چندین جا برای صندوق و فقط دو جا موفق شدم قطعی پول بزارم ، یکی همین امین آشنا که تماما اینترنتیه ، یکی توسعه صادرات که دولتیه ، بقیه جاها یا بسته بودن مثل گردشگری یا مثل آینده که حواله ات میدادن برای سه شنبه های هقته بعد که آیا بدن آیا ندن .
لینک:امین آشنا مگه افتتاح حساب داره؟
من امروز رفتم بانک حکمت رئیس شعبه بهم گفت بانک مرکزی جلوی افتتاح حساب رو گرفته
یعنی صندوق امین آشنا ایرانیان با صندوق بانک حکمت فرق داره؟
هزار بار اینجا بحث شده برو چند صفحه قبلو بخون ، صندوق امین آشنا ضامنش بانک حکمته ، کارگزاری آگاه مستقیما چه ربطی به بانک حکمت داره ؟. بقیه صندوقای با تضمین و درآمد ثابت هم دارن تماما اینترنتی میشن ، شما مدل قدیمی راحتی تا نبستن برو بانک توسعه صادراتیعنی صندوق امین آشنا ایرانیان با صندوق بانک حکمت فرق داره؟
دقیقا درستهیعنی صندوق امین آشنا ایرانیان با صندوق بانک حکمت فرق داره؟
بانک گردشگری بعد از شش ماه به ازای 100 میلیون به بالایک سوال از اساتید:
تو بانکهای دولتی(فرقی نداره کدومشون)
بانکی هست حساب یکساله (۱۵ درصد سود) داشته باشه و مثلا اگه بعد از یکماه حساب رو ببندیم بهش جریمه نخوره؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
بانک گردشگری بعد از شش ماه به ازای 100 میلیون به بالا