• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
سلام
من امروز رفتم بانک شهر و یک صندوق باز کردم مسئولش گفت برای گرفتن مدارک باید به سایت ibshop برم و عضو بشم
حالا دوستان اینجا کسی می تواند به من اموزش بده چطوری در ابی شوپ ثبت نام کنم
تو قسمت ثبت نام کدام را انتخاب کنم
ثبت نام کاربرهای واریزی یا
ثبت نام کاربرهای حقیقی
برای اولین بار است که در بانک شهر صندوق باز کردم ولی نمی دانم کدام گزینه را انتخاب کنم اگر میشه یک کمکی بکنید دستتون درد نکنه
ادرس سایت هم https://ibshop.ir/ هست
تو شعب بانک شهر ثبت نام کردی ؟ یا گفتن کلا اینترنتی باید ثبت نام کنی ؟

satsat

Registered User
لایک‌ها
32
سلام به همه
من 2 روز پیش 4,066,240 ریال واریز کردم به صورت تستی به صندوق امین اشنا و امروز ا س ام اسش اومد که تایید شد نگاه که می کنم دیروز نوشته بود در انتظار تاییئ و امروز نوشته رد مدیر الان باید کار دیگه ای انجام بدم چون گواهی ها رو نگاه می کنم می گه شما گواهی صادر شده ندارید ؟

ممنون می شم یکی راهنمایی کنه

behnam_tr2006

Registered User
لایک‌ها
1,048
سلام به همه
من 2 روز پیش 4,066,240 ریال واریز کردم به صورت تستی به صندوق امین اشنا و امروز ا س ام اسش اومد که تایید شد نگاه که می کنم دیروز نوشته بود در انتظار تاییئ و امروز نوشته رد مدیر الان باید کار دیگه ای انجام بدم چون گواهی ها رو نگاه می کنم می گه شما گواهی صادر شده ندارید ؟

ممنون می شم یکی راهنمایی کنه
فردا صادر میشه

Sent from my SM-G6100 using Tapatalk

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
تعداد سرمایه گذاران هر صندوق به تفکیک اشخاص حقیقی و حقوقی هر روز در وبسایت رسمی سازمان بورس درج میشه: http://www.fipiran.com/Fund/MFComparing/3

همونطوری که در این وبسایت و آیین نامه ها مشخصه، صندوقها از نظر ابعاد به دو دسته کوچک (با سرمایه پایین تر از تنها 5 میلیارد تومان) و بزرگ (با سرمایه بالاتر از 5 میلیارد تومان) تقسیم بندی شدند و صندوق چه 100 میلیارد تومان سرمایه داشته باشه مانند صندوق بانک ملی، چه مثل امین آشنا ایرانیان 460 میلیارد تومان و یا مثل صندوق بانک شهر 28 هزار میلیارد تومان در فرآیند نظارتیشون هیچ تفاوتی وجود نداره و امکان اختلاس درشون یک اندازه و در حد صقر حدیه! ملاک اعتبار تنها ضمانت نقدشوندگی هست + سابقه سودهای پرداختی و ثبات در سودهای روزانه؛ میزان سرمایه بالاتر به هیچ عنوان نمی تونه به تنهایی معرف اعتبار بالاتر باشه و حتی ممکنه با سخت تر کردن کار مدیر صندوق سودهای کمتری رو هم به ارمغان بیاره مثل صندوقهای بانک کشاورزی و مسکن و غیره.

همینطور دوستان می تونند توضیحات مفصل تر و دقیق تری از کارکرد ضریب بتا و میزان اهمیتش و مقدار مناسبش رو از وبسایت کارگزاری آگاه مطالعه کنند. (آدرس)

در یک تحول جدید هم این ماه صندوق بانک گردشگری مجمع تشکیل داده و پیش بینی سود 20% رو حذف کرده (منبع)! متاسفانه خیلی گنگ صورت مجمع رو توی وبسایتشون گزارش کردند، اگر کسی مورد دیگه ای در اساسنامه جدید دید لطفا اینجا اعلام کنه (آدرس). بر اساس قیمت ابطال روزانه هم سود این ماه حداکثر 20% خواهد بود.
دستور بانک مرکزی هست که بالای ۱۵ صندوق هم ندن همه دارن حذف میکنن پیش بینی سود رو اما ۲۳ هنوز میده .

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
به نظر میاد دارن صندوق هارو هم چفت بستش رو محکم میکنن سود بالا ندن .مسکن و طلا و سکه و ارز هم خبری نیست .ارز هم یک کمی سرو صدا بخوابه میاد پایین .تنها راه میمونه اوراق و اسناد خزانه .احتمال راه انداختن بورس هم هستش .فقط تو ارز های دیجیتال مثل بیت کویین نرین که واقعا قابل پیش بینی نیستش

behnam_tr2006

Registered User
لایک‌ها
1,048
اسناد خزانه سودش چقدره? از کجا باید اقدام کرد?

D. Washington

Registered User
لایک‌ها
481
اقا ما الان 50 تومن پول داریم!
جایی هست این پولو توش بخوابونیم 2 برابرش بهمون وام بدن؟

satsat

Registered User
لایک‌ها
32
بانک رسالت با 2 درصد سود
بانک مهر که البته تایید شده نیست

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
به نظر میاد دارن صندوق هارو هم چفت بستش رو محکم میکنن سود بالا ندن .مسکن و طلا و سکه و ارز هم خبری نیست .ارز هم یک کمی سرو صدا بخوابه میاد پایین .تنها راه میمونه اوراق و اسناد خزانه .احتمال راه انداختن بورس هم هستش .فقط تو ارز های دیجیتال مثل بیت کویین نرین که واقعا قابل پیش بینی نیستش
مگه قرار نشد همه موسسه ها و بانك ها بالاتر از 15 درصد ندن؟پس چجوريه موسسه نور العان داره 21 درصد ميده؟

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
صندوق بانک اقتصاد نوین هم قراره از ماه بعد 15.5 درصد بده
در جریان باشید که همه صندوق ها قراره سودشون کم بشه .

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
اسناد خزانه سودش چقدره? از کجا باید اقدام کرد?

انواع اوراق مشارکت شرکتی و دولتی معتبر از جمله همین اخزا با سودهای 15 تا بالای 20% رو در حال حاضر تنها میشه از فرابورس ایران (آدرس) خریداری کرد. برای معاملات در بورس و فرابورس هم نیاز به گرفتن کد معاملات بورسی هست. برای راحتی بیشتر هم افراد دارای مدرک دیپلم به بالا می تونند از یکی از حدود 150 کارگزاری به رایگان حساب آنلاین معاملات بورس و فرابورس دریافت کنند. با توجه به امکانات آنلاین خیلی خوب و پشتیبانی مناسب، می تونید از یکی از این کارگزاریها کاملا رایگان و غیر حضوری کد معاملاتی آنلاین دریافت کنید (صرفا یکبار برای امضای قرارداد و احراز هویت مراجعه حضوری به شعب کارگزاری لازمه):

1. کارگزاری آگاه (آدرس)
2. کارگزاری مفید (آدرس)
3. کارگزاری سهم آشنا (آدرس)

توجه داشته باشید که کد معاملاتی مثل کد ملی منحصر به فرده، منتهی به شکل نامحدود می تونید از کارگزاریهای مختلف حساب آنلاین معاملاتی دریافت کنید و همزمان بر حسب سلیقتون از همه استفاده کنید.

نکته مهم: برای راحتی و امنیت بیشتر و لینک مستقیم حساب بانکی به شرکت سپرده گذاری مرکزی سازمان بورس و حذف واسطه حساب بانکی کارگزاری حتما حتما حساب بانک سامان (با مراحل کاملا اینترنتی) و در غیر اینصورت بانک ملت (نیاز به یکبار مراجعه به شعب بانک) رو در فرمها معرفی کنید.

* در مورد صندوقها هم به هیچ عنوان اجباری به سود خاصی وجود نداره. بانک مرکزی صرفا سود ترجیحی بالای 15% به حسابهای بانکی میلیاردی صندوقهارو ممنوع کرده و هیچ اختیاری در مورد خود صندوقها نداره. سازمان بورس هم که اختیار تام داره تنها ضمانت سود رو حذف کرده که در عمل هم 99.9% صندوقها ضمانت سود نداشتند + مدیر ثبت بودن بانکها و موسسات. پیش بینی سود، و در صورت تحقق، با مدیریت حرفه ای اوراق مشارکت، سودهای بالای 20% کاملا مجاز هستند.

Last edited:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
انواع اوراق مشارکت شرکتی و دولتی معتبر از جمله همین اخزا با سودهای 15 تا بالای 20% رو در حال حاضر تنها میشه از فرابورس ایران (آدرس) خریداری کرد. برای معاملات در بورس و فرابورس هم نیاز به گرفتن کد معاملات بورسی هست. برای راحتی بیشتر هم افراد دارای مدرک دیپلم به بالا می تونند از یکی از حدود 150 کارگزاری به رایگان حساب آنلاین معاملات بورس و فرابورس دریافت کنند. با توجه به امکانات آنلاین خیلی خوب و پشتیبانی مناسب، می تونید از یکی از این کارگزاریها کاملا رایگان و غیر حضوری کد معاملاتی آنلاین دریافت کنید (صرفا یکبار برای امضای قرارداد و احراز هویت مراجعه حضوری به شعب کارگزاری لازمه):

1. کارگزاری آگاه (آدرس)
2. کارگزاری مفید (آدرس)
3. کارگزاری سهم آشنا (آدرس)

توجه داشته باشید که کد معاملاتی مثل کد ملی منحصر به فرده، منتهی به شکل نامحدود می تونید از کارگزاریهای مختلف حساب آنلاین معاملاتی دریافت کنید و همزمان بر حسب سلیقتون از همه استفاده کنید.

نکته مهم: برای راحتی و امنیت بیشتر و لینک مستقیم حساب بانکی به شرکت سپرده گذاری مرکزی سازمان بورس و حذف واسطه حساب بانکی کارگزاری حتما حتما حساب بانک سامان (با مراحل کاملا اینترنتی) و در غیر اینصورت بانک ملت (نیاز به یکبار مراجعه به شعب بانک) رو در فرمها معرفی کنید.

* در مورد صندوقها هم به هیچ عنوان اجباری به سود خاصی وجود نداره. بانک مرکزی صرفا سود ترجیحی بالای 15% به حسابهای بانکی میلیاردی صندوقهارو ممنوع کرده و هیچ اختیاری در مورد خود صندوقها نداره. سازمان بورس هم که اختیار تام داره تنها ضمانت سود رو حذف کرده که در عمل هم 99.9% صندوقها ضمانت سود نداشتند + مدیر ثبت بودن بانکها و موسسات. پیش بینی سود، و در صورت تحقق، با مدیریت حرفه ای اوراق مشارکت، سودهای بالای 20% کاملا مجاز هستند.
اصل سرمایرو چطور میشه فهمید یک صندوق تضمین میکنه یا نه ؟

satsat

Registered User
لایک‌ها
32
دوستان این صندوق امین آشنا همیشه اینقدر تاخیر داره در صدور گواهی ؟ الان 2 روزه که هیچ خبری نیست
خوب شد کل مبلغ رو نریختم

amir AMD

Registered User
لایک‌ها
53
دوستان این صندوق امین آشنا همیشه اینقدر تاخیر داره در صدور گواهی ؟ الان 2 روزه که هیچ خبری نیست
خوب شد کل مبلغ رو نریختم
تا شنبه هیچ تغییری نمی کنه وضعیت شما

ربطی به صندوق هم نداره تو هر صندوقی واریز می کردید همین اتفاق میافتاد

شما تو بورس دارید سرمایه گذاری می کنید و ساعات و سازوکار مشخصی داره چه هزار تومن واریز کنید چه صد میلیون

android6

Registered User
لایک‌ها
77
سود این ماه امین آشنا رو کسی محاسبه کرده؟ مشخص هست چقدره دقیقا؟؟

بالا