• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

behnam_tr2006

Registered User
لایک‌ها
1,048
من دیروز امین اشنا اینترنتی ثبت نام کردم و 40 تومن واریز کردم به حسابشون . الان تو قسمت سفارشهای من که میرم تو سایتشون وضعیت رو زده رد مدیر . این یعنی چی؟
درست میشه
طبیعیه
فردا اوکی میشه براتون
برای منم اینطوری شده بود

Sent from my SM-G6100 using Tapatalk

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
الان دوستان کامل توضیح میدن من بخوام صندوق امین آشنا ثبت نام کنم باید کل مراحل رو اینترنتی انجام بدم ؟ هیچ احتیاجی به مراجعه شعب نیست ؟ کل سرمایه گزاریی صدور و ابطال همش انیتنرتی انجام میشه ؟ 2 روز دیگه خواستم پولو بکشم بیرون همون اینترنتی واریز میکنن به حسابم ؟یعنی به فرض مثال من بخوام 200 ملیون پول بریزم باید اینترنتی بریزم به حسابشون ؟ اونوقت سندی چیزی داریم ما ؟

Last edited:

behnam_tr2006

Registered User
لایک‌ها
1,048
الان دوستان کامل توضیح میدن من بخوام صندوق امین آشنا ثبت نام کنم باید کل مراحل رو اینترنتی انجام بدم ؟ هیچ احتیاجی به مراجعه شعب نیست ؟ کل سرمایه گزاریی صدور و ابطال همش انیتنرتی انجام میشه ؟ 2 روز دیگه خواستم پولو بکشم بیرون همون اینترنتی واریز میکنن به حسابم ؟یعنی به فرض مثال من بخوام 200 ملیون پول بریزم باید اینترنتی بریزم به حسابشون ؟ اونوقت سندی چیزی داریم ما ؟
اول تو سایت ثبت نام
دوم ارسال مدارک (کارت ملی و شناسنامه) به تلگرام
سوم پرداخت وجه انلاین از طریق سایت یا واریز نقدی به شماره حساب های اعلام شده در سایت
چهارم دو سه روز زمان میبره تایید واریز و صدور واحد

هر وقت خواستید میتونید ابطال بزنید و مبلغ به حسابی که موقع ثبت نام وارد کردید واریز میشه

از رسید های داخل سایت پرینت بگیرید

Last edited:

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
اول تو سایت ثبت نام
دوم ارسال مدارک (کارت ملی و شناسنامه) به تلگرام
سوم پرداخت وجه انلاین از طریق سایت
چهارم دو سه روز زمان میبره تایید واریز و صدور واحد

هر وقت خواستید میتونید ابطال بزنید و مبلغ به حسابی که موقع ثبت نام وارد کردید واریز میشه

از رسید های داخل سایت پرینت بگیرید

من الان ثبت نام کردم داخل سایتشون..مدارک اسکن شدرم اپلود کردم موقع ثبت نام..وارد اطلاعات کارپریم هم شدم..باید چیکار کنم الان ؟ روی صدور کلیک میکنم میگه غیرفعالید...شما داخلش سرمایه گذاری کردید ؟

behnam_tr2006

Registered User
لایک‌ها
1,048
من الان ثبت نام کردم داخل سایتشون..مدارک اسکن شدرم اپلود کردم موقع ثبت نام..وارد اطلاعات کارپریم هم شدم..باید چیکار کنم الان ؟ روی صدور کلیک میکنم میگه غیرفعالید...شما داخلش سرمایه گذاری کردید ؟

الان باید مدارک رو به تلگرامشون بفرستید تا تایید و حساب کاربری شما فعال بشه

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
دوستان الان كدوم بانك بيشترين سود رو براي مبلغ 40 تا 50 تومن ميده؟
صندوق نميخوام باشه.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوستان الان كدوم بانك بيشترين سود رو براي مبلغ 40 تا 50 تومن ميده؟
صندوق نميخوام باشه.
بانک هیچ جا بالای ١٥ نمیده
اوراق سپرده ملت و سپه هستند با سود ١٦ و نرخ شکست ١٤.
نور یکساله ٢٢

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
بانک هیچ جا بالای ١٥ نمیده
اوراق سپرده ملت و سپه هستند با سود ١٦ و نرخ شکست ١٤.
نور یکساله ٢٢
موسسه ها كه اصلا حرفشو نزنيد. صندوق ها هم اطميناني بهشون نيست.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
موسسه ها كه اصلا حرفشو نزنيد. صندوق ها هم اطميناني بهشون نيست.
اوراق سپرده ملت و سپه،صندوق نیست. گواهی سپرده هست درست مثل سپرده یکساله

• Like
Reactions: ap3

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
الان باید مدارک رو به تلگرامشون بفرستید تا تایید و حساب کاربری شما فعال بشه
من چیزیرو تو تلگرام نفرستادم براشون ولی الان وارد پروفایلم شدم تایید شده و می تونم پول واریز کنم تو حسابشون به صورت آنلاین.

موقع ابطال هم دقیقا به همین صورت هست ؟ هر وقت درخواست ابطال بزنم نهایت 1 روز کاری واریز میشه به حساب ؟
شماره حسابی که موقع ثبت نام تو سایت زدم باید با همون شماره حسابی که برای خودم بوده پول واریز کنم ؟
بعد از واریز پول باید منتظر بمونم تا مدیر پول ریخته شده من رو تایید کنه ؟
هیج جایی که نباید حضوری برم ؟ پس چرا تو سایتش زده باید به صورت حضوری برید فرم پر کنید ؟
از لحاظ از دست رفتن سرمایه چی ؟ یوهو ممکنه ارزش پول اصلی که گذاشتم به هردلیلی یوهو نصف بشه ؟

ممنون میشم پاسخ بدید.

Last edited:

behnam_tr2006

Registered User
لایک‌ها
1,048
موقع ابطال هم دقیقا به همین صورت هست ؟ هر وقت درخواست ابطال بزنم نهایت 1 روز کاری واریز میشه به حساب ؟ شاید 2 روز
شماره حسابی که موقع ثبت نام تو سایت زدم باید با همون شماره حسابی که برای خودم بوده پول واریز کنم ؟ ترجیحا از حسابی که به نام خودتون هست واریز کنید
بعد از واریز پول باید منتظر بمونم تا مدیر پول ریخته شده من رو تایید کنه ؟ بله
هیج جایی که نباید حضوری برم ؟ پس چرا تو سایتش زده باید به صورت حضوری برید فرم پر کنید ؟ اینترنتی هست حضوری هم میتونید تشریف ببرید فرقی نداره
از لحاظ از دست رفتن سرمایه چی ؟ یوهو ممکنه ارزش پول اصلی که گذاشتم به هردلیلی یوهو نصف بشه ؟ تو این مملکت هر چیزی امکانش هست

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
خوب امروز یک چیز خوبی میزارم که بچه های که میخوان اصولی سرمایه گذاری کنن شاید به دردشون بخوره .در صندوق های بورسی یک شاخص مهم شاخص بتا هستش .
بتا

بتا که به‌عنوان ضریب بتا شناخته‌شده، معیار نوسانات یا ریسک سیستماتیک یک پرتفوی، سهم یا ورقه مشارکت نسبت به‌کل بازار است. بتا با استفاده از تحلیل‌های رگرسیون محاسبه می‌شود و در حقیقت بتا، حساسیت بازده یک سرمایه‌گذاری در مقابل بازار است. طبق تعریف، بتای بازار برابر یک است و میزان بتای اوراق و پرتفوی‌های دیگر، طبق چگونگی انحراف آن‌ها از بازار مشخص می‌شود.

بتای برابر یک نشان‌دهنده این موضوع است که قیمت سرمایه‌گذاری، هماهنگ با بازار حرکت می‌کند. بتای کمتر از یک نشان‌دهنده این است که سرمایه‌گذاری دارای نوسانات کمتری نسبت به بازار است و متقابلاً بتای بیشتر از یک نشان‌دهنده نوسانات بیشتر سرمایه‌گذاری نسبت به‌کل بازار میباشد. برای مثال، یک سرمایه‌گذاری با بتای 1.2 به‌طور تئوری داری ۲۰% نوسان بیشتر نسبت به‌کل بازار است.

سرمایه‌گذاران محافظه‌کاری که صرفاً به دنبال حفظ سرمایه اصلی خود هستند، بهتر است آن دسته از اوراق و صندوق‌های سرمایه‌گذاری را انتخاب کنند که بتای متعادلی دارند و در مقابل آن دسته از سرمایه‌گذارانی که به دلیل درخواست بازده بالا، حاضر به پذیرش ریسک بالایی هستند، می‌بایست سرمایه‌گذاری را خریداری نمایند که بتای بالاتری دارد.

12.png 1222.png 12.png 1222.png

هر چی عدد بتا بیشتر باشه ریسک سرمایه گذاری اون صندوق بیشتره
دو نمونه گذاشتم که صندوق حکمت و پارسیان عدد بتاشون خیلی بالاست یعنی ممکنه جایی سرمایه گذاری کنن که ریسکش بالا تره
و در تصویر بعدی بانک ایران زمینه بانک شهر بانک گردشگری بانک کارافرین هست که توصیه میشه
وقتی ادم تحلیل میزاره شکمی حرف نمیزنه .از رو تخصصش میگه .البته ما هر چی بگیم میگن چیزی بارش نیس .:)

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322

درود،

نیازی به ارسال در تلگرام نیست. بعد از چند ساعت و بررسی مدارک ارسال شده در سایت به هنگام ثبت نام اکانت شما فعال می شود.

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
خوب امروز یک چیز خوبی میزارم که بچه های که میخوان اصولی سرمایه گذاری کنن شاید به دردشون بخوره .در صندوق های بورسی یک شاخص مهم شاخص بتا هستش .
بتا

بتا که به‌عنوان ضریب بتا شناخته‌شده، معیار نوسانات یا ریسک سیستماتیک یک پرتفوی، سهم یا ورقه مشارکت نسبت به‌کل بازار است. بتا با استفاده از تحلیل‌های رگرسیون محاسبه می‌شود و در حقیقت بتا، حساسیت بازده یک سرمایه‌گذاری در مقابل بازار است. طبق تعریف، بتای بازار برابر یک است و میزان بتای اوراق و پرتفوی‌های دیگر، طبق چگونگی انحراف آن‌ها از بازار مشخص می‌شود.

بتای برابر یک نشان‌دهنده این موضوع است که قیمت سرمایه‌گذاری، هماهنگ با بازار حرکت می‌کند. بتای کمتر از یک نشان‌دهنده این است که سرمایه‌گذاری دارای نوسانات کمتری نسبت به بازار است و متقابلاً بتای بیشتر از یک نشان‌دهنده نوسانات بیشتر سرمایه‌گذاری نسبت به‌کل بازار میباشد. برای مثال، یک سرمایه‌گذاری با بتای 1.2 به‌طور تئوری داری ۲۰% نوسان بیشتر نسبت به‌کل بازار است.

سرمایه‌گذاران محافظه‌کاری که صرفاً به دنبال حفظ سرمایه اصلی خود هستند، بهتر است آن دسته از اوراق و صندوق‌های سرمایه‌گذاری را انتخاب کنند که بتای متعادلی دارند و در مقابل آن دسته از سرمایه‌گذارانی که به دلیل درخواست بازده بالا، حاضر به پذیرش ریسک بالایی هستند، می‌بایست سرمایه‌گذاری را خریداری نمایند که بتای بالاتری دارد.
www.fipiran.com

مشاهده پیوست 1042721 مشاهده پیوست 1042722 مشاهده پیوست 1042721 مشاهده پیوست 1042722

هر چی عدد بتا بیشتر باشه ریسک سرمایه گذاری اون صندوق بیشتره
دو نمونه گذاشتم که صندوق حکمت و پارسیان عدد بتاشون خیلی بالاست یعنی ممکنه جایی سرمایه گذاری کنن که ریسکش بالا تره
و در تصویر بعدی بانک ایران زمینه بانک شهر بانک گردشگری بانک کارافرین هست که توصیه میشه
وقتی ادم تحلیل میزاره شکمی حرف نمیزنه .از رو تخصصش میگه .البته ما هر چی بگیم میگن چیزی بارش نیس .:)
دوستان توجه داشته باشند:
صندوق حکمت آشنا دیگر بازدهی سابق را ندارد
کارگزاری سهم آشنا ، صندوقی دیگر با نام امین آشنای ایرانیان راه اندازی کرده است که در حال حاضر پر سودترین صندوق است:

d619dae0-0f9a-45d2-9f90-cd4f8a315b13.png

www.fipiran.com

Last edited:

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
دوستان توجه داشته باشند:
صندوق حکمت آشنا دیگر بازده ندارد
کارگزاری سهم آشنا ، صندوقی دیگر با نام امین آشنای ایرانیان راه اندازی کرده است:

d619dae0-0f9a-45d2-9f90-cd4f8a315b13.png

www.fipiran.com
البته صندوق امین آشنا ایرانیان عمر 2040 روزه و صندوق حکمت آشنا ایرانیان عمر 2683 روزه دارند و هیچ کدوم جدید محسوب نمیشند!
منتهی در 2 ماه اخیر صندوق اول در حدود 23% و صندوق دوم در حدود 18% بازدهی داشته. با توجه به مدیریت و ضمانت نقدشوندگی یکسان در هر دو صندوق (به ترتیب کارگزاری سهم آشنا و بانک حکمت ایرانیان) طبعا صندوق امین آشنا ایرانیان برای سرمایه گذاری اولویت داره.

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
دوستانی که مدتی‌ست با امین آشنا ارتباط دارن لطفا راهنمایی بفرمایند:
بنده ماه گذشته در روز 25 مهر مبلغ رو از طریق حساب به حساب ( و نه درگاه و ... ) انتقال دادم، یعنی از مثلا بانک ملی به حساب بانک ملی صندوق، همون روز دریافت واریز توسط مدیر تائید شد ولی تاریخ صدور رو فردای اون روز زدن... یعنی سر همین یک روز بنده حدود 200 هزار تومن متضرر شدم...
حالا از پشتیبان تلگرامی پرسیدم که چکار کنم برای صدور واحد جدید دقیقا روز 25 آبان واحدهام صادر شن؟ چه روزی انتقال حساب به حساب انجام بدم!؟ گفتن همون روز!!! گفتم که ماه قبل اینطور انجام دادم ولی یک روز متضرر شدم دیگه فعلا جواب ندادن...
به نظرتون تکلیف چیه؟ چندم واریز انجام بشه برای صدور واحد در تاریخ 25 آبان!؟
سپاس

بالا