• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amir AMD

Registered User
لایک‌ها
53
تو صندوق امین آشنا می خوام ثبت نام کنم اما رو قسمت ثبت نام که می زنم صفحه رفرش میشه و هیچ اتفاقی نمیافته

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
صندق امین اشنا
کلیع فرایندهاش اینترنتیه؟
حتی واریز پول سندی رسیدی چیزی نمیدن؟
شهرما این صندوق رو نداره بندرعباس

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
صندق امین اشنا
کلیع فرایندهاش اینترنتیه؟
حتی واریز پول سندی رسیدی چیزی نمیدن؟
شهرما این صندوق رو نداره بندرعباس
بله اینترنتیه
سند اینترنتی صادر میشه و میتوانید پرینت بگیرید
ولی میتوانید برگه ممهور را از نزدیکترین نمایندگی صندوق ( کیش ) دریافت کنید که البته نیازی نیست

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
بله اینترنتیه
سند اینترنتی صادر میشه و میتوانید پرینت بگیرید
ولی میتوانید برگه ممهور را از نزدیکترین نمایندگی صندوق ( کیش ) دریافت کنید که البته نیازی نیست
پسفردا درد سر نشه؟

eh.rezapoor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
در مورد این قضیه ضامن نقد شوندگی صندوق های سرمایه گذاری میشه یکی بیشتر توضیح بده؟ این مورد کجا گفته شده؟ مثلا در مورد صندوق امین اشنا این مورد تو سات خود صندوق گفته شده اما تو سایت بانک حکمت ایرانیان اصلا همچین چیزی نیست . حتی لینکی از سایت صندوق در سایت بانک حکمت پیدا نکردم . تو قراردادی که بسته میشه این مورد رو مینویسن؟ تضمینش به چه صورته؟ کتبی چیزی میدن یا همینطوری شفاهیه؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
در مورد این قضیه ضامن نقد شوندگی صندوق های سرمایه گذاری میشه یکی بیشتر توضیح بده؟ این مورد کجا گفته شده؟ مثلا در مورد صندوق امین اشنا این مورد تو سات خود صندوق گفته شده اما تو سایت بانک حکمت ایرانیان اصلا همچین چیزی نیست . حتی لینکی از سایت صندوق در سایت بانک حکمت پیدا نکردم . تو قراردادی که بسته میشه این مورد رو مینویسن؟ تضمینش به چه صورته؟ کتبی چیزی میدن یا همینطوری شفاهیه؟
در مورد ضامن زیاد بحث شده مختصر و مفید استرس دارید تو صندوق پول بگذاریدپس بیخیال بشید
بانک ضامن صندوق شده چه دلیلی داره تو سایت بانک اسم صندوق را ببرند .صندوق مال کارگزاری سهم آشنا است
اینجا هم می تونید ضامن صندوق را بببیند
http://www.fipiran.com/FundDetails?regno=11049
صندوق هیچ رسید کتبی درست حسابی نداره نهایت بخواهید باید برید دفتر صندوق یک رسید بهتون می دهند روش فقط نوشته شما در این صندوق اینقدر سهم دارید و تمام .این آشنا را نمی دونم اما بعضی صندوقها من دیدم رو برگ معمولی فقط پرینت می گیرند و خلاص هیچی دیگه هم نداره .برای همین میگم نمی تونید اعتماد کنید کلا بیخیال صندوق بشید .با قانون جدید صندوق باز کردن تو بانکم کلا قراره برچیده بشه .

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
دوستان امن ترین صندوق که ضامن نقدش.ندگی داشته باشه و ظرفیت داشته باشه به نظر شما کدومه ؟ به غیر بانک اینده البته چون شعبش نسبت به کارم خیلی دوره.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
دوستان امن ترین صندوق که ضامن نقدش.ندگی داشته باشه و ظرفیت داشته باشه به نظر شما کدومه ؟ به غیر بانک اینده البته چون شعبش نسبت به کارم خیلی دوره.
اکثر بانکهای معتبر صندوق هم دارند اما بحث سر سوده آینده برای 23کفش 100میلیونه حالا تازه شعبه هم دوره که بماند
لوتوس پارسیان خوبه ماه قبلم 20درصد داده سقفش هر روز پر و خالی میشه 8صبح باید به سایت سر بزنید اگر واحد داشت بخرید .یکبارم به شعبه مراجعه کنید بقیه کارها اینترنتیه
امین آشنا هم که ضامنش حکمته .بانک حکمت شاید بانک کوچیکی باشه و سرمایه اش کم باشه اما مشکل خاصی نداره و نداشته
به نظر من بین امین آشنا و لوتوس پولتون را تقسیم کنید خوبی امین اینه که هم اینترنتیه هم سقفش بازه هر موقع روز می تونید واحد بخرید

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
اکثر بانکهای معتبر صندوق هم دارند اما بحث سر سوده آینده برای 23کفش 100میلیونه حالا تازه شعبه هم دوره که بماند
لوتوس پارسیان خوبه ماه قبلم 20درصد داده سقفش هر روز پر و خالی میشه 8صبح باید به سایت سر بزنید اگر واحد داشت بخرید .یکبارم به شعبه مراجعه کنید بقیه کارها اینترنتیه
امین آشنا هم که ضامنش حکمته .بانک حکمت شاید بانک کوچیکی باشه و سرمایه اش کم باشه اما مشکل خاصی نداره و نداشته
به نظر من بین امین آشنا و لوتوس پولتون را تقسیم کنید خوبی امین اینه که هم اینترنتیه هم سقفش بازه هر موقع روز می تونید واحد بخرید
بانک شهر هم صندوق زرین شهر یا همان آرمان شهر سابق داره.

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
اخرین دفعه که صندوق داشتم ارمان شهر با دادو بیداد پول گرفتم پول نمیدادن نمیخواستن پولمو بدن ببرم بانک دیگه هی مقاومت کردن اخر صدامو بردم بالا مجبور شدن فسخ کنن .ادم های بی ادب کارمندان کار نابلد اینترنت بانک و همراه بانک اشغالی داره .من با همه بانک ها تقریبا کار کردم مزخرف ترینشون شهر بود.

akon.13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان در صندوق امین آشنای ایرانیان هر واحد سهم که بخوایم بخریم چقدر باید واریز کنیم؟

behnam_tr2006

Registered User
لایک‌ها
1,048
صندوق امین اشنا
من ۱۷ام مبلغ رو واریز کردم
تازه امروز تایید شده و فعلا چیزی صادر نشده
روالش همینطوری کنده یا برای من این طور شده?

Sent from my SM-G6100 using Tapatalk

behnam_tr2006

Registered User
لایک‌ها
1,048
دوستان در صندوق امین آشنای ایرانیان هر واحد سهم که بخوایم بخریم چقدر باید واریز کنیم؟
تو سایتش هست چک کنید
هر روز مبلغ صدور متفاوته ولی حدود ۱۰۰ت هست
فرقی هم نمیکنه چه روزی خرید کنید
۲۵ام هر ماه هم سود واریز میکنه

Sent from my SM-G6100 using Tapatalk

بالا