behnam_tr2006
Registered User
ممنونبسته به روز خرید ، بین 100 تا 103 هزار تومان
منطورم حداقل تعدادی که باید خرید چندتاست?
Sent from my SM-G6100 using Tapatalk
ممنونبسته به روز خرید ، بین 100 تا 103 هزار تومان
اشکال موقتی استتو صندوق امین آشنا می خوام ثبت نام کنم اما رو قسمت ثبت نام که می زنم صفحه رفرش میشه و هیچ اتفاقی نمیافته
بله اینترنتیهصندق امین اشنا
کلیع فرایندهاش اینترنتیه؟
حتی واریز پول سندی رسیدی چیزی نمیدن؟
شهرما این صندوق رو نداره بندرعباس
پسفردا درد سر نشه؟بله اینترنتیه
سند اینترنتی صادر میشه و میتوانید پرینت بگیرید
ولی میتوانید برگه ممهور را از نزدیکترین نمایندگی صندوق ( کیش ) دریافت کنید که البته نیازی نیست
ضامن نقد شوندگی بانکی داردپسفردا درد سر نشه؟
در مورد ضامن زیاد بحث شده مختصر و مفید استرس دارید تو صندوق پول بگذاریدپس بیخیال بشیددر مورد این قضیه ضامن نقد شوندگی صندوق های سرمایه گذاری میشه یکی بیشتر توضیح بده؟ این مورد کجا گفته شده؟ مثلا در مورد صندوق امین اشنا این مورد تو سات خود صندوق گفته شده اما تو سایت بانک حکمت ایرانیان اصلا همچین چیزی نیست . حتی لینکی از سایت صندوق در سایت بانک حکمت پیدا نکردم . تو قراردادی که بسته میشه این مورد رو مینویسن؟ تضمینش به چه صورته؟ کتبی چیزی میدن یا همینطوری شفاهیه؟
اکثر بانکهای معتبر صندوق هم دارند اما بحث سر سوده آینده برای 23کفش 100میلیونه حالا تازه شعبه هم دوره که بمانددوستان امن ترین صندوق که ضامن نقدش.ندگی داشته باشه و ظرفیت داشته باشه به نظر شما کدومه ؟ به غیر بانک اینده البته چون شعبش نسبت به کارم خیلی دوره.
بانک شهر هم صندوق زرین شهر یا همان آرمان شهر سابق داره.اکثر بانکهای معتبر صندوق هم دارند اما بحث سر سوده آینده برای 23کفش 100میلیونه حالا تازه شعبه هم دوره که بماند
لوتوس پارسیان خوبه ماه قبلم 20درصد داده سقفش هر روز پر و خالی میشه 8صبح باید به سایت سر بزنید اگر واحد داشت بخرید .یکبارم به شعبه مراجعه کنید بقیه کارها اینترنتیه
امین آشنا هم که ضامنش حکمته .بانک حکمت شاید بانک کوچیکی باشه و سرمایه اش کم باشه اما مشکل خاصی نداره و نداشته
به نظر من بین امین آشنا و لوتوس پولتون را تقسیم کنید خوبی امین اینه که هم اینترنتیه هم سقفش بازه هر موقع روز می تونید واحد بخرید
من که پامو بانک شهر نمیزارم مثل بقالی میمونهبانک شهر هم صندوق زرین شهر یا همان آرمان شهر سابق داره.
تو سایتش هست چک کنیددوستان در صندوق امین آشنای ایرانیان هر واحد سهم که بخوایم بخریم چقدر باید واریز کنیم؟