چاپ رسید رو بزنین، وضعیتش رو احتمالا نوشته...سلام
دوستان من دیشب ساعت 12 درخواست ابطال زدم تو امین
ولی تایید نشد اصلا چجوریاست؟
تا کی تایید میشه؟
البته یک بار دکمه حذف رو دیشب زدم ولی ارور داد حالا اصلا نمیدونم حذف شده یا ن
ولی تو قسمت سفارش ها میری اینطوریه
کسی میتونه راهنمایی کنه
چون ساعت ۱۲ ابطال کردید در واقع امروز رو تاریخ ابطال در نظر میگیره و فردا تایید میشه.سلام
دوستان من دیشب ساعت 12 درخواست ابطال زدم تو امین
ولی تایید نشد اصلا چجوریاست؟
تا کی تایید میشه؟
البته یک بار دکمه حذف رو دیشب زدم ولی ارور داد حالا اصلا نمیدونم حذف شده یا ن
ولی تو قسمت سفارش ها میری اینطوریه
کسی میتونه راهنمایی کنه
مشاهده پیوست 1041827
سلام ببخشید من تو سایت این صندوق ها وقتی نمودار قیمت صدور و ابطال رو نگاه میکنم بعضی روزها در هر ماه قیمت صدور و ابطال به یکباره افت میکنه مثلا همین صندوق امین آشنا ایرانیان 24 مهر حدود 102هزارتومن هزینه صدور داره اما 25 مهر 100هزارتومن. سوالم اینه که اگه من مثلا 22 یا 23 مهر واحد میخریدم در 26 یا 27 مهر ارزش اونها کم میشد؟
یه سوال دیگه هم دارم. اگه من مثلا یک هفته بعد از صدور، بخوام ابطال کنم کارمزد خاصی کم میشه؟
فردا تایید میشهچون ساعت ۱۲ ابطال کردید در واقع امروز رو تاریخ ابطال در نظر میگیره و فردا تایید میشه.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
خیرمن همین الان مبلغ ۵واحد رو از طریق پرداخت اینترنتی و سامانه اینترنتی صندوق امین اشنا واریز کردم
فردا ۵واحد برای من صادر میشه ?
بعد از صدور هر وقت بخام میتونم ابطال کنم?
سود ها چه روزی از ماه واریز میشه?
برای من که میانه ماه واحد خریدم مثل همه مثلا ۲۵ام سود واریز میشه?
Sent from my SM-G6100 using Tapatalk
- سلامسلام دوستان
بنده 150 میلیون میخوام سرمایه گذاری کوتاه مدت انجام بدم.
بین 3-6 ماه مبلغ ثابت هست و سود بگیرم و بعد 6 ماه هر ماه مقداری از پول رو برداشت میکنم.
بهترین پیشنهاد چیه به نظر شما که هم مطمئن باشه هم بدون ریسک؟
درود. شما مطمئن هستین هر واحد 2 تومن سود واریز میکنه!؟روز ۲۵ مهر روز واریزسود این صندوقه.به ازای هر واحد ۲ هزار تومن سود واریز میکنه و به جاش قیمت میشه ۱۰۰ هزار تومن.در واقع بازدهی صندوق ماه ماه واریر میشه.اگه ۲۳ مهر بخری ۲۵ مهر که واست واریز بشه سود کامله و مابتفاوتی که زیاد دادی انگار بهت بر میگرده.در نتیجه هیچ فرقی نداره چه روزی واحد بخرید یا بفروشید
تا 2روز پیش کف همون 100میلیون بودخوشبختانه بخشنامه اخیر سازمان بورس مبنی بر الزام جداسازی فرایند صندوقها از شعب بانکها داره به سرعت به اینترنتی شدن صندوقها و در نتیجه ساده و سریعتر شدن سرمایه گذاری کمک میکنه:
شروع افتتاح اینترنتی صندوق گسترش فردای ایرانیان بانک آینده (کاملا مشابه با صندوق امین آشنا ایرانیان بانک حکمت ایرانیان): آدرس
آخرین سود پرداختی به تاریخ 15 ابان ماه به همراه مبلغ جبرانی برابر با 18386.55 ریال معادل 22.37% سالیانه.
لطفا دوستانی که اقدام به درخواست صدور می کنند یا با صندوق تماس میگیرند اینجا اعلام کنند که حداقل مبلغ هنوز 100 میلیون و 1 میلیارد هست یا خیر.
اگر فردا تایید بشود بلهسلام ساعت 5 امروز بعد از ظهر درخواست ابطال دادم
تا شنبه غروب پول رو میدن؟
صندوق امین اشنا
یا نه؟
مطمئنید؟اگر فردا تایید بشود بله
در غیر اینصورت نه متاسفانه
حداقل یک واحد باید بخرید وصندوق امین اشنا حداقل خرید واحد چقدر باید باشه?
Sent from my SM-G6100 using Tapatalk