• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
سلام
من پنج شنبه به عنوان امتحان 200 تومن برای امین آشنا واریز کردم . اما امروز شنبه توسط مدیر رد شد؟ سقفش پر شده؟ دقیقا باید به قیمت صدور واریز کنم؟

امکان داره صندوق پر شده باشه، تو صندوق امین آشنا شما 1 واحد هم واریز کرده باشید ایجاد میکنن و مشکلی ندارن، اگر دقیق 200 تومن واریز کرده باشید 2 واحد نمیشه ولی 1 واحد باید ایجاد می کردن و مابقی فرداش عودت میدادن... تماس بگیرید یا تو تلگرام بهشون پیام بدید ببینید علت چی بوده

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
دوستاني كه بانك آينده حساب دارن بالاخره سود رو كم كرده يا نه؟ ماه پيش براي ما همون سود هميشگي رو ريخت اما اين ماه سود رو حدودا نصف ريخته!!!

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
دوستاني كه بانك آينده حساب دارن بالاخره سود رو كم كرده يا نه؟ ماه پيش براي ما همون سود هميشگي رو ريخت اما اين ماه سود رو حدودا نصف ريخته!!!

برای حساب های روزشمار زیر 100 میلیون تومان 10 درصد شده است

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
فایل ابلاغیه ی امروز سازمان بورس و اوراق بهادار در سایت این سازمان هم قرار گرفت (آدرس).
برخلاف صحبتی که چندین بار اینجا شد به هیچ عنوان در مورد ضمانت نقد شوندگی صندوقها صحبتی نشده و مدیر صندوق برای بالا بردن اعتبار صندوق میتونه با اختصاص مقداری از درآمد صندوق به ضامن بانکی همچنان این رکن مهم رو حفظ کنه.
همونطوری که چندین ماه پیشتر مسولین سازمان بورس در مصاحبه هاشون می گفتند، دست آخر همه صندوقها باید مثل صندوق امین آشنا ایرانیان مدیر ثبت رو به کارگزاری مربوطه تغییر بدن و بدین ترتیب دیگه کارمندهای شعب بانکی نمیتونند عمدا یا سهوا صندوقهارو به عنوان یه نوع حساب بانکی تحت نظارت بانک مرکزی به مردم کم اطلاع قالب کنند! قطعا هدف این ابلاغیه کم رونق کردن صندوقهای با سود روزشمار بسیار بالاتر از سود 10% حسابهای بانکی هست، با اینحال تبدیل اجباری فرآیند صدور و ابطال و هرچه اینترنتی و غیر حضوری کردن صندوقها برای افرادی که در هر صورت قصد سرمایه گذاری در صندوقها داشتند یه پیشرفت محسوب میشه! مضافا با کمتر شدن شیب افزایش سرمایه صندوقها با وجود اینکه کارمزد مدیر صندوقها هم کاهش خواهد یافت، ولی مدیریت حرفه ای تر و راحت تر و بالطبع سود بالاتری رو هم میتونه برای ما سرمایه گذارها به دنبال داشته باشه.

ممنوعیت صدور واحدهای سرمایه گذاری صندوقها از طریق شعب بانکها و موسسات مالی و اعتباری

به استحضار میرساند؛ مصوبۀ مورخ 10/ 8/1396 هیأت مدیره محترم سازمان درخصوص صندوقهای
سرمایهگذاری به شرح ذیل ابلاغ میگردد:
1 . از تاریخ ابلاغ این مصوبه، صدور واحدهای سرمایهگذاری صندوقها ازطریق شعب بانکها یا مؤسسات مالی و اعتباری ممنوع است. لذا آندسته از صندوقهای سرمایه گذاری که در حال حاضر بانکها یا مؤسسات مالی و اعتباری عهده دار سمت رکن مدیر ثبت آنها هستند یا از شعب مربوطه جهت دریافت درخواستهای صدور و ابطال واحدهای سرمایهگذاری صندوق استفاده میکنند، موظفند بدون نیاز به طی تشریفات اصلاح اساسنامه و امیدنامه، ضمن معرفی شخص واجد شرایط دیگری به عنوان مدیر ثبت، رویۀ پذیره نویسی، صدور و ابطال واحدهای سرمایه گذاری صندوق مربوطه را به گونه ای اصلاح نماید که دریافت درخواست صدور واحدهای سرمایه گذاری صرفاً به روشی غیر از مراجعه سرمای هگذار به شعب بانکها یا مؤسسات مالی و اعتباری امکانپذیر باشد. لازم به ذکر است، ابطال واحدهای سرمایه گذاری توسط شعب بانکها یا مؤسسات مالی و اعتباری بلامانع است.
2 . امکان تصدی سمت رکن مدیر ثبت در صندوقهای سرمایه گذاری توسط بانکها و مؤسسات مالی واعتباری وجود ندارد.

Last edited:

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
حساب من از 10 مهر
و روز بعدش موجودیم رو برداشت کردم
برای من ۱۴ مهر هم سود کامل مثل هر ماه واریز کردن اما ۱۴ آبان سود رو نصف مبالغ همیشگی واریز کردن!

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
سلام الان روز شمار چ بانک مطمنی
بیشترین سود میده؟
در مورد صندوق لوتوس، و صندوق گردشگری کسی اطلاع داره
ممنون

فرستاده شده از SM-N920Cِ من با Tapatalk

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
سلام الان روز شمار چ بانک مطمنی
بیشترین سود میده؟
در مورد صندوق لوتوس، و صندوق گردشگری کسی اطلاع داره
ممنون

فرستاده شده از SM-N920Cِ من با Tapatalk
سلام
همه بانکها مطمئن هستند
همه سود یکسان دارند

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
سلام
همه بانکها مطمئن هستند
همه سود یکسان دارند
سلام
سود بانک ها 10 درصد شده
شنیدم
بعضی صندوق ها و بانک ها بیشتر از 10 درصد سود
میدهند آگه بشه حساب باز کرد؟

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
سلام
سود بانک ها 10 درصد شده
شنیدم
بعضی صندوق ها و بانک ها بیشتر از 10 درصد سود
میدهند آگه بشه حساب باز کرد؟
همانگونه که عنوان شد ، تمامی بانکها مانند هم هستند
تفاوت موجود در صندوق ها است با سودها و امکانات متفاوت
در حال حاضر صندوق امین آشنا بیشترین سود با امکانات تمام اینترنتی ارائه میدهد

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
سلام
این دستور عمل که کلا باید از بانک ها حذف بشه صدور کی اجرا باید بشه؟
بعد مثلا گردشگری اینترنتی بکنه هر کی زودتر واریز کنه واسه اون واحد میخره؟
چجوری میشه؟

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
همانگونه که عنوان شد ، تمامی بانکها مانند هم هستند
تفاوت موجود در صندوق ها است با سودها و امکانات متفاوت
در حال حاضر صندوق امین آشنا بیشترین سود با امکانات تمام اینترنتی ارائه میدهد
سلام
صندوق امین چ بانکی هست؟
چند درصد سود میده

behnam_tr2006

Registered User
لایک‌ها
1,048
صندوق امین اشنا وقتی اینترنتی ابطال میکنی برای گرفتن پول باید بری شعبه یا میزنن به حسابت?

Sent from my SM-G6100 using Tapatalk

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
صندوق امین اشنا وقتی اینترنتی ابطال میکنی برای گرفتن پول باید بری شعبه یا میزنن به حسابت?

Sent from my SM-G6100 using Tapatalk
سلام
خیر نیازی نیست
البته برخی دوستان اشاره کرده اند فقط یکبار جهت احراز هویت مراجعه کرده اند
و صد البته برای بنده و خیلی دیگر از دوستان این امر صورت نپذیرفت و بدون مراجعه حتی یکبار ، واریز انجام شد

akon.13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام دوستان
نزدیک 2 تومنی دارم میخوام اونو بزارم تو صندوق.
در حال حاضر کدوم صندوق بیشترین سود رو میده؟

بالا