• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
بله، درسته.
طبق لیست روزانه صدور و ابطال (آدرس) به نظرم درخواستهای ابطال چهارشنبه هم پنج شنبه تایید بشند و پرداخت هم همون روز تایید (پنج شنبه) صورت بگیره، الزاما نباید سه شنبه درخواست رو ثبت کرد برای شنبه صبح.
ابطالهای 4 شنبه را شنبه میده!
یکبار من سر این قضیه نابود شدم و شنبه ساعت 12 اصل پول و یکشنبه سودش را داد!

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
امروز بانك آينده رفتم سود مبالغي كه به حساب آينده ساز اضافه مي كنيم با نرخ 21 درصد و برداشت هم با نرخ 21 درصد حساب مي كنند.

دوستاني كه حساب آينده ساز دارند قبل 11 شهريور به نظر من به همين حساب واريز داشته باشند به صرفه تر و كم دردسرتر از صندوق ها هست.

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
ابطالهای 4 شنبه را شنبه میده!
یکبار من سر این قضیه نابود شدم و شنبه ساعت 12 اصل پول و یکشنبه سودش را داد!
ممنون
نرخ سود رو اونوقت بر مبنای چه روزی داد؟ nav روز شنبه یا nav روز پنجشنبه؟
اگه برای یک شنبه پول رو بخوایم چی؟
پنجشبنه درخواست میشه داد که شنبه پول رو بزنن؟
یا باید همون 4 شنبه درخواست داد؟

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
دوستان من دیروز صبح 25میلیون صدور زدم از صندوق لوتوس پارسیان
امروز تایید شد و مابقی پولمم برام ریختن خورده پولم رو...
سوالم اینه سهامی که به من فروختند هر واحد 100702 هست...
مگه نباید هر واحد 100000 تومن باشه؟
اون اضافه مبلغ تو سر رسید ماه اینده چی میشه؟زمانی که اول ماه باز هم میشه 100تومن هر واحد؟
کلا اگر یه توضیحی بدید ممنون میشم
با تشکر

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
دوستان من دیروز صبح 25میلیون صدور زدم از صندوق لوتوس پارسیان
امروز تایید شد و مابقی پولمم برام ریختن خورده پولم رو...
سوالم اینه سهامی که به من فروختند هر واحد 100702 هست...
مگه نباید هر واحد 100000 تومن باشه؟
اون اضافه مبلغ تو سر رسید ماه اینده چی میشه؟زمانی که اول ماه باز هم میشه 100تومن هر واحد؟
کلا اگر یه توضیحی بدید ممنون میشم
با تشکر
جواب سوالتون
شما رو با نرخ nav دیروز خرید کردن که همون 100702 هست
صندوق ها به این صورت هستن هر وقت میخوای واحد بخری از روز ریست صندوق که پارسیان 25 هم باشه تا روز خرید صندوق هرچی سود اومده رو باید بدی تا با بقیه مساوی بشی
اخر ماه هم اندازه سود کامل که همه میگیرن شما هم میگیری
به عبارتی شما همون 101600 مثلا بگیری 25م ماه در واقع 900 گرفتی!
امیدوارم متوجه شده باشید
________
یک سوال دیگه واسه لوتوس پارسیان
من تو سایت لوتوس ثبت نام کردم عکس کارت ملی و شناسنامه و .. دادم
با مشخصاتم!
یک کد رهگیری داد با رمز
همونو ببرم پارسیان بهم رمز عبور و کابری رو میده؟
نیازی نی حتما تو بانک پارسیان حساب باز کنم؟

anousheh

Registered User
لایک‌ها
16
سلام من آینده ساز این ماه ۱۰ تومن سودم کم شده با اینکه ماه پیش که اولین پرداخت سود مربوط به ۹ شهریور که حساب باز کردم تا ۸ مهر بود مبلغ ۶۶۳ تومن روی همین حساب آینده سازم واریز کردن این ماه ۸ام ابان ۶۵۳ تومن ریختن کسی میدونه علتشو؟تو پنل آینده ساز یجا نوشته اقساط ۲۰ تومن مربوط به اونه؟ چی هست اصلا اون
و اینکه تاریخ سررسید همرو بیشتر کردن مال من همون روز افتتاح مونده!
و یه سوال دیگه اگه ۲۰ ملیون از حسابم بردارم جریمه ی این دوماهم از کل حساب کم میشه چیزی یا نه؟

Last edited:

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
ممنون
نرخ سود رو اونوقت بر مبنای چه روزی داد؟ nav روز شنبه یا nav روز پنجشنبه؟
اگه برای یک شنبه پول رو بخوایم چی؟
پنجشبنه درخواست میشه داد که شنبه پول رو بزنن؟
یا باید همون 4 شنبه درخواست داد؟
بر مبنای nav پنجشنبه داد!!
برای یکشنبه همون شنبه بزنید میده اصل پول را و دو شنبه سودشو میریزه
5شنبه ابطال بزنید یکشنبه میده
کلا 5 شنبه ها صندوق کار نمیکنه و دریافت و پرداخت هم نداره

dietman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلام من آینده ساز این ماه ۱۰ تومن سودم کم شده با اینکه ماه پیش که اولین پرداخت سود مربوط به ۹ شهریور که حساب باز کردم تا ۸ مهر بود مبلغ ۶۶۳ تومن روی همین حساب آینده سازم واریز کردن این ماه ۸ام ابان ۶۵۳ تومن ریختن کسی میدونه علتشو؟تو پنل آینده ساز یجا نوشته اقساط ۲۰ تومن مربوط به اونه؟ چی هست اصلا اون
و اینکه تاریخ سررسید همرو بیشتر کردن مال من همون روز افتتاح مونده!
و یه سوال دیگه اگه ۲۰ ملیون از حسابم بردارم جریمه ی این دوماهم از کل حساب کم میشه چیزی یا نه؟
شهریور چون ۳۱ روز بوده سود بیشتر بوده ولی آبان ۳۰ روز هست و به طبع سود کمتر میشه.
تاریخ سررسید رو برای حسابهایی افزایش داده اند که تاریخ افتتاح خیلی قبل تر از شهریور بوده و نهایتا تا قبل از ۱۱ شهریور مدتش تندید شده ولی شما چون ۸ شهریور بودید دیگه جایی برای افزایش نداره

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
در مورد بانک آینده چندتا سوال بزرگ تو صورتحسابهای مالیشون هست که از اساتید فروم می خوام در صورت صلاحدید جواب بدن بهشون

چهار نکته‌ی پرسش‌زا

۱- در بخش بدهی‌های ترازنامه این بانک (منتهی به ۳۰ اسفند ۱۳۹۵)، بدهی این بانک به بانک مرکزی معادل ۵۲ هزار و ۷۳۳ میلیارد ریال بوده که نسبت به یک‌سال پیش یعنی ۲۹ اسفند سال ۱۳۹۴، بیش از ۶۳۷ درصد رشد دارد. درواقع این بانک طی یک‌سال، استقراض خود از بانک مرکزی را بیش از هفت برابر کرده که حاکی از وضعیت وخیم مالی این بانک دارد (به‌پیوست ترازنامه‌ی حسابرسی شده این بانک آمده است).

Taraznameye-banki-1sal.BankAyandeh-e1504261541280.jpg

۲- بر اساس بند ۱۰ یادداشت‌های توضیحی حسابرس قانونی، اسناد مالکیت زمین و ساختمان‌های انتقالی از «بانک تات»، «شرکت تعاونی اعتبار صالحین خراسان» و «شرکت تعاونی اعتبار آتی» و همچنین اموال تملیکی به طور کامل به نام بانک آینده انتقال نیافته است. درواقع بانک آینده با فروش اموال ثابت شرکت‌های زیرمجموعه خود در بخش دارایی‌ها (در قلم سایر دارایی‌ها) با رشد ۲۲۷۵ درصد (دویست برابر!) مواجه شده است که هیچ جزییاتی بابت آن وجود ندارد و حسابرس هم به درستی به آن اشاره کرده که این سود موهومی و صوری است.

۳- بر اساس بند ۱۳ یادداشت حسابرس قانونی، «حق عضویت سالانه در صندوق ضمانت سپرده‌ها» (که سپرده‌های تا سقف صد میلیون تومان را ضمانت می‌کند) برای سال۱۳۹۵ پرداخت نشده است. بر این اساس در صورت ورشکستگی، ممکن است بازپرداخت سپرده‌های خُرد (سپرده‌های زیر صد میلیون تومان) با مشکل مواجه شود.

۴- بند ۱۴ به دو مورد اساسی عدم رعایت «نسبت هشت درصدی»، «نسبت کفایت سرمایه» و عدم توجه به «مقررات ممنوعیت اعطایی تسهیلات به شرکت‌های سرمایه‌گذاری» اشاره دارد که به خوبی گویای عدم رعایت ضوابط بانکداری است.
من امروز این کیس بانک اینده رو با استادمون در میون گذاشتم اونم گفت وضع بانک خرابه حالا کی تقش در بیاد معلوم نیس یک بمبه .اون قسمت سپرده هایی که جذب کرده رو ببین حدود ۶۰۰ میلیارده از کجا میخواد سود اینهارو بده معلوم نیست .سود موهوم پخش میکنه

android6

Registered User
لایک‌ها
77
5 واحد خریده بودم صندوق امین آشنا دیروز ابطال زدم امروز تایید شده بدون هیچ گونه مراجعه حضوری!

android6

Registered User
لایک‌ها
77
پول رو دادن؟
یا رفت برای شنبه؟
نه تازه تایید شد نمیدونم کی بدن پولو

دوستان یه احتمال بسیار قوی اینه که کسی که قبلا تو یه صندوق دیگه سرمایه گذاشته اطلاعاتش تو سازمان بورس هست و برای این صندوقهای دیگه از جمله امین آشنا نیازی به مراجعه حضوری نداره مثل من که قبلا تو صندوق ایران زمین سرمایه داشتم و الآن نیازی به مراجعه برای صندوق امین آشنا نیست
اونایی که بدون مراجعه تونستن ابطال کنن لطفا اعلام کنن که آیا قبلا تو صندوقی چیزی سرمایه گذاری کرده بودن یا نه؟

anousheh

Registered User
لایک‌ها
16
شهریور چون ۳۱ روز بوده سود بیشتر بوده ولی آبان ۳۰ روز هست و به طبع سود کمتر میشه.
تاریخ سررسید رو برای حسابهایی افزایش داده اند که تاریخ افتتاح خیلی قبل تر از شهریور بوده و نهایتا تا قبل از ۱۱ شهریور مدتش تندید شده ولی شما چون ۸ شهریور بودید دیگه جایی برای افزایش نداره

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
درست میفرمایید ولی من ۹ شهریور حساب باز کردم ۸ مهر ریختن سودو که اونم باز میشه ۳۰ روز یا من اشتباه میکنم؟حتی اگر اینجوری که شما میگین باشه ۶۶۰ تومن رو پول من اضافه شده ۷ مهر سود اونم تقریبا ۱۰ تومنه که رو اصل پول می اومد بازم حداقل سود شهریور باید واریز میشد!تو پنل آینده ساز اون گزینه اقساط آینده ساز چی هستش؟ من محاسبه سودو که میزنم برای ۱ سال خیلی کمنر از ۲۳ درصد میشه تازه اگه سوده سودشو حساب نکنی

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
درست میفرمایید ولی من ۹ شهریور حساب باز کردم ۸ مهر ریختن سودو که اونم باز میشه ۳۰ روز یا من اشتباه میکنم؟حتی اگر اینجوری که شما میگین باشه ۶۶۰ تومن رو پول من اضافه شده ۷ مهر سود اونم تقریبا ۱۰ تومنه که رو اصل پول می اومد بازم حداقل سود شهریور باید واریز میشد!تو پنل آینده ساز اون گزینه اقساط آینده ساز چی هستش؟ من محاسبه سودو که میزنم برای ۱ سال خیلی کمنر از ۲۳ درصد میشه تازه اگه سوده سودشو حساب نکنی
8 مهر آخر شب = 9 مهر . . جمعا 31 روز... روز افتتاح هم حساب میشه در بلندمدت ها
یک روز سود رو دست کم گرفتی
663 تقسیم بر 31 ، ضربدر 30 =641
12 تومن هم سود 663 = 653

Last edited:

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
من 50تومنی دارم میخوام بذارم صندوق بانک
کجا بهتره؟ و بیشتر سود میده 22درصد هست گردشگری 22 هستش؟خودم حساب بانک دی هم دارم صندوقش چطوره؟
ب پول نمیخوام دست بزنم نه واریز ن برداشت

NaVaZ

Registered User
لایک‌ها
272
بانک مهر اقتصاد هم سود ۱۸ و ۲۳ درصدی رو کماکان پرداخت می‌کنه اما از مشتری‌ها خواسته حساب جداگانه برای دریافت سود باز کنند.امکان واریز به حساب هم دیگه وجود نداره.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
بانک مهر اقتصاد هم سود ۱۸ و ۲۳ درصدی رو کماکان پرداخت می‌کنه اما از مشتری‌ها خواسته حساب جداگانه برای دریافت سود باز کنند.امکان واریز به حساب هم دیگه وجود نداره.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
افتتاح حساب حدید داره؟

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
بالا