• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
در مورد بانک آینده چندتا سوال بزرگ تو صورتحسابهای مالیشون هست که از اساتید فروم می خوام در صورت صلاحدید جواب بدن بهشون

چهار نکته‌ی پرسش‌زا

۱- در بخش بدهی‌های ترازنامه این بانک (منتهی به ۳۰ اسفند ۱۳۹۵)، بدهی این بانک به بانک مرکزی معادل ۵۲ هزار و ۷۳۳ میلیارد ریال بوده که نسبت به یک‌سال پیش یعنی ۲۹ اسفند سال ۱۳۹۴، بیش از ۶۳۷ درصد رشد دارد. درواقع این بانک طی یک‌سال، استقراض خود از بانک مرکزی را بیش از هفت برابر کرده که حاکی از وضعیت وخیم مالی این بانک دارد (به‌پیوست ترازنامه‌ی حسابرسی شده این بانک آمده است).

Taraznameye-banki-1sal.BankAyandeh-e1504261541280.jpg

۲- بر اساس بند ۱۰ یادداشت‌های توضیحی حسابرس قانونی، اسناد مالکیت زمین و ساختمان‌های انتقالی از «بانک تات»، «شرکت تعاونی اعتبار صالحین خراسان» و «شرکت تعاونی اعتبار آتی» و همچنین اموال تملیکی به طور کامل به نام بانک آینده انتقال نیافته است. درواقع بانک آینده با فروش اموال ثابت شرکت‌های زیرمجموعه خود در بخش دارایی‌ها (در قلم سایر دارایی‌ها) با رشد ۲۲۷۵ درصد (دویست برابر!) مواجه شده است که هیچ جزییاتی بابت آن وجود ندارد و حسابرس هم به درستی به آن اشاره کرده که این سود موهومی و صوری است.

۳- بر اساس بند ۱۳ یادداشت حسابرس قانونی، «حق عضویت سالانه در صندوق ضمانت سپرده‌ها» (که سپرده‌های تا سقف صد میلیون تومان را ضمانت می‌کند) برای سال۱۳۹۵ پرداخت نشده است. بر این اساس در صورت ورشکستگی، ممکن است بازپرداخت سپرده‌های خُرد (سپرده‌های زیر صد میلیون تومان) با مشکل مواجه شود.

۴- بند ۱۴ به دو مورد اساسی عدم رعایت «نسبت هشت درصدی»، «نسبت کفایت سرمایه» و عدم توجه به «مقررات ممنوعیت اعطایی تسهیلات به شرکت‌های سرمایه‌گذاری» اشاره دارد که به خوبی گویای عدم رعایت ضوابط بانکداری است.
ادم میمونه این بانک اینده چی کار میکنه من که میترسم ازش لقمه گنده ور میداره هم خیلی به بانک مرکزی بدهکاره هم طلبکاره .از چند منبع موثق شنیدم یک کارای تو تراز نامش میکنه .کلا مشکوکه

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
سلام
دوستان الان بانک گردشگری جا داره واسه باز کردن صندوق یا ن بالاخره؟
من دیروز که 8م باشه گفت از 3 بعد از ظهر 7م دیگه نمیزنیم و یعنی 8 م نباید واحد داشته باشن ولی تو سایت روز 8 ابان 662430 واحد صادر شده :|
دقیقا چجوریه یکی راهنمایی کنه بی زحمت
_______
لوتوس پارسیان چطور اون جا داره یا ن؟

سامان گلریز

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
ادم میمونه این بانک اینده چی کار میکنه من که میترسم ازش لقمه گنده ور میداره هم خیلی به بانک مرکزی بدهکاره هم طلبکاره .از چند منبع موثق شنیدم یک کارای تو تراز نامش میکنه .کلا مشکوکه
نمونه کارای مشکوک که تو نوشته حسابرس قانونی مشخصه و تو لینک کدال که بالا دادم هست.

4. منفک نمودن حقوق صاحبان سپرده¬هاي سرمايه‌گذاري از بدهي¬ها در ترازنامه¬ها و همچنين ارائه صورت مالي عملکرد سپرده‌هاي سرمايه‌گذاري و صورت تغييرات در حقوق صاحبان سهام، نحوه طبقه بندي و ارائه صورت جريان وجوه نقد و ارائه برخي از يادداشت¬هاي توضيحي (شامل موضوع يادداشت 51 توضيحي صورتهاي مالي) با استانداردهاي حسابداري، متفاوت است.
5. مانده طلب از شرکت¬هاي گروه و وابسته عمدتا در سرفصل حساب تسهيلات اعطايي طبقه بندي گرديده ونسبت به مانده مطالبات مزبور، سود محاسبه و در حساب¬ها منظور گرديده است و در قبال مطالبات مزبور ذخيره عام در حساب¬ها منظور شده است. در اين خصوص چگونگي و نحوه و زمان وصول مطالبات مزبور مشخص نمي¬باشد. با توجه به مراتب فوق، تعديلات احتمالي ناشي از موارد مذکور بر صورت¬هاي مالي مورد گزارش، براي اين موسسه مشخص نمي¬باشد.
6. در رعايت استانداردهاي حسابداري، اطلاعات لازم در خصوص پروژه¬ها و دارايي¬هاي در جريان ساخت گروه، شامل ارائه جدول زمانبندي اجراي پروژه¬ها، جدول مقايسه عملکرد پروژه¬ها با برآوردهاي اوليه، نوع، ماهيت و مراحل فعاليت¬هاي انجام شده از جمله درصد پيشرفت پروژه¬ها و مباني تخصيص هزينه¬هاي مالي به پروژه¬ها و همچنين اطلاعات اشخاص وابسته ارائه نشده و در صورت¬هاي مالي مورد گزارش نيز افشا نگرديده است. همچنين تعديلات لازم از بابت درآمدهاي تحقق نيافته فيمابين گروه، در صورت¬هاي مالي تلفيقي، اعمال نگرديده است. همچنين سرمايه گذاري در شرکت¬هاي وابسته (موضوع يادداشت 2-12توضيحي صورت¬هاي مالي) به روش ارزش ويژه درصورت¬هاي مالي ارايه نشده و صورت-هاي مالي شرکت¬هاي وابسته در اختيار اين موسسه قرار نگرفته است. با توجه به مراتب مزبور هرچند اصلاح حساب¬ها از اين بابت ضروري است، ليکن به دليل عدم دسترسي به اطلاعات لازم، تعيين ميزان تعديلات لازم، براي اين موسسه امکانپذير نمي¬باشد.
7. با عنايت به يادداشت 22 توضيحي صورت¬هاي مالي، بانک نسبت به مبلغ برگ¬هاي تشخيص صادره بابت ماليات عملکرد دوره مالي 1392و سال مالي 1393 اعتراض نموده و از اين بابت ذخيره¬اي در حساب¬ها منظور ننموده است. همچنين براي سال مالي مورد گزارش ذخيره اي در حساب¬ها منظور نشده است. هر چند احتساب ذخيره از بابت موارد مذکور ضروري مي¬باشد، ليکن با توجه به مشخص نشدن نتيجه اعتراض بانک، تعيين ذخيره ماليات عملکرد سنوات مالي مذکور، منوط به اظهارنظر نهايي مقامات مالياتي مي¬باشد.

behnam_tr2006

Registered User
لایک‌ها
1,048
من میخام یه مبلغی تو صندوق های سرمایه گذاری بذارم

من سود ماهانشو لازم دارم هر ماه سودشو به یه حساب کوتاه مدت و قابل برداشت واریز میکنن?

و اینکه این مبلغ میخام حدود یکسال تو این وضعیت باشه معقوله این کار یا همون بانک بذارم بهتره?

قضیه این ابطال چیه?هر موقع خواستم کل پولمو بگیرم این قطع قرارداد هزینه داره?هزینه ابطال?

Sent from my SM-G6100 using Tapatalk

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
سلام
من دیروز که 8م باشه گفت از 3 بعد از ظهر 7م دیگه نمیزنیم و یعنی 8 م نباید واحد داشته باشن ولی تو سایت روز 8 ابان 662430 واحد صادر شده :|
_______
طبق تجربه سری های قبلی میگم که شعبه تا شعبه متفاوته، در کمال تعجب! شیراز شعبه قصرالدشت اکثر اوقات صدور رو متوقف نمی کنند.

لوتوس هم تنها اینترنتی (lotusib.ir) بین ساعت 8-8:10 هر صبح، اگر سریعتر پر نشه، اونم تقریبا به میزان ابطال شده روز قبل!

android6

Registered User
لایک‌ها
77
بنده اینترنتی ابطال کردم
فقط تماس گرفتند و گفتند فایل اسکن کارت ملی و شناسنامه ام را به شماره تلگرام صندوق ارسال کنم
مگه موقع ثبت نام اسکن کارت ملی و شناسنامه رو ارسال نکرده بودید؟

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
سلام
_______
برای لوتوس من اتفاقی امروز ساعت 8.30 صبح لاگین کردم و درخواست صدور دادم که دیدم سایت بازه و به مبلغی که میخواستم زدم و رفت منتها هنوز تایید نشده...راس ساعت 8.45 دقیقه هم سایت بسته شد و نوشته سه شنبه هفته اینده برای صدور اقدام کنید فعلا سقف پر هست...
بانک گردشگری هم شعبه امام حسین امروز باز نمیکرداما شعبه پیروزی گفت تا قبل ساعت 2 صدور داریم

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
مگه موقع ثبت نام اسکن کارت ملی و شناسنامه رو ارسال نکرده بودید؟
بله
بنده هم همین قضیه را خدمتشان عارض شدم
ولی ایشان فرمودند تنها راه مراجعه نکردن جهت ابطال، ارسال دوباره مدارک به شماره فوق الذکر است

android6

Registered User
لایک‌ها
77
بله
بنده هم همین قضیه را خدمتشان عارض شدم
ولی ایشان فرمودند تنها راه مراجعه نکردن جهت ابطال، ارسال دوباره مدارک به شماره فوق الذکر است
اگه زحمتی نیست شماره ای که مدارکو فرستادین رو بهم بدین ممنون میشم.

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
قوامین که برای من این ماه همون 20% رو واریز کرد!

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
نمونه کارای مشکوک که تو نوشته حسابرس قانونی مشخصه و تو لینک کدال که بالا دادم هست.

4. منفک نمودن حقوق صاحبان سپرده¬هاي سرمايه‌گذاري از بدهي¬ها در ترازنامه¬ها و همچنين ارائه صورت مالي عملکرد سپرده‌هاي سرمايه‌گذاري و صورت تغييرات در حقوق صاحبان سهام، نحوه طبقه بندي و ارائه صورت جريان وجوه نقد و ارائه برخي از يادداشت¬هاي توضيحي (شامل موضوع يادداشت 51 توضيحي صورتهاي مالي) با استانداردهاي حسابداري، متفاوت است.
5. مانده طلب از شرکت¬هاي گروه و وابسته عمدتا در سرفصل حساب تسهيلات اعطايي طبقه بندي گرديده ونسبت به مانده مطالبات مزبور، سود محاسبه و در حساب¬ها منظور گرديده است و در قبال مطالبات مزبور ذخيره عام در حساب¬ها منظور شده است. در اين خصوص چگونگي و نحوه و زمان وصول مطالبات مزبور مشخص نمي¬باشد. با توجه به مراتب فوق، تعديلات احتمالي ناشي از موارد مذکور بر صورت¬هاي مالي مورد گزارش، براي اين موسسه مشخص نمي¬باشد.
6. در رعايت استانداردهاي حسابداري، اطلاعات لازم در خصوص پروژه¬ها و دارايي¬هاي در جريان ساخت گروه، شامل ارائه جدول زمانبندي اجراي پروژه¬ها، جدول مقايسه عملکرد پروژه¬ها با برآوردهاي اوليه، نوع، ماهيت و مراحل فعاليت¬هاي انجام شده از جمله درصد پيشرفت پروژه¬ها و مباني تخصيص هزينه¬هاي مالي به پروژه¬ها و همچنين اطلاعات اشخاص وابسته ارائه نشده و در صورت¬هاي مالي مورد گزارش نيز افشا نگرديده است. همچنين تعديلات لازم از بابت درآمدهاي تحقق نيافته فيمابين گروه، در صورت¬هاي مالي تلفيقي، اعمال نگرديده است. همچنين سرمايه گذاري در شرکت¬هاي وابسته (موضوع يادداشت 2-12توضيحي صورت¬هاي مالي) به روش ارزش ويژه درصورت¬هاي مالي ارايه نشده و صورت-هاي مالي شرکت¬هاي وابسته در اختيار اين موسسه قرار نگرفته است. با توجه به مراتب مزبور هرچند اصلاح حساب¬ها از اين بابت ضروري است، ليکن به دليل عدم دسترسي به اطلاعات لازم، تعيين ميزان تعديلات لازم، براي اين موسسه امکانپذير نمي¬باشد.
7. با عنايت به يادداشت 22 توضيحي صورت¬هاي مالي، بانک نسبت به مبلغ برگ¬هاي تشخيص صادره بابت ماليات عملکرد دوره مالي 1392و سال مالي 1393 اعتراض نموده و از اين بابت ذخيره¬اي در حساب¬ها منظور ننموده است. همچنين براي سال مالي مورد گزارش ذخيره اي در حساب¬ها منظور نشده است. هر چند احتساب ذخيره از بابت موارد مذکور ضروري مي¬باشد، ليکن با توجه به مشخص نشدن نتيجه اعتراض بانک، تعيين ذخيره ماليات عملکرد سنوات مالي مذکور، منوط به اظهارنظر نهايي مقامات مالياتي مي¬باشد.
من از اينها خيلي سر در نميارم فقط اينو ميدونم شهريور سال ديگه وقتي كه موعد سر رسيد سپرده هاي يك ساله 23 درصدي اين بانك برسه مشكل جدي براش پيش مياد چون با وجود محدوديت سود 15 درصدي، قطعا خيلي ها نسبت به بستن حسابشون تو اين بانك و انتقال سپرده شون به بانك هاي ديگه اقدام ميكنن و با اون حجمي كه امسال چند روز قبل از شروع طرح كاهش سود، اينها سپرده يكساله باز كردن بعيد ميدونم بتونن پاسخگو باشن. البته از ته دل دوست دارم كه اين اتفاق نيفته چون تضعيف يا ورشكستگي يك بانك نه به نفع سيستم اقتصادي كشوره و نه به نفع مردم.

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
دوستان پست های عزیزان رو روزانه میخونم بلکه اطلاعات موثق از بانک ها داشته باشم و بعضی پست ها جالب و تحلیلی هم هست
وقت خودتونو سر تحلیل و بررسی بانک های بهتر - بزرگتر و معتبربزارید!
گزارش هایی میرسه همشون روی بانک آینده هست!
اونقدر ها هم این بانک مورد اهمیت و بزرگ نیست!!!:)

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوستان پست های عزیزان رو روزانه میخونم بلکه اطلاعات موثق از بانک ها داشته باشم و بعضی پست ها جالب و تحلیلی هم هست
وقت خودتونو سر تحلیل و بررسی بانک های بهتر - بزرگتر و معتبربزارید!
گزارش هایی میرسه همشون روی بانک آینده هست!
اونقدر ها هم این بانک مورد اهمیت و بزرگ نیست!!!:)
سود بهتری میده برای همین بیشتر جذبش میشن،وگرنه در بانک های بزرگ و معتبر سود جذابی نیست

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
من از اينها خيلي سر در نميارم فقط اينو ميدونم شهريور سال ديگه وقتي كه موعد سر رسيد سپرده هاي يك ساله 23 درصدي اين بانك برسه مشكل جدي براش پيش مياد چون با وجود محدوديت سود 15 درصدي، قطعا خيلي ها نسبت به بستن حسابشون تو اين بانك و انتقال سپرده شون به بانك هاي ديگه اقدام ميكنن و با اون حجمي كه امسال چند روز قبل از شروع طرح كاهش سود، اينها سپرده يكساله باز كردن بعيد ميدونم بتونن پاسخگو باشن. البته از ته دل دوست دارم كه اين اتفاق نيفته چون تضعيف يا ورشكستگي يك بانك نه به نفع سيستم اقتصادي كشوره و نه به نفع مردم.
معمولا به سمت صندوق میرن یا اسناد خزانه اوراق .کسی که پول زیاد داره بازی میکنه باهاش و میدونه کجا بزاره .معمولا کسانی که پول کم دارن هی دست دست میکنن

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
اقا یک سوال فنی
برای صندوق امین اشنا!
اگه پول رو برای شنبه صبح بخوایم (قبل 9 صبح!)
چه روزی باید ابطال کرد که پول تا اون موقع تو حساب باشه
کلا روال ابطال امین اشنا چجوریه
کی درخواست بدی و تا چه ساعتی که پول رو میزنن و تا چه ساعتی؟

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
اقا یک سوال فنی
برای صندوق امین اشنا!
اگه پول رو برای شنبه صبح بخوایم (قبل 9 صبح!)
چه روزی باید ابطال کرد که پول تا اون موقع تو حساب باشه
کلا روال ابطال امین اشنا چجوریه
کی درخواست بدی و تا چه ساعتی که پول رو میزنن و تا چه ساعتی؟
اگر اشتباه نکنم پنجشنبه و یا شاید حتی جمعه اگر سیستم اجازه بده منتهی تا حالا خودم تست نکردم!
در کل یکروز کاری بعد از (Y+1) روز ثبت درخواست ابطال (Y) اصل مبلغ واحدها و دو روز کاری بعد (Y+2) سود واحدها به NAV یکروز بعد از ثبت درخواست (Y+1) پرداخت میشه که مشابه فرآیند صدور واحد هست کاملا.
در مورد ساعت هم معمولا یکبار ظهر و یکبار عصر حواله ی گروهی ارسال میکنند.

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
اگر اشتباه نکنم پنجشنبه و یا شاید حتی جمعه اگر سیستم اجازه بده منتهی تا حالا خودم تست نکردم!
در کل یکروز کاری بعد از (Y+1) روز ثبت درخواست ابطال (Y) اصل مبلغ واحدها و دو روز کاری بعد (Y+2) سود واحدها به NAV یکروز بعد از ثبت درخواست (Y+1) پرداخت میشه که مشابه فرآیند صدور واحد هست کاملا.
در مورد ساعت هم معمولا یکبار ظهر و یکبار عصر حواله ی گروهی ارسال میکنند.
پس به عبارتی شنبه صبح پول بخوایم باید 3 شنبه درخواست داد که 4 شنبه ظهر یا بعد از ظهر پولو بدن ولی برای روزای دیگه مثلا اگه یک شنبه میخوایم پول رو اگه سیستم اجازه داد جمعه میزنیم که شنبه ظهر یا بعد از ظهر تو حساب باشه درسته؟

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
پس به عبارتی شنبه صبح پول بخوایم باید 3 شنبه درخواست داد که 4 شنبه ظهر یا بعد از ظهر پولو بدن ولی برای روزای دیگه مثلا اگه یک شنبه میخوایم پول رو اگه سیستم اجازه داد جمعه میزنیم که شنبه ظهر یا بعد از ظهر تو حساب باشه درسته؟
بله، درسته.
طبق لیست روزانه صدور و ابطال (آدرس) به نظرم درخواستهای ابطال چهارشنبه هم پنج شنبه تایید بشند و پرداخت هم همون روز تایید (پنج شنبه) صورت بگیره، الزاما نباید سه شنبه درخواست رو ثبت کرد برای شنبه صبح.

بالا