fade2black
Registered User
- نوشتهها
- 278
- لایکها
- 12
درود
اساتید سود کوتاه مدت آینده شده 10% ؟
زیر ۱۰۰ م ارهدرود
سلام
دوستان من حساب کوتاه مدت عیدانه بانک آینده دارم که قبلا فک کنم 20.5% سود میداد. این سری که برام سود ریخت بنظرم کمتر داده. میخوام بدونم سود کوتاه مدتو کم کردن ؟
ممنونم .
درود
امروز تماس گرفتن از بانک آینده
گفتن برای مشتریهای ویژه (با شرایط خاص) امکان افتتاح صندوق وجود داره!
سه ماه اگه سپرده بخوابه 19 درصد
و اگه 6 ماه بخوابه 20 درصد میدن
کف هم ده میلیون تومن...
البته طوری که گفته بود (از تهران تماس گرفته بودن. حساب خودم تهران نیست) فقط برای 28 نفر دستورش رو گرفتن.
به نظرتون طرح خوبیه یا نه؟
از امین آشنا خارج شم به صندوق آینده بیارم سپرده مو یا خیر؟!
تا آخر هفته منتظر جواب میمونن وگرنه فایلمو می بندن.
پ.ن: تاکید داشتن صندوقه در صورتی که سود صندوق آینده بالای 25 درصد بوده این ماه و هم چنین سودش اینطور نیست که 3 ماهه یا 6 ماهه باشه
امروز تماس گرفتن از بانک آینده
گفتن برای مشتریهای ویژه (با شرایط خاص) امکان افتتاح صندوق وجود داره!
سه ماه اگه سپرده بخوابه 19 درصد
و اگه 6 ماه بخوابه 20 درصد میدن
کف هم ده میلیون تومن...
البته طوری که گفته بود (از تهران تماس گرفته بودن. حساب خودم تهران نیست) فقط برای 28 نفر دستورش رو گرفتن.
به نظرتون طرح خوبیه یا نه؟
از امین آشنا خارج شم به صندوق آینده بیارم سپرده مو یا خیر؟!
تا آخر هفته منتظر جواب میمونن وگرنه فایلمو می بندن.
پ.ن: تاکید داشتن صندوقه در صورتی که سود صندوق آینده بالای 25 درصد بوده این ماه و هم چنین سودش اینطور نیست که 3 ماهه یا 6 ماهه باشه
برداشت برخلاف واریز تنها از طریق شعب امکان پذیره، در صورت برداشت هم برحسب میزان ماندگاری ما به التفاوت سود تعلق گرفته نسبت به سود 23% یکسال تمام رو از پولتون کم میکنند.دوستان من یه حساب 23 درصدی آینده ساز دارم که سودش به همون حساب آینده ساز واریز میشه ( البته سود واریز 21 درصده )
حالا اگر بخوام از همون حساب از پیشخوان مجازی با پایا یه مقدار از پول رو بردارم ایا سود واریزم کم نمیشه ؟
چون از بعضیا شنیدم اگه از این حساب پولی برداشت کنی سودت واریزت کم میشه و دیگه برای مبالغی که به این حساب واریز میکنی سود 21 درصد تعلق نمیگیره
حالا بنظرتون این قضیه درسته ؟
شما خودت داری میگی شایعه........ حرف زیاده. شایعه درست کردن که کاری نداره...در مورد بانك آينده كسي چيزي شنيده؟
ظاهرا شايعه شده تو شهرستان ها بعضي شعبه هاش داره جمع ميشه.
اگر قبل از ساعت 10 واریز کنید در بدترین حالت این اتفاقات میافتند:صندوق بانک گردشگری هم دیگه باز نمیکنه امروز خواستم واریز کنم قبول نکرد
مجبور شدم امین اشنا بریزم
حالا یک سوال
امین اشنا ساعت 2 براشون از طریق انتقال به حساب بانک گردشگری واسشون واریز کردم
کی تایید صدور میخوره ؟
کی واحد ها صادر میشن؟
ممنون
سقفش پر شده بود امروز 2 روز دیگه سقف جدید باز میشه صبر میکردی حداقل جای مطمن باز میکردی.میرفتی اینده میرفتی پارسیان .صندوق بانک گردشگری هم دیگه باز نمیکنه امروز خواستم واریز کنم قبول نکرد
مجبور شدم امین اشنا بریزم
حالا یک سوال
امین اشنا ساعت 2 براشون از طریق انتقال به حساب بانک گردشگری واسشون واریز کردم
کی تایید صدور میخوره ؟
کی واحد ها صادر میشن؟
ممنون
امین آشنا دیگه چیه؟سقفش پر شده بود امروز 2 روز دیگه سقف جدید باز میشه صبر میکردی حداقل جای مطمن باز میکردی.میرفتی اینده میرفتی پارسیان .
یک چیز جالب به دوستان بگم هی نگن این بانک برای این ارگانه پس اوکیه .نخیر سهامی عام هستن مدیر عامل دارن یک مدیر میتونه پول رو ببره یک جای بد سرمایه گذاری کنه بانک رو بزنه زمین و از دست ارگان مربوط هم کاری بر نمیاد .موسسه میزان رو یادتونه وابسته به قوه قضاییه بود چی شد الان کجاست؟
یعنی الان با نرخ nav فردا که 9هم باشه و 10هم مشخص میشه واسم نمیزنن؟اگر قبل از ساعت 10 واریز کنید در بدترین حالت این اتفاقات میافتند:
همان روز: دریافت واریز
فردا: تایید واریز
پس فردا: صدور
اگر بعد از ساعت 10 واریز کنید، یک روز اضافه کنید
مگه قراره باز بشه 2 روز دیگه؟سقفش پر شده بود امروز 2 روز دیگه سقف جدید باز میشه صبر میکردی حداقل جای مطمن باز میکردی.میرفتی اینده میرفتی پارسیان .
یک چیز جالب به دوستان بگم هی نگن این بانک برای این ارگانه پس اوکیه .نخیر سهامی عام هستن مدیر عامل دارن یک مدیر میتونه پول رو ببره یک جای بد سرمایه گذاری کنه بانک رو بزنه زمین و از دست ارگان مربوط هم کاری بر نمیاد .موسسه میزان رو یادتونه وابسته به قوه قضاییه بود چی شد الان کجاست؟
حالا دیگه باز کردی انشاالله خیر هستش .چقدر باز کردی؟یعنی الان با نرخ nav فردا که 9هم باشه و 10هم مشخص میشه واسم نمیزنن؟
مگه قراره باز بشه 2 روز دیگه؟
گفتن معلوم نی که باز میشه :|
اینده رفتم گفت 100 تومن کفش!
پارسیان هم پر بود
امین معتبر نی مگه؟
همه چی بستگی به میزان پول ریسک و مدت سرمایه گذاری داره.امین آشنا دیگه چیه؟
این دوتا مطمئنه؟؟؟؟؟
حدود 26حالا دیگه باز کردی انشاالله خیر هستش .چقدر باز کردی؟
سقفش پر شده بود امروز 2 روز دیگه سقف جدید باز میشه صبر میکردی حداقل جای مطمن باز میکردی.میرفتی اینده میرفتی پارسیان .
گردشگری هم پره نرو داداشصبح ساعت 8 صبح صندوق لوتوس میخواستم باز کنم که گفت پره و فردا اقدام کن...
این داستان لوتوس پارسیان چیه؟
الان یکهفته هست نمیتونم واریز کنم
اگر نمیشه فردا برم گردشگری
خستمون کرد