• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
من دوتا حساب آینده ساز دارم که یکی افتتاح حساب اون ۱۵ اسفند ۹۵ هست ولی تو پیشخوان تاریخ سرسید و تمدید رو زده ۱۵ مرداد ۹۷ ؟!! این یعنی چی ؟ چرا ۶ ماه اضافه تر شده و آیا سودش هم ۲۳ درصد میمونه ؟ ( البته این برای من خوبه :) )
اون یکی حساب تاریخ سررسید و تمدیدش درسته.

Sent from my P024 using Tapatalk

تاریخ افتتاح رو 6 ماه کشیدن جلو که دیرتر تموم بشه . هرچی هم تا اون تاریخ واریز کردی به جای 21 درصد ، 23 درصد حساب میشه . انگار کل پول رو تازه گذاشتی
برای من 3 ماه رفته جلو . چون 6 ماه جا نداشته (افتتاح فروردینه)

بانک یعنی این . حواسش به همه چیز هست !

دوستان شما از کدوم قسمت پیشخوان تاریخ سر رسید حساب را چک می کنید؟

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
در قسمت خدمات حساب > پنل آینده ساز

Sent from my P024 using Tapatalk

توی پنل آینده ساز فقط تاریخچه چند تراکنش آخر حساب هست... تاریخ سر رسید درج نشده... البته من حساب آینده ساز را اینترنتی باز نکرده بودم آیا روشی هست که بشه تاریخ سر رسید به طور اینترنتی گرفت؟

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
من فقط یچیز رو میدونم...
هیچوقت نباید گول 2 یا 3 درصد سود بیشتر رو خورد...
من چند روز پیش رفتم بانک پارسیان برای صندوق لوتوس ثبت نام کنم...
کلا از هر 10تا مشتری 7تاشون اومده بودن برای لوتوس برگشونو بگیرن...
از نظر اعتبار قطعا هیچوقت حکمت و گردشگری و...به پای پارسیان نمیرسند...
پس ریسکتون رو بیارید پایین همیشه!

mahs

Registered User
لایک‌ها
74
با سلام
من ۴ شهریور ۹۶ مبلغ ۲۷.۹۵۰.۰۰۰ تومان سپرده آینده ساز باز کردم
در تاریخ ۶ شهریور ۹۶ مبلغ ۵۰ هزار تومان دیگه واریز کردم به آینده ساز که مجموعا شد حسابم ۲۸ میلیون تومان
اولین سررسید مبلغ ۵.۴۶۷.۸۷۵ ریال سود واریز شد برام (ساعت ۲۳:۵۷ دقیقه ۳ مهر ۹۶)
----
و من در تاریخ ۱۱ مهرماه ۹۶ مبلغ ۲ میلیون تومان دیگه به آینده سازم واریز کردم و حسابم شد دقیقا ۳۰ میلیون تومان
سررسید بعدی ساعت ۲۳:۵۷ سوم آبان ۹۶ مبلغ ۵.۵۴۵.۴۷۲ ریال سود آینده ساز برام واریز شده

لطفا بفرمایید سود رو چطور محاسبه کردند؟
آیا سود واریزی ۲ میلیون رو ۲۱ درصد حساب کردند یا نه؟

ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited:

edomanoo

Registered User
لایک‌ها
54
با سلام
من ۴ شهریور ۹۶ مبلغ ۲۷.۹۵۰.۰۰۰ تومان سپرده آینده ساز باز کردم
در تاریخ ۶ شهریور ۹۶ مبلغ ۵۰ هزار تومان دیگه واریز کردم به آینده ساز که مجموعا شد حسابم ۲۸ میلیون تومان
اولین سررسید مبلغ ۵.۴۶۷.۸۷۵ ریال سود واریز شد برام (ساعت ۲۳:۵۷ دقیقه ۳ مهر ۹۶)
----
و من در تاریخ ۱۱ مهرماه ۹۶ مبلغ ۲ میلیون تومان دیگه به آینده سازم واریز کردم و حسابم شد دقیقا ۳۰ میلیون تومان
سررسید بعدی ساعت ۲۳:۵۷ سوم آبان ۹۶ مبلغ ۵.۵۴۵.۴۷۲ ریال سود آینده ساز برام واریز شده

لطفا بفرمایید سود رو چطور محاسبه کردند؟
آیا سود واریزی ۲ میلیون رو ۲۱ درصد حساب کردند یا نه؟

ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام
ابتدا در محاسبات توجه کنید که وارد ماه های 30 روزه شدیم و مانند اولین سررسید 31 روز محاسبه نشده

ابتدا سود 28 میلیون شما برای دوره 30 روز کامل = 5293150 ریال
سود 2 میلیون شما با همان 21 درصد و محاسبه 22 روز تا تاریخ واریز سود 253150 ریال

جمع سود محاسبه شده : 5546300 ریال

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
من فقط یچیز رو میدونم...
هیچوقت نباید گول 2 یا 3 درصد سود بیشتر رو خورد...
من چند روز پیش رفتم بانک پارسیان برای صندوق لوتوس ثبت نام کنم...
کلا از هر 10تا مشتری 7تاشون اومده بودن برای لوتوس برگشونو بگیرن...
از نظر اعتبار قطعا هیچوقت حکمت و گردشگری و...به پای پارسیان نمیرسند...
پس ریسکتون رو بیارید پایین همیشه!
توجه به ریسک سرمایه گذاری همیشه بایستی پیش شرط اولیه باشه.
منتهی 1. مقایسه سیستم بانکی و موسسات مجاز و به ویژه غیر مجاز با سیستم کاری و حقوقی صندوقها اشتباهه 2. بزرگ بودن و تعداد سرمایه گذاران هیچ وقت ملاک امنیت سرمایه گذاری نیست، که اگر بود پدیده و ثامن الحجج و فرشتگان این سرنوشت رو نداشتند اونم با سرمایه گذارهای نیم و یک میلیون نفری! به علاوه، مشاهدات میدانی در یک شعبه وحتی 10 شعبه که هیچ وقت نمیتونه ملاک باشه، خوشبختانه با شفافیت فوق العاده بالای صندوقها و فعالیتهای بورسی هر روز میشه به راحتی و دقیق کل تعداد افراد حقیقی و حقوقی سرمایه گذار در تمامی صندوقهای کوچیک و بزرگ رو از طریق وبسایت fipiran.com چک کرد. با این وجود هم ملاک نبایستی بزرگی باشه، کلیه صندوقهای اصطلاحا بزرگ (طبق تعریف سازمان بورس با سرمایه بالاتر از تنها 5 میلیارد تومان) حسابرسی دایمی میشند و ریسک اختلاس همشون یکسان و نزدیک به صفره! تنها میمونه بررسی دارا بودن ضمانت نقدشوندگی بانکی و همینطور محل سرمایه گذاریشون از طریق صورتهای مالی منتشر شده در وبسایت codal.ir با داشتن اطلاعات به روز از اوراق مشارکتهای ریسک دار.

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
سلام
ابتدا در محاسبات توجه کنید که وارد ماه های 30 روزه شدیم و مانند اولین سررسید 31 روز محاسبه نشده

ابتدا سود 28 میلیون شما برای دوره 30 روز کامل = 5293150 ریال
سود 2 میلیون شما با همان 21 درصد و محاسبه 22 روز تا تاریخ واریز سود 253150 ریال

جمع سود محاسبه شده : 5546300 ریال
اگر اون 50 هزار تومان واریزی اضافی اول رو هم 21% حساب کرد، اختلاف 828 ریالی محاسبات شما با سود پرداخت شده با تلورانش 6 ریال مشخص میشه!
احتمال داره ولی از ماه بعد کلیه واریزیها 23% محاسبه بشند، به ویژه اگر تاریخ سر رسید سالانه حسابتون در پیشخوان جابجا شده باشه.

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
توجه به ریسک سرمایه گذاری همیشه بایستی پیش شرط اولیه باشه.
منتهی 1. مقایسه سیستم بانکی و موسسات مجاز و به ویژه غیر مجاز با سیستم کاری و حقوقی صندوقها اشتباهه 2. بزرگ بودن و تعداد سرمایه گذاران هیچ وقت ملاک امنیت سرمایه گذاری نیست، که اگر بود پدیده و ثامن الحجج و فرشتگان این سرنوشت رو نداشتند اونم با سرمایه گذارهای نیم و یک میلیون نفری! به علاوه، مشاهدات میدانی در یک شعبه وحتی 10 شعبه که هیچ وقت نمیتونه ملاک باشه، خوشبختانه با شفافیت فوق العاده بالای صندوقها و فعالیتهای بورسی هر روز میشه به راحتی و دقیق کل تعداد افراد حقیقی و حقوقی سرمایه گذار در تمامی صندوقهای کوچیک و بزرگ رو از طریق وبسایت fipiran.com چک کرد. با این وجود هم ملاک نبایستی بزرگی باشه، کلیه صندوقهای اصطلاحا بزرگ (طبق تعریف سازمان بورس با سرمایه بالاتر از تنها 5 میلیارد تومان) حسابرسی دایمی میشند و ریسک اختلاس همشون یکسان و نزدیک به صفره! تنها میمونه بررسی دارا بودن ضمانت نقدشوندگی بانکی و همینطور محل سرمایه گذاریشون از طریق صورتهای مالی منتشر شده در وبسایت codal.ir با داشتن اطلاعات به روز از اوراق مشارکتهای ریسک دار.
در مقایسه ما پدیده که من خودمم سهامدارشم و توسط یکسری افراد زدنش زمین وگرنه پتانسیل بزرگترین دهکده گردشگری اسیا رو داشت...
در مورد موسسه ها هم ثامن و فرشتگان بدون مجوز بودن که خوب مردمم گول سود زیاد رو خوردن...
در مورد کاسپین مشگل به زمانی برمیگرده که یکسری تعاونی بی سرو ته که از قبل زمین خورده بودن رو تجمیع کردن...بگذریم...
در حال حاظر 3 روز من دارم سعی میکنم تو صندوق لوتوس پول بریزم اما قبل از ساعت 8:30 صبح سقف صندوق پر میشه و نمیتونم واریز کنم...علاوه بر اینا بانک پارسیان ضامن نقد شوندگی صندوق لوتوس هست و گویا تضمین شده هم هست...
من نه برای جایی تبلیغ میکنم و نه مهمه برام،فقط دارم نظر شخصیمو میگم...
با تشکر

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
در مقایسه ما پدیده که من خودمم سهامدارشم و توسط یکسری افراد زدنش زمین وگرنه پتانسیل بزرگترین دهکده گردشگری اسیا رو داشت...
در مورد موسسه ها هم ثامن و فرشتگان بدون مجوز بودن که خوب مردمم گول سود زیاد رو خوردن...
در مورد کاسپین مشگل به زمانی برمیگرده که یکسری تعاونی بی سرو ته که از قبل زمین خورده بودن رو تجمیع کردن...بگذریم...
در حال حاظر 3 روز من دارم سعی میکنم تو صندوق لوتوس پول بریزم اما قبل از ساعت 8:30 صبح سقف صندوق پر میشه و نمیتونم واریز کنم...علاوه بر اینا بانک پارسیان ضامن نقد شوندگی صندوق لوتوس هست و گویا تضمین شده هم هست...
من نه برای جایی تبلیغ میکنم و نه مهمه برام،فقط دارم نظر شخصیمو میگم...
با تشکر
من تنها منظورم این بود که ریسک سرمایه گذاری در جاهای بدون مجوز و مشکل دار رو نمیشه به هیچ عنوان با یه جای کاملا شفاف و مجاز مانند صندوقهای سرمایه گذاری با درآمد ثابت بورسی مقایسه کرد.
صندوق پارسیان هم یکی از بهترین صندوقهای موجوده با سود با ثبات 20% و امکانات اینترنتی عالی که خود من هم جزو اولین نفراتی بودم که امکانات وبسایت lotusib.ir رو اینجا معرفی کردم. منتهی من منظورم اینه که صرف اینکه الان صندوق لوتوس پارسیان 15 هزار میلیارد تومان سرمایه داره نشون دهنده ی این نیست که از صندوق 450 میلیارد تومانی و 20-22% سود اندوخته توسعه صادرات آرماني بانك دولتی توسعه صادرات ايران (هر دو با ضمانت نقدشوندگی این بانکها) معتبرتره.
اتفاقا ایجاد شدن این صف روزانه در بزرگترین صندوقهای کشور از جمله صندوق بانک پارسیان و شهر و کشاورزی بر میگرده به عدم رعایت بخشنامه سازمان بورس مبنی بر سقف 50% سپرده گذاری و نه پر شدن سقف مجاز تعداد واحدها! در صندوقهای کوچکتر از جمله همین اندوخته توسعه صادرات آرماني و امین اشنا ایرانیان بانک حکمت ایرانیان این مشکل رو به علت پایین بودن درصد سپرده گذاری ندارند.

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
وقتی ضامن نقد شدن صندوقی بانکی است .دیگه فرقی بین آینده و حکمت و...نیست .اگر هم خدایی نکرده بانکی بره هوا به نظر شخصی من آینده و گردشگری و قوامین و شهر و...احتمال ورشکست شدنشون بیشتره تا حکمت
گفتید صندوق مشکوک پول نگذارید شما صورتهای مالی صندوق ها را بررسی کردید ؟؟؟؟؟حسابرسی کردید؟؟؟؟؟؟همین طوری شهر گردشگری و آینده خوب شدند بقیه مشکوک هستند؟؟؟
اینجا محل تبادل نظر است .هر کسی عقل داره و طبق نظر خودش تصمیم می گیره قبلا بر فرض کسی کاسپین و....را معرفی کرده نظرشو گفته
مثلا کاسپین پول مردم را نخورده بود با توجه به سود بالایی که میداد شمای نوعی به فردی که کاسپین را به شما معرفی کرده پاداش میدادید ؟؟؟؟قطعا یک هزار تومنی هم نمی دادید حالا هم که ورشکست شده هیچ مسئولیتی بر دوش فردی که کاسپین و ثامن الحجج و....را معرفی کرده نیست .داستان صندوق هم همینه هر کسی نظر خودشو میده .کلا همه صندوقها پول مردم را بالا بکشند نه به من ربطی داره نه هر کسی که در مورد صندوق نظر داده هیچ دلیلی هم نداره پنهان بشیم و.....

(تمام پستهای من موجوده من هیچ گونه تبلیغی برای هیچ موسسه ای نکرده و حتی ازشون اسم هم نبردم حرفی که زدم کلی بود )
عزیزم برو راجب حکمت چهار تا چیز بخون سرمایه تاسیسش چقدره تراز مالیش چطوره بانک کوچکی هست احتمال ادغامش هست وقتی ادغام بشه پولت بلوکه بشه برای مدت نامعلوم چی کار میکنی .بله هر بانکی بره هوا همه چیز میره هوا اما ما در مورد صندوق حرف میزنیم که اگه کارگزاری اختلاصی کرد کاری کرد بانک تضمین کنه.صندوق حکمت بسیار کوچیکتر از شهر اینده گردشگریه.شما تازه اومدین انگار تو این تاپیک ما از قدیمیها هستیم و رابطه های خودمونو داریم این ور اونور .بله هر کسی عقل داره اما نباید باعث شد کسی رو حرف ما تصمیم اشتباه بگیره.از سود بالا معلوم بود میخوره زمین کاسپین یک کمی اقتصاد خونده باشین دانشگاه میفهمین وضع بانک ها چطوره .کاسپین 100 درصد سودم میداد من باز نمیکردم توش چون غیر منطقیه و مشکوکه .جالبه من حرف هام معمولا عمومیه شخص خاصی مد نظر نیست .حالا شما چرا به خودتون گرفتین معلوم نیست :))))
جالبه من سر اینکه گفتم سود روز شمار اینده کم میشه و قوامین بننن شدم بعضی ریپورت دادن مارو بن کردن اما بعدا معلوم شد که من درست میگفتم پولتونو یک ساله کنید اینا کم میکنن سود هارو اینجا یک سری میگفتن قوامین پسر خالمه دیدیم با پیامک زدن ها ملت گذاشته بود سر کار من خودم گردشگری داشتم شهریور یک سالمو تمدید کردم یک سری دیگه هم اینجا تمدید کردن بعد از اینکه سود ها کم شد هم اونا تو این تایپیک بودن خصوصی ازم تشکر کردن که راهنمایی به مقع کردم بهشون .

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
صرفا جهت اطلاع:
صبح پنج‌شنبه از بانک شهر تماس گرفتن گفتن حساب روزشمارتون که 22 درصد بوده از اوایل آذرماه میشه 10 درصد

این حساب قدیمی از قبل از سال 92 بوده و حساب جدیدی نیست.

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
در مورد بانك ها صحبت شد. آماري بيرون اومده بود در مورد صورت هاي مالي بانك ها.

بانك گردشگري: دوره 9 ماهه منتهی به ۳۱ شهریور ۹۵ سود خالص ۱۰۹۹- میلیارد تومان (زیان) زیان انباشته ۱۲۵۶ میلیارد تومان
بانك پارسيان: دوره 9 ماهه ۹۵ سود خالص ۱۴۷۶- میلیارد تومان (زیان) زيان انباشته ۱۰۰۱ میلیارد تومان
بانك حكمت: 6 ماهه اول 95 سود خالص ۸ میلیارد و ۱۰۱ میلیون تومان

لينك خبر

wate

Registered User
لایک‌ها
94
سلام.
از این خبر : طبق آخرین گزارش‌های منتشر شده ۸ بانک کشور با زیان مواجه شده‌اند و به نظر می‌رسد در صورت انتشار صورت‌های مالی حسابرسی شده سال ۹۵ همه بانک‌ها، تعداد بانک‌های زیان‌ده به میزان قابل توجهی افزایش خواهد یافت.
میشه نتیجه گرفت که بیشتر بانکها زیان ده بودند.

تو این لیست بانکهای ملت ، تجارت ، صادرات هم جزء این زیانده ها هستند . جالب اینجاست بانک مهر اقتصاد که مجوز نداره زیانده نبوده.

بانک حکمت هم وضعش از بقیه لیست بهتره.

wate

Registered User
لایک‌ها
94
و 20-22% سود اندوخته توسعه صادرات آرماني بانك دولتی توسعه صادرات ايران (هر دو با ضمانت نقدشوندگی این بانکها) معتبرتره.
سلام.
ببخشید اینها جزء شرایط این صندوقی که ازش اسم بردین یعنی صادرات آرمانی بود:

(( قیمت ابطال هر واحد سرمایه گذاری بر اساس قیمت ابطال روز پس از ارایه درخواست ابطال محاسبه می شود.

هزینه ثابت ابطال هرگواهی سرمایه گذاری ٢٠,٠٠٠ ریال است.

بخش متغير کارمزد ابطال واحدهای سرمایه گذاری:

کمتر از ٧ روز از تاریخ صدور ٥ % قیمت ابطال
بین ٧ تا ١٥ روز از تاریخ صدور ٤ % قیمت ابطال
بین ١٥ تا ٣٠ روز از تاریخ صدور ٣ % قیمت ابطال
بین ٣٠ تا ٦٠ روز از تاریخ صدور ٢ % قیمت ابطال
بین ٦٠ تا ٩٠ روز از تاریخ صدور ١ % قیمت ابطال ))

یعنی اگه 10روز بعد ابطال کنیم هزینه ابطال هر گواهی میشه 4 درصد 2000 تومن . یا اینکه هزینه ثابت ابطال هر گواهی همون 2000 تومن هست؟

ممنون.

wate

Registered User
لایک‌ها
94
صندوق پارسیان هم یکی از بهترین صندوقهای موجوده با سود با ثبات 20% و امکانات اینترنتی عالی که خود من هم جزو اولین نفراتی بودم که امکانات وبسایت lotusib.ir رو اینجا معرفی کردم.

ببخشید دوست عزیز چرا اسمی از صندوق اعتماد كارگزاري بانك ملي کسی نمیاره؟ ضامنش هم بانک ملیه.
اون که سودش بالای 20 درصد هست این ماه هم که 23 درصد پرداخت کرده.
می خواستم نظر شما رو بدونم.

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205

بانك گردشگري: دوره 9 ماهه منتهی به ۳۱ شهریور ۹۵ سود خالص ۱۰۹۹- میلیارد تومان (زیان) زیان انباشته ۱۲۵۶ میلیارد تومان
بانك پارسيان: دوره 9 ماهه ۹۵ سود خالص ۱۴۷۶- میلیارد تومان (زیان) زيان انباشته ۱۰۰۱ میلیارد تومان
بانك حكمت: 6 ماهه اول 95 سود خالص ۸ میلیارد و ۱۰۱ میلیون تومان

لينك خبر
اخبار قدیمی هستش.اخبار جدید درو دنبال کنید .مجمع جدید هم داشتن با سود اومدن بیرون .چرا از صادرات و تجارت با ۳۵۰۰ و ۴۵۰۰میلیارد زیان حرفی نمیزنی .

فایل های ضمیمه

• Screenshot_20171027-083641.png
    Screenshot_20171027-083641.png
    185.9 KB · نمایش ها: 23
  • Screenshot_20171027-083637.png
    Screenshot_20171027-083637.png
    200.8 KB · نمایش ها: 23

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
سلام.
ببخشید اینها جزء شرایط این صندوقی که ازش اسم بردین یعنی صادرات آرمانی بود:

(( قیمت ابطال هر واحد سرمایه گذاری بر اساس قیمت ابطال روز پس از ارایه درخواست ابطال محاسبه می شود.

هزینه ثابت ابطال هرگواهی سرمایه گذاری ٢٠,٠٠٠ ریال است.

بخش متغير کارمزد ابطال واحدهای سرمایه گذاری:

کمتر از ٧ روز از تاریخ صدور ٥ % قیمت ابطال
بین ٧ تا ١٥ روز از تاریخ صدور ٤ % قیمت ابطال
بین ١٥ تا ٣٠ روز از تاریخ صدور ٣ % قیمت ابطال
بین ٣٠ تا ٦٠ روز از تاریخ صدور ٢ % قیمت ابطال
بین ٦٠ تا ٩٠ روز از تاریخ صدور ١ % قیمت ابطال ))

یعنی اگه 10روز بعد ابطال کنیم هزینه ابطال هر گواهی میشه 4 درصد 2000 تومن . یا اینکه هزینه ثابت ابطال هر گواهی همون 2000 تومن هست؟

ممنون.
حالا هر چند تا بخری همون قدر ضرر میکنی .ارزش نداره .مثل کوتاه مدت باهاش رفتار کنید

بالا