• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
من فکر کنم دوباره اخر سال نزدیک شه گزینه های جدیدی برای سود بیشتر در بانکها باز بشه..به نظر من بلندمدت تو بانک ها در حال حاظر با سود 10% 15% سپرده گزاری نکنید.

کسی اطلاعی نداره از تجارت کماکان؟

یه کانل تلگرامی بود درباره اخرین وضعیت سود بانکها کسی داره اونو ؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
من دوتا حساب آینده ساز دارم که یکی افتتاح حساب اون ۱۵ اسفند ۹۵ هست ولی تو پیشخوان تاریخ سرسید و تمدید رو زده ۱۵ مرداد ۹۷ ؟!! این یعنی چی ؟ چرا ۶ ماه اضافه تر شده و آیا سودش هم ۲۳ درصد میمونه ؟ ( البته این برای من خوبه :) )
اون یکی حساب تاریخ سررسید و تمدیدش درسته.
Sent from my P024 using Tapatalk
تاریخ افتتاح رو 6 ماه کشیدن جلو که دیرتر تموم بشه . هرچی هم تا اون تاریخ واریز کردی به جای 21 درصد ، 23 درصد حساب میشه . انگار کل پول رو تازه گذاشتی
برای من 3 ماه رفته جلو . چون 6 ماه جا نداشته (افتتاح فروردینه)

بانک یعنی این . حواسش به همه چیز هست !

helllove11

Registered User
لایک‌ها
17
سلام..کسانی که بانک تجارت مبالغ بالای 100 میلیون 22% می گرفتن و تاریخ سپردشون به سر رسیده ابا مراجعه داشتند ببیند دوباره با همون مبلغ تمدید میکنن یا نه ؟ برای من 20 روز دیگه تموم میشه...میخوام بدونم اگر تمدید نمیشه از الان به فکر باشم.

سلام،به من گفتن تمدید نمیکنن

fugudy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
گفتم که یک ماه کامل اون قدر میده!
شما اگه واریز و برداشت داری بزاری پارسیان چون اختلاف قیمتی صدور و ابطال کمه واسه همین نزدیک همون 20% میدن بهت!
اینترتی هم هست واسه مبلغ کم نمیخواد بری بانک هی
الان همین امین اشنا حساب کردی زیر یکماه چند میندازه، من که حساب کردم حتی زیر ۵ ٪ میندازه

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
نه این طور نی! مثلا گردشگری من تو 22 وجه واریز کردم و 25 هم برداشت کردم بهم 26 تومن برای 24 میلیون بهم سود داد که تقریبا 14 % میشه اگه بیشتر میموند قطعا بیشتر سود بیشتری میداد
دیگه جای بحث نداره که
همه گفتیم واسه ماه های طولانی یا حداقل 1 ماه بانک حکمت یا گردشگری
برای کوتاه مدت و کمتر از 30 روز پارسیان!
الان همین امین اشنا حساب کردی زیر یکماه چند میندازه، من که حساب کردم حتی زیر ۵ ٪ میندازه

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ببینم اگر کسی واریز داشته باشه ولی برداشت نکنه بازم صندوق به دردش نمیخوره؟؟؟
یعنی صندوق پولتو بخوای زیاد کنی هر ماه...نمی ارزه؟

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
ببینم اگر کسی واریز داشته باشه ولی برداشت نکنه بازم صندوق به دردش نمیخوره؟؟؟
یعنی صندوق پولتو بخوای زیاد کنی هر ماه...نمی ارزه؟
چرا خوبه
ببین کلا صندوق اگه میگیم مثلا 22% برای یک ماه کامل هست!
اگه واریز و برداشت داشته باشه اون ماه ممکنه تلورانس داشته باشه ولی واریز هیچ موردی نداره بیشتر برداشته که ضرر میرسونه نسبت به درصد
شما مثلا 100 میلیون داری اول ماه تا اخر ماه اون 100 میلیونت همون 22% رو میگیره
الباقی پولی رو که هر وسط ماه واریز کنی تقریبا بین 10 الی 22% ممکنه سود واسش بیاد بسته به شانست و کاکرد صندوق از اون روز به بعد

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
یکی از دوستان رفته بانک حکمت ایرانیان بهش گفتن ما به هیچ وجه ضامن نقد شوندگی صندوق امین آشنا رو نمیکنیم! . به ما ربطی نداره.
حالا شاید اون شعبه چرت گفته نمیدونم ولی من زیاد به این بانک حکمت اطمینان ندارم!
لطفا یه صندوق مطمئن تر که برای خود بانک باشه معرفی کنید....

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
یکی از دوستان رفته بانک حکمت ایرانیان بهش گفتن ما به هیچ وجه ضامن نقد شوندگی صندوق امین آشنا رو نمیکنیم! . به ما ربطی نداره.
لینک را عنایت بفرمایید:
http://www.fipiran.com/FundDetails?regno=11049

mohammad1.t

Registered User
لایک‌ها
36

منم چند صفحه قبل عرض کردم کارمند بانک حکمت گفت اصلا اسم صندوق رو نشنیده! گفت یکی بنویسه توی سایت برید پولتون رو از بانک حکمت بگیرید مگه ما باید پول بدیم؛
سخته! حالا هی بگن ما ریسک پذیر نیستیم! خب با زحمت ماهی یک میلیون دست میاد و ذره ذره میشه 20 تومن!
آدم می مونه!!

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

الان اینجا ملاک هست؟ پس فردا بانک حکمت بزنه زیرش شما میخوای این صفحه رو پرینت بیگرید بهشون نشون بدید ؟؟؟
در سایت بانک حکمت ایرانیان چیزی هست در این مورد؟

بعد ای ضامن نقد شوندگی دقیقا به چه معناست؟ معناش یعنی اصل پول؟؟؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
صندوقهایی که مستقیما مال خود بانکه اگر تمایل داشته باشند داخل خود بانک برای شما صندوق باز می کنند مثل بانک اقتصاد نوین و....
این صندوق امین آشنا اصلش مال کارگزاری سهم آشنا است .حالا شاید کارگزاری سهم آشنا زیر مجموعه بانک حکمت باشه اما مدیر صندوق سهم آشنا است و پول دست کارگزایه .پس بانک حکمت تلاشش اینه که پول را بیاره تو بانک نه صندوقی که وابسته به بانکه و مدیریتش دست کارگزاری است.
پس اگر کارمند بانک اطلاعی از صندوق نداره یا ضامن بودنش را رد میکنه طبیعی است و همش به خاطر جذب پول داخل بانک یا بی اطلاعی کارمند است.

اطلاعات و وضعیت صندوق ها دائما بررسی و رصد میشه کشکی نیست که صندوق فلان بانک را ضامن خودش اعلام کنه اما واقعیت نداشته باشه .اگر هم قرار باشه ضامن صندوق عوض یا حذف بشه باید مجمع تشکیل بشه و بعد تو سایت صندوق اعلام بشه .

کلی صندوق بورسی هستند که اصلا هیچ بانکی ضامن نقد شدنشون نیست و مردم میلیاردها تومن داخلشون پول دارند تا امروز هم هیچ صندوقی پول هیچ کسی را بالا نکشیده چون برعکس موسسات که بدون مجوز دکان خودشون را باز میکردند صندوقها زیر نظر سازمان بورسه و به این راحتی کسی نمی تونه صندوق بزنه و پول بالا بکشه.(البته ممکنه تو این مملکت فردا صندوقی هم پول بالا بکشه و سازمان بورسم بگه به من چه اما تا امروز سابقه نداشته)

همه اینها به کنار 6-7درصد سود بیشتر ارزش تنش فکری و استرس و نگرانی نداره کسی نمی تونه به این صندوقها اعتماد کنه سپرده یکساله بگذاره بانک ملی خودشو راحت کنه .

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
الان اینجا ملاک هست؟ پس فردا بانک حکمت بزنه زیرش شما میخوای این صفحه رو پرینت بیگرید بهشون نشون بدید ؟؟؟

شما اگر اطلاعات این سایت براتون ملاک نیست پس کلا چند هزار میلیارد تومن پول مردم در بورسم رو هوا است چون این سایت رسمی پردازش اطلاعات بورس ایرانه .اطلاعات سایت بانک حکمت را یه بچه لیسانسه کارمند itبانک حکمتم می تونه تغییر بده اما این سایت بورس حساسیت خاص خودشو داره به این راحتی ها کسی نمی تونه توش دستکاری کنه.

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720

من اطلاع درستی در مورد صندوق ها ندارم، اما این که در بورس باشه، ولی ادعا بشه که اصل پول براش مشکلی پیش نمی آد با منطق جور در نمی آد. شما یه تعداد سهم با پولتون می خرید، خب می گه این سهم ها حتما نقد می شه. اما به چه قیمتی؟ فردا ارزش هر سهم نصف شد چی؟ چون همچو مساله ای در بورس عادی هست و پیش می آد. شما می تونید سهامتون رو بفروشید و حتما نقد می شه، اما ممکنه به اصل پولی که باهاش اون تعداد سهم رو خریدید نرسه، چون ارزش هر سهم پایین تر اومده.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
صندوقهایی که مستقیما مال خود بانکه اگر تمایل داشته باشند داخل خود بانک برای شما صندوق باز می کنند مثل بانک اقتصاد نوین و....
این صندوق امین آشنا اصلش مال کارگزاری سهم آشنا است .حالا شاید کارگزاری سهم آشنا زیر مجموعه بانک حکمت باشه اما مدیر صندوق سهم آشنا است و پول دست کارگزایه .پس بانک حکمت تلاشش اینه که پول را بیاره تو بانک نه صندوقی که وابسته به بانکه و مدیریتش دست کارگزاری است.
پس اگر کارمند بانک اطلاعی از صندوق نداره یا ضامن بودنش را رد میکنه طبیعی است و همش به خاطر جذب پول داخل بانک یا بی اطلاعی کارمند است.

اطلاعات و وضعیت صندوق ها دائما بررسی و رصد میشه کشکی نیست که صندوق فلان بانک را ضامن خودش اعلام کنه اما واقعیت نداشته باشه .اگر هم قرار باشه ضامن صندوق عوض یا حذف بشه باید مجمع تشکیل بشه و بعد تو سایت صندوق اعلام بشه .

کلی صندوق بورسی هستند که اصلا هیچ بانکی ضامن نقد شدنشون نیست و مردم میلیاردها تومن داخلشون پول دارند تا امروز هم هیچ صندوقی پول هیچ کسی را بالا نکشیده چون برعکس موسسات که بدون مجوز دکان خودشون را باز میکردند صندوقها زیر نظر سازمان بورسه و به این راحتی کسی نمی تونه صندوق بزنه و پول بالا بکشه.(البته ممکنه تو این مملکت فردا صندوقی هم پول بالا بکشه و سازمان بورسم بگه به من چه اما تا امروز سابقه نداشته)

همه اینها به کنار 6-7درصد سود بیشتر ارزش تنش فکری و استرس و نگرانی نداره کسی نمی تونه به این صندوقها اعتماد کنه سپرده یکساله بگذاره بانک ملی خودشو راحت کنه .

صندوق هایی که مستقیما برای خود بانک هستن بالاترین سود رو میدونید کدومشون میدن؟
بعد یعنی چی تمایل داشته باشن؟ مگه به تمایل اونا بستگی داره؟
بعد کلا صندوق ها مثل سپرده های کوتاه مدت بانک ها میشه واریز و برداشت های لحظه ای انجام داد؟؟
به کارت شتاب متصل میشن؟؟

mahs

Registered User
لایک‌ها
74
لطفا راهنمایی کنید
لوتوس پارسیان با سود تضمینی ۲۰ درصد تا پایان سال
یا گنجینه زرین شهر با سود تضمینی ۱۸ تا ۲۰ درصد تا پایان سال - که ۴۵ روز اول هم پول بلاکه هست

کدوم بهتره؟

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
این حساب های قبلی زرین 2 الان 20% ؟! واریز و برداشت آزاد؟ انتقال از اینترنت بانک و جی بی تل کلاً برای این حساب غیرفعال؟!

بالا