AminArjmand
Registered User
- نوشتهها
- 419
- لایکها
- 281
چرا لینکش باز نمیشه اصلا؟صندوق امین آشنا با سود 23.1%
کاملا اینترنتی
ثبت نام از طریق لینک زیر
https://iafi.irbrokersite.ir/ورود-سرمایه-گذاران?register=true
چرا لینکش باز نمیشه اصلا؟صندوق امین آشنا با سود 23.1%
کاملا اینترنتی
ثبت نام از طریق لینک زیر
https://iafi.irbrokersite.ir/ورود-سرمایه-گذاران?register=true
حساب آینده ساز مثل حساب کوتاه مدت دارای شماره حساب و شماره پایا هست (نوشته شده بر روی دفترچه یا چک کردن از طریق پیشخوان) که میتونید به سادگی از طریق پیشخوان مجازی بانک آینده و یا عابر بانک به این شماره ها پول واریز کنید در حال حاضر.
گنجینه زرین شهر. لوتوس برای بار اول حضوریه، زرین شهر 100% اینترنتی.
برای 20 میلیون صندوق بانک گردشگری و از اون بهتر امین آشنا ایرانیان با ضمانت نقدشوندگی بانک حکمت ایرانیان: iafi.ir
اطلاعات سرمایه گذاران آنلاین به سازمان بورس منتقل میشه و "متولی صندوق" (یک شرکت حسابرسی مستقل معتمد سازمان بورس) هم به کل فرآیند نظارت داره، به هیچ عنوان کسی نمیتونه همینطوری دلبخواهی واحدی رو حذف کنه!
مهمترین مدرک هم واریز به حساب به نام صندوق هست (و نه شخص و یا کارگزار بورسی مدیر صندوق). تمام این حسابها به سازمان بورس معرفی میشند و تحت نظارت و تایید این نهاد هستند.
هیچ دلیلی هم وجود نداره که شما برای 100 هزار تومان یا 100 میلیون تومانتون رسید واریز وجه و گواهی مالکیت نگیرید. منتهی همانند عملیات بانکی ممکنه شما بعد از جابجایی چند ده میلیونی هم برای پرینت حساب بر روی دفترچه بانکیتون به شعب مراجعه نکنید (اگر همچین دفترچه ای رو داشته باشید اصلا!)، یک نفر هم برای 100 هزار تومان مراجعه کنه، در هر 2 حالت هم هیچ مانعی وجود نداره، چه در صندوقها و چه در حسابهای بانکی، کاملا به خود فرد بستگی داره.
بله، موقع صدور سیستم واحدهای شمارو جزو واحدهای با پیش بینی یا تضمین سود قرار نمیده و در نتیجه مبلغ جبرانی به شما تعلق نخواهد گرفت! غیر از این سود محقق شده واحدها کاملا به شما اختصاص داده میشه، منتهی در شعب بر خلاف ibshop.ir برای مبالغ پایین تر از 10 میلیون حساب صندوق باز نمیکنند!
امین آشنا و زرین شهر برای واریز و برداشت میشه شماره حساب هر بانکی رو معرفی کرد.
منتهی صندوق لوتوس منحصرا به حساب بانکی پارسیان متصل هست و در نتیجه به نوعی در مراجعه اولیه دارید رضایت خودتون برای برداشت از حسابتون رو به صندوق به شکل رسمی اعلام میکنید!
1- با این حساب اگه اینترنتی صندوق گنجینه زرین شهر باز کنیم و میزان اصل پولمون زیر ۱۰ میلیون بیاد سود محاسبه شده کمتر حساب میشه؟ و یا مبالغ جبرانی بهش تعلق نمیگیره؟
۲- ibshopیک سایت واسطه هست یا مال بانک شهره؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
روی لینک کلیک کنیدچرا لینکش باز نمیشه اصلا؟
تمامی صندوقهایی که یک بانک ضامن آن باشد امن و برابر هستنددوستان امن ترین صندوق کدومه؟ امن بودن برام مهمه....اینکه بانک خفنی پشتش باشه و خلاصه اصلا داستان خوردن اصل پول پیش نیاد!!!
قطعا اشتباه محاسبه کردید دوست عزیز، صندوق امین اشنا یکی از باثبات ترین و حرفه ای ترین صندوقهای فعلیه که سود روزانه اش یکنواخت 23% و یا بیشتر هست (لیست). مضافا که با واریز در 23ام اون هم با حساب به حساب و نه پرداخت شتابی تنها 24 و 25ام بهتون سود تعلق گرفته، در غیر اینصورت تنها 25ام در ماه قبل!دوستان یه سوال اگه من الان مثلا ده واحد از امین اشنا بخرم و هفته دیگه ابطال کنم با توجه به اختلاف زیاد صدور و ابطال امین اشنا چند درصد سود باهام حساب میشه؟؟
من یه ۱۰ تومن روز ۲۳ مهر از امین اشنا واحد خریدم و چون روزهای اخرش بود نرخ صدورش بالا بود بعد که ۲۵ مهر سود واریز شد دیدم عملا خیلی کمتر از حتی ۱۰٪ بانکها سود برام ریخته بود
اصلا صندوقی مثل امین اشنا واریز برداشت چند درصد میندازه اگه تو یه ماه باشه؟
چه قدر داشتید ؟بانک اینده این ماه کرده ۱۰ صبح اومد همون موقعم رفتم گرفتم گذاشتم ملت
به این علت که 150 تومن بابت هر واحد شما هزینه صدور دادید!دوستان یه سوال اگه من الان مثلا ده واحد از امین اشنا بخرم و هفته دیگه ابطال کنم با توجه به اختلاف زیاد صدور و ابطال امین اشنا چند درصد سود باهام حساب میشه؟؟
من یه ۱۰ تومن روز ۲۳ مهر از امین اشنا واحد خریدم و چون روزهای اخرش بود نرخ صدورش بالا بود بعد که ۲۵ مهر سود واریز شد دیدم عملا خیلی کمتر از حتی ۱۰٪ بانکها سود برام ریخته بود
اصلا صندوقی مثل امین اشنا واریز برداشت چند درصد میندازه اگه تو یه ماه باشه؟
سهولت خیلی بالاتر و آنی بودن انتقال وجه! وگرنه تمام شیوه های واریز وجه دیگه هم امکان پذیره.يه سوال از دوستان مطلع. حساب آينده ساز شماره شبا داره و بايد بشه از طريق حواله پايا بهش واريز كرد. ولي اينطور كه مطالب دوستان رو خوندم اشاره به پيش خوان مجازي مي كنند.دليلش چيه؟
آيا از طريق حواله پايا نمي شه واريز كرد.
تمامی صندوقهایی که یک بانک ضامن آن باشد امن و برابر هستند
برای سود بیشتر: صندوق امین آشنا
http://www.iafi.ir
قطعا اشتباه محاسبه کردید دوست عزیز، صندوق امین اشنا یکی از باثبات ترین و حرفه ای ترین صندوقهای فعلیه که سود روزانه اش یکنواخت 23% و یا بیشتر هست (لیست). مضافا که با واریز در 23ام اون هم با حساب به حساب و نه پرداخت شتابی تنها 24 و 25ام بهتون سود تعلق گرفته، در غیر اینصورت تنها 25ام در ماه قبل!
برای محاسبه دقیق سود هم سود هر روز رو برای تعداد واحدهاتون در نظر بگیرید (برای راحتی بیشتر با اکسل) و در نهایت اختلاف صدور و ابطال رو ازش کم کنید که در حدود 21% باید باشه. در صورت ماندگاری کامل یکماه هم که 23%.
به این علت که 150 تومن بابت هر واحد شما هزینه صدور دادید!
و کمتر از 30 روز برداشت کردید
23.1 درصد درصورتی هست که 1 ماه کامل باشه تو حسابتون!
برای برداشت های تند تند از صندوق قطعا یک صندوقی انتخاب کنید که صدورش به ابطالش نزدیک باشه که بهترین میشه لوتوس پارسیان!
چون نهایت 20 تومن میدید برای صدور و 5 روز هم بعد وردارید تقریبا مثلا به شما جای 20 مثلا 17 داده
ولی شما وقتی با نرخ 150 بالاتر صدور میگیرید و 5 روز بعد ور میدارید در واقع 3 روز رو انگار سود نگرفتید و حدود مثلا 8 گرفتید!
پس یک حساب مثلا اندازه خرج روزاتون تو صندوق پارسیان بزارید پولای که کمتر دست میزنید رو بزارید تو جکمت و گردشگری
من بار ها گفتم صندوق رو مثل حساب کوتاه مدت نکنید لوسش نکنید هی ور دارین هی بزارین ضررر میکنین.
گفتم که یک ماه کامل اون قدر میده!منم همینو میگم که زیر یکماه واریز برداشت تو صندوق ضرره، پس چجوری دوستان میگن ۲۱ درصد میندازه ؟؟ من که هرجور حساب میکنم از ۱۰ ٪ سود بانک هم کمتر میشه اگه مثلا ۱ هفته پول بزاری