• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
این صندوق رو اگر بخوای کل پولت رو بکشی بیرون چندروز زمان می بره؟

baktash1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
الان اینجا ملاک هست؟ پس فردا بانک حکمت بزنه زیرش شما میخوای این صفحه رو پرینت بیگرید بهشون نشون بدید ؟؟؟
در سایت بانک حکمت ایرانیان چیزی هست در این مورد؟

بعد ای ضامن نقد شوندگی دقیقا به چه معناست؟ معناش یعنی اصل پول؟؟؟
سلام
شما از صفحه زیر نسخه نهایی رودانلود و بررسی کنید..
اساسنامه امین آشنا هستش..
توی همه صفحات هم مهر و امضای بانک حکمت به عنوان ضامن هستش..
دیگه اگه نشه به مهر رسمی بانک اکتفا کرد یعنی هیچ !
http://www.iafi.ir/درباره-صندوق/اساسنامه-صندوق

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
دوستان این مباحث چندین بار اینجا مطرح بشه، صندوقها دو نوع هستند:
1. با درآمد ثابت و پیش بینی سود که NAV روزانه (قیمت هر واحد) کاملا خطی تغییر میکنه و ریسک بسیار اندکی دارند و سرمایه ها تبدیل به سپرده بانکی و اوراق سپرده و همینطور اوراق مشارکت مطمین و دارای ضامن معتبر میشند و ریسکشون بسیار اندکه. (لیست کامل)
2. صندوقهای ریسک دار بورسی که در اونها NAV بسیار غیر خطی تغییر می کنه و پر ریسک هستند چونکه سرمایه های ورودی تبدیل به سبدی از انواع سهام میشند که بسته به بالا و پایین رفتن ارزش سهام شما ممکنه سود بسیار بالا و یا ضرر بسیار بالا کنید. (لیست کامل)

صندوقهای نوع اول ریسکشون بسیار اندکه (تنها ریسک، حالت بعید کاهش ارزش اوراق مشارکته که در شرایط عادی دور از انتظاره). در هر دو نوع صندوق هم سیستم های مالی یکپارچه هستند و شرکت های حسابرسی و سازمان بورس تهران نظارت دایم بر اونها دارند و ریسک اختلاس نزدیک به صفره.

در مورد صندوق امین آشنا ایرانیان هم کارمند و رییس یک شعبه ملاک نیستند، شعبه سرپرستی تهران ملاکه. میتونید با مرکز ارتباطات مردمی بانک حکمت ایرانیان هم تماس بگیرید و مساله ضمانت نقدشوندگی رو جویا بشید (شماره تماس). مضافا بانک حکمت ایرانیان خودش ضامن و مدیر ثبت صندوق 20% حکمت آشنا ایرانیان هم هست، مجددا به مدیریت کارگزاری سهم آشنا (مدیر صندوق امین آشنا ایرانیان): لیست شعب منتخب. از این نظر کارمندهای شعب غیر منتخب هیچ دلیلی نداره که از صندوقها اطلاع داشته باشند و اهمیتی هم نداره.
همینطور دوستان هم اشاره کردند که اساسنامه و امیدنامه با مهر ضامن هر صندوق در سایت صندوق موجوده و سایت fipiran.com هم ارکان تمامی صندوق ها رو به شکل مطمین مشخص میکنه.

من یکبار دیگه هم روی این نکته تاکید کنم که هیچ صندوقی متعلق به هیچ بانکی نیست! به عنوان مثال صندوق تحت عنوان رسمی "صندوق سرمایه‌گذاری بانک گردشگری" که شما در خود شعب بانک گردشگری افتتاح حساب صندوق رو انجام میدید متعلقه به "كارگزاري آگاه" و نه بانک گردشگری که تنها ضامن نقد شوندگی صندوقه! اینطور نیست که شما در بانک توسعه صادرات یا اقتصاد نوین یا پارسیان یا شهر یا گردشگری و یا حکمت ایرانیان تنها یک فرم پر کنید، بلکه می بایست خودتون از طریق یک فرم واریز به حساب عادی (کاملا مشابه یک عملیات بانکی واریز به حساب همیشگی) سرمایه مورد نظرتون رو به حساب بانکی صندوق واریز کنید، و در فرم افتتاح حساب هم اساسنامه و امیدنامه صندوق رو قبول کنید، از این نظر بانک هیچ مسولیت مستقیمی بجز ضمانت نقدشوندگی به عهده نداره. اینکه اینجا گفته میشه صندوق فلان بانک فقط اشاره به ضمانت نقدشوندگی هست ولاغیر! در هیچ صندوقی در عمل شما طرف حسابتون بانک نیست، بلکه شرکت کارگزاری مدیر صندوق هست!

در حال حاضر هم به دلیل رد شدن خیلی فراتر از سقف 50% سپرده ی بانکی، اکثر صندوقهای معروف با سود بالا مانند لوتوس پارسیان و گسترش فردای ایرانیان بانک آینده دیگه ورودی جدید قبول نمی کنند و تنها گزینه ها صندوقهای با سود بالا و با درصد سپرده پایین مثل همین امین آشنا ایرانیان بانک حکمت ایرانیان خواهند بود تا اطلاع ثانوی، مگر اینکه سود 15-18% مورد نظر باشه.

Last edited:

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
تنها ریسک حالت بعید کاهش ارزش اوراق مشارکت که در شرایط عادی دور از انتظاره

خب این که خیلی بعید نیست. کافیه برجام مثلا کاملا برچیده بشه. کل بورس می ترکه، در نتیجه هر چقدرم که این صندوق ها گستره ی سهام داشته باشند مهم نیست، ارزش هر سهم می تونه کلی کاهش پیدا کنه. نقد هم می شه، اما ممکنه اصل پول نصف بشه.

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
خب این که خیلی بعید نیست. کافیه برجام مثلا کاملا برچیده بشه. کل بورس می ترکه، در نتیجه هر چقدرم که این صندوق ها گستره ی سهام داشته باشند مهم نیست، ارزش هر سهم می تونه کلی کاهش پیدا کنه. نقد هم می شه، اما ممکنه اصل پول نصف بشه.

اشتباه می کنید دوست عزیز، "سهام" و "اوراق مشارکت" دو چیز کاملا متفاوت هستند و ریسک دومی که در صندوقهای با درآمد ثابت خریداری میشه بسیار بسیار اندکه. (مقایسه مفصل این دو نوع سرمایه گذاری بورسی)

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
اقایون از من میشنوید دو پیراهن بیشتر ‌پاره کردم .فقط صندوق شهر اینده و گردشگری پول بزارین بقیه یا سرمایشون کمه یا مشکوکا خودتونو بقیه رو اذیت نکنید اینجا.شما سرمایه و کارگزاری های این صندوق هارو ببینید.برای گردشگری کارگذاری اگاه هست که بسیار معروفه .مثل این موسسات مجهول هویت نکنید که ما هی گفتیم نزارین .هی گذاشتن الان هم اون افراد پیداشون نیستش

android6

Registered User
لایک‌ها
77
مشتری گرامی
حسب دستور بانک مرکزی ج.ا.ا کارت بانکی شما موقتاً غیر فعال شده است. لطفاً جهت فعال سازی مجدد ضمن مراجعه به شعب بانک ایران زمین نسبت به تغییر رمز اول و دوم کارت خود اقدام نمائید.
بانک ایران زمین

این دیگه چه صیغه ایه؟؟؟ چرا باید کارتو خودسر غیرفعال کنن؟؟؟

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
اقایون از من میشنوید دو پیراهن بیشتر ‌پاره کردم .فقط صندوق شهر اینده و گردشگری پول بزارین بقیه یا سرمایشون کمه یا مشکوکا خودتونو بقیه رو اذیت نکنید اینجا.شما سرمایه و کارگزاری های این صندوق هارو ببینید.برای گردشگری کارگذاری اگاه هست که بسیار معروفه .مثل این موسسات مجهول هویت نکنید که ما هی گفتیم نزارین .هی گذاشتن
الان هم اون افراد پیداشون نیستش

دوستان بنده هم همین پیشنهاد خدمتون دارم ، اگر میتونید سپرده گذاری کنید در حساب های قدیمی که دارید تو اونا بزارید اگر هم نظرتون رو صندوق هست:

صندوق اقتصاد نوین ، گردشگری ، آینده ، پارسیان ، شهر روندشون بنظر من شفاف تر هست

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
یک مسئله خیلی مهمی که در مورد صندوق ها الان وجود داره اینکه ضامین نقدشوندگی رو به دستور سازمان بورس به نوبت دارن حذف می کنند و صندوق هایی که اخیراً راه اندازی شدند مثل صندوق موسسه ملل بدون ضامن نقدشوندگی هستند!
ضمن اینکه ضامن نقدشونگی صندوق یکم بانک کشاورزی هم پس از تشکیل مجمع شهریور ماه حذف شده!

پس دیر یا زود طبق قوانین برای سایر صندوق ها هم ضامن های نقدشوندگی بانکی حذف میشه و عملاً هیچ جایی نه اصل پول و نه واحدها رو تضمین نمی کنه!

1111.jpg

لینک خبر حذف ضامن نقدشوندگی از صندوق یکم بانک کشاورزی:
https://goo.gl/iJUfyn

فعلاً جایگزینی برای ضامن نقدشوندگی صندوق ها نداریم
https://goo.gl/Rgpd7v

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
یک مسئله خیلی مهمی که در مورد صندوق ها الان وجود داره اینکه ضامین نقدشوندگی رو به دستور سازمان بورس به نوبت دارن حذف می کنند و صندوق هایی که اخیراً راه اندازی شدند مثل صندوق موسسه ملل بدون ضامن نقدشوندگی هستند!
ضمن اینکه ضامن نقدشونگی صندوق یکم بانک کشاورزی هم پس از تشکیل مجمع شهریور ماه حذف شده!

پس دیر یا زود طبق قوانین برای سایر صندوق ها هم ضامن های نقدشوندگی بانکی حذف میشه و عملاً هیچ جایی نه اصل پول و نه واحدها رو تضمین نمی کنه!

1111.jpg

لینک خبر حذف ضامن نقدشوندگی از صندوق یکم بانک کشاورزی:
https://goo.gl/iJUfyn

فعلاً جایگزینی برای ضامن نقدشوندگی صندوق ها نداریم
https://goo.gl/Rgpd7v

درود دوست گرامی

تاریخ خبر دوم شما که مال سال 93 هست

ضامن های نقدشوندگی ر صندوق های با گرفتن کارمزد بطور مثال 1 درصد ، نقد شوندگی رو تضمین میکنند و تا جایی که من میدونم اختیاری هست
جایی من ندیدم بیان بگن باید ضامن ها رو باید حذف کنید

آخرین اطلاعیه سازمان بورس هم تو مهر این بود که صندوق نمیتونن بیشتری از درصدی سپرده تو بانک بزران و بعد هم نمیتون نرخ سود تضمین شده اعلام کنن، همین

حالا یک صندوق برای کاهش هزینه هاش ، میاد ضامن حذف میکنه ، سیاست خود صندوق هست و جهت صرفه جویی در هزینه ها.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
صندوق هایی که مستقیما برای خود بانک هستن بالاترین سود رو میدونید کدومشون میدن؟
بعد یعنی چی تمایل داشته باشن؟ مگه به تمایل اونا بستگی داره؟
بعد کلا صندوق ها مثل سپرده های کوتاه مدت بانک ها میشه واریز و برداشت های لحظه ای انجام داد؟؟
به کارت شتاب متصل میشن؟؟
دقیقا نمی دونم کدوم بانکها الان بیشترین سود را می دهند تو سایت صندوق باید چک کنید اما ظاهرا سود مهر تعداد زیادی از صندوقها کم شده فکر کنم به خاطر بانک مرکز است .
بعضی بانکها صندوقشون در دفتر کارگزاری باز می کنند بعضی در شعبه بانکم صندوق باز می کنند دیگه بستگی داره بانک کدوم روش را انتخاب کنه مثلا اقتصاد نوین تو شعبه بانکه جکمت ایرانیان تو دفتر کارگزاری
نه صندوق مثل سپرده نیست به کارت و موبایل بانک و....وصل نیست فقط بعضی صندوقها صدور یا ابطالشون از طریق اینترنت هم قابل انجامه .بعد ابطال واحد هم یکی دو روز طول میکشه پول بیاد حسابتون

به قول دوستان کلا ما صندوق بانک نداریم همه صندوقها مدیریتش با کارگزاری و....است بعضی تو بانک صندوق باز می کنند بعضی دیگه تو شعبه کارگزاری به نظر منم این دوتا از نظر اعتبار هیچ تفاوتی نداره

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
این صندوق رو اگر بخوای کل پولت رو بکشی بیرون چندروز زمان می بره؟
بستگی به صندوق داره باید ازشون بپرسید از حدود نصف روز کار هست تا حدود 3روز (البته ظاهرا صندوقهایی هم هست که اصل پول را فوری می دهند سود را 2-3روز بعد)

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
اقایون از من میشنوید دو پیراهن بیشتر ‌پاره کردم .فقط صندوق شهر اینده و گردشگری پول بزارین بقیه یا سرمایشون کمه یا مشکوکا خودتونو بقیه رو اذیت نکنید اینجا.شما سرمایه و کارگزاری های این صندوق هارو ببینید.برای گردشگری کارگذاری اگاه هست که بسیار معروفه .مثل این موسسات مجهول هویت نکنید که ما هی گفتیم نزارین .هی گذاشتن الان هم اون افراد پیداشون نیستش
وقتی ضامن نقد شدن صندوقی بانکی است .دیگه فرقی بین آینده و حکمت و...نیست .اگر هم خدایی نکرده بانکی بره هوا به نظر شخصی من آینده و گردشگری و قوامین و شهر و...احتمال ورشکست شدنشون بیشتره تا حکمت
گفتید صندوق مشکوک پول نگذارید شما صورتهای مالی صندوق ها را بررسی کردید ؟؟؟؟؟حسابرسی کردید؟؟؟؟؟؟همین طوری شهر گردشگری و آینده خوب شدند بقیه مشکوک هستند؟؟؟
اینجا محل تبادل نظر است .هر کسی عقل داره و طبق نظر خودش تصمیم می گیره قبلا بر فرض کسی کاسپین و....را معرفی کرده نظرشو گفته
مثلا کاسپین پول مردم را نخورده بود با توجه به سود بالایی که میداد شمای نوعی به فردی که کاسپین را به شما معرفی کرده پاداش میدادید ؟؟؟؟قطعا یک هزار تومنی هم نمی دادید حالا هم که ورشکست شده هیچ مسئولیتی بر دوش فردی که کاسپین و ثامن الحجج و....را معرفی کرده نیست .داستان صندوق هم همینه هر کسی نظر خودشو میده .کلا همه صندوقها پول مردم را بالا بکشند نه به من ربطی داره نه هر کسی که در مورد صندوق نظر داده هیچ دلیلی هم نداره پنهان بشیم و.....

(تمام پستهای من موجوده من هیچ گونه تبلیغی برای هیچ موسسه ای نکرده و حتی ازشون اسم هم نبردم حرفی که زدم کلی بود )

wate

Registered User
لایک‌ها
94
سلام دوستان.
این یعنی چیه :
توجه : قیمت ابطال هر واحد سرمایه گذاری بر اساس قیمت ابطال روز پس از ارایه درخواست ابطال محاسبه می شود. هزینه ثابت ابطال هرگواهی سرمایه گذاری ٢٠,٠٠٠ ریال است.

هزینه ثابت ابطال هر گواهی : منظور از هر گواهی یعنی چیه ؟ یعنی هر واحد یا نه؟
ممنون

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
سلام دوستان.
این یعنی چیه :
توجه : قیمت ابطال هر واحد سرمایه گذاری بر اساس قیمت ابطال روز پس از ارایه درخواست ابطال محاسبه می شود. هزینه ثابت ابطال هرگواهی سرمایه گذاری ٢٠,٠٠٠ ریال است.

هزینه ثابت ابطال هر گواهی : منظور از هر گواهی یعنی چیه ؟ یعنی هر واحد یا نه؟
ممنون
سلام
یعنی یه بار شما 100 واحد میخری 2000 ت کارمزد صدور میگیره کلا
دوباره 10 واحد دیگه میخری باز هم 2000ت کارمزد صدور میگیره
به عبارت ساده تر کارمزد صدور به تعداد واحد ربطی نداره چه 1 واحد باشه چه 1000 واحد

wate

Registered User
لایک‌ها
94
سلام
یعنی یه بار شما 100 واحد میخری 2000 ت کارمزد صدور میگیره کلا
دوباره 10 واحد دیگه میخری باز هم 2000ت کارمزد صدور میگیره
به عبارت ساده تر کارمزد صدور به تعداد واحد ربطی نداره چه 1 واحد باشه چه 1000 واحد
سلام. ممنون دوست عزیز
بعد زمان ابطال چی؟ اون موقع چند میگرن؟

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
سلام. ممنون دوست عزیز
بعد زمان ابطال چی؟ اون موقع چند میگرن؟
سلام مجدد
خواهش میکنم
بستگی داره تو سایت صندوق چی نوشته باشه
اگر تو سایتش کارمزد ابطال هم باشه اون هم ربطی به تعداد واحد ابطال شده نداره و کلا یه مبلغ ثابت حدود 2000 ت میگیرن

wate

Registered User
لایک‌ها
94
بستگی داره تو سایت صندوق چی نوشته باشه
اگر تو سایتش کارمزد ابطال هم باشه اون هم ربطی به تعداد واحد ابطال شده نداره و کلا یه مبلغ ثابت حدود 2000 ت میگیرن
بازهم ممنون.

البته ببخشید اینها هم توشرایط بود: منظورش مثلا کمتر از 7 روز از تارخ صدور 5 درصد قیمت ابطال . یعنی 5درصد 2000 تومن.
بخش متغير کارمزد ابطال واحدهای سرمایه گذاری:

کمتر از ٧ روز از تاریخ صدور ٥ % قیمت ابطال
بین ٧ تا ١٥ روز از تاریخ صدور ٤ % قیمت ابطال
بین ١٥ تا ٣٠ روز از تاریخ صدور ٣ % قیمت ابطال
بین ٣٠ تا ٦٠ روز از تاریخ صدور ٢ % قیمت ابطال
بین ٦٠ تا ٩٠ روز از تاریخ صدور ١ % قیمت ابطال

بالا