• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
ببخشید دوست عزیز چرا اسمی از صندوق اعتماد كارگزاري بانك ملي کسی نمیاره؟ ضامنش هم بانک ملیه.
اون که سودش بالای 20 درصد هست این ماه هم که 23 درصد پرداخت کرده.
می خواستم نظر شما رو بدونم.
صندوق های کوچیکی هستن از لحاظ سرمایه و اعتبار کارگذار .جالبه وقتی میگم کارگذاری اگاه وارد یک سری معاملات انحصاری میشه که بقیه نمیتونن وارد بشن .فرق‌کارگزاری با بقیه کارگذاریا همینه

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
سلام.
ببخشید اینها جزء شرایط این صندوقی که ازش اسم بردین یعنی صادرات آرمانی بود:

(( قیمت ابطال هر واحد سرمایه گذاری بر اساس قیمت ابطال روز پس از ارایه درخواست ابطال محاسبه می شود.

هزینه ثابت ابطال هرگواهی سرمایه گذاری ٢٠,٠٠٠ ریال است.

بخش متغير کارمزد ابطال واحدهای سرمایه گذاری:

کمتر از ٧ روز از تاریخ صدور ٥ % قیمت ابطال
بین ٧ تا ١٥ روز از تاریخ صدور ٤ % قیمت ابطال
بین ١٥ تا ٣٠ روز از تاریخ صدور ٣ % قیمت ابطال
بین ٣٠ تا ٦٠ روز از تاریخ صدور ٢ % قیمت ابطال
بین ٦٠ تا ٩٠ روز از تاریخ صدور ١ % قیمت ابطال ))

یعنی اگه 10روز بعد ابطال کنیم هزینه ابطال هر گواهی میشه 4 درصد 2000 تومن . یا اینکه هزینه ثابت ابطال هر گواهی همون 2000 تومن هست؟

ممنون.
اینجا (آدرس) هزینه ثابت ابطال رو نوشته صفر ریال! تصور نمی کنم اون هزینه متغیر رو واقعا اعمال کنند در این فضای رقابتی، قطعیش رو بایستی از شعب پرسید. در ibshop.ir هم چیزی در این مورد ذکر نشده. لطفا اگر از شعب پرسیدید نتیجه قطعی رو اینجا هم اعلام بفرمایید.

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
ببخشید دوست عزیز چرا اسمی از صندوق اعتماد كارگزاري بانك ملي کسی نمیاره؟ ضامنش هم بانک ملیه.
اون که سودش بالای 20 درصد هست این ماه هم که 23 درصد پرداخت کرده.
می خواستم نظر شما رو بدونم.
چرا اتفاقا چند بار قبلا صحبت از این صندوق اینجا شده. منتهی با عمر تنها 3ماهه، به شکل قابل پیش بینی ظرف همون چند روز اول سقف 100 میلیارد تومانی صندوق بانک ملی پر شد! در مقایسه با صندوق های چند هزار میلیارد تومانی بانکهای دولتی بزرگ مثل بانک کشاورزی و مسکن، صندوق بانک ملی هم پیش بینی سود رسمی بالاتری داره و هم سود روزانه و ماهانه بسیار بالاتر! از طرفی هم بر خلاف بقیه سقف سپرده گذاریش زیر 30% هست و مانند صندوق امین آشنا ایرانیان تنها با عملکرد حرفه ای به سود بالا میرسه، منتهی اصلا معلوم نیست چرا وقتی که به راحتی میتونند مجمع تشکیل بدن و سقف واحدهاشون رو افزایش بدند این کار رو انجام نمیدن!

wate

Registered User
لایک‌ها
94
لطفا اگر از شعب پرسیدید نتیجه قطعی رو اینجا هم اعلام بفرمایید.

ممنون . راستش من همین صندوق اندوخته توسعه آرمانی از طریق ibshop واریز انجام دادم . طرفهای ما که شعبه ای نیست.

بعد از واریز سود باید ابطال انجام بدم تا ببینم درعمل چی میشه.

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
ممنون . راستش من همین صندوق اندوخته توسعه آرمانی از طریق ibshop واریز انجام دادم . طرفهای ما که شعبه ای نیست.

بعد از واریز سود باید ابطال انجام بدم تا ببینم درعمل چی میشه.
لطفا وقتی صدورتون تایید شد بفرمایید که از روز واریز شتابی از طریق ibshop.ir تا تایید و صدور واحد چند روز فاصله افتاد. در کل بانک توسعه صادرات با وجود اینکه کاملا دولتیه ولی کلا 40تا شعبه بیشتر نداره!

wate

Registered User
لایک‌ها
94
لطفا وقتی صدورتون تایید شد بفرمایید که از روز واریز شتابی از طریق ibshop.ir تا تایید و صدور واحد چند روز فاصله افتاد. در کل بانک توسعه صادرات با وجود اینکه کاملا دولتیه ولی کلا 40تا شعبه بیشتر نداره!
بله حتما اینجا اعلام می کنم.

wate

Registered User
لایک‌ها
94
لطفا وقتی صدورتون تایید شد بفرمایید که از روز واریز شتابی از طریق ibshop.ir تا تایید و صدور واحد چند روز فاصله افتاد.

راستش 96/8/3 ساعت تقریبا 11 ظهر واریز انجام دادم ولی هنوز تایید نشده امروز هم که جمعه هست. شاید فردا تایید بشه.

بانک توسعه تعاون که خودش مدیر ثبت صندوق صبا هست من از قبل واحد خریده بودم سوم آبان یعنی چهارشنبه گفت که اگه واحد بخری یکشنبه یعنی هفتم آبان تایید میشه.
ولی سه شنبه اگه واحد می خریدم زود تایید میشد. خب عجیب اینجاست موقع تقسیم یا اعمال سود و یا تعطیلی هم نیست که اینجوری میشه. نمی دونم چجوری این صندوقها عمل میکنند. این صندوق اندوخته آرمانی هم تا الان تایید نکرده.
تایید بشه اعلام می کنم.

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
راستش 96/8/3 ساعت تقریبا 11 ظهر واریز انجام دادم ولی هنوز تایید نشده امروز هم که جمعه هست. شاید فردا تایید بشه.

بانک توسعه تعاون که خودش مدیر ثبت صندوق صبا هست من از قبل واحد خریده بودم سوم آبان یعنی چهارشنبه گفت که اگه واحد بخری یکشنبه یعنی هفتم آبان تایید میشه.
ولی سه شنبه اگه واحد می خریدم زود تایید میشد. خب عجیب اینجاست موقع تقسیم یا اعمال سود و یا تعطیلی هم نیست که اینجوری میشه. نمی دونم چجوری این صندوقها عمل میکنند. این صندوق اندوخته آرمانی هم تا الان تایید نکرده.
تایید بشه اعلام می کنم.
تصور میکنم از اونجایی که در صندوقهای "در اوراق بهادار با درآمد ثابت" صدور و ابطال به قیمت (NAV) روز کاری بعد از درخواست صورت میگیره، و همینطور پنج شنبه و جمعه صدور و ابطال در تعداد زیادی از صندوقها صورت نمی گیره، شنبه درخواستهای چهارشنبه هفته قبل تایید شده و سود تعلق گرفتن شروع میشه، و طبعا روز بعدش هم مابقی پول برگشت داده میشه و گواهی مالکیت واحد رو میشه از شعب بانک یا کارگزاری دریافت کرد.

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
دوستان من 20 اسفند 95 با مراجعه به شعبه حساب آینده ساز باز کردم آیا تاریخ سر رسید همه حساب ها را 6 ماه جلو بردن؟ یا فقط حساب های آینده سازی که به صورت اینترنتی باز شدن؟ از چه طریقی می تونیم تاریخ سر رسید را چک می کنیم؟

fugudy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
میشه بگین الان بهترین صندوق به جز امین اشنا کدومه چون اونجا سرمایه دارم و میخوام چنتا صندوق پول بزارم؟ ملاکم سود بیشتر هستس
لوتوس هم که سودش ۳٪ کمتره

aloochy

Registered User
لایک‌ها
214
میشه بگین الان بهترین صندوق به جز امین اشنا کدومه چون اونجا سرمایه دارم و میخوام چنتا صندوق پول بزارم؟ ملاکم سود بیشتر هستس
لوتوس هم که سودش ۳٪ کمتره

قابل معامله اعتماد آفرين پارسيان (ETF) و درآمد ثابت کاریزما با سود 24 و خورده ای ولی بدون ضامن نقدشوندگی

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
لوتوس دیگه باز نمیکنه گفت هفته بعد بیا شاید یک کاری کردیم واست

mahs

Registered User
لایک‌ها
74
دوستان من 20 اسفند 95 با مراجعه به شعبه حساب آینده ساز باز کردم آیا تاریخ سر رسید همه حساب ها را 6 ماه جلو بردن؟ یا فقط حساب های آینده سازی که به صورت اینترنتی باز شدن؟ از چه طریقی می تونیم تاریخ سر رسید را چک می کنیم؟

برای من تو نرم افزار کلید تاریخ سررسید رو زده ۱۳۹۷/۰۲/۲۸
تو پیشخوان زده ۱۳۹۷/۰۴/۲۸

نمیدونم کدوم معیارشونه [emoji52][emoji52]

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
لوتوس دیگه باز نمیکنه گفت هفته بعد بیا شاید یک کاری کردیم واست
امروز از 8 صبح تا 8.13 صبح سقف صندوق پر شد و گفت فردا اقدام کنید...
من 1هفتس میخوام پول بزنم نمیشه البته اگر این خواب بزاره

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
برای من تو نرم افزار کلید تاریخ سررسید رو زده ۱۳۹۷/۰۲/۲۸
تو پیشخوان زده ۱۳۹۷/۰۴/۲۸

نمیدونم کدوم معیارشونه [emoji52][emoji52]

توی پیش خوان شما تو کدوم قسمت چک می کنید؟ من توی بخش حساب آینده ساز که می رم فقط چند تراکنش آخر را نوشته .. چیزی در مورد تاریخ سر رسید اونجا نیست

fade2black

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
دوستان من حساب کوتاه مدت عیدانه بانک آینده دارم که قبلا فک کنم 20.5% سود میداد. این سری که برام سود ریخت بنظرم کمتر داده. میخوام بدونم سود کوتاه مدتو کم کردن ؟
ممنونم .

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
امروز تماس گرفتن از بانک آینده
گفتن برای مشتری‌های ویژه (با شرایط خاص) امکان افتتاح صندوق وجود داره!
سه ماه اگه سپرده بخوابه 19 درصد
و اگه 6 ماه بخوابه 20 درصد میدن
کف هم ده میلیون تومن...
البته طوری که گفته بود (از تهران تماس گرفته بودن. حساب خودم تهران نیست) فقط برای 28 نفر دستورش رو گرفتن.

به نظرتون طرح خوبیه یا نه؟
از امین آشنا خارج شم به صندوق آینده بیارم سپرده مو یا خیر؟!
تا آخر هفته منتظر جواب میمونن وگرنه فایلمو می بندن.

پ.ن: تاکید داشتن صندوقه در صورتی که سود صندوق آینده بالای 25 درصد بوده این ماه و هم چنین سودش اینطور نیست که 3 ماهه یا 6 ماهه باشه

wate

Registered User
لایک‌ها
94
لطفا وقتی صدورتون تایید شد بفرمایید که از روز واریز شتابی از طریق ibshop.ir تا تایید و صدور واحد چند روز فاصله افتاد.

سلام
تاریخ واریز 96/8/3 تاریخ تایید 96/8/6

البته چون جمعه بوده دیرتر شد.اگه تعطیلی نبود 4 یا5 آبان تایید میشد.

بالا