lord_alone_dark
Registered User
موقع خرید صندوق به بزرگی و کار گزاریش دقت کنید
http://www.fipiran.com/Fund/MFComparing/3
http://www.fipiran.com/Fund/MFComparing/3
صندوق های کوچیکی هستن از لحاظ سرمایه و اعتبار کارگذار .جالبه وقتی میگم کارگذاری اگاه وارد یک سری معاملات انحصاری میشه که بقیه نمیتونن وارد بشن .فرقکارگزاری با بقیه کارگذاریا همینهببخشید دوست عزیز چرا اسمی از صندوق اعتماد كارگزاري بانك ملي کسی نمیاره؟ ضامنش هم بانک ملیه.
اون که سودش بالای 20 درصد هست این ماه هم که 23 درصد پرداخت کرده.
می خواستم نظر شما رو بدونم.
اینجا (آدرس) هزینه ثابت ابطال رو نوشته صفر ریال! تصور نمی کنم اون هزینه متغیر رو واقعا اعمال کنند در این فضای رقابتی، قطعیش رو بایستی از شعب پرسید. در ibshop.ir هم چیزی در این مورد ذکر نشده. لطفا اگر از شعب پرسیدید نتیجه قطعی رو اینجا هم اعلام بفرمایید.سلام.
ببخشید اینها جزء شرایط این صندوقی که ازش اسم بردین یعنی صادرات آرمانی بود:
(( قیمت ابطال هر واحد سرمایه گذاری بر اساس قیمت ابطال روز پس از ارایه درخواست ابطال محاسبه می شود.
هزینه ثابت ابطال هرگواهی سرمایه گذاری ٢٠,٠٠٠ ریال است.
بخش متغير کارمزد ابطال واحدهای سرمایه گذاری:
کمتر از ٧ روز از تاریخ صدور ٥ % قیمت ابطال
بین ٧ تا ١٥ روز از تاریخ صدور ٤ % قیمت ابطال
بین ١٥ تا ٣٠ روز از تاریخ صدور ٣ % قیمت ابطال
بین ٣٠ تا ٦٠ روز از تاریخ صدور ٢ % قیمت ابطال
بین ٦٠ تا ٩٠ روز از تاریخ صدور ١ % قیمت ابطال ))
یعنی اگه 10روز بعد ابطال کنیم هزینه ابطال هر گواهی میشه 4 درصد 2000 تومن . یا اینکه هزینه ثابت ابطال هر گواهی همون 2000 تومن هست؟
ممنون.
چرا اتفاقا چند بار قبلا صحبت از این صندوق اینجا شده. منتهی با عمر تنها 3ماهه، به شکل قابل پیش بینی ظرف همون چند روز اول سقف 100 میلیارد تومانی صندوق بانک ملی پر شد! در مقایسه با صندوق های چند هزار میلیارد تومانی بانکهای دولتی بزرگ مثل بانک کشاورزی و مسکن، صندوق بانک ملی هم پیش بینی سود رسمی بالاتری داره و هم سود روزانه و ماهانه بسیار بالاتر! از طرفی هم بر خلاف بقیه سقف سپرده گذاریش زیر 30% هست و مانند صندوق امین آشنا ایرانیان تنها با عملکرد حرفه ای به سود بالا میرسه، منتهی اصلا معلوم نیست چرا وقتی که به راحتی میتونند مجمع تشکیل بدن و سقف واحدهاشون رو افزایش بدند این کار رو انجام نمیدن!ببخشید دوست عزیز چرا اسمی از صندوق اعتماد كارگزاري بانك ملي کسی نمیاره؟ ضامنش هم بانک ملیه.
اون که سودش بالای 20 درصد هست این ماه هم که 23 درصد پرداخت کرده.
می خواستم نظر شما رو بدونم.
لطفا اگر از شعب پرسیدید نتیجه قطعی رو اینجا هم اعلام بفرمایید.
لطفا وقتی صدورتون تایید شد بفرمایید که از روز واریز شتابی از طریق ibshop.ir تا تایید و صدور واحد چند روز فاصله افتاد. در کل بانک توسعه صادرات با وجود اینکه کاملا دولتیه ولی کلا 40تا شعبه بیشتر نداره!ممنون . راستش من همین صندوق اندوخته توسعه آرمانی از طریق ibshop واریز انجام دادم . طرفهای ما که شعبه ای نیست.
بعد از واریز سود باید ابطال انجام بدم تا ببینم درعمل چی میشه.
بله حتما اینجا اعلام می کنم.لطفا وقتی صدورتون تایید شد بفرمایید که از روز واریز شتابی از طریق ibshop.ir تا تایید و صدور واحد چند روز فاصله افتاد. در کل بانک توسعه صادرات با وجود اینکه کاملا دولتیه ولی کلا 40تا شعبه بیشتر نداره!
لطفا وقتی صدورتون تایید شد بفرمایید که از روز واریز شتابی از طریق ibshop.ir تا تایید و صدور واحد چند روز فاصله افتاد.
تصور میکنم از اونجایی که در صندوقهای "در اوراق بهادار با درآمد ثابت" صدور و ابطال به قیمت (NAV) روز کاری بعد از درخواست صورت میگیره، و همینطور پنج شنبه و جمعه صدور و ابطال در تعداد زیادی از صندوقها صورت نمی گیره، شنبه درخواستهای چهارشنبه هفته قبل تایید شده و سود تعلق گرفتن شروع میشه، و طبعا روز بعدش هم مابقی پول برگشت داده میشه و گواهی مالکیت واحد رو میشه از شعب بانک یا کارگزاری دریافت کرد.راستش 96/8/3 ساعت تقریبا 11 ظهر واریز انجام دادم ولی هنوز تایید نشده امروز هم که جمعه هست. شاید فردا تایید بشه.
بانک توسعه تعاون که خودش مدیر ثبت صندوق صبا هست من از قبل واحد خریده بودم سوم آبان یعنی چهارشنبه گفت که اگه واحد بخری یکشنبه یعنی هفتم آبان تایید میشه.
ولی سه شنبه اگه واحد می خریدم زود تایید میشد. خب عجیب اینجاست موقع تقسیم یا اعمال سود و یا تعطیلی هم نیست که اینجوری میشه. نمی دونم چجوری این صندوقها عمل میکنند. این صندوق اندوخته آرمانی هم تا الان تایید نکرده.
تایید بشه اعلام می کنم.
میشه بگین الان بهترین صندوق به جز امین اشنا کدومه چون اونجا سرمایه دارم و میخوام چنتا صندوق پول بزارم؟ ملاکم سود بیشتر هستس
لوتوس هم که سودش ۳٪ کمتره
بدون ضامن که نباشه دیگه
دوستان من 20 اسفند 95 با مراجعه به شعبه حساب آینده ساز باز کردم آیا تاریخ سر رسید همه حساب ها را 6 ماه جلو بردن؟ یا فقط حساب های آینده سازی که به صورت اینترنتی باز شدن؟ از چه طریقی می تونیم تاریخ سر رسید را چک می کنیم؟
امروز از 8 صبح تا 8.13 صبح سقف صندوق پر شد و گفت فردا اقدام کنید...لوتوس دیگه باز نمیکنه گفت هفته بعد بیا شاید یک کاری کردیم واست
برای من تو نرم افزار کلید تاریخ سررسید رو زده ۱۳۹۷/۰۲/۲۸
تو پیشخوان زده ۱۳۹۷/۰۴/۲۸
نمیدونم کدوم معیارشونه [emoji52][emoji52]
لطفا وقتی صدورتون تایید شد بفرمایید که از روز واریز شتابی از طریق ibshop.ir تا تایید و صدور واحد چند روز فاصله افتاد.