• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
دوستانی که مدتی‌ست با امین آشنا ارتباط دارن لطفا راهنمایی بفرمایند:
بنده ماه گذشته در روز 25 مهر مبلغ رو از طریق حساب به حساب ( و نه درگاه و ... ) انتقال دادم، یعنی از مثلا بانک ملی به حساب بانک ملی صندوق، همون روز دریافت واریز توسط مدیر تائید شد ولی تاریخ صدور رو فردای اون روز زدن... یعنی سر همین یک روز بنده حدود 200 هزار تومن متضرر شدم...
حالا از پشتیبان تلگرامی پرسیدم که چکار کنم برای صدور واحد جدید دقیقا روز 25 آبان واحدهام صادر شن؟ چه روزی انتقال حساب به حساب انجام بدم!؟ گفتن همون روز!!! گفتم که ماه قبل اینطور انجام دادم ولی یک روز متضرر شدم دیگه فعلا جواب ندادن...
به نظرتون تکلیف چیه؟ چندم واریز انجام بشه برای صدور واحد در تاریخ 25 آبان!؟
سپاس
سلام شما هر روزی هم بزنی باز یک روز تاخیر داره یعنی 24 هم واریز کنی با نرخ 25م واست میخره
روز 25 ماه که میخوان سود رو بدن یک صدور داریم یک ابطال
اعداد که به 100 هزار تومن برمیگردن اختلاف اون صدور و ابطال باز سر جاشه پس شما هر روزی بزنی یک روز تاخیر رو داری!

reza_khan2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
دوستان الان اگر به اینده ساز که قبلا باز کردم واریز کنم 21 درصد حساب میشه؟
بعد اینترنتی کدوم منو باید برم

مرسی

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
سلام شما هر روزی هم بزنی باز یک روز تاخیر داره یعنی 24 هم واریز کنی با نرخ 25م واست میخره
روز 25 ماه که میخوان سود رو بدن یک صدور داریم یک ابطال
اعداد که به 100 هزار تومن برمیگردن اختلاف اون صدور و ابطال باز سر جاشه پس شما هر روزی بزنی یک روز تاخیر رو داری!
سپاس همونطور که عرض کردم این رو خودم شخصا تجربه کردم که یک روز بعد واحد صادر میشه ولی سوال اینجاست پشتیبان تلگرامی و تلفنی چرا میگه همون روز واحدها صادر میشن؟ این برام عجیبه...

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
سپاس همونطور که عرض کردم این رو خودم شخصا تجربه کردم که یک روز بعد واحد صادر میشه ولی سوال اینجاست پشتیبان تلگرامی و تلفنی چرا میگه همون روز واحدها صادر میشن؟ این برام عجیبه...
توجه نکن به حرفشون اصولش همینه
______
اقا امین اشنا امروز نرخ nav رو بر اساس 110 تومن سود بست و یهو 2 ساعت بعد شد 80!
اصلا خر تو خره ها!
حدود 37 تومن کاهش داشت سود

Alireza999

Registered User
لایک‌ها
80
اگر دقت هم کنید، در صندوق امین آشنا ارزش واحد هم نسبت به روز مشابه ماه قبل کمتره، یعنی در واقع عمرا سود این ماه 23 درصد بشه!

Sent from my D6503 using Tapatalk

aloochy

Registered User
لایک‌ها
214
خوب امروز یک چیز خوبی میزارم که بچه های که میخوان اصولی سرمایه گذاری کنن شاید به دردشون بخوره .در صندوق های بورسی یک شاخص مهم شاخص بتا هستش .
بتا

بتا که به‌عنوان ضریب بتا شناخته‌شده، معیار نوسانات یا ریسک سیستماتیک یک پرتفوی، سهم یا ورقه مشارکت نسبت به‌کل بازار است. بتا با استفاده از تحلیل‌های رگرسیون محاسبه می‌شود و در حقیقت بتا، حساسیت بازده یک سرمایه‌گذاری در مقابل بازار است. طبق تعریف، بتای بازار برابر یک است و میزان بتای اوراق و پرتفوی‌های دیگر، طبق چگونگی انحراف آن‌ها از بازار مشخص می‌شود.

بتای برابر یک نشان‌دهنده این موضوع است که قیمت سرمایه‌گذاری، هماهنگ با بازار حرکت می‌کند. بتای کمتر از یک نشان‌دهنده این است که سرمایه‌گذاری دارای نوسانات کمتری نسبت به بازار است و متقابلاً بتای بیشتر از یک نشان‌دهنده نوسانات بیشتر سرمایه‌گذاری نسبت به‌کل بازار میباشد. برای مثال، یک سرمایه‌گذاری با بتای 1.2 به‌طور تئوری داری ۲۰% نوسان بیشتر نسبت به‌کل بازار است.

سرمایه‌گذاران محافظه‌کاری که صرفاً به دنبال حفظ سرمایه اصلی خود هستند، بهتر است آن دسته از اوراق و صندوق‌های سرمایه‌گذاری را انتخاب کنند که بتای متعادلی دارند و در مقابل آن دسته از سرمایه‌گذارانی که به دلیل درخواست بازده بالا، حاضر به پذیرش ریسک بالایی هستند، می‌بایست سرمایه‌گذاری را خریداری نمایند که بتای بالاتری دارد.

مشاهده پیوست 1042721 مشاهده پیوست 1042722 مشاهده پیوست 1042721 مشاهده پیوست 1042722

هر چی عدد بتا بیشتر باشه ریسک سرمایه گذاری اون صندوق بیشتره
دو نمونه گذاشتم که صندوق حکمت و پارسیان عدد بتاشون خیلی بالاست یعنی ممکنه جایی سرمایه گذاری کنن که ریسکش بالا تره
و در تصویر بعدی بانک ایران زمینه بانک شهر بانک گردشگری بانک کارافرین هست که توصیه میشه
وقتی ادم تحلیل میزاره شکمی حرف نمیزنه .از رو تخصصش میگه .البته ما هر چی بگیم میگن چیزی بارش نیس .:)

آخه شما یه جا میگی امین آشنا خطر داره و پر ریسکه ولی گردشگری امنه
بعد تحلیل بتا میذارید و میگید این معیار مهمیه.خب بر اساس این معیار الان بتای امین آشنا کمتر از گردشگریه و این یعنی امن تره
البته به هر حال ممنونیم از فعالیت شما: )

Last edited:

aloochy

Registered User
لایک‌ها
214
اگر دقت هم کنید، در صندوق امین آشنا ارزش واحد هم نسبت به روز مشابه ماه قبل کمتره، یعنی در واقع عمرا سود این ماه 23 درصد بشه!

Sent from my D6503 using Tapatalk

نه داداش.ماه قبل چون ۳۱ روزه بوده (۲۵ شهریور تا ۲۵ مهرماه) روز ۳۱ هم حساب شده و این باعث شده شما اشتباه کنید.شما ۲۲ آبان رو با ۲۱ مهر مقایسه کن خیلی نزدیکن
این ماه هم ۲۳ درصد رو میده بر اساس بازده تا امروزش

daveeeeeee

Registered User
لایک‌ها
65
دوستانی که ابطال زدند برای صندوق امین آشنا من اگر یک شنبه بعد ساعت 12 شب(در واقع میشه دوشنبه) ابطال بزنم اینترنتی کی ابطال میخوره و واقعا کی پول میاد توی حسابم؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
بانک انصار سود روزشمار رو کرده 10 درصد (اول آبان) / قبلا 15 درصد برای بالای 10 میلیون بود. اگه زیر 10 میلیون می اومد 10 درصد میشد

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
آخه شما یه جا میگی امین آشنا خطر داره و پر ریسکه ولی گردشگری امنه
بعد تحلیل بتا میذارید و میگید این معیار مهمیه.خب بر اساس این معیار الان بتای امین آشنا کمتر از گردشگریه و این یعنی امن تره
البته به هر حال ممنونیم از فعالیت شما: )
هر چی عدد بتا کمتر باشه بهتره من بانک کارافرین ایران زمین و گردشگری و بانک شهر رو گفتم خوبه و حکمت و پارسیان رو گفتم ریسکش زیاده.شما اونی که میخوای رو تو حرفای من میبینی شما پولتو بزار تو جای پر ریسک جایی که صندوقشش ۴میلیارد سرمایش بیشتر نیس .یک بانک کوچیک .

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
هر چی عدد بتا کمتر باشه بهتره من بانک کارافرین ایران زمین و گردشگری و بانک شهر رو گفتم خوبه و حکمت و پارسیان رو گفتم ریسکش زیاده.شما اونی که میخوای رو تو حرفای من میبینی شما پولتو بزار تو جای پر ریسک جایی که صندوقشش ۴میلیارد سرمایش بیشتر نیس .یک بانک کوچیک .
مهندس سرمایه امین آشنا الان حدود 4 میلیون واحد 100 هزار تومانیه که میشه ۴۰۰ میلیارد تومان نه 4 میلیارد!!
با این پول میشه یه موسسه اعتباری یا یه بانک کوچک مثل ایران زمین تاسیس کرد!

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
مهندس سرمایه امین آشنا الان حدود 4 میلیون واحد 100 هزار تومانیه که میشه ۴۰۰ میلیارد تومان نه 4 میلیارد!!
با این پول میشه یه موسسه اعتباری یا یه بانک کوچک مثل ایران زمین تاسیس کرد!
شما سرمایه امین اشنا رو با بقیه صندوق ها مقایسه کنید .با شهر با ایران زمین با پارسیان با گردشگری و بقیه بانک ها تا به کوچک بودن این صندوق پی ببرین.

فایل های ضمیمه

• 23.png
    23.png
    23.9 KB · نمایش ها: 25
  • 12.png
    12.png
    208.1 KB · نمایش ها: 27

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
سرمایه امین آشنا هفته گذشته از 450 میلیارد تومن گذشت
البته این رو باید در نظر داشته باشینن که تعداد سرمایه‌گذار هم مهم هست.
و همینطور که دوست عزیزمون lord_alone_dark در خصوص شاخص بتا توضیح دادن، این صندوق ( و نه صندوق حکمت آشنا ) کمترین میزان شاخص بتا رو داشت...
اصولا نمیشه گفت صندوقی که سرمایه بیشتری داره سالم‌تره و بالعکس ...
چیزی که توی سایتش نوشته برای امروز‌ : تعداد دارندگان واحدهای سرمایه‏ گذاری2,440 نفرهستن. (اکثر صندوق‌ها این مورد رو، یعنی تعداد افراد، توی سایت‌شون درج نمی‌کنن و شفافیت‌شون نسبتاً بالا نیست)

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
تعداد سرمایه گذاران هر صندوق به تفکیک اشخاص حقیقی و حقوقی هر روز در وبسایت رسمی سازمان بورس درج میشه: http://www.fipiran.com/Fund/MFComparing/3

همونطوری که در این وبسایت و آیین نامه ها مشخصه، صندوقها از نظر ابعاد به دو دسته کوچک (با سرمایه پایین تر از تنها 5 میلیارد تومان) و بزرگ (با سرمایه بالاتر از 5 میلیارد تومان) تقسیم بندی شدند و صندوق چه 100 میلیارد تومان سرمایه داشته باشه مانند صندوق بانک ملی، چه مثل امین آشنا ایرانیان 460 میلیارد تومان و یا مثل صندوق بانک شهر 28 هزار میلیارد تومان در فرآیند نظارتیشون هیچ تفاوتی وجود نداره و امکان اختلاس درشون یک اندازه و در حد صقر حدیه! ملاک اعتبار تنها ضمانت نقدشوندگی هست + سابقه سودهای پرداختی و ثبات در سودهای روزانه؛ میزان سرمایه بالاتر به هیچ عنوان نمی تونه به تنهایی معرف اعتبار بالاتر باشه و حتی ممکنه با سخت تر کردن کار مدیر صندوق سودهای کمتری رو هم به ارمغان بیاره مثل صندوقهای بانک کشاورزی و مسکن و غیره.

همینطور دوستان می تونند توضیحات مفصل تر و دقیق تری از کارکرد ضریب بتا و میزان اهمیتش و مقدار مناسبش رو از وبسایت کارگزاری آگاه مطالعه کنند. (آدرس)

در یک تحول جدید هم این ماه صندوق بانک گردشگری مجمع تشکیل داده و پیش بینی سود 20% رو حذف کرده (منبع)! متاسفانه خیلی گنگ صورت مجمع رو توی وبسایتشون گزارش کردند، اگر کسی مورد دیگه ای در اساسنامه جدید دید لطفا اینجا اعلام کنه (آدرس). بر اساس قیمت ابطال روزانه هم سود این ماه حداکثر 20% خواهد بود.

Last edited:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
ضامن نقد شوندگی وقتی میزنه مثلا بانک فلا یعنی هروقت بخوای ابطال بزنی بلافاصله برات ابطال میزنن تا بتونی سرمایت رو بگیری..در واقع ضامن نقدشوندگی این نیست که ضامن سرمایه شماست بانک درسته ؟

چنین صندوقی وجود داره که بانکی ضامن اصل سرمایه شما باشه ولی سود رو تضمین نکرد مهم نیست.

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
سلام
اقا این ابطال امین هم داستانه ها واسه من :|
یک شنبه تعطیله!
و من پولو واسه دو شنبه میخوام
برای ابطال من میتونم پنج شنبه ابطال بزنم که شنبه بیاد پول تو حسابم یا باید امروز بزنم؟
ابطال های پنجشنبه رو شنبه میدن؟
کسی تا حالا پنجشنبه ابطال داشته از دوستان؟

qozmyox

Registered User
لایک‌ها
21
دوستان بالاترین سود رو کدوم بانک میده برای بالا 100 میلیون ؟

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
دوستان بانک دولتی توسعه صادرات هم یک صندوق داره که تا حالا زیر 21 درصد نداده ، با کف صد هزار تومان ، امروز رفتم پرسیدم باز میکردند ، بدون هزینه ابطال و....

funpic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام
من امروز رفتم بانک شهر و یک صندوق باز کردم مسئولش گفت برای گرفتن مدارک باید به سایت ibshop برم و عضو بشم
حالا دوستان اینجا کسی می تواند به من اموزش بده چطوری در ابی شوپ ثبت نام کنم
تو قسمت ثبت نام کدام را انتخاب کنم
ثبت نام کاربرهای واریزی یا
ثبت نام کاربرهای حقیقی
برای اولین بار است که در بانک شهر صندوق باز کردم ولی نمی دانم کدام گزینه را انتخاب کنم اگر میشه یک کمکی بکنید دستتون درد نکنه
ادرس سایت هم https://ibshop.ir/ هست

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
صندوق های سرمایه گذاری دارای مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار بوده و هدف از تشکیل این صندوق ها بهره گیری از صرفه جویی ناشی از مقیاس و تأمین منافع برای سرمایه گذاران است و دارای ارکان مختلفی به منظور کاهش ریسک سرمایه گذاری می باشد. این ارکان شامل:

• "مدیر صندوق": رکن اجرایی صندوق و متخصص در بازار سرمایه است و لازم است مطابق اساسنامه، گزارشات پیش‌بینی شده و اطلاعات قابل ارائه را تهیه و در اختیارمتولی، حسابرس و سازمان بورس و اوراق بهادار قرار دهد. همچنین با استفاده از تارنمای مربوط به صندوق سرمایه‌گذاری، اطلاعات ذکر شده در بخش اطلاع‌رسانی اساسنامه را جهت آگاهی عموم منتشر می نماید.
  • "مدیر ثبت": مسئولیت اصلی "مدیر ثبت" اجرای صحیح درخواست‌های صدور و ابطال واحدهای سرمایه گذاری با رعایت مقررات مربوطه و در چارچوب اساسنامه است. مدیر ثبت موظف است شعب خود راکه سرمایه‌گذاران می‌توانند از طریق مراجعه به آن تمام فرآیند صدور و ابطال راانجام دهند اعلام نماید.
  • "ضامن نقدشوندگی": مسئول فراهم نمودن نقدینگی کافی در شرایطی است که برای انجام پرداخت‌ها طبق اساسنامه و یا ابطال واحدهای سرمایه‌گذاری متقاضیان به قیمت ابطال محاسبه شده وجه نقد کافی نداشته باشد و معمولا یکی از بانکهای معتبر دارای مجوز از بانک مرکزی با کفایت سرمایه کافی می باشد.
  • "متولی": ناظر مستمر بر عملکرد مدیرصندوق، مدیرثبت و ضامن نقدشوندگی صندوق است، در واقع متولی به عنوان نماینده و وکیل سرمایه‌گذاران برای اقامه هرگونه دعوای کیفری علیه صندوق تعیین گردیده است.
  • "حسابرس": رکن دیگر نظارتی است که از بین مؤسسات حسابرسی معتمد سازمان بورس و اوراق بهادار، جهت تأیید و قبول مسئولیت‌های محوله طبق اساسنامه به مجمع صندوق معرفی و با تأیید متولی تصویب می‌گردد.

بالا