behnam_tr2006
Registered User
سایت صندوق امین اشنا برای شما هم بازنمیشه?
Sent from my SM-G6100 using Tapatalk
سایت صندوق امین اشنا برای شما هم بازنمیشه?
من هم میزنم باز نمیشه
اکثر صندوق ها سایتشون باز نمیشه از دیروز، احتمالا در حال آپدیت یا بک آپ گیری هستند.
امروز فردا صادر میشه ، اگه نشد زنگ بزن بهشون سریع پیگیری میکنندرود
دوستان وضعیت تراکنش من این مدلیه ولی برام گواهی صادر نشده. میخوام ببینم صدوری که زده بودم کامل انجام شده یا نه ؟
واریز از طریق پرداخت انلاین ۳روز کاری زمان میبرهدرود
دوستان وضعیت تراکنش من این مدلیه ولی برام گواهی صادر نشده. میخوام ببینم صدوری که زده بودم کامل انجام شده یا نه ؟
فعلا اگر کسی هم بدونه کدوم بانک یا شعبه سود بیشتری میده نمیگه ولی اگر تو اینده حساب دارید دقیقا یه پست قبلش گفتن حساب اینده ساز 21%دوستان میشه بگید الان کدوم بانک سود بیشتری میده؟ من قبلا آینده حساب داشتم و دارم، اما دو ماهه سودش شده 10 درصد. قبلا 19 درصد بود، چکار کنم الان؟ آخه 10 درصد که ارزششو نداره..
اوراق شبیه سپرده یکساله است فقط بانک مرکزی برای اینکه بانکها دوباره پوا جذب کنند به هر بانکی 6روز کاری اجازه فروش این اوراق را میده مثلا آخرین بانکی که میفروخت سپه بود الان کدوم بانکه نمی دونم باید سرچ یا پرسو و جو کنیدممنون دوست عزیز. فقط میشه بگید اوراق چیه؟ پولمان نمیسوزه؟ صندوق به چه صورته؟
سلامسلام دوستان
الان کدوم بانک میشه سپرده گذاشت 3 ماهه یا روز شمار با ضرر کم و سود خوب ؟
سلام
فقط یک راه دارید اوراق بخرید قبل یکسال باطل کنید 14حساب می کنند . سپرده زیر یکسال که کلا ممنوع شده یکسال هم 3ماه ببندید 10درصد حساب می کنند.
اگر کمی اهل ریسک هستید بگذارید صندوق امین آشنا 22درصد
از صد هزار تومان به بالا ،باید بری کارگزاری امینآشنا سرچ کن پیدا میکنیسلام دوستان چندتا سوال داشتم
1.حداقل سرمایه گزاری چقدر است.در امین آشنا؟
2.برای ثبت نام باید بانک حکمت رفت یا جای دیگه...
3.من الان حسابم صندون ایران زمینم دارم قابل افزایش هست یا نه؟
با تشکر
بانک توسعه صادرات و امین آشناسلام دوستان
من صندوق گنجینه زرین شهر داشتم، الان مبلغ اضافه نمی کنن. سوالی که داشتم این هست که نمیخوام یه ساله بزارم. صندوق کدوم بانک قبول می کنه الان؟
ممنون از جوابی که میدیدن.
چرا کوتاه مدت سود میدهند اما تمام بانکها سودش 10درصده.هیچ فرقی هم بین بانکها نیست.فقط قوامین به حسابهای قدیمیش 20درصد میده که اونم برای کسی جدید باز نمی کنند .یعنی به حساب های روزشمار نباید سودی بدند ؟ من شنیدم ملی میاد 3 ماه ا کوتاه مدت میبنده با 16 درصد . حقیقت داره ؟
سوال اصلی بنده این ا . روزشمار کدام بانک بیشترین سود رو میده ؟ به صندوق ها اعتماد ندارم
تغییرات سود بانک ها - صندوق ها - اطلاع از اوراق مشارکت لینک: https://t.me/joinchat/AAAAAEJvNItkBUHjURogAwدوستان کسی لینک گروه تلگرام رو داره؟
من دیلیت اکانت کردم و الان ادرس گروه رو ندارم
اگر کسی داره لطف کنه