• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

sadeghch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این گواهی که واسه من صادر شده ارزش هر واحد 100 هزار نوشته ولی خب موقع صدور که قیمت بالاتر بوده پس این ما تفاوت پول کجا میره؟
بعد من پرسیدم گفتن که پول که میخوایم بریزیم حساب برای خرید واحد مقداری بیشتر از قیمت صدور امروز بریزم که فرداش که صدور میزنن یه موقع پول کم نیاد

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
من رفتم شعب منتخب بانک ملی برای صندوق اعتماد ، گفتن چند روز باز بوده پر شده مجددا فعلا خبری نیست دیگه

behnam_tr2006

Registered User
لایک‌ها
1,048
این گواهی که واسه من صادر شده ارزش هر واحد 100 هزار نوشته ولی خب موقع صدور که قیمت بالاتر بوده پس این ما تفاوت پول کجا میره؟
بعد من پرسیدم گفتن که پول که میخوایم بریزیم حساب برای خرید واحد مقداری بیشتر از قیمت صدور امروز بریزم که فرداش که صدور میزنن یه موقع پول کم نیاد
اخر دوره موقع تقسیم سود برمیگرده به حسابتون
یعنی اخر دوره فرقی نمیکنه شما با چه قیمتی واحد خریدید و کی خریدید به ازای هر سهم مثلا ۲۰۰۰ ت واریز میشه به حسابتون

Sent from my SM-G6100 using Tapatalk

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
بقیه اش با سودت که کامل سی روز بهت پرداحت میشه برمیگرده، مثلا اگه بیست روز مونده به تقسیم سود تو سی روز رو میگیری که ده روز اضافه است که اون اصل پولته

behnam_tr2006

Registered User
لایک‌ها
1,048
من رفتم شعب منتخب بانک ملی برای صندوق اعتماد ، گفتن چند روز باز بوده پر شده مجددا فعلا خبری نیست دیگه
من تماس گرفتم گفتن صدور نداریم
اینترنتی هم کلا صدور نداریم

Sent from my SM-G6100 using Tapatalk

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
لطفا راهنمایی کنید
من تو با نک اینده حساب اینده ساز دارم
و
من در تاریخ 96/9/2 مبلغی به حساب اینده ساز خود از طریق اینترنیت واریز کردم ومبلغ به حساب اینده ساز ثبت شد
الان تاریخ 96/10/3 سود اینده ساز سپرده یکسال به صورت دقیق واریز شده
ولی ان مبلغ واریزی به حساب اینده ساز
10 درصد واریز شده
لطفا راهنمایی کنید

fcbarca2013

Registered User
لایک‌ها
94
امین آشنا پرسیدم واسه ارسال مدارک از طریق تلگرام گفت قبول نمیکنیم و باید حضوری بری
...
توسعه صادرات از طریق لینک زیر میشه ثبت نام کرد یا باید از ibshop ثبت نام کنیم؟
https://edbifund.irbrokersite.ir/ورود-سرمایه-گذاران

عصفور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
لطفا راهنمایی کنید
و
من در تاریخ 96/9/2 مبلغی به حساب اینده ساز خود از طریق اینترنیت واریز کردم ومبلغ به حساب اینده ساز ثبت شد
10 درصد واریز شده
لطفا راهنمایی کنید

به پنل اینده ساز رفته و ببینید جلوی مبلغی که انتقال داده بودین چه توضیحی نوشته؟

fade2black

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
اساتید من امروز احراز هویت شدم برای امین آشنا و 3.5 میلیون تومن موقت صدور زدم. سوالی که دارم اینکه اگه با این پول بشه 10 سهم خرید و نیم سهم هم اضافه بمونه تکلیف اون نیم سهمه یا بعبارتی اضافه پول پرداختیم چی میشه ؟
دوم اینکه من این سری درگاه ریختم اگه بخوام به شماره حساباشون واریز کنم باید پایا کنم یا کارت به کارت؟ ممنونم .

Last edited:

ma3743

Registered User
لایک‌ها
103
لطفا راهنمایی کنید
و
10 درصد واریز شده
لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز سود مبلغ اضافه شده به حساب آینده ساز 21 درصده و مبلغ این سود با سود حساب اولیه آینده ساز جمع میشه و یکجا به شما اعلام میشه اگر در محاسبات شما اینگونه نیست با شعبه تون تماس بگیرید
متاسفانه مدتی هم هست که دیگه امکان افزایش موجودی آینده ساز وجود نداره

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
سلام
اساتید من امروز احراز هویت شدم برای امین آشنا و 3.5 میلیون تومن موقت صدور زدم. سوالی که دارم اینکه اگه با این پول بشه 10 سهم خرید و نیم سهم هم اضافه بمونه تکلیف اون نیم سهمه یا بعبارتی اضافه پول پرداختیم چی میشه ؟
دوم اینکه من این سری درگاه ریختم اگه بخوام به شماره حساباشون واریز کنم باید پایا کنم یا کارت به کارت؟ ممنونم .
اون نیم سهمه پولش چند روز دیگه برمیگرده به حسابی که مرفی کردید ، دفعه بعد پایا کنید یکروز زودتر از درگاه میرسه

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
دوست عزیز سود مبلغ اضافه شده به حساب آینده ساز 21 درصده و مبلغ این سود با سود حساب اولیه آینده ساز جمع میشه و یکجا به شما اعلام میشه اگر در محاسبات شما اینگونه نیست با شعبه تون تماس بگیرید
متاسفانه مدتی هم هست که دیگه امکان افزایش موجودی آینده ساز وجود نداره

از بانک سوال کردید
شاید بشه اضافه کرد

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
سلام
الان بیشترین سودی که میشه از طریق سپرده گذازی در بانک یا بورس یا صندوق یا ... بدست آورد چقدره؟
ممنون

fcbarca2013

Registered User
لایک‌ها
94
سلام
الان بیشترین سودی که میشه از طریق سپرده گذازی در بانک یا بورس یا صندوق یا ... بدست آورد چقدره؟
ممنون
صندوق امین آشنا ایرانیان با ۲۲.۶ درصد درحال حاضر بالاترین سود در بین صندوق ها...
اندوخته توسعه صادرات که ضامن نقد شوندگی بانک دولتی توسعه صادرات هست با ۲۰.۴ درصد

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
در مورد توسعه صادرات فقط به چند نکته دقت کنید ، برای بلندمدت شش ماهه به بالا خوبه ، چون اختلاف هزینه صدور و ابطال بالاس ، چند روز صدور طول میکشه به گرونترین براتون میخرن ، چند روز طول میکشه ابطال و به ارزونترین ازتون واحدو بر میدارن !! پس اگه قصد زیر شش ماه دارید امین آشنا بهتره ، ولی بلند مدت این ضرر ها قابل اغماضه برای توسعه صادرات.

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
در مورد توسعه صادرات فقط به چند نکته دقت کنید ، برای بلندمدت شش ماهه به بالا خوبه ، چون اختلاف هزینه صدور و ابطال بالاس ، چند روز صدور طول میکشه به گرونترین براتون میخرن ، چند روز طول میکشه ابطال و به ارزونترین ازتون واحدو بر میدارن !! پس اگه قصد زیر شش ماه دارید امین آشنا بهتره ، ولی بلند مدت این ضرر ها قابل اغماضه برای توسعه صادرات.
امین آشنا شعبه نداره تو استان ما

fade2black

Registered User
لایک‌ها
12
اون نیم سهمه پولش چند روز دیگه برمیگرده به حسابی که مرفی کردید ، دفعه بعد پایا کنید یکروز زودتر از درگاه میرسه
ممنون عزیز. فقط یچیزی برای سری بعد چطور حساب کتاب بکنم که دقیقا چقد باید پایا کنم تا دقیق n سهم بخرم و نصف اینور و اونور نشه که بخوان مجدد برام واریز کنن؟

HDDD

Registered User
لایک‌ها
37
بالا