سلام خیلی جالبه ما قرار داد به این صورت بستیم چطور چنین کاری کردن.....دوستان من برای آزمایش انتقال پایا انجام دادم به حساب آینده ساز متاسفانه برگشت خورد
سلام خیلی جالبه ما قرار داد به این صورت بستیم چطور چنین کاری کردن.....دوستان من برای آزمایش انتقال پایا انجام دادم به حساب آینده ساز متاسفانه برگشت خورد
اگه به همین شماره تلگرام ازشون بپرسین که آیا اینجوری تایید میکنن، بهتون جواب میدن.دوستان یه سوال.. این امین آشنا فکر کنم میشه مدارک رو به شماره تلگرام 09331494104 ارسال کرد تا نیازی به مراجعه حضوری نباشد
کسی این کارو انجام داده؟؟
اگر مدارک رو ارسال کنیم تایید میکنن؟؟
شرایطش بد نیس مثل بقیه بانک ها دارهکم کم سهامشم باز میشه تو بورس سودم داده ترازشم بد نیس من خودم تا شهریور بلند مدت دارم .چقدر داری؟ اگه بالای 200 داری بزار صندوقشدوستان عزیزی که تو بانک گردشگری حساب بلند مدت دارن. الان شرایط قابل قبولی داره؟ من کم کم دارم به پایان مدت یکساله ام نزدیک میشم... ممنون از همگی
Sent from my SM-J530F using Tapatalk
صندوق با درآمد ثابت بانک ملی با داشتن حدود 16% سهام که در صندوقهای دیگه عموما پایین تر از 5% هست موفق شده که در آذرماه به سود 25.93% دست پیدا کنه. سقف صندوق رو هم بعد از چند ماه از 100 میلیارد تومان بالا بردند و الان چند روزه که صرفا از شعب منتخب (لیست) و نه اینترنتی صدور به شکل غیر مستقیم (به علت بخشنامه اخیر) انجام میشه، منتهی خیلی سریع سقف پر خواهد شد.
ممنون از پاسخت دوست عزیزشرایطش بد نیس مثل بقیه بانک ها دارهکم کم سهامشم باز میشه تو بورس سودم داده ترازشم بد نیس من خودم تا شهریور بلند مدت دارم .چقدر داری؟ اگه بالای 200 داری بزار صندوقش
خیلی ساده هست، سود سالانه شده ی پرداختی به ازای هر واحد یکصد هزار تومانی:از دوستان کسی هست که بتونه نحوه محاسبه دقیق سود ماهیانه صندوق رو توضیح بده؟
وقتی صدور میزنی به قیمت فرداش میخرن اگه درگاه باشه پس فرداش ، بعد اونم یک روز بعدش گواهی مصادر میکنن، مشکلی نیست ، اونایی که حساسن حضوری برن انجام بدنببخشید من چند تا واحد صدور زدم داخل حساب کاربریم در قسمت سفارش ها مبلغ و زمان و اینکه گزینه تایید هم زده ولی خب مگه نباید برای این چند واحد گواحی صادر بشه؟ الان هیچی به هیچیه فعلا تا گواهی صادر نشه درسته؟ چقدر باید منتظر موند تا گواهی صادر بشه ؟ صندوق امین آشنا رو میگم
جدا بانک ملی باز میکنن این صندوق رو ؟ چرا هیچجا حرفی ازش نیست چه بی سر و صدا !!! اگه واقعا باز کنن که مطمئنترین و با بالاترین سود میشه بین صندوقا !!!صندوق با درآمد ثابت بانک ملی با داشتن حدود 16% سهام که در صندوقهای دیگه عموما پایین تر از 5% هست موفق شده که در آذرماه به سود 25.93% دست پیدا کنه. سقف صندوق رو هم بعد از چند ماه از 100 میلیارد تومان بالا بردند و الان چند روزه که صرفا از شعب منتخب (لیست) و نه اینترنتی صدور به شکل غیر مستقیم (به علت بخشنامه اخیر) انجام میشه، منتهی خیلی سریع سقف پر خواهد شد.
جدا بانک ملی باز میکنن این صندوق رو ؟ چرا هیچجا حرفی ازش نیست چه بی سر و صدا !!! اگه واقعا باز کنن که مطمئنترین و با بالاترین سود میشه بین صندوقا !!!
نه الزاما، ماه های قبلی سود 20-22% پرداخت کرده. ولی مشکل اصلی در اینه که برخلاف شعب گسترده و سرمایه بسیار بالای بانک ملی صندوق این بانک از صندوقهای بانکهای رقیب خیلی کوچک تره (با سقف سابقا 100 میلیارد و اخیرا 200 میلیارد تومان) که با تعداد سرمایه گذارهایی برابر 1500 نقر، اطلاع از زمان باز شدن صندوق رو به یک نوع رانت اطلاعاتی تبدیل کرده!جدا بانک ملی باز میکنن این صندوق رو ؟ چرا هیچجا حرفی ازش نیست چه بی سر و صدا !!! اگه واقعا باز کنن که مطمئنترین و با بالاترین سود میشه بین صندوقا !!!