• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amirpcp30

Registered User
لایک‌ها
130
دوستان من برای آزمایش انتقال پایا انجام دادم به حساب آینده ساز متاسفانه برگشت خورد
سلام خیلی جالبه ما قرار داد به این صورت بستیم چطور چنین کاری کردن.....

akon.13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
از دوستان کسی هست که بتونه نحوه محاسبه دقیق سود ماهیانه صندوق رو توضیح بده؟

fcbarca2013

Registered User
لایک‌ها
94
دوستان یه سوال.. این امین آشنا فکر کنم میشه مدارک رو به شماره تلگرام 09331494104 ارسال کرد تا نیازی به مراجعه حضوری نباشد
کسی این کارو انجام داده؟؟
اگر مدارک رو ارسال کنیم تایید میکنن؟؟

walstrt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
دوستان یه سوال.. این امین آشنا فکر کنم میشه مدارک رو به شماره تلگرام 09331494104 ارسال کرد تا نیازی به مراجعه حضوری نباشد
کسی این کارو انجام داده؟؟
اگر مدارک رو ارسال کنیم تایید میکنن؟؟
اگه به همین شماره تلگرام ازشون بپرسین که آیا اینجوری تایید میکنن، بهتون جواب میدن.

shahab_kookoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
دوستان عزیزی که تو بانک گردشگری حساب بلند مدت دارن. الان شرایط قابل قبولی داره؟ من کم کم دارم به پایان مدت یکساله ام نزدیک میشم... ممنون از همگی

Sent from my SM-J530F using Tapatalk

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
صندوق با درآمد ثابت بانک ملی با داشتن حدود 16% سهام که در صندوقهای دیگه عموما پایین تر از 5% هست موفق شده که در آذرماه به سود 25.93% دست پیدا کنه. سقف صندوق رو هم بعد از چند ماه از 100 میلیارد تومان بالا بردند و الان چند روزه که صرفا از شعب منتخب (لیست) و نه اینترنتی صدور به شکل غیر مستقیم (به علت بخشنامه اخیر) انجام میشه، منتهی خیلی سریع سقف پر خواهد شد.

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
دوستان عزیزی که تو بانک گردشگری حساب بلند مدت دارن. الان شرایط قابل قبولی داره؟ من کم کم دارم به پایان مدت یکساله ام نزدیک میشم... ممنون از همگی

شرایطش بد نیس مثل بقیه بانک ها دارهکم کم سهامشم باز میشه تو بورس سودم داده ترازشم بد نیس من خودم تا شهریور بلند مدت دارم .چقدر داری؟ اگه بالای 200 داری بزار صندوقش

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
صندوق با درآمد ثابت بانک ملی با داشتن حدود 16% سهام که در صندوقهای دیگه عموما پایین تر از 5% هست موفق شده که در آذرماه به سود 25.93% دست پیدا کنه. سقف صندوق رو هم بعد از چند ماه از 100 میلیارد تومان بالا بردند و الان چند روزه که صرفا از شعب منتخب (لیست) و نه اینترنتی صدور به شکل غیر مستقیم (به علت بخشنامه اخیر) انجام میشه، منتهی خیلی سریع سقف پر خواهد شد.

متاسفانه دارای کارمزد میباشد
1a6f266c-65b3-4f96-bc3f-b246aca274ea.png

akon.13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9

shahab_kookoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
شرایطش بد نیس مثل بقیه بانک ها دارهکم کم سهامشم باز میشه تو بورس سودم داده ترازشم بد نیس من خودم تا شهریور بلند مدت دارم .چقدر داری؟ اگه بالای 200 داری بزار صندوقش
ممنون از پاسخت دوست عزیز
نه موجودیم اونقدر نیس حدود ۶۰ - ۷۰ تومن دارم
یعنی الان قاعدتا نمیشه با شرایطی مشابه قبل حالا یکم بالا پایین ادامه داد و باید به صندوق تغییرش داد؟

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
خیلی ساده هست، سود سالانه شده ی پرداختی به ازای هر واحد یکصد هزار تومانی:

((سود پرداختی/30)*365/1000000)*100

در میانه ی ماه هم مبلغ ابطال رو در فرمول قرار بدید و بجای عدد 30 هم تعداد روزهای سپری شده از آخرین واریز سود.

sadeghch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید من چند تا واحد صدور زدم داخل حساب کاربریم در قسمت سفارش ها مبلغ و زمان و اینکه گزینه تایید هم زده ولی خب مگه نباید برای این چند واحد گواحی صادر بشه؟ الان هیچی به هیچیه فعلا تا گواهی صادر نشه درسته؟ چقدر باید منتظر موند تا گواهی صادر بشه ؟ صندوق امین آشنا رو میگم

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
ببخشید من چند تا واحد صدور زدم داخل حساب کاربریم در قسمت سفارش ها مبلغ و زمان و اینکه گزینه تایید هم زده ولی خب مگه نباید برای این چند واحد گواحی صادر بشه؟ الان هیچی به هیچیه فعلا تا گواهی صادر نشه درسته؟ چقدر باید منتظر موند تا گواهی صادر بشه ؟ صندوق امین آشنا رو میگم
وقتی صدور میزنی به قیمت فرداش میخرن اگه درگاه باشه پس فرداش ، بعد اونم یک روز بعدش گواهی مصادر میکنن، مشکلی نیست ، اونایی که حساسن حضوری برن انجام بدن

HDDD

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
صندوق لوتوس پارسیان از 12 دی سقفش باز میشه و میشه به راحتی واحد خریداری کرد...
برای همه کسایی که تو پارسیان حساب داشتند یا اکانت لوتوس داشتند این پیامک اومده که :

سرمایه گذار محترم به استحضار می رساند با توجه به تقاضای بالای سرمایه گذاری در صندوق لوتوس پارسیان ،

دسترسی صدور برای این صندوق در روز سه شنبه مورخ 12 دی ماه نیز باز خواهد بود.

daveeeeeee

Registered User
لایک‌ها
65
سلام خدمت همه دوستان
من به وام برای اجرا کردن ایدم نیاز دارم
کدوم بانک الان وام با و بدون سپرده گذاری و با سود کمتر نسبت به بانکای دیگه میده؟؟
بیشتر هم بدون سپرده گذاری مد نظرمه
یعنی بهترین شرایط گرفتن وام الان مال کدوم بانکه
بین 30 تا 50 میلیون نیاز دارم
ممنون میشم راهنماییم کنید

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
جدا بانک ملی باز میکنن این صندوق رو ؟ چرا هیچجا حرفی ازش نیست چه بی سر و صدا !!! اگه واقعا باز کنن که مطمئنترین و با بالاترین سود میشه بین صندوقا !!!

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
دوستان یه سوالی خیلی ذهنمو مشغول کرده
شهریور سال آینده اگر قرار باشه بانکهایی مثه آینده و گردشگری و قوامین و ایران زمین و این مدل بانکها سود با نرخ مصوب بدن قاعدتا هیچ ادم عاقلی بانک دولتی رو ول نمیکنه و بره سراغ این بانکها
در اون صورت تکلیف این بانکها چی میشه ؟
یه مدتی بحث ادغام بانکها پیش اومده بود اما بعید میدونم اون قضیه هم یه پروسه کوتاه مدت باشه که بتونن زود به نتیجه برسن

عصفور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
دیروز از جلوی بانک مسکن رد میشدم زده بود سپرده گذاری تو حساب ممتاز مسکن با سود 31% سالی کسی حساب داره یا اطلاع داشته باشه چجوریاس؟

bia2learn

Registered User
لایک‌ها
88
جدا بانک ملی باز میکنن این صندوق رو ؟ چرا هیچجا حرفی ازش نیست چه بی سر و صدا !!! اگه واقعا باز کنن که مطمئنترین و با بالاترین سود میشه بین صندوقا !!!

امروز تماس گرفتم، گفت سقف پر شده.

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
نه الزاما، ماه های قبلی سود 20-22% پرداخت کرده. ولی مشکل اصلی در اینه که برخلاف شعب گسترده و سرمایه بسیار بالای بانک ملی صندوق این بانک از صندوقهای بانکهای رقیب خیلی کوچک تره (با سقف سابقا 100 میلیارد و اخیرا 200 میلیارد تومان) که با تعداد سرمایه گذارهایی برابر 1500 نقر، اطلاع از زمان باز شدن صندوق رو به یک نوع رانت اطلاعاتی تبدیل کرده!
با همه این تفاسیر خوشبختانه صندوقهای با سود مشابه و ضمانت نقد شوندگی و بالاخص امکان صدور و ابطال بدون محدودیت اینترنتی همچنان در دسترس همه هستند.

بالا