دوستان سود این ماه صندوق امین آشنا چند درصد محاسبه شده ؟
دوستان سود این ماه صندوق امین آشنا چند درصد محاسبه شده ؟
ضربدر نرخ ابطال در همون روزدوستان یه سوال:
واسه محاسبه دقیق سود ماهیانه صندوق باید تعداد واحدهامون رو ضدربدر چی کنیم؟
برای احراز هویت یکبار حضوری باید بریسلام
آقا این امین آشنا الان بخوایم اینترنتی ثبت نام کنیم دیگه نیازی به مراجعه حضوری به شعب نداره آیا؟
دوستان کسی میدونه چرا بانک آینده افزایش موجودی آینده ساز رو بسته؟
سلاممن ماه پیش از داخل شعبه پرسیدم گفتن دلیل این اتفاقات فشار بانک مرکزی هست
اما فکر کنم کماکان بصورت اینترنتی میشه انتقال پایا داد به این حساب
سلام آخرین بار ۸ آذر انتقال پایا دادم و انجام شدسلام
امتحان کردید ک بشه انتقال داد ؟
بله 21 درصد بود اما گویا دیگه امکان افزایش موجودی وجود ندارهسلام . مگه سود واریزی اش 21 درصد محاسبه میشه ؟
اولین بار باید حضوری بری بارها اینجا گفتیم ، برای احراز هویت ، بعد دیگه آنلاین میتونی صدور و ابطال بزنیسلام ببخشید در صندوق امین اشنا از چه طریقی میشه پول به حساب صندوق واریز کرد؟
یه قسمت هست نوشته صدور به وسیله پرداخت آنلاین بعد تیکش میزنی میزنه انتخاب درگاه پرداخت
یه سوال دیگه ؟ از کدوم روش صدور زودتر انجام میشه؟
مرسی ولی من احراز هویت شدماولین بار باید حضوری بری بارها اینجا گفتیم ، برای احراز هویت ، بعد دیگه آنلاین میتونی صدور و ابطال بزنی
از طریق درگاه یکروز دیرتره ، از طریق اینترنت بانک با شماره شبا سریعتره خودش شماره پیگیری و فی میده اونو وارد میکنید ، هر ابهامی هم پیش اومد به خودشون زنگ بزنید سریع رسیدگی میکننمرسی ولی من احراز هویت شدم
فقط میخوام بدونم از طریق درگاه ملت و سامان که تو سایت زده سریعتر حواله صادر میشه یا از طریق اینترنت بانک؟
از طریق اینترنت بانک چجوریه؟ با شماره شبا باید بریزم؟ شماره فیش برای پرداخت اینترنتی از کجا بیارم؟