سلام مجدد
کسی از دوستان هست بالای 50 تومن پولش رو تو صندوق توسعه صادرات یا امین آشنا گذاشته باشه ؟
ممنون
کسی از دوستان هست بالای 50 تومن پولش رو تو صندوق توسعه صادرات یا امین آشنا گذاشته باشه ؟
ممنون
و سوال دوم اینکه مثل اینکه برای سودهای روزشمار هم همانند سودهای بلند مدت روزهای تعطیل رو حساب نمیکنن
دوستان این آمد نیوز نوشته بانک آینده ورشکسته س و کل سردار ها و اقا زاده ها پولاشون رو کشیدن بیرون از این بانک...منم ترسیدم رفتم گذاشتم پارسیان نصفش رو.
سودشون که فرقی نداره..همه ۱۰ درصد
کار خوبی کردیندوستان این آمد نیوز نوشته بانک آینده ورشکسته س و کل سردار ها و اقا زاده ها پولاشون رو کشیدن بیرون از این بانک...منم ترسیدم رفتم گذاشتم پارسیان نصفش رو.
سودشون که فرقی نداره..همه ۱۰ درصد
سری به قوامین بزنید البته ایا مطمئن یا معتبره پا خودتونروز شمار کجا بیشتر میده؟
نه اقا انقدرم سودش مهم نیس که دردسر بشه فقط یه جا که روزشمار معمولی بده و معتبر باشهسری به قوامین بزنید البته ایا مطمئن یا معتبره پا خودتون
پاسارگاد 10% هستنه اقا انقدرم سودش مهم نیس که دردسر بشه فقط یه جا که روزشمار معمولی بده و معتبر باشه
معتبرن دیگه؟ فکر کنم ملی هم ده یازده باشهپاسارگاد 10% هست
دوستان از خرید این اوراق 16 درصدی بانک ملت کسی اطلاع داره چجوریه؟
منظورتون رو دقیق متوجه نشدماز طریق شعب و یا وبسایت زیر امکان پذیره:
https://eshop.bankmellat.ir/bonds/entrance.action
دوستان توجه کنند که این اوراق 16% صرفا برای جمع آوری نقدینگی و کم کردن اجباری سود بدون ریسکه، با اینحال همچنان اوراق مشارکت با سود بالاتر در فرابورس قابل خریداریه، هرچقدر از اوراق 16% کمتر خریداری بشه سود اوراق مشارکت قابل خریداری در فرابورس هم کمتر کاهش اجباری خواهند داشت. این اوراق به سادگی با دریافت کد بورسی از یکی از کارگزاریها و با نام قابل خرید و فروشه:
http://www.ifb.ir/ytm.aspx
کوتاه مدت ١٠%سلام
دوستان عزیز کسی از سود سپرده های جدید بلندمدت یا کوتاه مدت بانک آینده خبر داره ؟
کوتاه مدت ١٠%
بلند مدت ١٥%
خیر برای هر مبلغی و هر بانکی کوتاه مدت ١٠% و بلند مدت ١٥% هستطرح خاصی نیست ؟ مثلا برای بلندمدت مبلغ 150 200 اینا . کی شما سوال کردید ؟
درود،میخوام توی صندوق امین آشنا سرمایه گذاری کنم شهر خرم اباد هستم شهرمون بانک حکمت داره باید همونجا برم برای انجامش؟