• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
برای احراز هویت حتما یکبار باید برید شعبه
و
یا اینکا هارو انجام بدین :
1- کپی برابر اصل ص اول شناسنامه و تو ضیحات که از طریق دفتر اسناد رسمی انجام میشه
2- همچنین کپی برابر اصل پشت و رو کارت ملی که از طریق دفتر اسناد رسمی انجام میشه
3- گواهی امضا و اثر انگشت که از طریق دفتر اسناد رسمی انجام میشه
4 - تکمیل فرم مخصوص که برای من از طریق تلگرام ارسال کردن

و در نهایت پست کردن بسته .
توی سایتش نزده توی کدوم شهرها شعبه دارن؟

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
سلام؛
صندوق بانک گردشگری واریزش بازه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
نه . باز باشه هم به درد نمیخوره هفده درصده بعدم چند روز صدور و چند روز ابطال طول میدن بدون سود

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام
پس نتیجه گیری کلی اینکه الان برای سود ثابت ماهیانه صندوق بهترین هست .

اول امین آشنا و بعد آینده ؟
بعد سود رو اینا هرماه به کجا واریز میکنن ؟ کارت بانکی داره یا شما بهشون شماره کارت میدید ؟
بعد هرماه هم در هر تایمی میشه باز مثلا درخواست صدور زد ؟ مثل اینکه تو کارت سپرده کوتاه مدت پول واریز کنی اما بجاش تو صندوق صدور بزنی درسته ؟
ممنون

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
سلام
پس نتیجه گیری کلی اینکه الان برای سود ثابت ماهیانه صندوق بهترین هست .

اول امین آشنا و بعد آینده ؟
بعد سود رو اینا هرماه به کجا واریز میکنن ؟ کارت بانکی داره یا شما بهشون شماره کارت میدید ؟
بعد هرماه هم در هر تایمی میشه باز مثلا درخواست صدور زد ؟ مثل اینکه تو کارت سپرده کوتاه مدت پول واریز کنی اما بجاش تو صندوق صدور بزنی درسته ؟
ممنون
امین آشنا هر وقت بخوای مثل روزشمار پول میریزن به حساب صندوق هروقتم نخوای پولتو با سود روز میگیری ، هر شماره حساب متصل به کارتی هم خواستی میتونی معرفی کنی باهاش کار کنی ، آینده هم فقط کارت آینده ، منتها باز نیست صندوقش همیشه ، باید هرروز سر بزنی ببینی کی بازه از طریق پیشخوان بریزی ، شکل رزشمار نیست اینطوری میشه سپرده ، در هم بیاری پولتو یکی دیگه جاتو میگیره خلاصص ، برای همین با امین آشنا آدم راحتتره

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
امین آشنا هر وقت بخوای مثل روزشمار پول میریزن به حساب صندوق هروقتم نخوای پولتو با سود روز میگیری ، هر شماره حساب متصل به کارتی هم خواستی میتونی معرفی کنی باهاش کار کنی ، آینده هم فقط کارت آینده ، منتها باز نیست صندوقش همیشه ، باید هرروز سر بزنی ببینی کی بازه از طریق پیشخوان بریزی ، شکل رزشمار نیست اینطوری میشه سپرده ، در هم بیاری پولتو یکی دیگه جاتو میگیره خلاصص ، برای همین با امین آشنا آدم راحتتره

آقا دم شما گرم

حالا من 150 160 دارم . بهترین کار و کم ریسک ترینش کدومه ؟

مثلا 60 70 بزارم صندوق امین یا 100 بزارم بقیش بزارم صندوق آینده یا نظر شما چی هست ؟

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
آقا دم شما گرم

حالا من 150 160 دارم . بهترین کار و کم ریسک ترینش کدومه ؟

مثلا 60 70 بزارم صندوق امین یا 100 بزارم بقیش بزارم صندوق آینده یا نظر شما چی هست ؟
والا خودت میدونی من بیشتر از این پول گذاشتم خیالمم راحته ولی منم همه پولام اینجا نیست ، بقیه اش و گذاشتم لوتوس پارسیان که 20 درصد میده ، ولی اونم بسته است گاهی باز میشه، میخوای شما همتقسیم ن بین دو تا صندوق امین آشنا و پارسیان یا آینده هر وقت ه باز شد البته باید سریع بفهمی صدور بزنی یکساعته تموم میشه

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
والا خودت میدونی من بیشتر از این پول گذاشتم خیالمم راحته ولی منم همه پولام اینجا نیست ، بقیه اش و گذاشتم لوتوس پارسیان که 20 درصد میده ، ولی اونم بسته است گاهی باز میشه، میخوای شما همتقسیم ن بین دو تا صندوق امین آشنا و پارسیان یا آینده هر وقت ه باز شد البته باید سریع بفهمی صدور بزنی یکساعته تموم میشه

آقا یک سوال دیگه شرمنده
من مثلا فردا برم صدور بزنم حضوری 30 تومن سودش رو کی واریز میکنن ؟ همون 11 به 11 هر ماه ؟ مثل بانک هست واریز سود ؟
ممنون

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
آقا یک سوال دیگه شرمنده
من مثلا فردا برم صدور بزنم حضوری 30 تومن سودش رو کی واریز میکنن ؟ همون 11 به 11 هر ماه ؟ مثل بانک هست واریز سود ؟
ممنون
نه عزیز هر صندوقی روز به خصوصی داره ، امین بیست و هفت به بیست و هفته ، آینده پانزده به پانزده و....

iliyad

Registered User
لایک‌ها
4
نه عزیز هر صندوقی روز به خصوصی داره ، امین بیست و هفت به بیست و هفته ، آینده پانزده به پانزده و....
سود روزشمار آینده از دی ماه از ۲۲ درصد به ۱۰ درصد رسیده. فقط به حسابهای بالای ۵۰۰ میلیون سود بیشتر میدن

Gesendet von meinem SM-G570F mit Tapatalk

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
سود روزشمار آینده از دی ماه از ۲۲ درصد به ۱۰ درصد رسیده. فقط به حسابهای بالای ۵۰۰ میلیون سود بیشتر میدن

Gesendet von meinem SM-G570F mit Tapatalk
این حساب نیست صندوقه داریم حرف میزنیم

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
اگه بازه خب یعنی میتونی ، حالا برای احتیاط همین سواالو زنگ بزن از خودشونم بپرس خیالت راحت شه ،

یعنی مزخرف تر از امین اشنا نیستش ، زنگ زدم برای همین موضوع طرف همونجا غیر فعال کرد گفت دیگه نمیتونی میگم چرا میگه چون باید حضوری بیای میگم واسه من که باز بود میگه عمدا این کارو کردم که حضوری بیای میگه قانونه! بهش میگم مرتیکه قانون احراز هویت حضوری جدیده خیلیا دارن با همون اپلود مدارک از قدیم صدور ابطال میزنن یعنی من اگر زنگ نمیزدم قانون نبود! میگم همه جا اینترنتی شده تو داری غیر فعال میکنی که من حضوری دوباره احراز هویت کنم ! میگه مجبور نیستی اینجا باشی
میگه مثلا تو چندتا گروه و کانال عضوی که بخوای اینارو بگی کاش صداشو ضبط کرده بودم ببینید با کیا طرفیم
زرین شهر و لوتوس شرف دارن به امین اشنا وقتی اینقدر راحت امین اشنا حساب غیر فعال میکنه و تحدید میکنه شماره حسابت اینه شعبت اینه گنده تر از تو نتونستن کاری کنن تحویلم داد! خلاصه حواستون باشه.
الان تازه فرق صندوق های بزرگ و کوچیک فهمیدم به شخصه هیچ اطمینانی دیگه به امین اشنا ندارم.

Last edited:

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
یعنی مزخرف تر از امین اشنا نیستش ، زنگ زدم برای همین موضوع طرف همونجا غیر فعال کرد گفت دیگه نمیتونی میگم چرا میگه چون باید حضوری بیای میگم واسه من که باز بود میگه عمدا این کارو کردم که حضوری بیای میگه قانونه! بهش میگم مرتیکه قانون احراز هویت حضوری جدیده خیلیا دارن با همون اپلود مدارک از قدیم صدور ابطال میزنن یعنی من اگر زنگ نمیزدم قانون نبود! میگم همه جا اینترنتی شده تو داری غیر فعال میکنی که من حضوری دوباره احراز هویت کنم ! میگه مجبور نیستی اینجا باشی
میگه مثلا تو چندتا گروه و کانال عضوی که بخوای اینارو بگی کاش صداشو ضبط کرده بودم ببینید با کیا طرفیم
زرین شهر و لوتوس شرف دارن به امین اشنا وقتی اینقدر راحت امین اشنا حساب غیر فعال میکنه و تحدید میکنه شماره حسابت اینه شعبت اینه گنده تر از تو نتونستن کاری کنن تحویلم داد! خلاصه حواستون باشه.
الان تازه فرق صندوق های بزرگ و کوچیک فهمیدم به شخصه هیچ اطمینانی دیگه به امین اشنا ندارم.

به نظر میرسه کار اشتباه در این بوده که چرا از روز اول اکانتهای بدون احراز هویت رو فعال کردند. ibshop.ir هم احراز هویت حضوری از روز اول نداشته و همچنان هم نداره، lotusib.ir بانک پارسیان از روز اول احراز هویت داشته و همچنان هم داره. بهترین کار اینه که هر صندوق یک سیاست واحد رو در پیش بگیره مطابق با قوانین سازمان بورس.
با همه این تفاسیر از نظر کم و زیاد شدن سود و یا ارزش واحدها به علت وجود متولی و حسابرس مستقل از صندوق، هیچ کدوم نمی تونند مشکلی ایجاد کنند.

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
صندوق لوتوس پارسیان اینترنتی هم میشه ثبت نام کرد ؟ باید تو پارسیان هم حساب داشته باشیم ؟

Last edited:

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
صندوق لوتوس پارسیان اینترنتی هم میشه ثبت نام کرد ؟ باید تو پارسیان هم حساب داشته باشیم ؟
نه ، حضوری شعبه ، واریز اینترنتی، حسابم باید داشته باشی اونجا

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
سلام
صندوق لوتوس چند روزه سقفش پر شده نمیشه واریز کرد
صندوق دیگه با سود ۲۰-۲۲٪ مورد اعتماد داریم ؟
ممنون میشم

fcbarca2013

Registered User
لایک‌ها
94
سلام
صندوق لوتوس چند روزه سقفش پر شده نمیشه واریز کرد
صندوق دیگه با سود ۲۰-۲۲٪ مورد اعتماد داریم ؟
ممنون میشم
بالای 20% درحال حاضر توسعه صادرات حدود 20.15% و امین آشنا حدود 23%
صندوق گسترش فردای ایرانیان هست حدود 21.5% که فعلا پر شده

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
بالای 20% درحال حاضر توسعه صادرات حدود 20.15% و امین آشنا حدود 23%
صندوق گسترش فردای ایرانیان هست حدود 21.5% که فعلا پر شده
ممنون
امین آشنا قابل اطمینان هست ؟
اینترنتیه واریز و برداشت ؟