• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
این صندوقها خود بخود سودو کم میکنه بدون اطلاع قبلی؟
اینحوری ک خیلی بده یچیز ثابتی نیست؟
اینجوری ها هم نیست پارسیان ثابت داره بیست میده ، امین آشنا بین 22 تا 23 میده ، باید صندوق خوش حساب پیدا کنی

damoon88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان بنده فردا سر رسید سپرده یکساله گردشگری( 80 میلیون تومن) تموم میشه. امروز رفتم از چند تا بانک سوال کردم در مورد سود. موسسه نور برای سپرده روز شمار 19 درصد سود میده. میخواستم بپرسم تو نور بذارم یا صندوق امین آشنا؟ نظرتون در مورد موسسه نور چیه؟ ممنون

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
سلام دوستان بنده فردا سر رسید سپرده یکساله گردشگری( 80 میلیون تومن) تموم میشه. امروز رفتم از چند تا بانک سوال کردم در مورد سود. موسسه نور برای سپرده روز شمار 19 درصد سود میده. میخواستم بپرسم تو نور بذارم یا صندوق امین آشنا؟ نظرتون در مورد موسسه نور چیه؟ ممنون
اون هم انتخاب خوبیه ، من پیشنهاد میکنم پنجاه بزاری نور سی بزار امین آشنا ، نور به حسابای قدیمی این مبلغو میده حساب قدیمی داشتی ؟مگه به جدیدا هم روزشمار بالا میده؟

damoon88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بله حساب روز شمار قدیمی داشتم . امین آشنا ممکنه سودش بیاد پایین؟

arfnpm

Registered User
لایک‌ها
49
درود

سود امین آشنا چندم واریز میشه؟

و اینکه مثلا به طور فرض اگه 16 هر ماه واریز میشه کسی که 10 ماه حساب باز کرده اون 6 روز رو بهش میدن یا میزارن روز ماه بعد بهش میدن؟

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
بله حساب روز شمار قدیمی داشتم . امین آشنا ممکنه سودش بیاد پایین؟
نه زیر 22نمیاد فعلا ، این ماهم 23داد ، خودشون میدونن اگه بیاد پایین توجیحه نداره سرمایه گزاری تو صندوقشون

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
درود

سود امین آشنا چندم واریز میشه؟

و اینکه مثلا به طور فرض اگه 16 هر ماه واریز میشه کسی که 10 ماه حساب باز کرده اون 6 روز رو بهش میدن یا میزارن روز ماه بعد بهش میدن؟
شما هر وقت باز کنی سود اون ماهو میگیری؟کاملر چون واحدو گرونتر خریدی ، در واقع از خودت به خودت برمیگردونن ، حالا هر چند روز از صدور گذشته باشه سودشو بهت میدن همون ماه چه یه روز چه سی روز ، بیست هفتم هر ماه

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
من حدود60تومن دارم میخوام بذارم یجایی با سود ثابت و بی دغدغه
نمیگم سود ثابت درماه ولی دیگه یهو از 22 نشه 17 بعد بشه 15
میخوام ماه ب ماه سودشو بگیرم

Last edited:

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
من حدود60تومن دارم میخوام بذارم یجایی با سود ثابت و بی دغدغه
نمیگم سود ثابت درماه ولی دیگه یهو از 22 نشه 17 بعد بشه 15
میخوام ماه ب ماه سودشو بگیرم
بخون کامنتا رو صندوق مثل سپرده میخوای کم نکنه سودو ، امین آشنا توسعه صادرات فعلا بالا بیست ان و بازه ، یهو چند درصد پایین نمیارن ولی یک درصد بالا پایین صندوقا ممکنه بشن

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
کارگزاریها باز میکنن امین اشنا رو؟

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
بخون کامنتا رو صندوق مثل سپرده میخوای کم نکنه سودو ، امین آشنا توسعه صادرات فعلا بالا بیست ان و بازه ، یهو چند درصد پایین نمیارن ولی یک درصد بالا پایین صندوقا ممکنه بشن
سلام داخل سایت توسعه صادرات نوشته
ضامن نقد شوندگی نداره!
بانک صادرات پشتوانه نیست؟

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
صندوف توسعع صادرات سودش چقدره
ایا بانک توسعه صادرات این صندوق و باز میکنه ؟

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
بانک دی 17کرده کلا؟ یا ممکنه بره بالا باز؟

hamid3pnn

Registered User
لایک‌ها
19
امین آشنا نزدیک دو درصد سودش بیشتره ، ولی آینده هم خوبه منتها صندوق گسترش آینده مجددا بسته است باید معطل بشی تا باز بشه که خودش ضرره از طرفی ابطال بزنی دوباره باید معطل شی یکی دیگه جات میاد ، ولی امین آشنا ظرفیت داره فعلا ، اونیکی صندوقش تجربه ک سودش هجده درصده تمیارزه اصلا
ممنون فقط الان بین این دوتا کدومش بهتره؟ دو درصد مهم هست ولی فعلا فقط میخوام مطمئن باشه و سود رو راحت ماهیانه واریز کنه و اینکه چه روزی توی صندوق سهام بخرم بهتره؟ ممنون

Last edited:

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
ممنون فقط الان بین این دوتا کدومش بهتره؟ دو درصد مهم هست ولی فعلا فقط میخوام مطمئن باشه و سود رو راحت ماهیانه واریز کنه و اینکه چه روزی توی صندوق سهام بخرم بهتره؟ ممنون
هرروزی خواستی بخر فرقی نداره سودشو که سر برج کامل گرفتی اگه گرونتر هم خریده باشی بهت برمیگردونن ، امین راحتتره گفتم که

بالا