اینجوری ها هم نیست پارسیان ثابت داره بیست میده ، امین آشنا بین 22 تا 23 میده ، باید صندوق خوش حساب پیدا کنیاین صندوقها خود بخود سودو کم میکنه بدون اطلاع قبلی؟
اینحوری ک خیلی بده یچیز ثابتی نیست؟
اینجوری ها هم نیست پارسیان ثابت داره بیست میده ، امین آشنا بین 22 تا 23 میده ، باید صندوق خوش حساب پیدا کنیاین صندوقها خود بخود سودو کم میکنه بدون اطلاع قبلی؟
اینحوری ک خیلی بده یچیز ثابتی نیست؟
اون هم انتخاب خوبیه ، من پیشنهاد میکنم پنجاه بزاری نور سی بزار امین آشنا ، نور به حسابای قدیمی این مبلغو میده حساب قدیمی داشتی ؟مگه به جدیدا هم روزشمار بالا میده؟سلام دوستان بنده فردا سر رسید سپرده یکساله گردشگری( 80 میلیون تومن) تموم میشه. امروز رفتم از چند تا بانک سوال کردم در مورد سود. موسسه نور برای سپرده روز شمار 19 درصد سود میده. میخواستم بپرسم تو نور بذارم یا صندوق امین آشنا؟ نظرتون در مورد موسسه نور چیه؟ ممنون
نه زیر 22نمیاد فعلا ، این ماهم 23داد ، خودشون میدونن اگه بیاد پایین توجیحه نداره سرمایه گزاری تو صندوقشونبله حساب روز شمار قدیمی داشتم . امین آشنا ممکنه سودش بیاد پایین؟
شما هر وقت باز کنی سود اون ماهو میگیری؟کاملر چون واحدو گرونتر خریدی ، در واقع از خودت به خودت برمیگردونن ، حالا هر چند روز از صدور گذشته باشه سودشو بهت میدن همون ماه چه یه روز چه سی روز ، بیست هفتم هر ماهدرود
سود امین آشنا چندم واریز میشه؟
و اینکه مثلا به طور فرض اگه 16 هر ماه واریز میشه کسی که 10 ماه حساب باز کرده اون 6 روز رو بهش میدن یا میزارن روز ماه بعد بهش میدن؟
بخون کامنتا رو صندوق مثل سپرده میخوای کم نکنه سودو ، امین آشنا توسعه صادرات فعلا بالا بیست ان و بازه ، یهو چند درصد پایین نمیارن ولی یک درصد بالا پایین صندوقا ممکنه بشنمن حدود60تومن دارم میخوام بذارم یجایی با سود ثابت و بی دغدغه
نمیگم سود ثابت درماه ولی دیگه یهو از 22 نشه 17 بعد بشه 15
میخوام ماه ب ماه سودشو بگیرم
کارگزاری سهم اشنا بلهکارگزاریها باز میکنن امین اشنا رو؟
سلام داخل سایت توسعه صادرات نوشتهبخون کامنتا رو صندوق مثل سپرده میخوای کم نکنه سودو ، امین آشنا توسعه صادرات فعلا بالا بیست ان و بازه ، یهو چند درصد پایین نمیارن ولی یک درصد بالا پایین صندوقا ممکنه بشن
https://ibshop.ir/default/Product/11405سلام داخل سایت توسعه صادرات نوشته
ضامن نقد شوندگی نداره!
بانک صادرات پشتوانه نیست؟
درحال حاضر حدود 20.25%صندوف توسعع صادرات سودش چقدره
ایا بانک توسعه صادرات این صندوق و باز میکنه ؟
سلام داخل سایت توسعه صادرات نوشته
ضامن نقد شوندگی نداره!
بانک صادرات پشتوانه نیست؟
ممنون فقط الان بین این دوتا کدومش بهتره؟ دو درصد مهم هست ولی فعلا فقط میخوام مطمئن باشه و سود رو راحت ماهیانه واریز کنه و اینکه چه روزی توی صندوق سهام بخرم بهتره؟ ممنونامین آشنا نزدیک دو درصد سودش بیشتره ، ولی آینده هم خوبه منتها صندوق گسترش آینده مجددا بسته است باید معطل بشی تا باز بشه که خودش ضرره از طرفی ابطال بزنی دوباره باید معطل شی یکی دیگه جات میاد ، ولی امین آشنا ظرفیت داره فعلا ، اونیکی صندوقش تجربه ک سودش هجده درصده تمیارزه اصلا
هرروزی خواستی بخر فرقی نداره سودشو که سر برج کامل گرفتی اگه گرونتر هم خریده باشی بهت برمیگردونن ، امین راحتتره گفتم کهممنون فقط الان بین این دوتا کدومش بهتره؟ دو درصد مهم هست ولی فعلا فقط میخوام مطمئن باشه و سود رو راحت ماهیانه واریز کنه و اینکه چه روزی توی صندوق سهام بخرم بهتره؟ ممنون