Arash365
Registered User
شماره حساب و شبا خیلی وقته اختراع شدهوقتی کارت نداره چطوری واریز به هر شکلی میشه؟ نگو که یه شماره کارت هم داره که فقط میشه بهش واریز کرد!
شماره حساب و شبا خیلی وقته اختراع شدهوقتی کارت نداره چطوری واریز به هر شکلی میشه؟ نگو که یه شماره کارت هم داره که فقط میشه بهش واریز کرد!
هیچ نکته منفی نداره ملت هم خبر ندارن اکثرا و نیز عده ای الکی از بانک آینده میترسن ، کسی هم ده درصدی دیگه باز نمیکنه همین یکماه پیش سپرده بیست درصدی باز میکردن ، گردشگری هم داره روزشمار پلکانی باز میکنه که تا هجده درصد هم سود میده ، تنها نکته منفی سپرده آینده ساز اینه که هر برداشت باید با دفترچه ات بری بانک ولی واریز از هر شکل میشه
برداشت از این حساب فقط به صورت حضوری است و نیازی به دریافت دفترچه نیستمن موقعی که می خواستم این حساب 21 درصد جدید را باز کنم درخواست دفترچه ندادم... با این حساب امکان برداشت از این حساب را نداریم؟
شماره حساب و شبا خیلی وقته اختراع شده
برای حساب های جدید یا قدیمی؟سلام. الان حساب جدید کدوم بانک باز میکنه با سود های بالای 20 درصد و خود 20 درصد ؟ و کف موجودی باید چقدر باشه ؟ قوامین تا اخر خرداد 20 درصد روزشمار رو هنوز داره برای بعد اون میخوام برنامه بریزم.
ممنون
حساب جدید دیگه....برای حساب های جدید یا قدیمی؟
بانک آیندهحساب جدید دیگه....
قوامین هم حساب های روزشمار 20 درصد رو تا اخر خرداد داره بعدش معلوم نیست چی میشه ...
کف 1 میلیون و 20 درصد سود ؟ کارت یک ساله باید باز کرد یا دفترچه هست که میشه واریز و برداشتم کرد؟بانک آینده
کف ۱ تومن
حساب آینده ساز 21درصده برداشت فقط از طریق شعبه واریز با اینترنت و...هم میشه .کارت نداره دفترچه دارهسلام. الان حساب جدید کدوم بانک باز میکنه با سود های بالای 20 درصد و خود 20 درصد ؟ و کف موجودی باید چقدر باشه ؟ قوامین تا اخر خرداد 20 درصد روزشمار رو هنوز داره برای بعد اون میخوام برنامه بریزم.
ممنون
البته واریز رو صرفا از طریق پیشخوان بست برای چند هفته کوتاه در اوج گیر دادن های بانک مرکزی. هیچ وقت واریز از طریق تلفن بانک یا حضوری بسته نشده تا حالا حتی برای یک ساعت!حساب آینده ساز 21درصده برداشت فقط از طریق شعبه واریز با اینترنت و...هم میشه .کارت نداره دفترچه داره
آینده کلا بانکی است که هر روز یک بازی در میاره مثلا یه زمانی واریز به حساب آینده ساز را بست و اجازه واریز نمی داد .برای همین ممکنه تا خرداد هم بازی در بیاره اما باز کردنش فعلا ضرری نداره تا خرداد ببینید شرایط به چه صورته
این بانک هم برای خرداد اینا برنامه گذاشته یا چی ؟ فردا خودم میپرسم از بانک ببینم طرحی چیزی داره ...حساب آینده ساز 21درصده برداشت فقط از طریق شعبه واریز با اینترنت و...هم میشه .کارت نداره دفترچه داره
آینده کلا بانکی است که هر روز یک بازی در میاره مثلا یه زمانی واریز به حساب آینده ساز را بست و اجازه واریز نمی داد .برای همین ممکنه تا خرداد هم بازی در بیاره اما باز کردنش فعلا ضرری نداره تا خرداد ببینید شرایط به چه صورته
همین الان 21 درصد باز می کنه که قابل افزایش است دیگه نیازی نیست برا خرداد برنامه ای بگذاره .خیلی بعیده بالای 21 داشته باشهاین بانک هم برای خرداد اینا برنامه گذاشته یا چی ؟ فردا خودم میپرسم از بانک ببینم طرحی چیزی داره ...
من که خودم نرفتم واریز کنم اما تو گروه بچه ها می گفتند کلا بسته بوده و حتی حضوری هم امکان واریز نبوده.البته واریز رو صرفا از طریق پیشخوان بست برای چند هفته کوتاه در اوج گیر دادن های بانک مرکزی. هیچ وقت واریز از طریق تلفن بانک یا حضوری بسته نشده تا حالا حتی برای یک ساعت!
عزیز اگر بخواهید با حساب کتاب وضعیت بانکها را بررسی کنید حتی بانک ملی هم ورشکسته است .اما نظر شخصی من اینه که بانکها به جز مهر اقتصاد که مجوز نداره حداقل تا پایان دولت حسن خط قرمز **** است و از هر طریق ممکن فعلا سر پا می مانند .اما عقل حکم می کنه که هیچ موقع بیش از 50 درصد کل سرمایه نقدی خودتون را در این بانکهای پر ریسک قرار ندهید.سلام دوستان نظرتان در مورد این پست چیه!
صحت داره
برای ماه 7 پارسال هست
مشاهده پیوست 1063481مشاهده پیوست 1063482مشاهده پیوست 1063483
همیشه این طور بوده که کله گنده ها رو کف قیمت دلار سکه جمع می کنند .بعد خبرش به امثال ما که رسید قیمت به شدت صعودی میشه .حالا اون کله گنده ها چه فروشنده باشند چه نگه دارند در هر صورت سود کردند.اگر نگاهی به تراز مالی بانک ها داشته باشیم به عمق فاجعه و ورشکستگی کامل بانک های کشور پی می بریم. بدهی 117 هزار میلیاردی بانک ها به بانک مرکزی. تراز منفی بانک ها، زیان انباشته، میزان بدهی بسیار بالاتر از سرمایه بانک. نمونه آن بانکی که سود بالا می ده و در همین انجمن صحبتش هست 6 برابر بدهی بیشتر از سرمایه اش داره. اگر توجه کرده باشید سرمایه های بزرگ و دارای رانت پول رو از صندوق ها و بانک ها بیرون کشیده و به سمت ارزهای خارجی بردند نه صرفا برای سفته بازی و سود بلکه برای امنیت سرمایه خویش.
من رفتم پرسیدم یک ساله باز میکنن کارت 21 درصد با کف یک میلیون! کارت اخه قابلیت واریز و برداشت نداره که. اینکه سود این یک ساله به دفترچه ای واریز میشه که کوتاه مدت و 10 درصد سود داره ؟همین الان 21 درصد باز می کنه که قابل افزایش است دیگه نیازی نیست برا خرداد برنامه ای بگذاره .خیلی بعیده بالای 21 داشته باشه
من که خودم نرفتم واریز کنم اما تو گروه بچه ها می گفتند کلا بسته بوده و حتی حضوری هم امکان واریز نبوده.