• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خب شما لپ تاپ بخری هر چی بگذره آک هم نگه داری از ارزشش میفته.سودی نمیده! مگه برای کسی که کارش فروش لپ تاپه

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
خب شما لپ تاپ بخری هر چی بگذره آک هم نگه داری از ارزشش میفته.سودی نمیده! مگه برای کسی که کارش فروش لپ تاپه
دقیقا، لپ تاپ که برای سرمایه گذاری کسی نمیخره. همون لپ تاپ نو رو ببری مغازه بغلیش، ۲۵ درصد زیر قیمت نو شاید ازت بخرن تازه اگه بخرن.

avan

Registered User
لایک‌ها
207
دقیقا، لپ تاپ که برای سرمایه گذاری کسی نمیخره. همون لپ تاپ نو رو ببری مغازه بغلیش، ۲۵ درصد زیر قیمت نو شاید ازت بخرن تازه اگه بخرن.
البته لپ تاب مثال بود
مثلا اس 8 قیمتش 6 ماه پیش 2300 هم بود الان 3000 تومن هست
و خیلی چیزای دیگه

aloochy

Registered User
لایک‌ها
214
البته لپ تاب مثال بود
مثلا اس 8 قیمتش 6 ماه پیش 2300 هم بود الان 3000 تومن هست
و خیلی چیزای دیگه

.تو این وضع آدم آفتابه هم بخره نگه داره سودش از بانک و صندوق بیشتره!!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
من امروز رفتم بانک آینده حساب آینده ساز باز کردم!

دوستانی که اینجا اطلاعات غلط میدادن! حالا من نمیدونم ولی الان به این شکل هست!

به هیچ عنوان واریزش از طریق اینترنتی امکان نداره! حتی برداشتش!

بعد اینکه بعد از یک ماه ( تا یک ماه به پول نمیشه دست زد) هر موقع بخوای بدون جریمه میتونی حسابت رو ببندی یا کل پولت رو برداری...

واریز و برداشت فقط و فقط از داخل شعبه! یعنی بعد از ساعت کاری بانک به هیچ عنوان نمیتونی یه قرون برداری یا یه قرون واریز کنی....

گفت واریز هم فعلا بازه...امکان داره هر روی که بخوایم امکان واریز رو براش ببندیم! چون گفت قبلا امکان واریز نداشته این حساب و الانم موقت هست!
سودش هم ماهیانه س و من خواستم که سودش به حساب کوتاه مدتم واریز بشه و مشکلی هم نداشت.

فقط اینکه دوستان میان میگن اینترنتی هم میشه واریز کرد همچین چیزی نیست!
اگه دوستانی که آینده ساز دارن و هنوز میگن میشه اینترنتی واریز کرد! اینکار رو انجام بدن..عکسش رو بگیرن بذارن اینجا..اطلاعات حسابشون رو سانسور کنن...من برم خشتک کارمند بانک رو بکشم روی سرش! که به من گفت اصلا همچین چیزی نیست.

خلاصه که من فعلا باز کردم...چون قابلیت واریز فعلا هست! فقط خیلی مسخره س...وقتی یه حسابی با مشتری قرارداش بسته میشه باید قانونش مشخص باشه! نمیشه که بگن اقا الان قابلیت واریز داره ولی فردا صبح ممکنه برداریم!
یک درصد هم بخوان بردارن باید برای حساب های از اون تاریخ به بعد بردارن.....
بانکداری از این شخمی تر ندیده بودم !

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760

بعد اینکه بعد از یک ماه ( تا یک ماه به پول نمیشه دست زد) هر موقع بخوای بدون جریمه میتونی حسابت رو ببندی یا کل پولت رو برداری...

واریز و برداشت فقط و فقط از داخل شعبه! یعنی بعد از ساعت کاری بانک به هیچ عنوان نمیتونی یه قرون برداری یا یه قرون واریز کنی....

گفت واریز هم فعلا بازه...امکان داره هر روی که بخوایم امکان واریز رو براش ببندیم! چون گفت قبلا امکان واریز نداشته این حساب و الانم موقت هست!
سودش هم ماهیانه س و من خواستم که سودش به حساب کوتاه مدتم واریز بشه و مشکلی هم نداشت.

اگه دوستانی که آینده ساز دارن و هنوز میگن میشه اینترنتی واریز کرد! اینکار رو انجام بدن..عکسش رو بگیرن بذارن اینجا..اطلاعات حسابشون رو سانسور کنن...من برم خشتک کارمند بانک رو بکشم روی سرش! که به من گفت اصلا همچین چیزی نیست.

خلاصه که من فعلا باز کردم...چون قابلیت واریز فعلا هست! فقط خیلی مسخره س...وقتی یه حسابی با مشتری قرارداش بسته میشه باید قانونش مشخص باشه! نمیشه که بگن اقا الان قابلیت واریز داره ولی فردا صبح ممکنه برداریم!
همین 2 ساعت پیش از پیشخوان مجازی از کوتاه مدت زدم آینده ساز بدون هیچ مشکلی واریز شد .وقت عکس و ....ندارم برام خشتک کارمند شعبه هم ارزشی نداره که بخواهم براش وقت بگذارم :Dشما در خواست پیشخوان مجازی میدادی رمز و یوز می گرفتی خودتون انجام می دادید کاری هم به کارمند شعبه نداشته باشید

عزیز کلا حساب 21 درصدی غیر قانونی است بعد شما انتظار دارید بانک بیاد دقیق مشخص کنه چه زمانی امکان واریز را قطع می کنه؟؟؟؟!!هر موقع بانک مرکزی گیر بده حساب آینده ساز را مثل سپرده می کنند و به بانک مرکزی جای سپرده یکساله معرفی می کنند .اما فعلا بانک مرکزی سر ارز به اندازه کافی مشکل داره پس با این حسابها کاری نداره

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205

واریز به حساب آینده ساز در عکس:
1. حواله پایا
2. از طریق موبایل
68bq_1.png

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
هیچی دیگه دهن کارمند بانک سرویسه!

اینا واقعا میدونن و دروغ میگن یا گیجن؟؟؟؟ یعنی یه کارمند بانک خصوصی نمیدونه که اینترنتی میشه به حساب آینده ساز واریز کرد؟؟؟؟

چند بار ازش پرسیدم..مطمئنی؟؟؟ من دوستانم انجام دادنا میگن میشه! میگفت نه امکان نداره!

الان دوباره باید برم بانک درخواست پیشخوان مجازی بدم؟؟؟؟ باید برم همون شعبه که حساب دارم ؟ یا از شعبه دیگه هم میشه؟

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
هیچی دیگه دهن کارمند بانک سرویسه!

اینا واقعا میدونن و دروغ میگن یا گیجن؟؟؟؟ یعنی یه کارمند بانک خصوصی نمیدونه که اینترنتی میشه به حساب آینده ساز واریز کرد؟؟؟؟

چند بار ازش پرسیدم..مطمئنی؟؟؟ من دوستانم انجام دادنا میگن میشه! میگفت نه امکان نداره!

الان دوباره باید برم بانک درخواست پیشخوان مجازی بدم؟؟؟؟ باید برم همون شعبه که حساب دارم ؟ یا از شعبه دیگه هم میشه؟
نتیجه اینکه شما هم بعد از 6884 تا پست نباید بدون تحقیق همون اول بگی اطلاعات غلط میدین!
احتیاج به مراجعه هم نیست، از طریق abplus.ir ثبت نام کنید، خودشون تماس میگیرن برای احراز هویت و رمز عبور رو میفرستند.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
نتیجه اینکه شما هم بعد از 6884 تا پست نباید بدون تحقیق همون اول بگی اطلاعات غلط میدین!
احتیاج به مراجعه هم نیست، از طریق abplus.ir ثبت نام کنید، خودشون تماس میگیرن برای احراز هویت و رمز عبور رو میفرستند.

مرسی
وال چی بگم دیگه منبع از خود بانک موثق تر؟؟؟ چندین بار از کارمند بانک پرسیدم مطمئنی؟ من دوستانم این حسابو دارن میگن میشه! میگه نه اشتباه میکنن!

Last edited:

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
العان برای بالای 10 میلیون کدوم بانک بیشترین سود رو میده؟

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
العان برای بالای 10 میلیون کدوم بانک بیشترین سود رو میده؟

اینده ، سپرده اینده ساز یکساله با کف یک میلیون ۲۱ درصد قابل برداشت حضوری و واریزغیر حضوری و حضوری ،بستن حساب بعد یکماه بدون جریمه .

Sent from my iPhone using Tapatalk

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوستان وضع بانک دی خرابه پیشنهاد میشه پول توش نگه ندارین
وضع هیچ بانکی خراب نیست همه سپرده ها بیمه هستن بی خودی دوست عزیز مردم رو نگران نکنین تمام سپرده ها تا سقف 100 میلیون تومان بیمه هستن خیالتون راحت

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
تراز و این فاکتورها برای کشورهایی هست که اقتصاد دولتی نیست
بانکها همه با حمایت دولت روی پا هستند و الا با تعاریف بانکی کشورهای متمدن، بانکهای ما ورشکسته هستند.
بنابراین با خیال راحت در همه بانکها سپرده گذاری کنید . اگر قرار باشه خدای نکرده اتفاقی برای بانکی بیوفته ، بفاصله کمی برای همه بانکها میوفته.
همونطور که این گرانی دلار باعث نشد مردم واکنش خاصی نشون بدند بنابراین بانکها هم بکار خودشون ادامه میدن .
حالا ینفر میگه در اینده فلان میشه بهمان میشه توی بانک پول نمیزارم باشه نزار برو ملک بخر ولی اون اینده که صحبتش میکنی سالهاست که گفته میشه ولی نمیاد و نخواهد اومد
پس بهتر با واقعیتهای الان بهترین انتخاب کرد و خیالپردازی نکرد. سال پی شهم گفتن بانک اینده در بحران ورشکستگی و ... خب چی شد؟ اتفاقی افتاد ! کو؟ هیچی ! پس بیخود رویاپردازی ایده آلگرایی نکنیم.
راستی صندوق لوتوس پارسیان برای اولین بار سود 18 درصد برای فروردین اعمال کرد این خیلی بده که با افزایش قیمت دلار سود کم کرده و سرمایه های زیادی از دست خواهد داد ولی آیا صندوق لوتوس پارسیان برشکست خواهد شد؟ نه
چرا ؟ چون مردم به همه این گرونی ها عادت دارن و میکنن و بمرور دوباره سرمایه جذب خواهد شد چون راه دیگری برای سپرده گذاری نیست . چقدر میخواد سکه و دلار بخره کجا نگهداری کنه !
هیچ بانکی برشکسته نمیشه مگر همه بانکها با هم که این با وضعیت الان ممکن نیست چون هیچ تغییری در رفتار مردم ایجاد نشده .
بیخود استرس این اخبار به خودتون راه ندید .

Eh3

Registered User
لایک‌ها
24
وضع هیچ بانکی خراب نیست همه سپرده ها بیمه هستن بی خودی دوست عزیز مردم رو نگران نکنین تمام سپرده ها تا سقف 100 میلیون تومان بیمه هستن خیالتون راحت

دوست عزیز اینکه میگن سپرده تا سقف 100 تومن بیمه است ، بهتره مثلا 5 حساب 100 تومنی داشته باشیم تا یه حساب 500 تومنی ، یا فرقی نداره ؟

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
دوست عزیز اینکه میگن سپرده تا سقف 100 تومن بیمه است ، بهتره مثلا 5 حساب 100 تومنی داشته باشیم تا یه حساب 500 تومنی ، یا فرقی نداره ؟
مجموع حسابهای هر کد ملی در هر بانک تا سقف 100 میلیون بیمه هست. در نتیجه حسابها یا باید به اسم اعضای خانواده باشند یا در بانکهای مختلف.

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
سیستم اینترنتی بانک ملی دقیقا کدومه و اسمش چیه؟ چرا بیخودی پیچیده اش کردند؟ بقیه بانک ها مثل ملت یه سایت مشخص و واحد دارن که لاگین میکنی و همه کار (تراکنش کارت به کارت موجودی قبوض و...) رو انجام میدی. من الان بخوام برای حساب ملی هم پنل اینترنتی داشته باشم دقیقا باید چیکار کنم؟ سامانه بام؟ بانکداری سبا؟ همراه بانک ملی؟ پیام رسان بله؟ بانک آفیسر؟

بالا