Il Capitano
Registered User
- نوشتهها
- 7,311
- لایکها
- 12,334
خب شما لپ تاپ بخری هر چی بگذره آک هم نگه داری از ارزشش میفته.سودی نمیده! مگه برای کسی که کارش فروش لپ تاپه
طی 6ماه یا 1 سال باید بفروشیخب شما لپ تاپ بخری هر چی بگذره آک هم نگه داری از ارزشش میفته.سودی نمیده! مگه برای کسی که کارش فروش لپ تاپه
دقیقا، لپ تاپ که برای سرمایه گذاری کسی نمیخره. همون لپ تاپ نو رو ببری مغازه بغلیش، ۲۵ درصد زیر قیمت نو شاید ازت بخرن تازه اگه بخرن.خب شما لپ تاپ بخری هر چی بگذره آک هم نگه داری از ارزشش میفته.سودی نمیده! مگه برای کسی که کارش فروش لپ تاپه
البته لپ تاب مثال بوددقیقا، لپ تاپ که برای سرمایه گذاری کسی نمیخره. همون لپ تاپ نو رو ببری مغازه بغلیش، ۲۵ درصد زیر قیمت نو شاید ازت بخرن تازه اگه بخرن.
البته لپ تاب مثال بود
مثلا اس 8 قیمتش 6 ماه پیش 2300 هم بود الان 3000 تومن هست
و خیلی چیزای دیگه
همین 2 ساعت پیش از پیشخوان مجازی از کوتاه مدت زدم آینده ساز بدون هیچ مشکلی واریز شد .وقت عکس و ....ندارم برام خشتک کارمند شعبه هم ارزشی نداره که بخواهم براش وقت بگذارم شما در خواست پیشخوان مجازی میدادی رمز و یوز می گرفتی خودتون انجام می دادید کاری هم به کارمند شعبه نداشته باشیدمن امروز رفتم بانک آینده حساب آینده ساز باز کردم!
دوستانی که اینجا اطلاعات غلط میدادن! حالا من نمیدونم ولی الان به این شکل هست!
به هیچ عنوان واریزش از طریق اینترنتی امکان نداره! حتی برداشتش!
بعد اینکه بعد از یک ماه ( تا یک ماه به پول نمیشه دست زد) هر موقع بخوای بدون جریمه میتونی حسابت رو ببندی یا کل پولت رو برداری...
واریز و برداشت فقط و فقط از داخل شعبه! یعنی بعد از ساعت کاری بانک به هیچ عنوان نمیتونی یه قرون برداری یا یه قرون واریز کنی....
گفت واریز هم فعلا بازه...امکان داره هر روی که بخوایم امکان واریز رو براش ببندیم! چون گفت قبلا امکان واریز نداشته این حساب و الانم موقت هست!
سودش هم ماهیانه س و من خواستم که سودش به حساب کوتاه مدتم واریز بشه و مشکلی هم نداشت.
فقط اینکه دوستان میان میگن اینترنتی هم میشه واریز کرد همچین چیزی نیست!
اگه دوستانی که آینده ساز دارن و هنوز میگن میشه اینترنتی واریز کرد! اینکار رو انجام بدن..عکسش رو بگیرن بذارن اینجا..اطلاعات حسابشون رو سانسور کنن...من برم خشتک کارمند بانک رو بکشم روی سرش! که به من گفت اصلا همچین چیزی نیست.
خلاصه که من فعلا باز کردم...چون قابلیت واریز فعلا هست! فقط خیلی مسخره س...وقتی یه حسابی با مشتری قرارداش بسته میشه باید قانونش مشخص باشه! نمیشه که بگن اقا الان قابلیت واریز داره ولی فردا صبح ممکنه برداریم!
یک درصد هم بخوان بردارن باید برای حساب های از اون تاریخ به بعد بردارن.....
بانکداری از این شخمی تر ندیده بودم !
واریز به حساب آینده ساز در عکس:من امروز رفتم بانک آینده حساب آینده ساز باز کردم!
دوستانی که اینجا اطلاعات غلط میدادن! حالا من نمیدونم ولی الان به این شکل هست!
به هیچ عنوان واریزش از طریق اینترنتی امکان نداره! حتی برداشتش!
بعد اینکه بعد از یک ماه ( تا یک ماه به پول نمیشه دست زد) هر موقع بخوای بدون جریمه میتونی حسابت رو ببندی یا کل پولت رو برداری...
واریز و برداشت فقط و فقط از داخل شعبه! یعنی بعد از ساعت کاری بانک به هیچ عنوان نمیتونی یه قرون برداری یا یه قرون واریز کنی....
گفت واریز هم فعلا بازه...امکان داره هر روی که بخوایم امکان واریز رو براش ببندیم! چون گفت قبلا امکان واریز نداشته این حساب و الانم موقت هست!
سودش هم ماهیانه س و من خواستم که سودش به حساب کوتاه مدتم واریز بشه و مشکلی هم نداشت.
فقط اینکه دوستان میان میگن اینترنتی هم میشه واریز کرد همچین چیزی نیست!
اگه دوستانی که آینده ساز دارن و هنوز میگن میشه اینترنتی واریز کرد! اینکار رو انجام بدن..عکسش رو بگیرن بذارن اینجا..اطلاعات حسابشون رو سانسور کنن...من برم خشتک کارمند بانک رو بکشم روی سرش! که به من گفت اصلا همچین چیزی نیست.
خلاصه که من فعلا باز کردم...چون قابلیت واریز فعلا هست! فقط خیلی مسخره س...وقتی یه حسابی با مشتری قرارداش بسته میشه باید قانونش مشخص باشه! نمیشه که بگن اقا الان قابلیت واریز داره ولی فردا صبح ممکنه برداریم!
یک درصد هم بخوان بردارن باید برای حساب های از اون تاریخ به بعد بردارن.....
بانکداری از این شخمی تر ندیده بودم !
نتیجه اینکه شما هم بعد از 6884 تا پست نباید بدون تحقیق همون اول بگی اطلاعات غلط میدین!هیچی دیگه دهن کارمند بانک سرویسه!
اینا واقعا میدونن و دروغ میگن یا گیجن؟؟؟؟ یعنی یه کارمند بانک خصوصی نمیدونه که اینترنتی میشه به حساب آینده ساز واریز کرد؟؟؟؟
چند بار ازش پرسیدم..مطمئنی؟؟؟ من دوستانم انجام دادنا میگن میشه! میگفت نه امکان نداره!
الان دوباره باید برم بانک درخواست پیشخوان مجازی بدم؟؟؟؟ باید برم همون شعبه که حساب دارم ؟ یا از شعبه دیگه هم میشه؟
نتیجه اینکه شما هم بعد از 6884 تا پست نباید بدون تحقیق همون اول بگی اطلاعات غلط میدین!
احتیاج به مراجعه هم نیست، از طریق abplus.ir ثبت نام کنید، خودشون تماس میگیرن برای احراز هویت و رمز عبور رو میفرستند.
العان برای بالای 10 میلیون کدوم بانک بیشترین سود رو میده؟
وضع هیچ بانکی خراب نیست همه سپرده ها بیمه هستن بی خودی دوست عزیز مردم رو نگران نکنین تمام سپرده ها تا سقف 100 میلیون تومان بیمه هستن خیالتون راحتدوستان وضع بانک دی خرابه پیشنهاد میشه پول توش نگه ندارین
دوستان وضع بانک دی خرابه پیشنهاد میشه پول توش نگه ندارین
وضع هیچ بانکی خراب نیست همه سپرده ها بیمه هستن بی خودی دوست عزیز مردم رو نگران نکنین تمام سپرده ها تا سقف 100 میلیون تومان بیمه هستن خیالتون راحت
مجموع حسابهای هر کد ملی در هر بانک تا سقف 100 میلیون بیمه هست. در نتیجه حسابها یا باید به اسم اعضای خانواده باشند یا در بانکهای مختلف.دوست عزیز اینکه میگن سپرده تا سقف 100 تومن بیمه است ، بهتره مثلا 5 حساب 100 تومنی داشته باشیم تا یه حساب 500 تومنی ، یا فرقی نداره ؟