• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
سیستم اینترنتی بانک ملی دقیقا کدومه و اسمش چیه؟ چرا بیخودی پیچیده اش کردند؟ بقیه بانک ها مثل ملت یه سایت مشخص و واحد دارن که لاگین میکنی و همه کار (تراکنش کارت به کارت موجودی قبوض و...) رو انجام میدی. من الان بخوام برای حساب ملی هم پنل اینترنتی داشته باشم دقیقا باید چیکار کنم؟ سامانه بام؟ بانکداری سبا؟ همراه بانک ملی؟ پیام رسان بله؟ بانک آفیسر؟

همه کارها رو با سامانه بام میتونی انجام بدی. برای فعالسازی هم نمیخاد بری شعبه فقط باید سیستم اس ام اس بانکت فعال باشه. اونجوری میتونی ثبت نام کنی و فعال میشه

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
فقط اینکه دوستان میان میگن اینترنتی هم میشه واریز کرد همچین چیزی نیست!
اگه دوستانی که آینده ساز دارن و هنوز میگن میشه اینترنتی واریز کرد! اینکار رو انجام بدن..عکسش رو بگیرن بذارن اینجا..اطلاعات حسابشون رو سانسور کنن...من برم خشتک کارمند بانک رو بکشم روی سرش! که به من گفت اصلا همچین چیزی نیست.

از پیشخوان مجازی من انجام دادم . بدون هیچ مشکلی

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
سیستم اینترنتی بانک ملی دقیقا کدومه و اسمش چیه؟ چرا بیخودی پیچیده اش کردند؟ بقیه بانک ها مثل ملت یه سایت مشخص و واحد دارن که لاگین میکنی و همه کار (تراکنش کارت به کارت موجودی قبوض و...) رو انجام میدی. من الان بخوام برای حساب ملی هم پنل اینترنتی داشته باشم دقیقا باید چیکار کنم؟ سامانه بام؟ بانکداری سبا؟ همراه بانک ملی؟ پیام رسان بله؟ بانک آفیسر؟
همراه بانکش همون بام هست
اما کار کردن با موبایل بانک پاسارگاد به اون راحتی کجا! این بام کجا!

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
دوستان با توجه به ورشکستگی اقتصاد مملکت و احتمال بلوکه شدن حسابها در پی بحران مالی احتمالی سعی کنید مبالغ بالای 50 یا 100 تومن را در بانکهای قویتر و معتبرتر مثل ملت و ملی سپرده گذاری کنید.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دوستان ببخشید من یه سوال مبتدی دارم!

مگه بانکی که سود کوتاه مدتش ۱۰٪ هست! مثلا اگر ده میلیون تومن داشته باشی نباید ماهی صد هزار تومن سود بده بهت؟ غیر اینه یا من اشتباه میکنم؟

pourya1

Registered User
لایک‌ها
50

مگه بانکی که سود کوتاه مدتش ۱۰٪ هست! مثلا اگر ده میلیون تومن داشته باشی نباید ماهی صد هزار تومن سود بده بهت؟ غیر اینه یا من اشتباه میکنم؟

83 هزار تومن سود ماهیانشه

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347

ده درصد سالیانه میشه ماهی حدود 0.83 درصد که برای ده میلیون میشه ماهی 83 هزار تومن.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
چطوری حساب میکنید؟

مثلا برای ۲۱٪ چطوری باید حساب کنم؟

۲۱٪ ش میشه ماهی ۱۷۵ تومن؟ یعنی ۲۰ تومن بذاری آینده ساز فقط ماهی ۳۵۰ تومن میده؟ و ۳۰ تومن بذاری میشه ماهی ۵۲۵ تومن؟

Last edited:

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
چطوری حساب میکنید؟

۲۱٪ ش میشه ماهی ۱۷۵ تومن؟ یعنی ۲۰ تومن بذاری آینده ساز فقط ماهی ۳۵۰ تومن میده؟ و ۳۰ تومن بذاری میشه ماهی ۵۲۵ تومن؟
فرمول محاسبش اینطوریه
مبلغ *سود بانک * تعدا روز اون ماه/365= میشه سود ماهانه

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
چطوری حساب میکنید؟

بله این محاسبه تون درسته.
۲۱ درصد سالیانه تقسیم بر ۱۲ میشه ۱.۷۵ درصد نرخ سود ماهیانه که برای ده میلیون میشه ماهی ۱۷۵ هزار تومن، برای بیست میلیون ۳۵۰ و برای سی میلیون ۵۲۵ تومن.

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
بله این محاسبه تون درسته.
۲۱ درصد سالیانه تقسیم بر ۱۲ میشه ۱.۷۵ درصد نرخ سود ماهیانه که برای ده میلیون میشه ماهی ۱۷۵ هزار تومن، برای بیست میلیون ۳۵۰ و برای سی میلیون ۵۲۵ تومن.
"21 تقسیم بر 12" البته خیلی تقریبیه و عملا میشه گفت اشتباه هست. دقیقش رو بالاتر دوستان گفتند، از این ماشین حساب هم میشه استفاده کرد برای نرخ مرکب:
https://keisan.casio.com/exec/system/1234231998

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
نگو که سودش از اینم کمتر میشه!
نه تقریبا درسته، ولی برای ماه های 29-31 روزه میتونه اختلاف زیادی ایجاد کنه در رقم های بالا. در واقع باید بیس رو روز بگیرید و نه ماه. با همون ماشین حسابی که بالاتر عرض کردم دقیقشو میتونید حساب کنید.

oMid EsiNs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
دوستان واسه یه سرمایه ی ۱۰ میلیونی چه پیشنهادی دارید ؟ لطفا با جزییات سودشم بگید. مرسی

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110

---------
مقدار سپرده رو باید در درصد سود ضرب کنی و نتیجه رو بر 12 تقسیم کنی نه بر 10 ، چون سال 12 ماهه
اینجوری سودت میشه برجی ( به طور متوسط ) 83333 تومان
ماههای 31 روزه 84931
ماههای 30 روزه 82192
اسفند 29 روزه 79452
سود هر روز میشه 2740 تومان

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
کسی اطلاع داره بانک اینده سپرده اینده ساز باز میکنه یا نه ؟

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
طرح های جدید بانک گردشگری
حساب کوتاه مدت روز شمار : کف حساب 10.000.000 تومان : 20%
حساب بلند مدت : کف حساب 5.000.000 تومان : برداشت بعد از یکماه بدون جریمه : 21%
حساب بلند مدت : کف حساب 5.000.000 تومان : برداشت بعد از یکسال : 21.5%

Last edited:
بالا