سلام دوستان
کسی تا حالا ارز مسافرتی دریافت کرده?
تهران کدوم فرودگاه ها ارز میده?
برای تایلندارز مسافرتی ۱۰۰۰ یورو میدن?
Sent from my SM-G6100 using Tapatalk
سلام من گرفتم . فقط فرودگاه امام ***** میده . برای تایلند خبر ندارم 500 تا میده یا 1000 تا
سلام دوستان
کسی تا حالا ارز مسافرتی دریافت کرده?
تهران کدوم فرودگاه ها ارز میده?
برای تایلندارز مسافرتی ۱۰۰۰ یورو میدن?
یعنی فرودگاه مهراباد نداره?سلام من گرفتم . فقط فرودگاه امام ***** میده . برای تایلند خبر ندارم 500 تا میده یا 1000 تا
یعنی فرودگاه مهراباد نداره?
برای کدوم کشور و چقدر گرفتید?
تو فرودگاه دادن ارز رو?
خیلی ممنون از راهنماییت دوست عزیز خیلی کمک کردی دمت گرمبرای ترکیه 500 یورو دادن . فقط یدونه 500 تایی . شما قبلش باید برید بانک ملی یا سامان مبلغ ارز رو واریز کنی حواله اش رو با خودت میاری فرودگاه . بعد از گیت شعبه یانک هست بهت ارز میدن
خیلی ممنون از راهنماییت دوست عزیز خیلی کمک کردی دمت گرم
خیلی از افراد من جمله خود من فریب حرفهای این مردک دروغگو کلیدساز را خوردیم .فکر می کردیم بالاخره حرکتی میزنه و خریداران دلار و سکه را نقره داغ می کنه . حالا هم اینقدر قیمتها بالا رفته که سکه 2800تومنی خریدن واقعا ریسکه.اینها به کنار کم نیستند افرادی که سود ماهانه بانک خرج زندگیشون را میده و اصلا نمی تونند پول را به امید سود و با ریسک بالا از بانک خارج کنند .به نظر من شرایط فعلی و سکه 2800تومن نهایت 20درصد پول مردم از بانک خارج شده اگر روزی بالای 80 درصد اقدام به خروج پولشون از بانک ها کننده اون روز کالا مملکتی نخواهد بود یا ونزولا دوم خواهیم بود.سوال من اینه که با این وضعیت رشد لحظه ای قیمت سکه و ارز و افزایش صد درصدی و بیش از 100 درصدی قیمت ارز طی 6 ماه ، آیا هنوز هستند کسانی که دلشون به چندرغاز سود بانکی خوش باشه؟!
آخه سود ماهانه ای که خرج زندگی رو میداده الان قدرت خریدش از نصف هم کمتر شده. کسانی که سکه و ارز خریدند نه تنها زمینگیر نشدند بلکه اگه تا الان تریلیاردر بودن از این به بعد سوپرتریلیاردر هستند. منظورم 20-10 تا سکه و چند هزار دلار ارز نیست. منظورم کسانی هستند که چندین هزار سکه خریدند و چندین هزار دلار یا یورو جمع کردن.خیلی از افراد من جمله خود من فریب حرفهای این مردک دروغگو کلیدساز را خوردیم .فکر می کردیم بالاخره حرکتی میزنه و خریداران دلار و سکه را نقره داغ می کنه . حالا هم اینقدر قیمتها بالا رفته که سکه 2800تومنی خریدن واقعا ریسکه.اینها به کنار کم نیستند افرادی که سود ماهانه بانک خرج زندگیشون را میده و اصلا نمی تونند پول را به امید سود و با ریسک بالا از بانک خارج کنند .به نظر من شرایط فعلی و سکه 2800تومن نهایت 20درصد پول مردم از بانک خارج شده اگر روزی بالای 80 درصد اقدام به خروج پولشون از بانک ها کننده اون روز کالا مملکتی نخواهد بود یا ونزولا دوم خواهیم بود.
سکه یا طلا نمیتونه تضمین باشه که شما سرمایتون رو بتونید چند برابر کنید چون بالا پایین داره یهو دیدی فردا اینا یه کاری کردن که فلان چیزی که مردم روش سرمایه گذاری کردن بی ارزش بشه اما ارز میتونه تضمین باشه و واسه کسایی که بیکارن بدرد میخوره که صبح تا شب توی این یکی اون یکی صرافی دنبال خرید و فرپش باشن واسه منی که کاسبم مغازدارم بدرد نمیخورهآخه سود ماهانه ای که خرج زندگی رو میداده الان قدرت خریدش از نصف هم کمتر شده. کسانی که سکه و ارز خریدند نه تنها زمینگیر نشدند بلکه اگه تا الان تریلیاردر بودن از این به بعد سوپرتریلیاردر هستند. منظورم 20-10 تا سکه و چند هزار دلار ارز نیست. منظورم کسانی هستند که چندین هزار سکه خریدند و چندین هزار دلار یا یورو جمع کردن.
همه خودتون استادید و بهتر از من میدونید که این گرون شدن ارز نه تنها قیمت تموم شده کالاها و خدمات رو میبره بالا ، بلکه سود هایی که بابت این افزایش قیمت نصیب یک عده خاص میشه ، نقدینگی رو چندین برابر میکنه و این خودش یک تورم وحشتناک ایجاد میکنه که اون تورم هم خودش قیمت ها رو باز بالاتر میبره.
یعنی چنان قیمت ها افزایش پیدا میکنه که طرف با اون سود ماهانه بانکیش اگه به طور مثال میتونسته خرج یک خانواده 3 نفره رو بده ، از این به بعد خرج یک نفر رو هم به زور میتونه بده.
توی این 40 سال طلا اومده پایین؟سکه یا طلا نمیتونه تضمین باشه که شما سرمایتون رو بتونید چند برابر کنید چون بالا پایین داره یهو دیدی فردا اینا یه کاری کردن که فلان چیزی که مردم روش سرمایه گذاری کردن بی ارزش بشه اما ارز میتونه تضمین باشه و واسه کسایی که بیکارن بدرد میخوره که صبح تا شب توی این یکی اون یکی صرافی دنبال خرید و فرپش باشن واسه منی که کاسبم مغازدارم بدرد نمیخوره
بالا پایین شده اما خب تا کی میتونه بره بالا این این دولت هرچیزی برمیاد چون اینا نمیخوان من یا تو براشون بزرگ بشیم اینو بدون اگه بدونن همین طلا یا ارز داره عده ای بزرگ میکنه که واسشون گرون تموم بشه جلوشو میگیرنتوی این 40 سال طلا اومده پایین؟
سالیانه حدود 30 درصدسال 88 قیمت سکه بود 240 تومن. الان داره میرسه به 3 میلیون تومن. حساب و کتاب نرخ افزایش قیمت سکه طی این 9 سال با خودتون!
اگر به سودش نیاز ندارید حتما طلا بخرید نه سکهسلام خدمت همه بچه های بخش فروم سرمایه گذاری
دوستان یه 200 میلیون پول داریم با این اوضاع کاسبی و غیره دیدیم پولشو بذاریم بانک بخورم خیلی واقعآ بهتره
الان کدوم بانک به صورت روز شمار و حتی یک ساله بالاترین سود رو میده ؟
یا حتی مشاوره بدید به جز بانک چیکار کنه ادم
بانک باشه موسسه نباشه
تشکر ازتون