• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
سلام
دوستان یک سوال خیلی مهم و سریع

اگر بخوام از بانک سپه به بانک ملت مبلغ 40 50 تومن سریع در همون لحظه واریز کنم باید برم بانک فیش پر کنم بزنم به حساب ؟
سریعترین راه چی هست ؟
ممنون
در حال حاضر سریعترین راه برای انتقال وجه بالاتر از سقف 15 میلیون تومان، بین بانکها، دریافت چک رمزدار بین بانکی از بانک مبداً برای حساب مورد نظر در بانک مقصد هست. یعنی شما به بانک سپه مراجعه میکنید و یک چک رمزدار بین بانکی برای شماره حساب مورد نظرتان در بانک ملت، برای نزدیکترین شعبه بانک ملت دریافت میکنید، بعد به شعبه بانک ملت درج شده در چک مراجعه میکنید و آن چک رمزدار بین بانکی را به حساب مورد نظر می گذارید و پول به آن حساب واریز میشود. کارمزد دریافت چک رمزدار بین بانکی، 5000 تومان هست.
برای مبالغ تا سقف 15 میلیون تومان با پر کردن فرم انتقال وجه، از پایانه شعب(PIN PAD) در یک شعبه از بانک مبدأ یا مقصد هم میتوان واریز را انجام داد که سریعترین راه ممکن در حال حاضر هست.

Last edited:

ardana

Registered User
لایک‌ها
63
سلام دوستان من تقریبا 100 تومن توی بانک گردشگری 1 ساله دارم 23 درصد که تا وسطای شهریور هست
شهریور میخوام برای نحصیل از کشور برم، بانکی هست که بتونم پولم رو یک ساله بذارم و سود هر ماه شو برام به دلار بفرسته یه کمک خرج بشه؟ اصلا امکان داره؟ یا باید یه شماره حساب مثلا برادرم رو بدم سود رو بریزن تو حسابش، اون برا من بفرسته؟ راه مکانیزه ای نداریم که تحریما قطعش نکرده باشه؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
سلام دوستان من تقریبا 100 تومن توی بانک گردشگری 1 ساله دارم 23 درصد که تا وسطای شهریور هست
شهریور میخوام برای نحصیل از کشور برم، بانکی هست که بتونم پولم رو یک ساله بذارم و سود هر ماه شو برام به دلار بفرسته یه کمک خرج بشه؟ اصلا امکان داره؟ یا باید یه شماره حساب مثلا برادرم رو بدم سود رو بریزن تو حسابش، اون برا من بفرسته؟ راه مکانیزه ای نداریم که تحریما قطعش نکرده باشه؟
سلام
راهی جز همون مورد که خودتون گفتید نیست که فردی ماه به ماه براتون تبدیل به دلار کنه بفرسته.سود پول شما هم نهایت ماهی 260 دلار میشه که رقم ناچیزی است و باید ببینید با کارمزد ارسال اصلا ارزش داره ماه به ماه براتون ارسال بشه یا نه؟؟؟!

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
- حذف فرایند احراز هویت جداگانه در هر صندوق:

تنها با یک بار ثبت نام کردن در سامانه سجام، از این پس قادر خواهید بود:

- به تمامی سرویس های بازار سرمایه دسترسی داشته باشید.

- در هیچ یک از مراجعات خود به نهادهای مالی اعم از کارگزاری، صندوقهای سرمایه گذاری، شرکتهای تامین سرمایه و ... نیاز به احراز هویت مجدد نخواهید داشت.

- ارسال تمامی اسناد، مدارک، اعلان، اخطارها، مکاتبات و مراسلات بر اساس اطلاعات ارتباطی ارائه شده از سوی شما در سامانه سجام انجام می گیرد.

- شما قادر خواهید بود تغییر اطلاعات ارتباطی خود از جمله نشانی محل سکونت و اقامتگاه خود را مستقیماً اعمال نمایید.

- پرداخت کلیه مطالبات و عایدی نقدی شما در بازار سرمایه به شماره حساب اعلامی متعلق به شما در سامانه سجام واریز خواهد شد. شما قادر خواهید بود شماره حسابتان را حسب صلاح دید تغییر دهید.

https://dara.csdiran.com/Sejam

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
- حذف فرایند احراز هویت جداگانه در هر صندوق:

تنها با یک بار ثبت نام کردن در سامانه سجام، از این پس قادر خواهید بود:

- به تمامی سرویس های بازار سرمایه دسترسی داشته باشید.

- در هیچ یک از مراجعات خود به نهادهای مالی اعم از کارگزاری، صندوقهای سرمایه گذاری، شرکتهای تامین سرمایه و ... نیاز به احراز هویت مجدد نخواهید داشت.

- ارسال تمامی اسناد، مدارک، اعلان، اخطارها، مکاتبات و مراسلات بر اساس اطلاعات ارتباطی ارائه شده از سوی شما در سامانه سجام انجام می گیرد.

- شما قادر خواهید بود تغییر اطلاعات ارتباطی خود از جمله نشانی محل سکونت و اقامتگاه خود را مستقیماً اعمال نمایید.

- پرداخت کلیه مطالبات و عایدی نقدی شما در بازار سرمایه به شماره حساب اعلامی متعلق به شما در سامانه سجام واریز خواهد شد. شما قادر خواهید بود شماره حسابتان را حسب صلاح دید تغییر دهید.

https://dara.csdiran.com/Sejam
برای بورس و بیمه و... هم هست؟
کسایی که قبلا تو یه صندوق تائید هویت شدن چی؟

ma3743

Registered User
لایک‌ها
103
دوستان کسی اطلاع داره موسسه نور حساب های یکساله 23 درصد رو امسال هم تمدید میکنه یا نه؟

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
برای بورس و بیمه و... هم هست؟
کسایی که قبلا تو یه صندوق تائید هویت شدن چی؟
کاملا مربوط به بورس هست دیگه، به بیمه چرا ارتباط پیدا کنه؟!

نه، مشکلی پیش نمیاد. ولی برای صندوقهایی مثل امین آشنا ایرانیان که شعب زیادی نداشتند طبعا خیلی کار سرمایه گذاری راحت تر شده.

hjj_kh

Registered User
لایک‌ها
1,413
با سلام
روز شمار بانکی هست سود بالا بده برای مبالغ بالا؟

حساب زرین بانک شهر جلوش بسته شده؟

peyman_astan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان.
الان برای مبلغ 500 میلیون، بانک معتبر برای سپرده یکساله کجا را معرفی میکنید؟
پول امانت یک شخصه که خارج از کشور سکونت داره. برای همین ترجیح میدهیم سود کمتری بگیریم ولی بانک مطمئنی باشه.
اگر راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم.
اوراق مشارکت هم باشه مشکلی نیست. فقط اصل پول بنده خدا از بین نره. ممنون.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
سلام دوستان.
الان برای مبلغ 500 میلیون، بانک معتبر برای سپرده یکساله کجا را معرفی میکنید؟
پول امانت یک شخصه که خارج از کشور سکونت داره. برای همین ترجیح میدهیم سود کمتری بگیریم ولی بانک مطمئنی باشه.
اگر راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم.
اوراق مشارکت هم باشه مشکلی نیست. فقط اصل پول بنده خدا از بین نره. ممنون.
سلام
بانکی که مشکل مالی نداشته باشه تو این وضع اقتصادی دلیلی نداره بیاد و سود بالا بده .بانکهای ضعیف تر =سود بیشتر
اگر خیلی نگران هستید بانک ملی با سود 15اگر کمی می خواهید ریسک کنید پارسیان برای 500سپرده یکساله 21درصد .
به نظر من اگر جنگ نشه بعید می دونم تا آخر دولت حسن کلیدی بانکی (جز مهر اقتصاد که مجوز نداره)زمین بخوره و پول مردم را نده.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
با سلام
روز شمار بانکی هست سود بالا بده برای مبالغ بالا؟

حساب زرین بانک شهر جلوش بسته شده؟
گردشگری با کف 10میلیون 20 میده احتمالا رقم خیلی بالا باشه قابل مذاکره است

ardana

Registered User
لایک‌ها
63
سلام
راهی جز همون مورد که خودتون گفتید نیست که فردی ماه به ماه براتون تبدیل به دلار کنه بفرسته.سود پول شما هم نهایت ماهی 260 دلار میشه که رقم ناچیزی است و باید ببینید با کارمزد ارسال اصلا ارزش داره ماه به ماه براتون ارسال بشه یا نه؟؟؟!
بهش اونقدرا نیاز ندارم مخصوصا که 260 دلار میشه، چون اسکولارشیپ کامل گرفتم
فقط الان من نمیدونم با این پولم چکار کنم. اینجا که نمیشه باهاش ملکی چیزی خرید هر روز هم ارزشش میاد پایینتر
خودمم که دارم میرم حداقل تا یک سال نمیتونم برگردم چون کشور مقصد برزیل هست و بلیط رفت و برگشتش گرون در میاد
بذارم بانک یک ساله سودشم بیاد روش؟ تنها راهی هست که به ذهنم میرسه ولی خب هرروز داره از ارزش این پول که 10 ساله تونستم جمع کنم کم میشه

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
بهش اونقدرا نیاز ندارم مخصوصا که 260 دلار میشه، چون اسکولارشیپ کامل گرفتم
فقط الان من نمیدونم با این پولم چکار کنم. اینجا که نمیشه باهاش ملکی چیزی خرید هر روز هم ارزشش میاد پایینتر
خودمم که دارم میرم حداقل تا یک سال نمیتونم برگردم چون کشور مقصد برزیل هست و بلیط رفت و برگشتش گرون در میاد
بذارم بانک یک ساله سودشم بیاد روش؟ تنها راهی هست که به ذهنم میرسه ولی خب هرروز داره از ارزش این پول که 10 ساله تونستم جمع کنم کم میشه
والا تو این مملکت مردم عادی نمی دونند چیکار کنند مثلا سکه 2میلیون بود من نوعی می گفتم حسن مثل محمود نیست یه حرکتی می زنه دوباره سکه ارزون بشه و ترسیدم و سکه نخریدم دیروز سکه شد 2800!!!!حالا به خودم میگم سکه بخرم ریسکش بالا است ممکنه فردا بشه 2میلیون
شما هم می تونید ریسک کنید یورو یا سکه بخرید بگذارید پیش یک فرد قابل اطمینان یا صندوق امانات بانک یا اینکه ریال مثلا بگذارید بانک آینده 21درصد سودشم ماه به ماه میاد رو خودش و 21 حساب میشه

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
امروز به پول نیاز داشتم 70 تومن برداشت از آینده ساز زدم، کارمند بانک با صدایی لرزان پرسید چرا پول میکشید میخواید چیکار کنید؟!! برای اولین بار بود موقع برداشت با چنین سوالی مواجه شدم. فکر کنم میزان برداشت حساب از بانکها تو چند وقت اخیر به شدت بالا رفته.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
سوال من اینه که با این وضعیت رشد لحظه ای قیمت سکه و ارز و افزایش صد درصدی و بیش از 100 درصدی قیمت ارز طی 6 ماه ، آیا هنوز هستند کسانی که دلشون به چندرغاز سود بانکی خوش باشه؟!

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
سوال من اینه که با این وضعیت رشد لحظه ای قیمت سکه و ارز و افزایش صد درصدی و بیش از 100 درصدی قیمت ارز طی 6 ماه ، آیا هنوز هستند کسانی که دلشون به چندرغاز سود بانکی خوش باشه؟!

قطعا دلخوش نه، اما عده خیلی زیادی هستند که پولشون به امید همین چندغاز سود پولشون توی بانک بود و هست. مثل پدر خودم بعد از 30 و چند سال کار چندرغاز پول بازنشستگی بهش دادن از یه سال پیش تو بانک بود، من دو ماه پیش از بانک کشیدم رفتم سکه پیش خرید کردم. اگه من چنین کاری نمیکردم قطعا اون پول هنوز تو بانک بود و ارزشش به یک سوم کاهش پیدا کرده بود. بسیاری از مردم اینطورین. مگه چند درصد از ملت مثل ما شب و روز دنبال رصد کردن اخبار، بالا پایین کردن بازار، بحث و تبادل نظر و ... درباره سیاست و اقتصاد و بازار هستند؟! اصولا وظیفه ی شهروندان عادی هم این نیست!

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
لطفا میشه راهنمایی کنید
من حدود ده روز دیگه سر رسید حساب یکساله به پایین خواهد رسید
چطور می توانم سکه خریداری کنم
چون اطلاع کافی نداریم
ایا برای خرید باید به طلا فروشی بروم
لطفا راهنمایی کنید

satansilent

Registered User
لایک‌ها
81
دوستان ممکنه برای صندوق هایی مثل نگین بانک رفاه کارگران که تضمین نقد شوندگی ندارن مشکلی بوجود بیاد؟ اون تضمین چقدر مهمه؟

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
بانک انصار ۱۸ درصد من ۱۰ گذاشتم

behnam_tr2006

Registered User
لایک‌ها
1,048
سلام دوستان
کسی تا حالا ارز مسافرتی دریافت کرده?
تهران کدوم فرودگاه ها ارز میده?