bahman1369
Registered User
- نوشتهها
- 337
- لایکها
- 192
بانک اینده یه زمانی بهتر از الباقی بود
دیروز گردشگری بودمدوستان الانم گردشگری بالای ده تومن بیست درصد میده یا حذف شده
به نظرتون امنیت سپرده گذاری تو گردشگری بهتره یا اینده ؟
سلامدیروز گردشگری بودم
سپرده یکساله 21 درصد با کف 5 میلیون برداشت بعد یکماه بدون جریمه.
دوباره رقابت سود بانکها شروع شده ظاهرا بانک دی هم روزشمار 20 میده .احتمالا تا شهریور که سر رسید سپرده های قبلی 23 درصدی برسه دوباره بانکها سود را تا 23 بالا بردند. دولتم کاری از دستش بر نمیاد سود را دستوری کم کنه دوباره دلار و سکه و ملک میکشه بالا.از اون طرف هیچ کار اقتصادی تو ایران 30 درصد سود پایدار نمیده پس بانکها فعلا فقط خلق پول می کنند تا درآینده چه بشود خدا داند
بانک دی روزشمار کف دو ملیون ، 21 درصد داره کوتاه مدت باز میکنه ، الان بهترین حساب کوتاه مدت موجود در بانکهاس
سلامسلام
قربان واریز داره یا خیر ؟
سرویس پیام کوتاه فعالسازی کردید؟از بانک آینده خوشم اومد!
سود آینده ساز رو که من گفتم بریزه توی کوتاه مدت اس ام اس نمیفرسته که واریز شده...صورتحساب هم میگیری عنوان رو میزنه ناشناخته :general404::general404: مملکت ه خدایی داریم
سرویس پیام کوتاه فعالسازی کردید؟
صورتحساب که مشکلی نداره هم از پیشخوان مجازی و هم همراه بانک
کف مبلغ برای این حساب چقدره?طرح آینده سازان بانک آینده 21 درصد سود میده (یک ماه 1 میلیون باید تو حساب بمونه بعد اون هرچقدر بخواید میتونید به سپرده اضافه کنید و روز شمار حساب میشه)
بهتر ازین جایی هست؟
اگر کوتاه مدت روزشمار میخواین همینطور که دوستمون در پست صفحه قبل گفتن، بهترین حساب کوتاه مدت روزشمار در بین بانکها درحال حاضر بانک دی روزشمار کف دو میلیون 21 درصد باز میکنهطرح آینده سازان بانک آینده 21 درصد سود میده (یک ماه 1 میلیون باید تو حساب بمونه بعد اون هرچقدر بخواید میتونید به سپرده اضافه کنید و روز شمار حساب میشه)
بهتر ازین جایی هست؟
این ماه برای من هم پیامک نداد. قبلا میداد.بله سرویس پیام کوتاه برای حساب کوتاه مدتم فعاله. و سود آینده ساز رو هم گفته بودم بیاد داخل حساب کوتاه مدت ولی اس ام اس برام نیومده بود فکر کردم واریز نکردن
رفتم صورتحساب گرفتم دیدم واریز شده و عنوان واریزی رو نزده سود آینده ساز..زده ناشناخته.
گفتم شاید برای فرار از بازرسی اینکار رو میکنن
سلامسلام دوستان
اينطور كه از پست هاي آخر شما متوجه شدم براي روز شمار كف يك و دو ميليون بانك دي و آينده رو با ٢١٪ سود پيشنهاد داديد ، حالا دو سوال داشتم خدمتتون :
١-بانك دي كارت عابر بانك ميده يا خير؟
٢- برا مبلغ حدود ٤٠-٥٠ تومن بلندمدت كدوم بانك پيشنهاد ميديد و چند درصد هست سودش ؟
متشكرم .
این ممکلت چیش درسته که اینش درست باشهدوستان بانک حق داره سود حساب یک ساله رو قبل از اتمام قرارداد با مشتری پایین بیاره؟؟؟ مگه این یه قرارداد بین بانک و مشتری نیست؟ مگه نباید طبق قرار اولیه اون سودی رو پرداخت کنه بانک که با مشتری قرارداد بسته؟
موضوع چیه؟دوستان بانک حق داره سود حساب یک ساله رو قبل از اتمام قرارداد با مشتری پایین بیاره؟؟؟ مگه این یه قرارداد بین بانک و مشتری نیست؟ مگه نباید طبق قرار اولیه اون سودی رو پرداخت کنه بانک که با مشتری قرارداد بسته؟
بانک ملت حساب 5 ساله که سه سال ازش باقی مونده از 22 درصد به 15 تغییر کرد اعتراض هم که کردیم فرمودند قانونه دست ما نیست تازه برای بستن حساب هم همون سود 15 درصد رو تبدیل کردند به 9.5 درصدموضوع چیه؟
کدوم بانک؟
چه حسابی؟
چقدر سود؟
ثامن که خوب طبیعیه داستان همون سود غیر مجاز و....است .بانک ملت حساب 5 ساله که سه سال ازش باقی مونده از 22 درصد به 15 تغییر کرد اعتراض هم که کردیم فرمودند قانونه دست ما نیست تازه برای بستن حساب هم همون سود 15 درصد رو تبدیل کردند به 9.5 درصد
موسسه ثامن هم بعد از ادغام با بانک انصار سود 25 درصد رو تبدیل کرد به 18 درصد