• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
icon_print.gif

علت حذف نام برخی از موسسات اعتباری از پايگاه اطلاع رسانی بانک مرکزی
۱۸ دی ۱۳۹۲
در پي انتشار مطالبي پيرامون حذف نام برخي از موسسات اعتباري از پايگاه اطلاع رساني بانک مرکزي، روابط عمومي اين بانک اعلام کرد :
از آنجا که موسسات مذکور در مراحل مختلف ساماندهي قراردارند وتاکنون موفق به تکميل تشريفات اداري مربوط براي اخذ مجوز فعاليت نشده اند ، لذا پس از طي اين مراحل و اخذ مجوز ياد شده از بانک مرکزي، اسامي آن ها مجدداً بر روي پايگاه اطلاع رساني اين بانک قرار خواهد گرفت.
روابط عمومي بانک مرکزي همچنين اعلام کرد، اين موسسات مي بايست با تسريع در تکميل مدارک مربوط و برآورده کردن الزامات مطروحه از سوي بانک مرکزي،‌ به فرآيند اخذ مجوز فعاليت خود ازاين بانک سرعت ببخشند.

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
یه مشت اسکول ، اسکولمون کردن . یا بگو مجوز داره یا بگو نداره جمعشون کن .

سوپر مارکت هم بزنی از صد جا میان انگولکت میکنن . مگه خونه خاله ست

تغییری در وضعیتشون به وجود نیومده ولی این خبرها باعث ترس ملت و خالی شدن صندوق این بانکها میشه

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
دوستی که درباره تسویه کارت اعتباری پرسیده بود در دو بانک زیر این جوریه شرایطش:
در بانک سامان و پاساگارد( زیر 2 میلیون کارت اعتباری)
سامان:

اگه تسویه نکنی تبدیل به اقساط 12 ماهه میشه (با جریمه و دیر کردش)
سامان 2 درصد
پاساگارد
جریمه میکنه و به ماه بعد برای تسویه موکول میکنه( جریمه و دیر کرد میکشه روش)
پاساگارد 1 درصد

خوبی پاساگارد نسبت به سامان:
می تونید از طریق اینترنت بانک و یا کارت به کارت کردن تسویه کنید در هر لحظه ای و نیاز نیست حتما سر موعد باشه
ولی سامان حتما باید باید سر موعد باشه و حضوری یا تلفنی باید تسویه کنید
======================
سود 25 درصد روز شمار
http://askariye.ir/site/
موسسه عسکریه : 25 درصد روز شمار و بعلاوه وام آنی در طرح مشارکت داره تبلیغ میکنه

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
معاونت نظارت بانک مرکزی اعلام کرد
اتمام حجت با موسسات پولی فاقد مجوز
حمید تهرانفر، معاونت نظارت بانک مرکزی، با بیان اینکه «حاکمیت تصمیم گرفته که نظم را در بازار پول کشور برقرار کند»، از رویکرد جدید بانک مرکزی برای برخورد جدی با موسسات بدون مجوز با حمایت نهادهای حاکمیتی خبر داد. وی همچنین اعلام کرد که «بانک مرکزی تصویب بسته پولی جدید را در دستور کار ندارد». تهرانفر تعداد موسسات بدون مجوز فعال در اقتصاد کشور را بین ۳۵۰۰ تا ۵۵۰۰ موسسه خواند.

توقف فعالیت موسسات بدون مجوز
تهرانفر در خصوص ایجاد یک سیستم منظم در **** پولی و بانکی از همه موسسات درخواست کرد که «خود را با ضوابط و مقررات بانک مرکزی تطبیق دهند و از بانک مرکزی مجوز دریافت کنند». وی ادامه داد: نکات پیچیده‌ای از موسسات پولی درخواست نمی‌کنیم؛ بلکه تنها از موسسات پولی می‌خواهیم که «قواعد مشخصی» را اجرا و خود را «تحت پوشش نظارت بانک مرکزی» دربیاورند. وی ضمن بیان اینکه «بانک مرکزی به عنوان نهاد حاکم بر بانک‌ها وظیفه ساماندهی بازار پولی کشور را بر عهده دارد»، تصریح کرد: هم‌اکنون «وحدت رویه» بین مسوولان کشوری برقرار است که موسسات ساماندهی شوند.
معاون نظارتی بانک مرکزی با تاکید بر این نکته که باید همه موسسات پولی تحت نظارت بانک مرکزی قرار بگیرند گفت: البته معنای روشن شدن تکلیف موسسات پولی بدون مجوز این است که بانک مرکزی ورود پیدا می‌کند و جلوی فعالیت آنها را می‌گیرد. او در عین حال تصریح کرد: ما در خیلی از مواقع این کار را می‌کنیم و نیروی انتظامی هم از ما در این زمینه حمایت خواهد کرد. تهرانفر در ادامه به پروسه ساماندهی یکی از صندوق‌های قرض الحسنه اشاره کرد که اخیرا با مراجعه نیروی انتظامی به آنها عدم تطبیق وضعیت صندوق با ضوابط بانک مرکزی اعلام شده است. او ادامه داد: به این صندوق اعلام شد که فعالیت شما متخلفانه است و با مقررات تطبیق ندارد و پس از این هیات امنای صندوق اعلام کردند که صندوق را جمع‌آوری می‌کنند و به این صورت پروسه انحلال اختیاری صندوق طی شد.
هشدار جدی به موسسات فاقد مجوز
معاون نظارت بانک مرکزی در رابطه با ادامه وضعیت ادغام موسسات پولی گفت: ادغام‌های گذشته ادامه می‌یابد و هماهنگی‌های لازم برای ادغام موسسات پولی در همان پروسه‌ای که هست، جریان پیدا می‌کند. او درباره برنامه بانک مرکزی برای ادغام موسسات پولی گفت: «جریان ادغام‌ها طی خواهد شد و موسسات پولی ادغام شده به عنوان یک موسسه جدید شروع به فعالیت می‌کنند و موسسات قبلی نیز از بین خواهند رفت. »
این مقام مسوول در بانک مرکزی همچنین خطاب به آن دسته از موسسات پولی که برای اخذ مجوز به بانک مرکزی مراجعه نمی‌کنند، هشدار داد که ادامه فعالیت آنها با مشکل روبه‌رو خواهد شد.
وی با بیان اینکه «حاکمیت تصمیم گرفته که نظم را در بازار پول کشور برقرار کند»، گفت: موسساتی که با پول مردم سر و کار دارند، باید از نهاد ناظر و حاکم برای فعالیت خود در بازار مجوز داشته باشند. وی اضافه کرد: این موسسات بهتر است برای تعیین وضعیت خود به بانک مرکزی مراجعه کنند.
تهرانفر تصریح کرد: براساس نظر حاکمیت و بانک مرکزی، ادامه فعالیت موسسات فاقد مجوز به صلاح نیست؛ بنابراین گروهی که فعالیت‌هایشان در راستای مقررات و قوانین کشور نیست، باید پاسخگوی فعالیت‌های خود باشند. به گفته این مقام مسوول، «بانکداری آن قدر ساده نیست که چندین نفر بازنشسته دور هم جمع شوند و با ایجاد یک محل از مردم پول بگیرند و پس از آنکه رضایت نسبی دریافت کردند، به گسترش شعب بپردازند. اگر به این راحتی بود که دیگر نیازی به دریافت مجوز هم نبود و اصلا نهاد ناظر بر بانک‌ها ایجاد نمی‌شد».
ترفندهای فاقد مجوزها
در ابتدای فعالیت
این مقام بانک مرکزی در ادامه به شکل‌گیری «نهادهای پولی فاقد مجوز» وترفندهای آنها در ابتدای فعالیت اشاره کرد و گفت: متاسفانه در کشور ما این مساله رایج است که اگر نزد موسسه‌ای سپرده‌گذاری شود، چند‌ماه بعد معادل با 2 برابر مبلغ سپرده‌گذاری شده، وام داده خواهد شد. اغلب مردم با این روش در این موسسات سپرده‌گذاری می‌کنند و پخش این اخبار در شهرهای کوچک‌تر باعث می‌شود که کل مردم یک شهر در موسسه‎ای خاص، سپرده‌گذاری کنند. از طرف دیگر آن موسسه تقبل کرده که 2 تا چهار برابر وجوه را وام بدهد، اما در موعد تعهد، این اتفاق نمی‌افتد و در نتیجه دردسرساز می‌شوند. وی ادامه داد: جالب اینجا است که مدیران این موسسات فکر می‌کنند که به سمت سودآوری در حرکت هستند، اما آرام آرام کار به جایی می‌رسد که باید دو یا سه برابر آنچه که از سپرده‌گذاران دریافت کردند، پس بدهند. این موسسات اعلام می‌کنند با سپرده‌گذاری در آن موسسه و صندوق، سود هنگفتی عاید مشتریان می‌شود. در نتیجه وقتی توان ایفای تعهدات را ندارند یکباره به مشکل بر می‌خورند.
ورشکستگی
در صندوق‌های بدون مجوز

تهرانفر از ورشکستگی چندین صندوق در شهرهای مختلف خبر داد و گفت: مردم با سپرده‌گذاری در این صندوق‌ها متضرر شدند و ما فعلا فقط از یک موسسه حسابرسی خواسته‌ایم که حسابرسی کند تا وضعیت آنها مشخص شود. وی اضافه کرد: 60 درصد منابع این صندوق، متعلق به سپرده‌های سرمایه‌گذاری است؛ یعنی همه وجوهی که در اختیار دارند و حتی وجوه دریافتی جدید را هم باید به عنوان سود پرداخت کنند. وی به اعطای سود 35 درصدی توسط برخی از صندوق‌های فاقد مجوز اشاره کرد و گفت: هیچ بانکی توان پرداخت چنین سودی را ندارد، اما متاسفانه این اتفاق افتاده که یک صندوق قرض‌الحسنه این میزان سود اعطا کرده و به سرنوشت بدی دچار شده است. معاون نظارتی بانک مرکزی درباره «برخی از سهامداران و مدیران که عضو هیات مدیره بعضی از موسسات پولی هستند و از منظر بانک مرکزی صلاحیت لازم را ندارند»، نیز گفت: سهامداران و مدیرانی که از لحاظ بانک مرکزی افراد ناصالحی هستند، باید اصلاح وضعیت داشته باشند و افراد دیگری به جای آنها منصوب شوند.
دو سوم موسسات مجوز ندارند
تهرانفر در پاسخ به این پرسش که با چه ابزاری موسسات را به تبعیت از بانک مرکزی در خواهید آورد، گفت: تا آنجایی که ممکن است ما نمی‌خواهیم به روش‌های قهرآمیز دست بزنیم و می‌خواهیم در فضای دوستانه کارها را جلو ببریم. معاون نظارتی بانک مرکزی تصریح کرد: در فضای پولی و اعتباری و بانکداری نباید صحبت از امنیت و درگیری شود، بلکه باید در فضایی مناسب و آرام حرکت کرد تا ثمرات آن به کشور برسد.
وی ضمن اشاره به این نکته که در قانون پولی و بانکی کشور، موسسات اعتباری موسساتی هستند که به تشخیص بانک مرکزی باید در حجم اعتبار کشور موثر باشند، افزود: موسسات باید تحت نظارت بانک مرکزی قرار گیرند، چرا که اثر آنها بر اقتصاد کشور و همچنین مبالغ در اختیار آنها، باید همواره کنترل شود. تهرانفر تعداد صندوق‌های قرض‌الحسنه را در سطح کشور پنج تا هفت هزار صندوق عنوان کرد که از این تعداد حدود 1500 صندوق مجوز دارند. وی تعداد تعاونی‌های اعتبار کارمندی و کارگری را هم حدود 2 هزار تعاونی ذکر کرد.
نهاد نظامی نباید بانک داشته باشد
تهرانفر در مورد تعیین تکلیف برخی موسسات پولی وابسته به ارگان‌های نظامی نیز تاکید کرد: «بانک مرکزی اعتقاد ندارد که یک ارگان نظامی باید بانک داشته باشد». معاون نظارت بانک مرکزی در خصوص «برخی موسسات پولی که سابقه فعالیت چندین ساله در بازار پول را دارند، اما قادر به اخذ مجوز از بانک مرکزی نشده‌اند» نیز گفت: هر کدام از موسساتی که تاکنون موفق به اخذ مجوز نهایی از بانک مرکزی برای تبدیل به بانک نشده‌اند، مشکلات و تخلفات مهمی دارند. وی گفت: تا وقتی که این موسسات اصلاح نشوند، طبیعی است که بانک مرکزی هم نمی‌تواند مجوز بالاتری به آنها اعطا کند.
حذف اسامی تعدادی از موسسات اعتباری از سایت بانک مرکزی
بانک مرکزی نام پنج موسسه اعتباری را که پیش از این مجاز اعلام شده و در حال اخذ مجوز بوده‌اند از سایت این بانک حذف کرد. این درحالی است که بنا به اعلام مسوولان بانک مرکزی سایت این بانک مرجع شناسایی موسسات اعتباری مجاز برای مردم است. به گزارش «ایسنا»، درحالی‌که بانک مرکزی از سال گذشته در راستای ساماندهی بازار پولی و مالی کشور تعدادی از موسسات مالی واعتباری را ادغام و تعدادی از آنها را به 6 موسسه کاهش داد، اکنون نام برخی از این موسسات از سایت بانک مرکزی حذف شده است و اکنون بنا به اعلام بانک مرکزی فقط موسسه اعتباری توسعه مجوز فعالیت دارد. بنا به این گزارش نام موسسات اعتباری ثامن، ثامن الحجج، عسکریه، کوثر، آرمان و نور در سایت بانک مرکزی دیده نمی‌شوند. این درحالی است که همواره رئیس‌کل بانک مرکزی و معاونان این بانک در پاسخ به اینکه مردم چگونه موسساتی را که مورد تایید بانک مرکزی نیستند، شناسایی کنند اعلام کرد‌ه‌اند که اسامی موسسات مجاز در سایت بانک مرکزی وجود دارد و بانک مرکزی در قبال افرادی که در موسساتی که از نظر این بانک غیر مجاز است سپرده‌گذاری کنند، هیچ مسوولیتی ندارد. بانک مرکزی در اقدامی نام بانک آینده و همچنین مهر اقتصاد را نیز از فهرست بانک‌های غیر دولتی حذف کرده است. در این زمینه حمید تهران‌فر، معاون نظارتی بانک مرکزی با تاکید بر اینکه شورای پول و اعتبار درباره بانک آینده مقرر کرده که تکالیفی را انجام داده و سپس مجوز فعالیت به این بانک داده می‌شود، گفت: برای این بانک فرصت محدودی در نظر گرفته شده تا مسائل مدنظر شورای پول و اعتبار را رعایت کند.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
بجای این همه حرف اگه فقط یک جمله بالای سایت بانک مرکزی میزدند که موسسات فاقد مجوز در حال جمع اوری هستند ومردم هر چه زودتر حسابهای خود را از این موسسات فاقد مجوز برداشت کنند اونوقت واقعا قدرت بانک مرکزی مشخص میشد نه اینکه کلی توضیحات تحویل مردم بدند و اخرشم یه روز بزنند در شرف تاسیس هستند یه روز برش دارند یه روز هم بیان هی به موسسات بگن بیایدمجوز بگیرید . یه روز هم هی مطالب مسخره تحویل مردم بدهند.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
الان یکی بگه این مطلب زیر درسته که تشریفات باعث حذف نام ها شده یا مطلبی که اون دوستمون در بالا گذاشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟

علت حذف نام برخي از موسسات اعتباري از پايگاه اطلاع رساني بانک مرکزي
علت حذف نام برخي از موسسات اعتباري از پايگاه اطلاع رساني بانک مرکزي
تاریخ:1392/10/19

bm.png
در پي انتشار مطالبي پيرامون حذف نام برخي از موسسات اعتباري از پايگاه اطلاع رساني بانک مرکزي، روابط عمومي اين بانک اعلام کرد :
از آنجا که موسسات مذکور در مراحل مختلف ساماندهي قراردارند وتاکنون موفق به تکميل تشريفات اداري مربوط براي اخذ مجوز فعاليت نشده اند ، لذا پس از طي اين مراحل و اخذ مجوز ياد شده از بانک مرکزي، اسامي آن ها مجدداً بر روي پايگاه اطلاع رساني اين بانک قرار خواهد گرفت.
روابط عمومي بانک مرکزي همچنين اعلام کرد، اين موسسات مي بايست با تسريع در تکميل مدارک مربوط و برآورده کردن الزامات مطروحه از سوي بانک مرکزي،‌ به فرآيند اخذ مجوز فعاليت خود ازاين بانک سرعت ببخشند.

amin_anzio

Registered User
لایک‌ها
109
من الان زنگ زدم ثامن گفت مشکل همون مدارکه و چیزهایی مشابه پست آقای amin885 از طرف بانک مرکزی رو گفت.
می گفت همونطور که هیچ اتفاقی تا الان برای سپرده گذاران فرشتگان و .. نیفتاده اینبار هم مشکلی نیست و .. البته انتظار هم نداشتم خود موسسه ثامن بگه مشکلی هست.!!!

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
منکه رفتم امروز پولم رو از مهر اقتصاد برداشتم
خیلیا هم اومده بودن داشتن برداشت میکردن و حتی بین بانکی که برا بانک صادرات نوشته بود متصدی بانک صادرات گفت از صبح داریم بین بانکیهای مهر رو پاس میکنیم!
به نظر من به هر حال ریسکه و چرا آدم روزه شک دار بگیره!؟
منکه میرم تو بانک دی یا بانک شهر حساب باز میکنم

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
منکه رفتم امروز پولم رو از مهر اقتصاد برداشتم
خیلیا هم اومده بودن داشتن برداشت میکردن و حتی بین بانکی که برا بانک صادرات نوشته بود متصدی بانک صادرات گفت از صبح داریم بین بانکیهای مهر رو پاس میکنیم!
به نظر من به هر حال ریسکه و چرا آدم روزه شک دار بگیره!؟
منکه میرم تو بانک دی یا بانک شهر حساب باز میکنم
حالا چرا صادرات؟

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
من هم امروز حساب مهر اقتصادم (روزشمار 18 درصد) رو بستم. (خوشبختانه نقدی داد و درگیر چک و دردسرهاش نشدم!)
و بانک رفاه روزشمار 20 درصد باز کردم. بدون هیچ محدودیت مبلغی (بالای 10 هزار تومن باید پول باشه تو حسابتون)

تو بانک رفاه 4.3 تومن در مجموع کارمزد داره افتتاح حساب، (2.3 تومن برای کارت، 1 تومن برای اینترنت بانک و سایر خدمات الکترونیکی و 1 تومن هم برای افتتاح حساب)

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
دوستان من اسم موسسه کوثر ندیدم اخر اعتماد کنیم یا نه ؟؟؟؟؟یعنی برم حسابم از کوثر صفر کنم

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
دوستان اینقدر عجله نکنید مگه میشه بانک مرکزی این همه موسسه رو ببنده وقتی به گفته خودشون 30% نقدینگی دست این موسسات است..امروز هم بانک مرکزی اعلام کرد که حذف نامشون به خاطر تکمبل مدارک است

Last edited:

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
دوستان من هم کوثر و هم ثامن پول دارم همینطور پدرم و داییم و کلا خانوادگی بیشتر پولمون این دو جاست.! که هر دو امروز از لیست بانک مرکزی خارج شدند ( به همراه آرمان و تات و ثامن الحجج ).! به نظر شما بعد از حساب کتاب با بانک مرکزی به شرایط قبلی بر میگردند یا.؟ اگه همه از ترس این خبر بخواند پولشون رو بیرون بکشند که بانک ورشکست میشه چون هیچ بانک یا موسسه ای به اندازه ی سرمایه همه ی سپرده گذار ها پول نقد نداره.! ( بخشیش تو کار و دست وام گیرندگان و ملک و .. است. ) البته دفعه قبل که تات و فرشتگان و .. مشکلی برای سپرده گذار هاش پیش نیومد . دوستان اگه کسی اطلاعات مفیدی داره لطفا دریع نکنه.
با تشکر.
من هم امروز حساب مهر اقتصادم (روزشمار 18 درصد) رو بستم. (خوشبختانه نقدی داد و درگیر چک و دردسرهاش نشدم!)
و بانک رفاه روزشمار 20 درصد باز کردم. بدون هیچ محدودیت مبلغی (بالای 10 هزار تومن باید پول باشه تو حسابتون)
یعنی 1 درصد بیشتر از روزشمار دی میده رفاه؟
من بخوام 10 میلیون رو از دی به بانک رفاه انتقال بدم برای این 20درصد روزشمار دقیقا باید چیکار کنم؟

تو بانک رفاه 4.3 تومن در مجموع کارمزد داره افتتاح حساب، (2.3 تومن برای کارت، 1 تومن برای اینترنت بانک و سایر خدمات الکترونیکی و 1 تومن هم برای افتتاح حساب)

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
البته سوء تفاهم نشه! من به خبر اخیر بانک مرکزی کاری نداشتم.

مدتی بودکه می خواستم از مهر نقل مکان کنم چون هم شعبه اش دور بود هم امکانات اینترنتی (شتاب و پایا)‌ نداشت، ضمن اینکه سودش هم از بانک های دیگه کمتر بود.
فقط امروز تصمیمم رو عملی کردم.

وگرنه پشت موسسه مهر حسابی گرمه و ورشکستگی تو کارش نیست!

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58

دوست عزیز بنده هم مهر روزشمار دارم.بنده هم تصمیم گرفتم حسابمو ببندم .شما مطمئن هستین بانک رفاه 20 درصد روزشمار میده؟ چون قبلن سوال کرده بودن گفتن 14 درصد روز شمار میده!

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
دوست عزیز بنده هم مهر روزشمار دارم.بنده هم تصمیم گرفتم حسابمو ببندم .شما مطمئن هستین بانک رفاه 20 درصد روزشمار میده؟ چون قبلن سوال کرده بودن گفتن 14 درصد روز شمار میده!
بله، من چندبار و از چندکامند پرسیدم و همه همین رو گفتن، معاون شعبه هم تأیید کرد.
می تونید یک ماه دیگه صبر کنید، سورش که برام واریز شد، دقیق بهتون میگم چند درصد بوده.

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
بله، من چندبار و از چندکامند پرسیدم و همه همین رو گفتن، معاون شعبه هم تأیید کرد.
می تونید یک ماه دیگه صبر کنید، سورش که برام واریز شد، دقیق بهتون میگم چند درصد بوده.

ممنون دوست عزیز میخوام زودتر حسابمو ببندم با این برنامه که پیش اومده.این حساب 20 درصد مانده حسابت باید در روز چقدر باشه و بهت کارت عضو شتاب و اینترنت بانک و sms بانک میدن؟

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
ممنون دوست عزیز میخوام زودتر حسابمو ببندم با این برنامه که پیش اومده.این حساب 20 درصد مانده حسابت باید در روز چقدر باشه و بهت کارت عضو شتاب و اینترنت بانک و sms بانک میدن؟
مانده موجودی زیر 10 هزار تومن نباید بیاد.
بله، بانک رفاه نخستن بانک ایرانی هست، شتاب و اینترنت بانک (حتی بدون توکن) و پیامک هم داره.
البته من هنوز نمی تونم قضاوت کنم که خوب هست یا نه چون همین امروز مشتری اونجا شدم. اما درنگاه اول خوب به نظر اومد.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
رفاه 20 درصد؟؟؟ چه غلطا :دی

مگه یکی نگفت گردشگری بیشترین سود روز شمار رو میده؟؟

بابا من میخوام از انصار بکشم بیرون! یکی به من بگه برای کوتاه مدت 3 ماهه کجا باز کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Rock Star

Registered User
لایک‌ها
72
رفاه 20 درصد؟؟؟ چه غلطا :دی

مگه یکی نگفت گردشگری بیشترین سود روز شمار رو میده؟؟

بابا من میخوام از انصار بکشم بیرون! یکی به من بگه برای کوتاه مدت 3 ماهه کجا باز کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه رفاه 20 درصد باشه احتمالا واسه مبالغ بالای 100 میلیون تومن هست

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

بالا