• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
برای بالای 10 ملیون هنوز هم گردشگری تو بانکا بیشتری سود رو میده (22 درصد)
الان خیلی رقابتی شده!

xms

Registered User
لایک‌ها
387
دور جدید برخورد با موسسه‌های اعتباری آغاز شد
حذف اسامی تعدادی دیگر از موسسات اعتباری از سایت بانک مرکزی+اسامی

بانک مرکزی نام پنج موسسه اعتباری را که پیش از این مجاز اعلام شده و در حال اخذ مجوز بوده‌اند از سایت این بانک حذف کرد. این درحالی است که بنا به اعلام مسوولان بانک مرکزی سایت این بانک مرجع شناسایی موسسات اعتباری مجاز برای مردم است.

به گزارش خبرنگار بانک خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در حالی که بانک مرکزی از سال گذشته در راستای ساماندهی بازار پولی و مالی کشور تعدادی از موسسات مالی واعتباری را ادغام و تعدادی از آن‌ها را به شش موسسه کاهش داد اکنون نام برخی از این موسسات از سایت بانک مرکزی حذف شده است و اکنون بنا به اعلام بانک مرکزی فقط موسسه اعتباری توسعه مجوز فعالیت دارد.

بنا به این گزارش نام موسسات اعتباری ثامن، ثامن الحجج، عسکریه، کوثر، آرمان و نور در سایت بانک مرکزی دیده نمی‌شوند.

این درحالی است که همواره رییس کل بانک مرکزی و معاونان این بانک در پاسخ به این که مردم چگونه موسساتی را که مورد تایید بانک مرکزی نیستند شناسایی کنند اعلام کرد‌ه‌اند که اسامی موسسات مجاز در سایت بانک مرکزی وجود دارد و بانک مرکزی در قبال افرادی که در موسساتی که از نظر این بانک غیر مجاز است سپرده‌گذاری کنند هیچ مسوولیتی ندارد.

به گزارش ایسنا، پیش‌تر ولی الله سیف، رییس کل بانک مرکزی با بیان این‌که بانک ها و موسسات اعتباری جامعه عظیمی از ذینفعان را در برمی گیرند که باید حقوق آن‌ها مورد توجه قرار بگیرد اعلام کرده بود بانک مرکزی با نظارت بر این موسسات به دنبال آن است که از وجود ثبات و سلامت و پایداری اطمینان پیدا کند.

وی همچنین تاکید کرده بود که همه فعالیت این موسسات باید براساس نظارت بانک مرکزی صورت گیرد و این مساله‌ای است که بانک مرکزی به سمت آن پیش می رود.

بانک مرکزی در اقدامی نام بانک آینده و همچنین مهر اقتصاد را نیز از فهرست بانک های غیر دولتی حذف کرده است. این اقدام از سوی بانک مرکزی در حالی انجام شده که حدود 25 درصد نقدینگی موجود در اقتصاد در اختیار موسسات اعتباری قرار داشته و این موسسات در حال فعالیت در سطح کشور هستند. بنابراین باید دید آیا هدف بانک مرکزی از این اقدام ادغام مجدد موسسات اعتباری است یا حذف آن‌ها از **** بانکی.

در این زمینه حمید تهران‌فر، معاون نظارتی بانک مرکزی با تاکید بر این‌که شورای پول و اعتبار درباره بانک آینده مقرر کرده که تکالیفی را انجام داده و سپس مجوز فعالیت به این بانک داده می‌شود، گفت:‌ برای بانک فرصت محدودی در نظر گرفته شده تا مسائل مدنظر شورای پول و اعتبار را رعایت کند.

این درحالی است که شعب مختلف بانک آینده در سطح شهر فعال هستند.

انتهای پیام

xms

Registered User
لایک‌ها
387
بانک مرکزی رسما اعلام کرد
اسامی موسسات اعتباری با تکمیل مدارک دوباره درج می‌شود

پس از انتشار مطالبی پیرامون حذف نام برخی از موسسات اعتباری از پایگاه اطلاع رسانی بانک مرکزی، این بانک با بیان کلیاتی به نگرانی سپرده گذاران پاسخ داد.

به گزارش ایسنا، روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد: از آنجا که موسسات مذکور در مراحل مختلف ساماندهی قراردارند و تاکنون موفق به تکمیل تشریفات اداری مربوط برای اخذ مجوز فعالیت نشده‌اند ، لذا پس از طی این مراحل و اخذ مجوز یاد شده از بانک مرکزی، اسامی آن ها مجدداً بر روی پایگاه اطلاع رسانی این بانک قرار خواهد گرفت.

روابط عمومی بانک مرکزی همچنین اعلام کرد، این موسسات می بایست با تسریع در تکمیل مدارک مربوط و برآورده کردن الزامات مطروحه از سوی بانک مرکزی،‌ به فرآیند اخذ مجوز فعالیت خود ازاین بانک سرعت ببخشند.

انتهای پیام

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
مانده موجودی زیر 10 هزار تومن نباید بیاد.
بله، بانک رفاه نخستن بانک ایرانی هست، شتاب و اینترنت بانک (حتی بدون توکن) و پیامک هم داره.
البته من هنوز نمی تونم قضاوت کنم که خوب هست یا نه چون همین امروز مشتری اونجا شدم. اما درنگاه اول خوب به نظر اومد.

ممنون دوست عزیز برای مبالغ بالای 10 م بانک دیگه ای غیر از رفاه و گردشگری هستن که همین شرایط رو داشته باشن؟البته مهر روزشمار 21 درصد میداد.

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
ممنون دوست عزیز برای مبالغ بالای 10 م بانک دیگه ای غیر از رفاه و گردشگری هستن که همین شرایط رو داشته باشن؟البته مهر روزشمار 21 درصد میداد.
بالای 10 میلیون تا اونجایی که من می دونم فقط گردشگری 22 درصد میده. اطلاع ندارم که سایر بانک ها بیشتر بدن. اما موسسات میدن.

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
حالا چرا صادرات؟
چون بین بانکی فقط برا صادرات داشت که بده و مجبور شدم...
اتفاقا قبلش رفتم شعبه بانک رفاه گفت سودشون 14% هست!!
تعجب میکنم دوستمون میگن 20%!

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
بانك مركزي جوري از تكميل مدارك حرف ميزنه كه فكر كنم يكي از اعضاي هيئت مديره اين دوبانك فتوكپي شناسنامه نداده ...

مدارك تكميل نشده و شما مجوز ميديد !!! حالا هم براي اينكه فردا گندش در نياد از ليست خارجش كرديد كه بگيد هر چيزي شد به ما ربطي نداره حالا كه ديدن مردم ريختن دارن پولاشون رو ميكشن بيرون و شايد افتضاح به بار بياد دارند ماست ماليش ميكنند

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
کسی اینجا نیست از موسسه کوثر حساب داشته باشه سود روزشمارش که 20 درصد و یکی از سود دهترین

amin_anzio

Registered User
لایک‌ها
109
کسی اینجا نیست از موسسه کوثر حساب داشته باشه سود روزشمارش که 20 درصد و یکی از سود دهترین

من کوثر دارم دوست عزیز. برخورد کارمنداش ( 2 ، 3 تا شعبه ای که رفتم ) خوب بوده . سود هم روزشمار 20 درصد میده میتونید به سپه هم ازش کارت به کارت کنید ( فکر میکنم دو طرفه میشه یعنی هم از سپه به کوثر و هم برعکس ) و سپرده یکسالش هم 22.5 درصد بود و سر تاریخ باز کردن در هر ماه سود واریز میشه . البته این نرخ سود پارسال که باز کردم بود و نمیدونم الان تغییر کرده یا خیر.
ثامن هم 5 ساله میتونید باز کنید 25 درصد میده و میتونید بعد از یک سال ببندید ( چیزی ازتون کم نمیکنه ) فقط سود روزشمارش برای مبالغ پایین 18 درصده و برای مبالغ بالا 20 درصد . ( کوثر محدودیت نداشت برای 20 درصد روزشمار )

مخلص دوستان.

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
اگه رفاه 20 درصد بده منم میرم رفاه.هفته دیگه میرم میپرسم.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
دوستان بخوام پولم رو از بانک دی خارج کنم و بذارم روزشمار رفاه چجوری باید عمل کنم؟
چک بین بانکی بگیرم بهتره؟یا کارت به کارت کنم؟

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
دوستان بخوام پولم رو از بانک دی خارج کنم و بذارم روزشمار رفاه چجوری باید عمل کنم؟
چک بین بانکی بگیرم بهتره؟یا کارت به کارت کنم؟

دوست عزیز این که کاری نداره.همون کارت بانک دی رو ببر بانک رفاه کارت بکش کل پولو بریز به حساب رفاه!

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
از بانک پاسارگاد و سامان خبر ندارید چقدر سود میده
روز شمار و یکساله؟

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57
یادتونه میگفتم موسسات آرمان و کوثر و ... معتبر نیست

میگفتم بانک آینده هنوز بانک نشده و معتبر نیست ؟

الان همه دارن پولهاشون و از موسسات میارن بیذرون . 90 درصد پولاشونو تا فردا پسفردا برمیدارن و حمله به بانکها

الانم میگم به بانکهای معتبر اعتماد کنید

بانکهای دولتی که آنچنان سودی نمیدند
اما بانکهای خصوصی معتبر :

بانک سینا : وابسته به بنیاد شهید
بانک انصار : ****
بانک قوامین

اینها در اولویت هستند

بعد از اون پاسارگاد . پارسیان . اقتصاد نوین . سرمایه . سامان

اما میگم در بانکهای خصوصی مستقل اولویتتون بعد از بانکهای خصوصی وابسته باشه
بانکهای خصوصی وابسته به بنیاد و **** و .. ممکنه 1 درصد کمتر سود بدن اما همیشه اعتبارشون بالاتر از بانکهای خصوصی مستقل هست

از من گفتن . در موسسات به هیچ وجه پول نذارید
ابرید پولتون بردارید و دلیل بستن رو هم ازتون خواستند بگید قصد خرید ماشین یا منزل یا معامله و .. داریم

موفق باشید
در بانک آینده و مهر اقتصاد هم فعلن پول نگذارید تا نهایتن بانک شدنشون مشخص بشه . بانک آینده چون سودهای غیر قانونی داده ممکنه مجوز نهایی بانک و نگیره

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
یادتونه میگفتم موسسات آرمان و کوثر و ... معتبر نیست

میگفتم بانک آینده هنوز بانک نشده و معتبر نیست ؟

الان همه دارن پولهاشون و از موسسات میارن بیذرون . 90 درصد پولاشونو تا فردا پسفردا برمیدارن و حمله به بانکها

الانم میگم به بانکهای معتبر اعتماد کنید

بانکهای دولتی که آنچنان سودی نمیدند
اما بانکهای خصوصی معتبر :

بانک سینا : وابسته به بنیاد شهید
بانک انصار : ****
بانک قوامین

اینها در اولویت هستند

بعد از اون پاسارگاد . پارسیان . اقتصاد نوین . سرمایه . سامان

اما میگم در بانکهای خصوصی مستقل اولویتتون بعد از بانکهای خصوصی وابسته باشه
بانکهای خصوصی وابسته به بنیاد و **** و .. ممکنه 1 درصد کمتر سود بدن اما همیشه اعتبارشون بالاتر از بانکهای خصوصی مستقل هست

از من گفتن . در موسسات به هیچ وجه پول نذارید
ابرید پولتون بردارید و دلیل بستن رو هم ازتون خواستند بگید قصد خرید ماشین یا منزل یا معامله و .. داریم

موفق باشید
در بانک آینده و مهر اقتصاد هم فعلن پول نگذارید تا نهایتن بانک شدنشون مشخص بشه . بانک آینده چون سودهای غیر قانونی داده ممکنه مجوز نهایی بانک و نگیره
دوست عزیز بانک دی و رفاه چی معتبر هستن؟

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57
دوست عزیز بانک دی و رفاه چی معتبر هستن؟

صد در صد معتبرن

بانک رفاه که مشخص هست

بانک دی هم وابسته به بنیاد شهید هست . بانک سینا و دی وابسته به این ارگان هستند و حقوق خانواده ی شهدا و ایثاگران و .. و بنیاد مستضعفان و ..

و کاملن معتبر هست

بانکها همه معتبر هستند همه شون . فقط به نظرم پول در ینده و مهر اقتصاد نگذارید تا زمانی که مجوز نهایی و بگیرند و همچنین در ایران زمین هم پول نگذارید چون با کاهش شدید منابع روبرو هستند و هیچ جایی پشتش نیست
پس من میگم تمام بانکگها معتبر هستند و فقط لطفا در موسسات پول نگذارید و برید پولاتون و بردارید + فعلن فعلن در باتکهای آینده . ایران زمین . مهر اقتصاد پول نگذارید

موفق باشید

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403

صد در صد معتبرن

بانک رفاه که مشخص هست

بانک دی هم وابسته به بنیاد شهید هست . بانک سینا و دی وابسته به این ارگان هستند و حقوق خانواده ی شهدا و ایثاگران و .. و بنیاد مستضعفان و ..

و کاملن معتبر هست

بانکها همه معتبر هستند همه شون . فقط به نظرم پول در ینده و مهر اقتصاد نگذارید تا زمانی که مجوز نهایی و بگیرند و همچنین در ایران زمین هم پول نگذارید چون با کاهش شدید منابع روبرو هستند و هیچ جایی پشتش نیست
پس من میگم تمام بانکگها معتبر هستند و فقط لطفا در موسسات پول نگذارید و برید پولاتون و بردارید + فعلن فعلن در باتکهای آینده . ایران زمین . مهر اقتصاد پول نگذارید

موفق باشید
من بخوام 10 میلیون رو از بان دی انقال بدم به رفاه چجوری عمل کنم بهتره؟میشه همشو با کارت بکشم توی پوز بانک رفاه بیاد توی حسابم؟

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57
من بخوام 10 میلیون رو از بان دی انقال بدم به رفاه چجوری عمل کنم بهتره؟میشه همشو با کارت بکشم توی پوز بانک رفاه بیاد توی حسابم؟

شما تشریف میبرید بانک رفاه افتتاح حساب انجام میدید

2 راه انتقال کم خرج :

1. کارت به کارت به مبلغ 10 میلیون تومان از طریق دستگاه پوز داخل شعبه . کارمزد 500 تومان

2. هر حسابی که باز میکنید از اون موقع دارای شماره حساب . عابربانک و شماره شبا هستید . شما میتوانید از طریق اینترنت بانک دی عملیات پایا را انجام دهید به شماره ی شبای بانک رفاهتون یا از طریق یکی از شعب بانک دی این عملیات را انجام دهید . کارمزد رایگان = صفر

3. از طریق چک بین بانکی که کارمزد 3700 دارد

که مسلمن روش 1 و 2 جهت انتقال بهتر هست

بالا