• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
با سلام

دوستان بنده امروز بانک مهر اقتصاد رفتم و حسابمو بستم.همون موقع بانک ملت رفتم به من گفتم یک حساب جدید دارن که 22 درصد روزشمار میدن ولی باید پولت 1 ماه بخوابه بعد هر موقع که خواستی میتونی ازش برداشت کنی. اسم حسابم سپرده بلندمدت سرمایه گذاری ۲ساله حقیقی بود اما من این حسابو باز نکردم میخواستم از دوستان بپرسم کسی اطلاعاتی در مورد این حساب داره؟ هر موقع بعد از یکماه که خواستی میتونی پولت رو برداری از حساب ازسوده 22 درصد کسر نمیشه؟

ممنونم

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
2 ساله حقیقی بعد هر موقع خواستی بتونی برداری؟؟

عمرا!

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
با سلام

دوستان بنده امروز بانک مهر اقتصاد رفتم و حسابمو بستم.همون موقع بانک ملت رفتم به من گفتم یک حساب جدید دارن که 22 درصد روزشمار میدن ولی باید پولت 1 ماه بخوابه بعد هر موقع که خواستی میتونی ازش برداشت کنی. اسم حسابم سپرده بلندمدت سرمایه گذاری ۲ساله حقیقی بود اما من این حسابو باز نکردم میخواستم از دوستان بپرسم کسی اطلاعاتی در مورد این حساب داره؟ هر موقع بعد از یکماه که خواستی میتونی پولت رو برداری از حساب ازسوده 22 درصد کسر نمیشه؟

ممنونم
بلاخره 2 ساله هست یا روزشمار؟

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
2 ساله حقیقی بعد هر موقع خواستی بتونی برداری؟؟

عمرا!

دوست عزیز بنده هم مثل شما تعجب کردم برای همین باز نکردم اما خیلی تاکید داشت 22 درصد بعد از یکماه هم میونید برداشت کنید.

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
بلاخره 2 ساله هست یا روزشمار؟

داخل برگه ای که میخواست حساب باز کنه زده بود 2 ساله اما خودش میگفت بعد از یکماه میتونی برداشت کنی البته من خیلی بهشون در مورد برداشت بعد از یکماه تاکید کردم.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
داخل برگه ای که میخواست حساب باز کنه زده بود 2 ساله اما خودش میگفت بعد از یکماه میتونی برداشت کنی البته من خیلی بهشون در مورد برداشت بعد از یکماه تاکید کردم.
خوبه اگه 22درصد بره روزشمار بدن

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
فکر کنم سقف برداشت داره....یا حداقل موجودی داره! نپرسیدی؟

فکر کنم از ایناس که باید حداقل 5 میلیون مثلا بذاری تو حسابت!

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
داداش این 22درصد ملت رو بپرس به ماهم بگو اگه هست بذاریم

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
فکر کنم سقف برداشت داره....یا حداقل موجودی داره! نپرسیدی؟

فکر کنم از ایناس که باید حداقل 5 میلیون مثلا بذاری تو حسابت!

والا نمیدونم اما من بهش تاکید کردم بعز یکماه کل پولو میخوام بردارم گفت مشکلی نداره!اما فکر کنم چون مبلغ پول بالا بود اینو میگفت.

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57
با سلام

ممنونم

سلام دوست عزیزم
این حساب مانند حساب ویژه بانکی هست که من کارمندشم . بانک سینا

خوب که خودت میگی 2 ساله . البته قرارداد 2 ساله هست اما سود سالانه هم 22 درصد هست

شما پس از یکماه هم میتونی برداشت کنی اما پول در کارت نیست . قرارداد بلند مدت هست

فقط تفاوتش با بانک سینا اینه که 1 درصد بازگشت سودش بیشتره

یعنی 1 ماهه تا 6 ماهه 3 درصد بازگشت سود معادل 19 درصد . بانک سینا 20 درصد یعنی 2 درصد بازگشت
6 ماه تا 9 ماه 2 درصد بازگشت سود معادل 20 درصد بانک سینا 21 درصد
1 ساله 1 درصد بازگشت بانک سینا 22 درصد

البته تا زمانی که برداشت نکنی معادل 22 درصد و میده و موقع برداشت بازگشت سود داره

دوست عزیزم بسیاری از بانکها این و به مشتری نمیگن . این روزشمار اونجوری که در کارت باشه نیست . در قالب سپرده ست یعنی شما برای برداشت باید به بانک مراجعه کنید

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403

سلام دوست عزیزم

خوب که خودت میگی 2 ساله . البته قرارداد 2 ساله هست اما سود سالانه هم 22 درصد هست

شما پس از یکماه هم میتونی برداشت کنی اما پول در کارت نیست . قرارداد بلند مدت هست

یعنی 1 ماهه تا 6 ماهه 3 درصد بازگشت سود معادل 19 درصد . بانک سینا 20 درصد یعنی 2 درصد بازگشت

البته تا زمانی که برداشت نکنی معادل 22 درصد و میده و موقع برداشت بازگشت سود داره

دوست عزیزم بسیاری از بانکها این و به مشتری نمیگن . این روزشمار اونجوری که در کارت باشه نیست . در قالب سپرده ست یعنی شما برای برداشت باید به بانک مراجعه کنید
یعنی سود رو میتونیم ماهانه برداریم؟یا باید تا موعد اصلیش صبر کنیم

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57
یعنی سود رو میتونیم ماهانه برداریم؟یا باید تا موعد اصلیش صبر کنیم

خیر
دوست عزیز تمام سپرده های اینروزهای بانکها همه رو میشه ماهانه سودشو برداشت کرد . البته بنده میدونم شما خودت تمام این موردها رو میدونی و باز میپرسی

اما سپرده های سود در سررسید بانکها مورد توجه چندانی قرار نمیگیرد و سپرده های اینطوری همگی قابلیت برداشت ماهیانه سود را دارد

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403

البته بنده میدونم شما خودت تمام این موردها رو میدونی و باز میپرسی

اما سپرده های سود در سررسید بانکها مورد توجه چندانی قرار نمیگیرد و سپرده های اینطوری همگی قابلیت برداشت ماهیانه سود را دارد
نه خدایی نمیدونم اگه بدونم بره چیپس بپرسم اخه؟

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58

سلام دوست عزیزم

ممنونم.یعنی اگه بعد از یک ماه برداشت کنی 19 درصد حساب میشه! پول توی کارت نیست!! پس به چه دردی میخوره! شانس آوردم این حسابو باز نکردم! اگه این حسابو باز میکردم و بعد از فرضا 1 هفته می بستمش جریمه داشت؟

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
عزیز اونوقت روزهایی که ما تراکنش انجام میدیدم رو کارت ، این سیستم سود روز شمار چه جوری حساب میشه ؟؟
مثلا من امرو 200 تومن بردارم و بعدش 100 تومن بزارم و ... ! اون روز کلا سود حساب نمیشه ؟
به کمترین مبلغ در حساب در هر روز سود میدن. مثلا اگر در یک روز 1000 تومن تو حساب شما باشه بعد در همان روز 1 میلیارد به حساب بریزید و مجددا همان روز 1 میلیارد رو بردارد فقط به همان 1000 تومن برای اون روز سود تعلق میگیره. اگر چه اون یک میلیارد رو فرداش هم بردارید باز هم برای همون روزی که به حساب 1 میلیارد واریز شده سود 1000 تومنه محاسبه میشه.

amin_anzio

Registered User
لایک‌ها
109
امروز یک اس ام اس از موسسه کوثر اومد با این متن :

اطلاعیه
موافقت بانک مرکزی بر انتشار مجدد نام موسسه اعتباری کوثر در سایت cbi.ir طی چندروز آینده

با مراجعه حضوری به یکی از شعبات کوثر هم گفتند طی چند روز آینده مشکل حل میشه .

حالا این اس ام اس و این ادعا چقدر حقیقت داره خدا داند ولی من بهش بد بین نیستم و سپردم رو دست نزدم .

مخلص دوستان.

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57
ممنونم.یعنی اگه بعد از یک ماه برداشت کنی 19 درصد حساب میشه! پول توی کارت نیست!! پس به چه دردی میخوره! شانس آوردم این حسابو باز نکردم! اگه این حسابو باز میکردم و بعد از فرضا 1 هفته می بستمش جریمه داشت؟

سلام . ارادتمند عزیزم
خیر دوست عزیز جریمه نیست

شما سپرده رو زیر 1 ماه برداری سودی بهش تعلق نمیگیره . بانک به بانک فرق داره مثلن بانک سینا زیر 5 میلیون باشه مبلغ پولت و زیر 1 ماه برش داری سودی بهش تعلق نمیگیره و بالای 5 میلیونو و زیر 1 ماه برداری همون سود دفترچه ای

بله دوست عزیز اینها متصل به عابربانک نیست و بانک ملت و خیلی بانکها سود کوتاه مدت متصل به عابربانک و 7 درصد میدند

بله . بعد از 1 ملت برداشت شود ملت 19 درصد محسوب میشود

Abolfazl3007

Registered User
لایک‌ها
46
به کمترین مبلغ در حساب در هر روز سود میدن. مثلا اگر در یک روز 1000 تومن تو حساب شما باشه بعد در همان روز 1 میلیارد به حساب بریزید و مجددا همان روز 1 میلیارد رو بردارد فقط به همان 1000 تومن برای اون روز سود تعلق میگیره. اگر چه اون یک میلیارد رو فرداش هم بردارید باز هم برای همون روزی که به حساب 1 میلیارد واریز شده سود 1000 تومنه محاسبه میشه.
دمت گرم عجب توضیح دقیقی دادی . کفم برید :D
بعدش عزیز الان من این سایتهای خرید اینترنتی میرم ، تو مرحله پرداخت ، تو گزینه انتخاب بانکهاش ، بانک قوامین ذکر نشده !
قضیه چطوره ؟

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
منم امروز مهر اقتصاد رفتم از رییس پرسیدم راجب بانک مرکزی گفت مشکلی ندارن و تو روزنامه و سایتشون بیانیشون رو هم زدن
بعد ازش پرسیدم سود یکسالتون رو چقدر میدی گفت 21.6% گفتم بانکا که از شما زیادتر میدن نمونش گردشگری که روز شمار 22% بالایه 10 تا و سالیانه هم 23.5% و پارسیان هم 4 ماهه 21% میده بهم میگه اولین باره دارم میشنوم .
حالا فکر میکنم الان بهترین شرایط رو بانک گردشگری میده نصبت به بانکایه دیگه
فقط یک سوال من میتونم برم گردشگری با مبلغ 50000 تومان حساب 22% رو باز کنم بعد پولم بیام ساتنا بزنم به حسابم یا نه ؟

بالا