• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Erfan90ir

Registered User
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2012
نوشته‌ها
553
لایک‌ها
366
محل سکونت
Tehran
درآمدزاترین بانک‌های ایرانی را بشناسید...
بانک آینده رتبه اول و بانک گردشگری و ملت چهارم و پنجم شدند.

%D8%AF%D8%B1%D8%A2%D9%85%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%87%D8%A7.jpg
 

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
1 می 2006
نوشته‌ها
961
لایک‌ها
3,914
در حالت کلی که بعیده بذارن برای بانک‌ها مشکلی پیش بیاد و حتی اگه شده یه پولی از توی حلقوم خود ما درمیارن و می‌چپونن توی بانک‌ها که تعطیل نشن.
ولی اگه مشکلی پیش بیاد هم به نظرم احتمالش برای بانک‌های جدید بیشتره. بانک‌هایی مثل تجارت، صادرات و... که از دهه‌ها قبل وجود داشتن و اسم و رسم‌شون جوری هست که آدم عبارت «بانک» رو با اونا می‌شناسه، منهدم شدن‌شون خیلی خطرناک هست و **** هر کاری میکنه که اینا رو حفظ کنه. البته من که کارشناس مسائل بانکی نیستم ولی به هر حال فکر نمی‌کنم برای اون بانک‌های خیلی معروف و قدیمی مشکلی پیش بیاد، مگر در حالتی که دیگه کل کشور به فنا بره و چیزی ازش نمونه که اون موقع هم فرق خاصی نمی‌کنه پول آدم توی کدوم بانک باشه! :D
 

Erfan90ir

Registered User
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2012
نوشته‌ها
553
لایک‌ها
366
محل سکونت
Tehran
در حالت کلی که بعیده بذارن برای بانک‌ها مشکلی پیش بیاد و حتی اگه شده یه پولی از توی حلقوم خود ما درمیارن و می‌چپونن توی بانک‌ها که تعطیل نشن.
ولی اگه مشکلی پیش بیاد هم به نظرم احتمالش برای بانک‌های جدید بیشتره. بانک‌هایی مثل تجارت، صادرات و... که از دهه‌ها قبل وجود داشتن و اسم و رسم‌شون جوری هست که آدم عبارت «بانک» رو با اونا می‌شناسه، منهدم شدن‌شون خیلی خطرناک هست و **** هر کاری میکنه که اینا رو حفظ کنه. البته من که کارشناس مسائل بانکی نیستم ولی به هر حال فکر نمی‌کنم برای اون بانک‌های خیلی معروف و قدیمی مشکلی پیش بیاد، مگر در حالتی که دیگه کل کشور به فنا بره و چیزی ازش نمونه که اون موقع هم فرق خاصی نمی‌کنه پول آدم توی کدوم بانک باشه! :D
درسته البته بانک ها زنجیر وار به هم متصل هستن اگه مشکلی برای هر کدام پیش بیاد بقیه هم درگیر میشن
یه زنجیر آهنی را تصور کنید که بیوفته تو دریا اول حلقه اول زنجیر میره زیر آب و بعد همه را با خودش یکی یکی میکشه زیر آب و غرق میکنه
 
Last edited:

Afshin75

Registered User
تاریخ عضویت
5 جولای 2008
نوشته‌ها
115
لایک‌ها
109
محل سکونت
Tehran
وضعیت بانک‌ها براساس شاخص درآمدی ارزیابی شد
جدول رده‌بندی لیگ پولی
دنیای اقتصاد : نتایج عملکرد بانک‌ها در حوزه‌های درآمدی مشخص شد. بررسی صورت‌های مالی ۱۹ بانک بورسی در ۶ شاخص درآمدی، وضعیت بانک‌ها را در این جدول مشخص کرده است. این بررسی‌ها نشان می‌دهد که بانک‌ها را می‌توان از لحاظ شاخص‌های درآمدی به سه گروه تقسیم‌بندی کرد. بانک‌های نخست که برای صدرنشینی رقابت می‌کنند، بانک‌هایی بودند که توانسته‌اند نسبت به دارایی خود درآمد بالاتری کسب کنند که در این خصوص رتبه‌های نخست مربوط به برخی از بانک‌های خصوصی بوده است. از نگاه دیگر، برخی از بانک‌ها نیز توانسته‌اند کیفیت درآمد خود را تغییر دهند؛ به نوعی که به جای تمرکز بر درآمدهای حاصل از سپرده‌گیری و تسهیلات دهی، به درآمدهای کارمزدی روی آورند. در این گروه بانک‌های خصوصی‌شده، توانسته‌اند عملکرد بهتری را ثبت کنند. همچنین برخی از بانک‌ها، در این رتبه‌بندی در وضعیت قرمز قرار دارند و میزان درآمد کسب‌شده آنها طی یک سال مالی، منفی بوده است. در این قسمت جدول نیز برخی از بانک‌های خصوصی قرار دارند که نیاز به تغییر روند در رویه‌های درآمدی خود دارند. این رتبه‌بندی جایگاه بانک‌ها را براساس شاخص‌های درآمدی مشخص کرده است و برای ارزیابی کلی وضعیت بانک‌ها، باید سایر شاخص‌ها را نیز مورد ارزیابی قرار داد.

بررسی صورت مالی بانک‌های بورسی نشان‌دهنده این موضوع است که سه سطح درآمدی مشخص در بانک‌ها وجود دارد: گروه نخست برخی بانک‌های بزرگ کشورند که بهترین وضعیت درآمدی را به خود اختصاص داده‌اند و در نتیجه در اکثریت شاخص‌های درآمدی، در رتبه‌های بالا قرار دارند. گروه دوم، گروه‌هایی هستند که درآمد متوسطی دارند و عملکرد قابل قبولی را با توجه به میزانسرمایه خود کسب کرده‌اند. اما گروه سوم، بانک‌هایی هستند که وضعیت مناسبی از نظر شاخص‌های درآمدی ندارند و درآمد یک‌ساله آنها منفی ثبت شده است. وضعیت بانک‌های بورسی از نگاه شاخص‌های درآمدی نشان می‌دهد بانک‌های دولتی خصوصی شده مانند ملت و صادرات که جزو بزرگترین بانک‌های کشور هستند از میان ۶ شاخص درآمدی مورد بررسی در سه مورد آن بهترین وضعیت را به خود اختصاص داده‌اند.برای تحلیل درآمدی در صنعت بانک‌ها و موسسات اعتباری، درآمدهای مشاع، درآمد‌های غیر مشاع، درآمد بانک، نسبت درآمد مشاع به دارایی بانک، نسبت درآمد غیرمشاع به درآمد بانک و نسبت درآمد کل به دارایی بررسی شده است. درآمدهای بانک شامل دو جزء درآمدهای غیرمشاع و سهم بانک از درآمدهای مشاع است. درآمدهای مشاع بانک‌ها از مجموع سود تسهیلات اعطایی و سود و زیان حاصل از سرمایه‌گذاری‌ها حاصل می‌شود. از این درآمد حاصل شده، سهم سود سپرده‌گذاران را کم کرده و سهم بانک از درآمدهای مشاع حاصل می‌شود. درآمدهای غیرمشاع نیز مجموع درآمدهای حاصل از کارمزد، مبادلات ارزی و سایر فعالیت‌های مشاوره‌ای بانک‌ها است. در این گزارش درآمدهای مشاع و غیرمشاع مورد بررسی قرار گرفته است. براساس صورت مالی سال ۹۶ بانک‌های کشور، از میان ۱۹ بانکی که صورت مالی آنها در دسترس قرار داشته است،بانک ملت با درآمد بیش از ۵/ ۱۰ هزار میلیارد تومان بیشترین درآمد را در میان بانک‌ها به خود اختصاص داده است. پس از آن بانک آینده با درآمد ۲/ ۱۰ هزار میلیارد تومان جایگاه دوم و بانک صادرات با درآمد کل ۸/ ۵ هزار میلیارد تومان جایگاه سوم را به‌دست آورده است. اما در مقابل بانک سرمایه و بانک دی در قسمت درآمدکل خود عدد منفی ۲/ ۲ هزار میلیارد تومان را ثبت کرده‌اند. در واقع این دو بانک در صورت سود و زیان خود نشان می‌دهند که از سرمایه خود مجبور به پرداخت سود به سپرده‌گذاران شده و در نتیجه درآمدی کسب نکرده‌اند. بانک حکمت نیز درآمدی در حد ۱۹۰ میلیارد تومان داشته است که نشان از کوچک بودن این بانک است.

درآمد بانک‌ها از تسهیلات‌دهی و سپرده‌پذیری
این نوع درآمدهای بانک بخشی از درآمد است که به واسطه مشارکت با افراد به‌دست می‌آید. دریافت سپرده‌های مدت‌دار از مشتریان، سرمایه‌گذاری سپرده‌ها در کسب و کارهای مختلف و ارائه تسهیلات مدت‌دار به مشتریان سبب ایجاد درآمدی برای بانک می‌شود که این درآمد ناشی از اختلاف نرخ سود سپرده‌ها و تسهیلات اعطایی و همچنین سود حاصل از سرمایه‌گذاری‌ها است. در این میان، بانکی مانند بانک رسالت که بانک قرض الحسنه است طبیعتا سود مشاع در صورت مالی خود شناسایی نمی‌کند. در نتیجه برای این بانک سود مشاع صفر در نظر گرفته شده است. بررسی صورت‌های مالی بانک‌های بورسی کشور نشان می‌دهد که در پایان سال مالی ۹۶، بانک آینده با ۵/ ۱۹ هزار میلیارد تومان بیشترین درآمد مشاع را کسب کرده است. پس از آن بانک ملت با بیش از ۹/ ۱۶ هزار میلیارد تومان در جایگاه دوم قرار دارد و بانک صادرات با حدود ۴/ ۱۴ هزار میلیارد تومان درآمد مشاع در جایگاه سوم است. در مقابل پست بانک با حدود ۱۹۸ میلیارد تومان درآمد مشاع، کمترین مقدار را در میان سایر بانک‌ها به خود اختصاص داده است. پس از آن بانک حکمت با ۴۶۳ میلیارد تومان در جایگاه دوم و بانک خاورمیانه با ۹۵۱ میلیارد تومان در جایگاه سوم قرار دارد. نسبت درآمد مشاع به دارایی‌ها نشان‌دهنده توان ایجاد درآمدهای مشاع بانک در استفاده از دارایی‌های آن است. بالا بودن این نسبت یا حاکی از بالا بودن درآمدهای مشاع شرکت است یا در نتیجه سرمایه‌گذاری کمتر در دارایی‌هاست که در هر صورت نشان‌دهنده کارآیی بانک در تخصیص دارایی‌ها به منظور ایجاد درآمد است. ضمن اینکه بالا بودن درآمدهای مشاع نشان‌دهنده تمرکز سهم درآمدهای بانک در درآمدهای اصلی موجود در صنعت بانکداری است. براساس این شاخص بانک آینده با نسبت ۱/ ۱۷ درصد بیشترین نسبت درآمد مشاع به دارایی را به خود اختصاص داده است. پس از آن موسسه اعتباری کوثر با نسبت ۱۶ درصد در جایگاه دوم قرار دارد. موسسه اعتباری ملل نیز نسبت ۱/ ۱۴ درصد را در این شاخص به‌دست آورده است. در مقابل پست بانک با نسبت ۲ درصد کمترین مقدار این شاخص را در میان ۱۹ بانک (به جز بانک رسالت) به خود اختصاص داده است. پس از آن بانک ملت با نسبت درآمد مشاع به دارایی ۶/ ۷ درصد جایگاه دوم و بانک صادرات با نسبت ۱/ ۸ درصد جایگاه سوم از آخر جدول را به خود اختصاص داده است.

وضعیت بانک‌ها در اخذ کارمزدها
بانک‌ها علاوه بر درآمدهایی که با سپرده‌گذاران خود شریک هستند، درآمدهایی مختص خود دارند. این درآمدها که تحت عنوان درآمدهای غیرمشاع طبقه‌بندی می‌شوند، عمدتا شامل کارمزدها، درآمدهای ارزی، سهام، اوراق قرضه خارجی، وجه التزام بدهکاران بابت اعتبارات اسنادی و تسعیر دارایی‌ها و بدهی‌های ارزی است. آن قسمت از درآمدهای غیرمشاع که به واسطه دریافت کارمزد خدمات ارائه شده و ارائه مشاوره‌های مالی و سرمایه‌گذاری حاصل می‌شود، جزو درآمدهای با کیفیت و تکرار پذیر غیرمشاع بانک تلقی می‌شود. درآمدهای بالای غیرمشاع (بالا بودن نسبت درآمدهای غیرمشاع به کل درآمدها) حاکی از این واقعیت است که بخش زیادی از درآمدهای بانک از منبعی غیر از منابع درآمدی اصلی بانک‌ها حاصل می‌شود. صورت مالی بانک‌ها نشان می‌دهد در پایان سال مالی ۹۶، از میان ۱۹ بانک بورسی که صورت مالی آنها در دسترس بوده است بانک ملت با حدود ۸/ ۸ هزار میلیارد تومان درآمد غیرمشاع در جایگاه نخست قرار گرفته است. پس از آن بانک صادرات با درآمد غیرمشاع ۹/ ۴ هزار میلیارد تومان جایگاه دوم و بانک تجارت با حدود ۱/ ۳ هزار میلیارد تومان در جایگاه سوم قرار دارد. در به‌دست آوردن درآمدغیرمشاع بانک سرمایه با درآمد منفی ۵/ ۳۳ میلیارد تومان بدترین عملکرد را ثبت کرده است. پس از آن بانک حکمت با درآمد غیرمشاع ۱۱۳ میلیارد تومانی در جایگاه دوم و بانک دی با درآمد حدود ۱۱۷ میلیارد تومانی در جایگاه سوم قرار گرفته است.

سهم درآمدهای غیرمشاع از درآمد کل
این نسبت نشان‌دهنده عملکرد بانک در ایجاد درآمدهایی است که ارتباطی با حجم سپرده و تسهیلات ندارد و ناشی از خدمات خود بانک نظیر گشایش ال‌سی، خدمات بانکداری و انواع کارمزدها است. این شاخص از تقسیم درآمدهای غیرمشاع، به درآمد کل محاسبه می‌شود و در صورتی که در درآمد کل پایین باشد، این نسبت رقم بالایی نشان می‌دهد و لزوما نشان‌دهنده عملکرد مناسب بانک‌ها نیست. در این شاخص بانک تجارت با نسبت ۳/ ۱۳۸۵ درصد بیشترین مقدار را به خود اختصاص داده است. سهم درآمد بانک تجارت از دارایی‌های مشاع، به دلیل بالا بودن سهم سود سپرده گذاران بسیار منفی است که سبب کاهش درآمد کل شده است. در نتیجه صورت کسر به نسبت مخرج آن بسیار بزرگ نشان داده شده است. پس از آن بانک گردشگری با نسبت درآمد غیرمشاع به کل درآمد ۵/ ۱۸۷ درصد جایگاه دوم و بانک پارسیان با نسبت ۸/ ۱۴۸ درصد جایگاه سوم را به خود اختصاص داده است. بانک دی به دلیل اینکه درآمد کل آن منفی ۲/ ۲ هزار میلیارد تومان بوده است نسبت درآمدهای غیرمشاع به درآمد آن منفی ۳/ ۵ درصد به‌دست آمده است.

پس از آن بانک سرمایه با دارایی منفی ۲/ ۲ هزار میلیارد تومان و درآمد غیرمشاع منفی ۵/ ۳۳ میلیارد تومان نسبت مثبت ۵/ ۱‌درصد را به خود اختصاص داده است. اما موسسه اعتباری ملل با نسبت ۷/ ۱۹ درصد جایگاه سوم را به‌دست آورده است.

عیارسنجی بانک‌ها با مقیاس برابر
به دلیل اینکه سهم درآمدهای بانک‌های بزرگ طبعا از بانک‌های کوچک بیشتر است، برای ارزیابی بهتر بانک‌ها می‌توان از شاخص سهم درآمد بانک‌ها به دارایی آنها استفاده کرد. در واقع با این شاخص می‌توان دریافت درآمد بانک‌ها چه سهمی از دارایی آنها را شامل می‌شود. با این شاخص مقایسه بهتری بین بانک‌های کشور می‌توان انجام داد. بررسی‌ها نشان می‌دهد در این نسبت بانک آینده با نسبت درآمد به دارایی‌های ۸/ ۹درصد بهترین عملکرد دراین شاخص را به خود اختصاص داده است. پس از آن بانکخاورمیانه با نسبت ۸/ ۵ در جایگاه دوم و پست بانک با نسبت ۷/ ۵ درصد در جایگاه سوم قرار دارد. در مقابل بانک سرمایه و بانک دی سهم درآمدی منفی از دارایی‌های خود داشته‌اند. براساس بررسی‌های انجام شده نسبت درآمد به دارایی بانک سرمایه منفی ۹/ ۱۲ درصد و نسبت درآمد به دارایی بانک دی منفی ۹/ ۵ درصد بوده است. سهم درآمد بانک تجارت از کل دارایی‌های آن نیز عدد ۲/ ۰ درصد بوده که نشان می‌دهد به نسبت دارایی زیادی که این بانک داشته، درآمد قابل قبولی کسب نکرده است.
 

Afshin75

Registered User
تاریخ عضویت
5 جولای 2008
نوشته‌ها
115
لایک‌ها
109
محل سکونت
Tehran
جزئیات بدهی‌های بانک‌ها به بانک مرکزی
رئیس امور پایش تعهدات دولت در سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه کمتر از ۱۰ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های مربوط به تبصره ۵ قانون بودجه تسویه شد، گفت: بانک مرکزی ۷۷ هزار میلیارد تومان از بدهی‌ بانک‌ها را برای تسویه ارائه کرد. مژگان خانلو در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، با اشاره به ظرفیت بند «و» تبصره ۵ قانون بودجه سال ۱۳۹۷ برای تهاتر و تسویه بدهی دولت، بانک، بخش غیردولتی و بانک مرکزی اظهار کرد: از شهریور سال جاری تاکنون مشکل اجرایی تبصره ۵ بودجه رفع شده و فرآیند اجرایی در حال انجام است. تا پیش از این به دلیل برخی موانع اداری، امکان تهاتر بدهی‌ها فراهم نشده بود.

اعلام ۷۷ هزار میلیارد تومان بدهی از سوی بانک مرکزی
رئیس امور پایش تعهدات دولت و تجهیز منابع سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه درخصوص اعلام سقف میزان بدهی‌های بانک‌ها به بانک مرکزی مشکلاتی وجود داشت، عنوان کرد: طبق آیین‌نامه بانک مرکزی موظف است بدهی این بخش را احصا و به سازمان اعلام کند تا جزئیات بدهی هر بانک به‌صورت دقیق بررسی شود. وی ادامه داد: در کنار آن، بدهی اشخاص به بانک‌ها نیز مشخص و در قبال آن بدهی دولت تسویه شود. سقف بدهی‌های ارائه شده از سوی بانک مرکزی اشکالاتی داشت که اصلاح شد اما باز هم تا سقف یکصد هزار میلیارد تومان نیست. خانلو با اشاره به اینکه در مجموع ۷۷ هزار میلیارد تومان بدهی از سوی بانک مرکزی اعلام شده است، گفت:‌ تاکنون کمتر از ۱۰ هزار میلیارد تومان از این بدهی‌ها تهاتر شده و به دلیل انجام تدریجی کار، نمی‌توان آمار دقیقی ارائه کرد. این مقام مسوول در سازمان برنامه و بودجه کشور گفت:‌ حتی ارقام زیر ۱۰۰ میلیون تومان و کمتر از آن نیز وجود دارد اما بالغ بر ۴ تا ۵ هزار فقره بدهی تسویه شده است. اینکه بتوانیم تا پایان سال به‌طور کامل از ظرفیت تسویه ۱۰۰ هزار میلیارد تومان استفاده کنیم بستگی به روند کار دارد. با این حال این میزان بدهی (۱۰۰ هزار میلیارد تومان) وجود دارد. رئیس امور پایش تعهدات دولت و تجهیز منابع سازمان برنامه و بودجه کشور در مورد فرآیند و نحوه تسویه بدهی‌ها بیان کرد: فردی که بدهکار است باید تاییدیه ذی‌حساب دستگاه مربوطه را بگیرد و از طرفی تاییدیه بانک را بیاورد، بنابراین فرآیند اداری در استان‌ها و پس از آن، ارسال این اسناد به مرکز و بررسی مجدد که درنهایت برگه تسویه برای فرد بدهکار صادر می‌شود زمانبر است. گاهی اوقات نیز مدارک افراد ناقص است یا تاییدیه ذی‌حساب ندارد که منجر به طولانی شدن فرآیند اجرایی می‌شود.

جزئیات بدهی‌های بانک‌های مختلف به بانک مرکزی
وی با اشاره به اینکه حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های اعلام شده توسط بانک مرکزی مربوط به بانک مسکن است، تصریح کرد: بعید است تسویه بدهی بانک مسکن اجرایی شود. بدهی بانک مسکن به بانک مرکزی عمدتا به خاطر خط اعتباری مسکن مهربوده که نرخ سود آن ۵/ ۳ درصد است و انگیزه‌ای برای تسویه آن ندارد، ضمن آنکه تا سال ۱۴۰۱ نیز تمدید شده است. خانلو یادآور شد: در مجموع منهای بدهی بانک مسکن، بالغ بر ۳۷ هزار میلیارد تومان باقی می‌ماند که از این میزان ۸ هزار میلیاردتومان بانک صادرات، ۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان بانک آینده، ۳ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان بانک ملت، ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بانک تجارت و یک‌هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان بانک ملی و ۹۰۰ میلیارد تومان سهم بانک توسعه صادرات است، دیگر بانک‌ها هم بدهی کمتری دارند. این مقام مسوول با اشاره به نقش وزارت اقتصاد در تسویه بدهی‌ها گفت: صادرکننده برگه تسویه اسناد وزارت اقتصاد است و اشخاص حقیقی و حقوقی متقاضی اسناد و مدارک خود را پس از تکمیل به این وزارتخانه داده و سپس برگه تسویه اسناد خزانه صادر می‌شود.
 

behzad_vision

Registered User
تاریخ عضویت
17 ژوئن 2004
نوشته‌ها
257
لایک‌ها
121
تمامی بانک ها زیان ده هستند. کار اقتصادی مفیدی انجام نمی دهند و حداکثر هنرشان دلالی در اقتصاد هست.
همشون از شیوه پونزی برای پرداخت سود استفاده می کنند. و با حمایت بانک مرکزی و استقراض و چاپ پول سرپا هستند.
 

dsaipdsadsaewqk

Registered User
تاریخ عضویت
27 فوریه 2009
نوشته‌ها
729
لایک‌ها
1,379
بانک آینده چند تا صندوق داره مگه؟ من فکر میکردم اسمش آینده ساز هست؟ پس این چیه؟

https://www.rade.ir/content/446/صندوق-سرمایه‌گذاری-گسترش-فردای-ایرانیان-بانک-آینده

اگر اینجا پول بذاریم به هر دلیلی بخورن، بدزدن، تعطیل بشه و خلاصه یه اتفاقی بیفته، آیا سریع خود بانک آینده (و بانک مرکزی) پول رو پس میدن؟ اعتبار و اعتمادی هست؟
 

Erfan90ir

Registered User
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2012
نوشته‌ها
553
لایک‌ها
366
محل سکونت
Tehran
بانک آینده چند تا صندوق داره مگه؟ من فکر میکردم اسمش آینده ساز هست؟ پس این چیه؟
https://www.rade.ir/content/446/صندوق-سرمایه‌گذاری-گسترش-فردای-ایرانیان-بانک-آینده
اگر اینجا پول بذاریم به هر دلیلی بخورن، بدزدن، تعطیل بشه و خلاصه یه اتفاقی بیفته، آیا سریع خود بانک آینده (و بانک مرکزی) پول رو پس میدن؟ اعتبار و اعتمادی هست؟
داداش مگه کسی مجبورت کرده پولت را بزاری صندوق؟ در ضمن صندوق سودش ثابت نیست ممکنه 1 ماه 10 بده 1 ماه 25
بانک آینده سپرده یکساله ویژه آینده ساز 23 میده
بانک گردشگری هم سپرده یکساله ویژه 23 میده بعد از 1 ماه هم بدون جریمه قابل برداشته
 

dsaipdsadsaewqk

Registered User
تاریخ عضویت
27 فوریه 2009
نوشته‌ها
729
لایک‌ها
1,379
داداش مگه کسی مجبورت کرده پولت را بزاری صندوق؟ در ضمن صندوق سودش ثابت نیست ممکنه 1 ماه 10 بده 1 ماه 25
بانک آینده سپرده یکساله ویژه آینده ساز 23 میده
بانک گردشگری هم سپرده یکساله ویژه 23 میده بعد از 1 ماه هم بدون جریمه قابل برداشته

من اصرار ندارم صندوق بذارم! پس اشتباه متوجه شدم. فکر کردم این چیزی که لینکش رو گذاشتم همون آینده ساز هست. فکر میکردم آینده ساز خودش یه نوع صندوق هست زیر نظر بانک آینده.
 

dsaipdsadsaewqk

Registered User
تاریخ عضویت
27 فوریه 2009
نوشته‌ها
729
لایک‌ها
1,379
یه حساب آینده ساز باز کردم که گفت ماهی 23% سود تعلق میگیره. بعدش گفت اگر هر مبلغی هم به این حساب واریز بشه به اون مبلغ اضافه هم 21% سود تعلق میگیره. سوال: اگر من اون مبالغ اضافه رو تو کارت (کارت شتاب آینده) بریزم سود 21% تعلق میگیره یا حتما باید برم فیش حضوری بگیرم و تو خود حساب بریزم؟
 

amir_k2m

Registered User
تاریخ عضویت
11 ژانویه 2011
نوشته‌ها
655
لایک‌ها
509
یه حساب آینده ساز باز کردم که گفت ماهی 23% سود تعلق میگیره. بعدش گفت اگر هر مبلغی هم به این حساب واریز بشه به اون مبلغ اضافه هم 21% سود تعلق میگیره. سوال: اگر من اون مبالغ اضافه رو تو کارت (کارت شتاب آینده) بریزم سود 21% تعلق میگیره یا حتما باید برم فیش حضوری بگیرم و تو خود حساب بریزم؟
نه داخل کارت بریزی که سود تعلق نمی گیره باید برس پيشخوان قرارداد ببندی
 

Erfan90ir

Registered User
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2012
نوشته‌ها
553
لایک‌ها
366
محل سکونت
Tehran
بانک گردشگری هنوز 23درصد میده؟
بله بانک گردشگری با کف مبلغ 100 هزار تومان 23 درصد میده و پولت هم بلوکه نمیشه و بعد 1 ماه میتونی کل مبلغ را بدون جریمه و با همون سود 23 درصد برداشت کنی
آینده ساز بانک آینده کف مبلغ داره که 15 میلیون تومانه و اگه مبلغت بیاد زیر 15 میلیون تومان سودت 10 درصد میشه و حتی ممکنه حسابت بسته بشه
 

miladsharifitedi

Registered User
تاریخ عضویت
20 اکتبر 2018
نوشته‌ها
997
لایک‌ها
1,656
سن
34
سلام
دوستان برای مبلغ 90 یا 100 میلیون تومان به نظرتون توی بانک بزارم برای سود خوبه ؟
چون با این وضعیت اقتصادی هیچ کاری نمیشه کرد
 

Arshiar

Registered User
تاریخ عضویت
26 نوامبر 2016
نوشته‌ها
272
لایک‌ها
371
سن
44
سلام
دوستان برای مبلغ 90 یا 100 میلیون تومان به نظرتون توی بانک بزارم برای سود خوبه ؟
چون با این وضعیت اقتصادی هیچ کاری نمیشه کرد
اگه بانک میخوای الان بالاترین گردشگری 23 درصد یکساله ، پولت هم هروقت بخوای بی جریمه بعد یکماه میتونی برداری
 

miladsharifitedi

Registered User
تاریخ عضویت
20 اکتبر 2018
نوشته‌ها
997
لایک‌ها
1,656
سن
34
اگه بانک میخوای الان بالاترین گردشگری 23 درصد یکساله ، پولت هم هروقت بخوای بی جریمه بعد یکماه میتونی برداری
تشکر
ببخشید من اطلاعاتی ندارم و تا به حال انجام ندادم
میشه در مورد درصدو اینا بگید ؟
مثلا الان من 100 میلیون رو بزارم ماهیانه چقدر میدن و اینکه هر ماه میشه برداشت یا نه
تشکر
 
بالا