The Destroyer
Registered User
- نوشتهها
- 5,815
- لایکها
- 1,620
يك ساله باز كردم الان كه بالا ديدم دوستمون گفت ٢٠ درصد نگران شدم قضيه اين ٢٠ درصد چيه پس؟؟؟1ساله اگر باز کردی 23 هست.
يك ساله باز كردم الان كه بالا ديدم دوستمون گفت ٢٠ درصد نگران شدم قضيه اين ٢٠ درصد چيه پس؟؟؟1ساله اگر باز کردی 23 هست.
جدید اگر بری باز کنی 20 میدهيك ساله باز كردم الان كه بالا ديدم دوستمون گفت ٢٠ درصد نگران شدم قضيه اين ٢٠ درصد چيه پس؟؟؟
به احتمال زیاد 10 درصد شده ولی برای اینکه مطمئن بشی زنگ بزن شعبهقبلا بانک آینده حساب روزشمار معمولی با کف بالای 100 میلیون 21 درصد سود میداد الان کسی میدونه اون چطور شده؟
سود صندوق گسترش فردا طی چندماه اخیر زیر 23.5 درصد نیومده . سود ماه آذرش هم اگر اشتباه نکنم 23.69 بوددوستان صندوق هایی مثل گسترش فردای ایرانیان یا بعضی صندوق های سود متغیر جطورن؟ کسی سهام داره که تجربه ای از صندوقی خاص داشته باشه این ر وزها؟
با تورم ایران پول بزاری بانک یعنی ریختیش تو فاضلاب
نوشته برای وامخدا حافظی با سود مرکب...
لایحه قانون جدید بانک مرکزی تصویب شد
تصویب حذف سود مرکب در عملیات بانکی را از دیگر مصوبات مجلس است ، این مصوبه در حال بررسی در شورای نگهبان است.
کلا برنامه دارن که سود دادن حذف کنندنوشته برای وام
سود سپرده کوتاه مدت که مرکب هست. سود مرکب حذق بشه سود حساب کوتاه مدت (روزشمار) باید بریزه روی حساب قرض الحسنه
دیگه هیچ بانکی سپرده 20 درصد و بالاتر باز نمیکنهمن رفتم بانک گردگشری حساب روز شمار باز کنم گفتن دیگه نمیشه باز کرد - چون مرکز استانه شعبش وقت نمیکردم قبلا برم باز کنم تو گردشگری:general602:
بانکی نیست روز شمار 20 درصد باز کنیم ؟