• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

sun-graphic

Registered User
لایک‌ها
161
دوستان الان چه بانکی سود بیشتری میده و مطمین هست؟ اگه راهی جز بانک هم سراغ دارد راهنمایی کنید لطفا خیلی نیاز دارم ممنون
سایت ایران رنتر بنظرتون چطوره؟ معتبره؟ دزدی نکنند:rolleyes:

tana_2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98
دوستان الان چه بانکی سود بیشتری میده و مطمین هست؟ اگه راهی جز بانک هم سراغ دارد راهنمایی کنید لطفا خیلی نیاز دارم ممنون
سلام داداش یه نگاه به این مقاله بنداز مخصوصا قسمت نتیجه گیری اش در رابطه با ایران رنتر
به نظرم منطقی گفته با این وضعیت اقتصادی این روز های مملکت

https://startup.tosinso.com/articles/37538/آیا-سرمایه-گذاری-در-ایران-رنتر-به-صرفه-هست؟

sun-graphic

Registered User
لایک‌ها
161
سلام داداش یه نگاه به این مقاله بنداز مخصوصا قسمت نتیجه گیری اش در رابطه با ایران رنتر
به نظرم منطقی گفته با این وضعیت اقتصادی این روز های مملکت

https://startup.tosinso.com/articles/37538/آیا-سرمایه-گذاری-در-ایران-رنتر-به-صرفه-هست؟

سلام خیلی ممنون دوست عزیز مقاله رو خوندم همونطور که میگه یکم ریسکه یهو شرکت برشکست نشه اتفاقی نیوفته اونم توو این اوضاع بد مملکت
بانک هم سود زیادی نمیده اکثرا 15 درصده، هیچ بانکی سراغ ندارید که بیشتر سود بده؟ به همون سود کم هم نیاز دارم واقعا ولی 15 درصد هم خیلی کمه

milad p1

Registered User
لایک‌ها
52
سلام خیلی ممنون دوست عزیز مقاله رو خوندم همونطور که میگه یکم ریسکه یهو شرکت برشکست نشه اتفاقی نیوفته اونم توو این اوضاع بد مملکت
بانک هم سود زیادی نمیده اکثرا 15 درصده، هیچ بانکی سراغ ندارید که بیشتر سود بده؟ به همون سود کم هم نیاز دارم واقعا ولی 15 درصد هم خیلی کمه
اگر حتما میخواید بانک باشه میتونید از صندوقهای سرمایه گذاری استفاده کنید
بعضا سودهای 20 تا 22 هم دارند
در حال حاضر البته

sun-graphic

Registered User
لایک‌ها
161
اگر حتما میخواید بانک باشه میتونید از صندوقهای سرمایه گذاری استفاده کنید
بعضا سودهای 20 تا 22 هم دارند
در حال حاضر البته

یه جای مطمین باشه اشکال نداره بانک هم نباشه ولی خودم سراغ ندارم نمیدونم کجا میشه اطمینان کرد
صندوقهای سرمایه گذاری هم میشه جایی که مطمین هستند معرفی کنید؟ خیلی ممنون

milad p1

Registered User
لایک‌ها
52
یه جای مطمین باشه اشکال نداره بانک هم نباشه ولی خودم سراغ ندارم نمیدونم کجا میشه اطمینان کرد
صندوقهای سرمایه گذاری هم میشه جایی که مطمین هستند معرفی کنید؟ خیلی ممنون
صندوق خاصی رو که من نمیتونم پیشنهاد بدم چون هر کدوم شرایط خودشون رو دارن و این دیگه بستگی به شما داره
فقط ترجیحا با ضمانت نقد شوندگی بانک باشه
شما به اکثر بانکهای معروف مراجعه کنید دارن صندوق

Last edited:

tana_2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98
دوستان میگن بانک سرمایه و آینده سود 20 درصد میده ولی من خودم نپرسیدم

ولی بانک ایران زمین یکساله 20 درصد سود میده بعد از یک ماه هم اگر پولت لازم داشتی میتونی بگیری ولی سود اون مدت که پول توی حساب بوده 19 درصد حساب می کنن

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
اگر جایی می خواهی که تا این **** سر جاشه پولتم سر جاش باشه فقط برو بانک ملی همون 15 درصد اما اگر میخواهی ریسک کنی صندوق امین آشنا هست 23 درصد سود میده (البته متغیره اما تو همین رنج 21-24 هست)
این سایتها را کلا بی خیال بشو طرف کلی سکه مردم با سایتش کشید بالا رفت هیچ کسی نتونسته به پول و سکه اش برسه .یا موسسه کلی شعبه تو مملکت داشت پول مردم را خورد یه آبم روش

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
ظاهرا اردیبهشت ماه جلسه ای در مورد سود سپرده بانکی قراره برگزار بشه و احتمال زیاد سودها بیشتر بشه..خودشونم فهمیدن پایین آوردن سود باعث شده نقدینگی به سمت طلا و دلار و... بره

فرستاده شده از MI 8 Liteِ من با Tapatalk

light67

Registered User
لایک‌ها
282
چه سپرده ای بوده؟ چند درصد میداده؟
تا پارسال که بلند مدت 1 ساله 18 درصد بود ، گفتن امسال هم همون پول هست 20 درصد شده
الان مثل اینکه کمتر شده ! میشه کاریش کرد ؟ گفته بودن همون پارسالی هست !

sun-graphic

Registered User
لایک‌ها
161
اگر جایی می خواهی که تا این **** سر جاشه پولتم سر جاش باشه فقط برو بانک ملی همون 15 درصد اما اگر میخواهی ریسک کنی صندوق امین آشنا هست 23 درصد سود میده (البته متغیره اما تو همین رنج 21-24 هست)
این سایتها را کلا بی خیال بشو طرف کلی سکه مردم با سایتش کشید بالا رفت هیچ کسی نتونسته به پول و سکه اش برسه .یا موسسه کلی شعبه تو مملکت داشت پول مردم را خورد یه آبم روش

والا با این وضعیت بد مملکت آدم جرات نمیکنه توو این صندوق های خصوصی هم سرمایه گذاری کنه بانک هم بالای 15 درصد نمیده مجبورم همین 15 درصد رو بگیرم
بانک مسکن چطوره؟ اونجا ارزش داره سرمایه گذاری کنیم؟ اگه مبلغی بزاریم واسه خرید خونه کوچیک وام چطور میدن؟ نرخ سودش چقدره؟

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
والا با این وضعیت بد مملکت آدم جرات نمیکنه توو این صندوق های خصوصی هم سرمایه گذاری کنه بانک هم بالای 15 درصد نمیده مجبورم همین 15 درصد رو بگیرم
بانک مسکن چطوره؟ اونجا ارزش داره سرمایه گذاری کنیم؟ اگه مبلغی بزاریم واسه خرید خونه کوچیک وام چطور میدن؟ نرخ سودش چقدره؟
صندوق خانوادگی نیستند که میفرمایید خصوصی. یک مقدار در موردشون مطالعه کنید متوجه میشید که از نظر اطمینان چیزی از سپرده های بانکی کم ندارند، به ویژه صندوقهای متعلق به تامین سرمایه های بسیار بزرگ بانکی که ضامن نقدشوندگی صندوقهاشون هستند.
در کل اگر کسی از جهش دلار/سکه و بورس و در رده های بعدی خودرو و ملک استفاده نبره و سعی هم در یادگیری بیشتر در این زمینه ها نداشته باشه (از جمله زمان مناسب ورود و خروج) مثل جمیع مردم میبینه که به تدریج و در بلند مدت و نسلهای پی در پی بازنده ی اصلی اقتصاد تورمی کشور خواهد بود.

sun-graphic

Registered User
لایک‌ها
161
صندوق خانوادگی نیستند که میفرمایید خصوصی. یک مقدار در موردشون مطالعه کنید متوجه میشید که از نظر اطمینان چیزی از سپرده های بانکی کم ندارند، به ویژه صندوقهای متعلق به تامین سرمایه های بسیار بزرگ بانکی که ضامن نقدشوندگی صندوقهاشون هستند.
در کل اگر کسی از جهش دلار/سکه و بورس و در رده های بعدی خودرو و ملک استفاده نبره و سعی هم در یادگیری بیشتر در این زمینه ها نداشته باشه (از جمله زمان مناسب ورود و خروج) مثل جمیع مردم میبینه که به تدریج و در بلند مدت و نسلهای پی در پی بازنده ی اصلی اقتصاد تورمی کشور خواهد بود.

شما لطف کنید یکی دوتا از این صندوق های مطمین که ضامن نقدشوندگی بانکی هم دارند رو معرفی کنید اگه مطمین هستند اونجا سرمایه گذاری کنیم جای 15 درصد 22-23 درصد سود بگیریم
در مورد جهش دلار و ... من خودم از لحاظ اقتصادی خیلی اطلاعات زیادی ندارم توو این وضعیت هم بدون اطلاعات ریسکه اگه پیشنهادی دارین که هم اطلاعاتم بیشتر بشه هم سرمایه گذاری بهتری کنم ممنون میشم راهنمایی کنید چون واقعا به سودش نیاز دارم مچکرم

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
از شرایط بانک مسکن اطلاعی ندارم.
اگر تو بازه حدود 10سال با پولتون کاری ندارید و جای امن دارید سکه یا طلای آب شده بخرید نگه دارید سودش قطعا از بانک بیشتره .
سویچ کردن بین بازارها کار حرفه ای ها است خود من مثلا اومدم از سپرده بانکی پولم را ببرم بورس سود کنم سود که نکردم از اصل سرمایه ضررم کردم چون مطالعه لازم را نداشتم و از شانس بد موقع خیلی بدی وارد شدم (قبل سقوط بورس)

sun-graphic

Registered User
لایک‌ها
161
از شرایط بانک مسکن اطلاعی ندارم.
اگر تو بازه حدود 10سال با پولتون کاری ندارید و جای امن دارید سکه یا طلای آب شده بخرید نگه دارید سودش قطعا از بانک بیشتره .
سویچ کردن بین بازارها کار حرفه ای ها است خود من مثلا اومدم از سپرده بانکی پولم را ببرم بورس سود کنم سود که نکردم از اصل سرمایه ضررم کردم چون مطالعه لازم را نداشتم و از شانس بد موقع خیلی بدی وارد شدم (قبل سقوط بورس)

راستش در شرف ازدواجم و به همین سودهای کم هم نیاز دارم و واقعا هم کارم گیره و چاره ای هم نیست ولی خدا کمک میکنه
اطلاعات اقتصادی بالایی هم ندارم واسه همین اینجا سوال کردم که دوستان عزیز کمک کنند
نمیتونم ده سال پول رو بزارم کنار
در مورد صندوق سرمایه گذاری هم یکم تحقیق کردم گنجینه امید بانک سپه رو چک کردم توو اینترنت زده بودن سود اخرین ماهی که دادن 22 درصد بوده بنظرتون چطوره همینجا سرمایه گذاری کنم؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
راستش در شرف ازدواجم و به همین سودهای کم هم نیاز دارم و واقعا هم کارم گیره و چاره ای هم نیست ولی خدا کمک میکنه
اطلاعات اقتصادی بالایی هم ندارم واسه همین اینجا سوال کردم که دوستان عزیز کمک کنند
در مورد صندوق سرمایه گذاری هم یکم تحقیق کردم گنجینه امید بانک سپه رو چک کردم توو اینترنت زده بودن سود اخرین ماهی که دادن 22 درصد بوده بنظرتون چطوره همینجا سرمایه گذاری کنم؟
اینکه این صندوق مال بانک سپه است و تو خود بانک سپه لینک گذاشته شده خوبه و نشون میده تقریبا قابل اعتماده اما نمی دونم چرا بانک سپه خودش ضامن نقد شوندگیش نیست البته شاید یک روال قانونی چیزی باشه من اطلاع ندارم .
سابقه صندوق نشون کیده روی همون 20-19 درصد میشه روش حساب کرد فکر می کنم ماه های بعدی بازدهی کمتر میشه و نهایت در یکسال حدود همون 19-20 درصده
من خودم مقداری پول تو امین آشنا دارم اصلا توصیه نمی کنم که شما پول بگذارید یا نگذارید اما تا امروز تقریبا همیشه بالای 22 سود داده

به نظر من شما پولتو در 2-3جا تقسیم کن که خدایی نکرده جایی به مشکل خورد همه پولت یک دفعه نره

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
مرحله دوم ادغام ۵ بانک در سپه از فردا آغار می‌شود

ادغام ۵ بانک وابسته به نیروهای مسلح در بانک سپه با فروش سهام بانک‌ها از ۱۸ فروردین (فردا) وارد مرحله دوم می‌شود.

http://www.ibena.ir/news/98583/

vayu

Registered User
لایک‌ها
645
سلام دوست عزیز
دو تا صندوق خوب هستن که به نظرم ارزش بررسی دارن:
صندوق امین آشنا که تا چند وقت پیش ضامن نقد شوندگی داشت اما الان نداره.
صندوق گسترش فردای ایرانیان که ضامن نقد شوندگیش بانک آینده است.
من جای شما باشم پولم رو بین این دو تا صندوق و همینطور مقداری رو تو حساب آینده ساز بانک آینده تقسیم می کردم

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
سلام دوست عزیز
دو تا صندوق خوب هستن که به نظرم ارزش بررسی دارن:
صندوق امین آشنا که تا چند وقت پیش ضامن نقد شوندگی داشت اما الان نداره.
صندوق گسترش فردای ایرانیان که ضامن نقد شوندگیش بانک آینده است.
من جای شما باشم پولم رو بین این دو تا صندوق و همینطور مقداری رو تو حساب آینده ساز بانک آینده تقسیم می کردم
0f17700a-a325-4430-8a8e-0e19eb4581b1.png

بالا