• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
صندوق امین آشنا تو شهرمون نمایندگی نداره . واسه ثبت نام و صدور واحد باید چیکار کنم ؟

sun-graphic

Registered User
لایک‌ها
161
اینکه این صندوق مال بانک سپه است و تو خود بانک سپه لینک گذاشته شده خوبه و نشون میده تقریبا قابل اعتماده اما نمی دونم چرا بانک سپه خودش ضامن نقد شوندگیش نیست البته شاید یک روال قانونی چیزی باشه من اطلاع ندارم .
سابقه صندوق نشون کیده روی همون 20-19 درصد میشه روش حساب کرد فکر می کنم ماه های بعدی بازدهی کمتر میشه و نهایت در یکسال حدود همون 19-20 درصده
من خودم مقداری پول تو امین آشنا دارم اصلا توصیه نمی کنم که شما پول بگذارید یا نگذارید اما تا امروز تقریبا همیشه بالای 22 سود داده

به نظر من شما پولتو در 2-3جا تقسیم کن که خدایی نکرده جایی به مشکل خورد همه پولت یک دفعه نره

راستش من چندتا قسط باید درماه بدم میخواستم تا جایی که امکانش هست با سود بانک بدم و سرمایه هم اونقدر زیاد نیست که چندجا بخوام بذارم
بنظرتون با اینکه سرمایه زیاد نیست باز هم چندجا تقسیمش کنم؟

سلام دوست عزیز
دو تا صندوق خوب هستن که به نظرم ارزش بررسی دارن:
صندوق امین آشنا که تا چند وقت پیش ضامن نقد شوندگی داشت اما الان نداره.
صندوق گسترش فردای ایرانیان که ضامن نقد شوندگیش بانک آینده است.
من جای شما باشم پولم رو بین این دو تا صندوق و همینطور مقداری رو تو حساب آینده ساز بانک آینده تقسیم می کردم

سلام بله این دو صندوق رو زیاد شنیدم بنظرتون قابل اطمینان هستند؟ (با وضع مملکت چکار کردند که واسه یکم سرمایه هم باید ترس داشته باشیم:general112::mad:)
بعد بانک حكمت ايرانيان داره با سپه ادغام میشه باز همونقدر سود میده؟ نظرتون در مورد گنجینه امید بانک سپه چیه؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
راستش من چندتا قسط باید درماه بدم میخواستم تا جایی که امکانش هست با سود بانک بدم و سرمایه هم اونقدر زیاد نیست که چندجا بخوام بذارم
یه زمانی تمام زندگی من 10 میلیونه یک نفر دیگه 10 میلیارد من 10 میلیون از دست بدم مثل اینه که فلانی 10میلیارد از دست بده در هر دو صورت پولمون و زندگیم را باختیم .اگر پولی که قراره سپرده کنید فردا کلا نباشه مشکل جدی تو زندگیتون پیدا نمیشه یکجا بگذارید در غیر این صورت پولتون را تقسیم بر حداقل 2 کنید .

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
سلام.الان وام 80 میلیونی کدوم بانک میده و چند درصد هست سودش و شرایطش؟

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
سلام.الان وام 80 میلیونی کدوم بانک میده و چند درصد هست سودش و شرایطش؟
وام چی؟ خرید مسکن؟ خرید ماشین؟ ازدواج؟
قوامین هر مبلغی بخوای حتی 1 میلیارد با بازپرداخت 2 ساله میده بدون ضامن با سود خیلی پائین
فقط باید یک حساب پشتیبان وام داشته باشی که به اندازه مبلغ وام داخلش موجودی باشه که به اونم سود ماهیانه میده
بقیه بانک ها هم باید به اندازه مبلغی که وام میخوای پولتو 6 ماه تا 1 سال بخوابونی تو حساب وام بدون دریافت سود
که سود وام هم از 18 درصد به بالاست و 3 نفر هم ضامن میخواد

Last edited:

vayu

Registered User
لایک‌ها
645
0f17700a-a325-4430-8a8e-0e19eb4581b1.png
بله حق با شماست
من شنیده بودم قراره ضامن نقد شوندگیش رو برداره و تصورم این بود که تا حالا انجام شده!

vayu

Registered User
لایک‌ها
645

سلام بله این دو صندوق رو زیاد شنیدم بنظرتون قابل اطمینان هستند؟ (با وضع مملکت چکار کردند که واسه یکم سرمایه هم باید ترس داشته باشیم:general112::mad:)
بعد بانک حكمت ايرانيان داره با سپه ادغام میشه باز همونقدر سود میده؟ نظرتون در مورد گنجینه امید بانک سپه چیه؟
سلام
رک و راست حق داری بترسی! نا امنی یعنی همین!
به نظر من الان هر جور سرمایه گذاری خطرات خودش رو داره
سپرده تو بانک تا مبلغ ۱۰۰ میلیون تضمین پرداخت بانک مرکزی رو داره و اگر کشور از هم نپاشه بانک امنیت خوبی داره (بانک نه موسسه)

صندوق امین آشنا مستقل از بانک حکمت هست و فقط ضامن نقد شوندگی اون بانک حکمته که احتمالاً بعد از ادغام تغییر بکنه.
صندوق گسترش که فعلا ظرفیتش تکمیل شده و بسته است

به هر حال خودت باید تصمیم بگیری

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
وام چی؟ خرید مسکن؟ خرید ماشین؟ ازدواج؟
قوامین هر مبلغی بخوای حتی 1 میلیارد با بازپرداخت 2 ساله میده بدون ضامن با سود خیلی پائین
فقط باید یک حساب پشتیبان وام داشته باشی که به اندازه مبلغ وام داخلش موجودی باشه که به اونم سود ماهیانه میده
بقیه بانک ها هم باید به اندازه مبلغی که وام میخوای پولتو 6 ماه تا 1 سال بخوابونی تو حساب وام بدون دریافت سود
که سود وام هم از 18 درصد به بالاست و 3 نفر هم ضامن میخواد

میخوام ماشین بخرم.اینکه پول خوابونوم نه

sun-graphic

Registered User
لایک‌ها
161
یه زمانی تمام زندگی من 10 میلیونه یک نفر دیگه 10 میلیارد من 10 میلیون از دست بدم مثل اینه که فلانی 10میلیارد از دست بده در هر دو صورت پولمون و زندگیم را باختیم .اگر پولی که قراره سپرده کنید فردا کلا نباشه مشکل جدی تو زندگیتون پیدا نمیشه یکجا بگذارید در غیر این صورت پولتون را تقسیم بر حداقل 2 کنید .

بله درسته به سرمایه که دارم که واقعا نیاز دارم واسه همین سوال میکنم جایی استفاده کنم که مطمین باشه خیالم راحت باشه در کنارش بتونم ماهیانه 500 هم بگیرم واسه یکی از اقساطم
و امکان داره باز هم دوبرابرش کنم کم کم
اصلا هدف از تقسیم کردن پول چیه دوست عزیز؟ یعنی امکان داره با اینکه ضامن نقدشوندگی دارند باز دزدی کنند؟

sun-graphic

Registered User
لایک‌ها
161
سلام
رک و راست حق داری بترسی! نا امنی یعنی همین!
به نظر من الان هر جور سرمایه گذاری خطرات خودش رو داره
سپرده تو بانک تا مبلغ ۱۰۰ میلیون تضمین پرداخت بانک مرکزی رو داره و اگر کشور از هم نپاشه بانک امنیت خوبی داره (بانک نه موسسه)

صندوق امین آشنا مستقل از بانک حکمت هست و فقط ضامن نقد شوندگی اون بانک حکمته که احتمالاً بعد از ادغام تغییر بکنه.
صندوق گسترش که فعلا ظرفیتش تکمیل شده و بسته است

به هر حال خودت باید تصمیم بگیری

واقعا توو این مملکت واسه ساده ترین کارها هم آدم ترس داره که بدبخت نشه:general208: اگه سرمایه خوبی داشتم سریعا فرار میکردم
احتمالا باید بزارم همون صندوق گنجینه امید بانک سپه هرچند یکی دو درصد کمتر میده ولی چاره ای نیست چون اطلاعات زیادی ندارم که بتونم بهتر استفاده کنم
صندوق امین آشنا که داره ادغام میشه معلوم نیست چی میشه، صندوق گسترش هم که تکمیله

vayu

Registered User
لایک‌ها
645
واقعا توو این مملکت واسه ساده ترین کارها هم آدم ترس داره که بدبخت نشه:general208: اگه سرمایه خوبی داشتم سریعا فرار میکردم
احتمالا باید بزارم همون صندوق گنجینه امید بانک سپه هرچند یکی دو درصد کمتر میده ولی چاره ای نیست چون اطلاعات زیادی ندارم که بتونم بهتر استفاده کنم
صندوق امین آشنا که داره ادغام میشه معلوم نیست چی میشه، صندوق گسترش هم که تکمیله
راستش هیچ وقت به کسی توصیه نمی کنم چیکار کنه، اما همیشه ریسک و سود رابطه مستقیم دارن!
ضامن نقد شوندگی صندوق گنجینه امید هم تامین سرمایه امید هست و سودی تضمینی اون ۱۶ درصده و پارسال نزدیک ۲۰ درصد پرداخت داشته

اگر مبلغت بالای ۱۵ میلیون و زیر ۱۰۰ میلیونه به حساب آینده ساز بانک آینده هم فکر کن

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
اصلا هدف از تقسیم کردن پول چیه دوست عزیز؟ یعنی امکان داره با اینکه ضامن نقدشوندگی دارند باز دزدی کنند؟
بله دقیقا مثل موسسه ها ممکنه صبح از خواب بلند بشید بگند پولی در کار نیست حالا برو شکایت کن و....بر فرض به پولت برسی یکی دو سال بعد
صندوق امین آشنا که داره ادغام میشه معلوم نیست چی میشه
شما برید بانک حکمت اصلا نمی دونند یا نمی گیند امین آشنایی وجود داره اصل اعتبار امین آشنا به کارگزاری پشتشه که خوب کارگزاری معروفی هست .ضامنش هم که بانک حکمته بیشتر برای راحت کردن خیال مردمه اگر نه کلی صندوق هست که ضامنش اصلا هیچ بانکی نیست.

من خودم پولم مثل شما کمه بین امین آشنا که حدود 23 درصده و حساب آینده ساز 21درصد پولم را نصف نصف کردم هر دو هم ریسک داره اما حداقل یکی رفت روهوا کلا صفر نمیشم

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
اگر مبلغت بالای ۱۵ میلیون و زیر ۱۰۰ میلیونه به حساب آینده ساز بانک آینده هم فکر کن

چرا زیر 100 میلیون اگر بالای 100 میلیون بزاری بانک آینده خطر ناکه؟

hamid.hd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
راستش هیچ وقت به کسی توصیه نمی کنم چیکار کنه، اما همیشه ریسک و سود رابطه مستقیم دارن!
ضامن نقد شوندگی صندوق گنجینه امید هم تامین سرمایه امید هست و سودی تضمینی اون ۱۶ درصده و پارسال نزدیک ۲۰ درصد پرداخت داشته

سلام بالای پونزده میلیون چه حسابی سود خوبی میده تو اینده؟ روزشمار یا سپردش چند درصده؟

فرستاده شده از KIW-L21ِ من با Tapatalk

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
کاری به بانک آینده نداره بانک مرکزی در هر بانکی فقط تا 100 میلیون سپرده را ضمانت و بیمه میکنه
یعنی اگه 1 میلیارد داشته باشی و بانک ورشکسته بشه 100 میلیون بهت میدن 900 میلیون دیگه وضعیتش نامشخصه

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
سود روزشمار کلا حذف شد
الان همه حساب های کوتاه مدت ماه شمار شدن با سود 10 درصد و حداقل موجودی 50 هزار تومان
ضمنا نباید به پولت تا 30 روز کامل دست بزنی و اگه میخوای سود بگیری قبل از 30 روز حق برداشت نداری والی سود اون ماه 0 صفر میشه
فکر نمیکنم به این صورتی باشه که میگید

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
چون من حسابم رو واریز و برداشت دارم اما سودش یکیه گفتم
قبلا به حداقل موجودی هر روز سود میدادند الان به حداقل موجودی هر ماه مشکلی از نظر واریز برداشت نیست اما کافیه یک روز ماه حسابتون حتی برای چند ثانیه خالی بشه کلا اون ماه دیگه سود نمی دهند.

vayu

Registered User
لایک‌ها
645
نه چه خطری! فقط گفتم تا مبلغ ۱۰۰ میلیون رو هر بانکی بزارید بانک مرکزی و در واقع دولت ضامن پرداختش هست

بالا