اینکه این صندوق مال بانک سپه است و تو خود بانک سپه لینک گذاشته شده خوبه و نشون میده تقریبا قابل اعتماده اما نمی دونم چرا بانک سپه خودش ضامن نقد شوندگیش نیست البته شاید یک روال قانونی چیزی باشه من اطلاع ندارم .
سابقه صندوق نشون کیده روی همون 20-19 درصد میشه روش حساب کرد فکر می کنم ماه های بعدی بازدهی کمتر میشه و نهایت در یکسال حدود همون 19-20 درصده
من خودم مقداری پول تو امین آشنا دارم اصلا توصیه نمی کنم که شما پول بگذارید یا نگذارید اما تا امروز تقریبا همیشه بالای 22 سود داده
به نظر من شما پولتو در 2-3جا تقسیم کن که خدایی نکرده جایی به مشکل خورد همه پولت یک دفعه نره
سلام دوست عزیز
دو تا صندوق خوب هستن که به نظرم ارزش بررسی دارن:
صندوق امین آشنا که تا چند وقت پیش ضامن نقد شوندگی داشت اما الان نداره.
صندوق گسترش فردای ایرانیان که ضامن نقد شوندگیش بانک آینده است.
من جای شما باشم پولم رو بین این دو تا صندوق و همینطور مقداری رو تو حساب آینده ساز بانک آینده تقسیم می کردم
یه زمانی تمام زندگی من 10 میلیونه یک نفر دیگه 10 میلیارد من 10 میلیون از دست بدم مثل اینه که فلانی 10میلیارد از دست بده در هر دو صورت پولمون و زندگیم را باختیم .اگر پولی که قراره سپرده کنید فردا کلا نباشه مشکل جدی تو زندگیتون پیدا نمیشه یکجا بگذارید در غیر این صورت پولتون را تقسیم بر حداقل 2 کنید .راستش من چندتا قسط باید درماه بدم میخواستم تا جایی که امکانش هست با سود بانک بدم و سرمایه هم اونقدر زیاد نیست که چندجا بخوام بذارم
بنظرتون با اینکه سرمایه زیاد نیست باز هم چندجا تقسیمش کنم؟
وام چی؟ خرید مسکن؟ خرید ماشین؟ ازدواج؟سلام.الان وام 80 میلیونی کدوم بانک میده و چند درصد هست سودش و شرایطش؟
بله حق با شماست
سلامراستش من چندتا قسط باید درماه بدم میخواستم تا جایی که امکانش هست با سود بانک بدم و سرمایه هم اونقدر زیاد نیست که چندجا بخوام بذارم
بنظرتون با اینکه سرمایه زیاد نیست باز هم چندجا تقسیمش کنم؟
سلام بله این دو صندوق رو زیاد شنیدم بنظرتون قابل اطمینان هستند؟ (با وضع مملکت چکار کردند که واسه یکم سرمایه هم باید ترس داشته باشیم:general112:)
بعد بانک حكمت ايرانيان داره با سپه ادغام میشه باز همونقدر سود میده؟ نظرتون در مورد گنجینه امید بانک سپه چیه؟
وام چی؟ خرید مسکن؟ خرید ماشین؟ ازدواج؟
قوامین هر مبلغی بخوای حتی 1 میلیارد با بازپرداخت 2 ساله میده بدون ضامن با سود خیلی پائین
فقط باید یک حساب پشتیبان وام داشته باشی که به اندازه مبلغ وام داخلش موجودی باشه که به اونم سود ماهیانه میده
بقیه بانک ها هم باید به اندازه مبلغی که وام میخوای پولتو 6 ماه تا 1 سال بخوابونی تو حساب وام بدون دریافت سود
که سود وام هم از 18 درصد به بالاست و 3 نفر هم ضامن میخواد
یه زمانی تمام زندگی من 10 میلیونه یک نفر دیگه 10 میلیارد من 10 میلیون از دست بدم مثل اینه که فلانی 10میلیارد از دست بده در هر دو صورت پولمون و زندگیم را باختیم .اگر پولی که قراره سپرده کنید فردا کلا نباشه مشکل جدی تو زندگیتون پیدا نمیشه یکجا بگذارید در غیر این صورت پولتون را تقسیم بر حداقل 2 کنید .
سلام
رک و راست حق داری بترسی! نا امنی یعنی همین!
به نظر من الان هر جور سرمایه گذاری خطرات خودش رو داره
سپرده تو بانک تا مبلغ ۱۰۰ میلیون تضمین پرداخت بانک مرکزی رو داره و اگر کشور از هم نپاشه بانک امنیت خوبی داره (بانک نه موسسه)
صندوق امین آشنا مستقل از بانک حکمت هست و فقط ضامن نقد شوندگی اون بانک حکمته که احتمالاً بعد از ادغام تغییر بکنه.
صندوق گسترش که فعلا ظرفیتش تکمیل شده و بسته است
به هر حال خودت باید تصمیم بگیری
راستش هیچ وقت به کسی توصیه نمی کنم چیکار کنه، اما همیشه ریسک و سود رابطه مستقیم دارن!واقعا توو این مملکت واسه ساده ترین کارها هم آدم ترس داره که بدبخت نشه:general208: اگه سرمایه خوبی داشتم سریعا فرار میکردم
احتمالا باید بزارم همون صندوق گنجینه امید بانک سپه هرچند یکی دو درصد کمتر میده ولی چاره ای نیست چون اطلاعات زیادی ندارم که بتونم بهتر استفاده کنم
صندوق امین آشنا که داره ادغام میشه معلوم نیست چی میشه، صندوق گسترش هم که تکمیله
بله دقیقا مثل موسسه ها ممکنه صبح از خواب بلند بشید بگند پولی در کار نیست حالا برو شکایت کن و....بر فرض به پولت برسی یکی دو سال بعداصلا هدف از تقسیم کردن پول چیه دوست عزیز؟ یعنی امکان داره با اینکه ضامن نقدشوندگی دارند باز دزدی کنند؟
شما برید بانک حکمت اصلا نمی دونند یا نمی گیند امین آشنایی وجود داره اصل اعتبار امین آشنا به کارگزاری پشتشه که خوب کارگزاری معروفی هست .ضامنش هم که بانک حکمته بیشتر برای راحت کردن خیال مردمه اگر نه کلی صندوق هست که ضامنش اصلا هیچ بانکی نیست.صندوق امین آشنا که داره ادغام میشه معلوم نیست چی میشه
اگر مبلغت بالای ۱۵ میلیون و زیر ۱۰۰ میلیونه به حساب آینده ساز بانک آینده هم فکر کن
سلام بالای پونزده میلیون چه حسابی سود خوبی میده تو اینده؟ روزشمار یا سپردش چند درصده؟راستش هیچ وقت به کسی توصیه نمی کنم چیکار کنه، اما همیشه ریسک و سود رابطه مستقیم دارن!
ضامن نقد شوندگی صندوق گنجینه امید هم تامین سرمایه امید هست و سودی تضمینی اون ۱۶ درصده و پارسال نزدیک ۲۰ درصد پرداخت داشته
اگر مبلغت بالای ۱۵ میلیون و زیر ۱۰۰ میلیونه به حساب آینده ساز بانک آینده هم فکر کن
کاری به بانک آینده نداره بانک مرکزی در هر بانکی فقط تا 100 میلیون سپرده را ضمانت و بیمه میکنهچرا زیر 100 میلیون اگر بالای 100 میلیون بزاری بانک آینده خطر ناکه؟
فکر نمیکنم به این صورتی باشه که میگیدسود روزشمار کلا حذف شد
الان همه حساب های کوتاه مدت ماه شمار شدن با سود 10 درصد و حداقل موجودی 50 هزار تومان
ضمنا نباید به پولت تا 30 روز کامل دست بزنی و اگه میخوای سود بگیری قبل از 30 روز حق برداشت نداری والی سود اون ماه 0 صفر میشه
این دستور بانک مرکزی به بانک ها هست ولاغیرفکر نمیکنم به این صورتی باشه که میگید
چون من حسابم رو واریز و برداشت دارم اما سودش یکیه گفتماین دستور بانک مرکزی به بانک ها هست ولاغیر
قبلا به حداقل موجودی هر روز سود میدادند الان به حداقل موجودی هر ماه مشکلی از نظر واریز برداشت نیست اما کافیه یک روز ماه حسابتون حتی برای چند ثانیه خالی بشه کلا اون ماه دیگه سود نمی دهند.چون من حسابم رو واریز و برداشت دارم اما سودش یکیه گفتم
نه چه خطری! فقط گفتم تا مبلغ ۱۰۰ میلیون رو هر بانکی بزارید بانک مرکزی و در واقع دولت ضامن پرداختش هستچرا زیر 100 میلیون اگر بالای 100 میلیون بزاری بانک آینده خطر ناکه؟