آرتیمس محتشم
Registered User
- نوشتهها
- 578
- لایکها
- 158
این حساب اینده سازبانک اینده کف موجودیش چقدره؟
بانک سرمایه صندوقه یا سپرده هستش این 20 درصدیش؟دوستان میگن بانک سرمایه و آینده سود 20 درصد میده ولی من خودم نپرسیدم
اخوی اگه نمیخای پول تو امثال آینده ساز بذاری عنان پول خودت رو دست صندوق ها نده یک سری سهم ها تو بورس هست که بسیار کم ریسکه مثل مخابرات یا همراه اول یا آپ اینها تضمین شده هست که بیست درصد رو سالیانه بهت میده اگر بیشتر نده...سلام دوستان. به راهنماییتون نیاز دارم؛
پول من بیشتر از 100 میلیون هست. بنظرتون توی صندوق سرمایه گذاری بذارم یا حساب کوتاه مدت؟
کدوم صندوق یا بانک رو پیشنهاد میدین؟
شما باشین تو بانک و اینها میذارین یا چیزی میخرید؟
یک میلیون تومناین حساب اینده سازبانک اینده کف موجودیش چقدره؟
این صندوق ها ریسک خودشون رو دارن چون ممکنه حتی منفی هم بشن و ضرر بدنصندوقهای مختلط بازدهی 7 تا 16 درصد در ماه داشتن. بازدهی سال هم 25 تا 104 درصد
به نظرتون کدوم صندوق برای سرمایه گذاری بهتره؟
http://www.fipiran.com/Fund/MFComparing/2
یادمه بانک رفاه هم بیست درصد یکساله داشت اما اصلا به آینده نمیرسه و جریمه برداشت دارهزودتر از یکسال سپرده یک ساله رو ببندی چی میشه؟
کدوم بانک سود یکساله بالای 15 درصد میده؟ (آینده و قوامین و گردشگری از این دست نه)
قبلا یک میلیون بوداین حساب اینده سازبانک اینده کف موجودیش چقدره؟
ظاهرا اردیبهشت ماه جلسه ای در مورد سود سپرده بانکی قراره برگزار بشه و احتمال زیاد سودها بیشتر بشه..خودشونم فهمیدن پایین آوردن سود باعث شده نقدینگی به سمت طلا و دلار و... بره
فرستاده شده از MI 8 Liteِ من با Tapatalk
والا الان مردم برای سفتش موندن چه برسه چک عیجب دزد بازار شده یعنی پودار شدن و زندگی خوب داشتن مساوی با دزدی و کلاهبرداریهدوستان عزیز یکی از رفقام ی دکتر رو میشناسه میگه هر مبلغی بهش بدی باهاش کار میکنه و بهت تا 30 درصد هم سود میده ماهیانه حتی بعضی مواقع بیشتر هم میشه
چک هم میده بنظرتون توو این وضعیت میشه اعتماد کرد؟ چون خودم که خیلی طرف رو نمیشناسم یا راه حلی چیزی سراغ دارید که محکم کاری کنم مشکلی پیش نیاد؟
خیلی دل داری به خدادوستان عزیز یکی از رفقام ی دکتر رو میشناسه میگه هر مبلغی بهش بدی باهاش کار میکنه و بهت تا 30 درصد هم سود میده ماهیانه حتی بعضی مواقع بیشتر هم میشه
چک هم میده بنظرتون توو این وضعیت میشه اعتماد کرد؟ چون خودم که خیلی طرف رو نمیشناسم یا راه حلی چیزی سراغ دارید که محکم کاری کنم مشکلی پیش نیاد؟
والا الان مردم برای سفتش موندن چه برسه چک عیجب دزد بازار شده یعنی پودار شدن و زندگی خوب داشتن مساوی با دزدی و کلاهبرداریه
خیلی دل داری به خدا
مردم میترسن بانک پول بزارن که بانک مرکزی و دولت پشتشه تازه تا به حال هیچ بانکی ورشکسته نشده و پول مردم رو نخورده! (تا حالا)
حالا شما می خوایی حاصل زحمتت رو بدی دست یکی که نمیدونی کیه
محکم کاری رو ولش کن :general705: اگر در رفت کانادا همه محکم کاری ها میشه کشک:general602:
حداقل بزار حساب آینده ساز که بیست درصد میده و سود هم روی سود میاد، با سود مرکب گرفتن اضافه کردن مبلغ سود به اصل پول، در نهایت سود سالانه بیش از بیست درصد میشه.نه والا خیلی هم دل ندارم
رفیقم میگفت کلی سرمایه داره و دکتره مملکته نمیاد دزدی کنه ولی راستش من به رفیقمم خیلی اطمینان ندارم چون یکی دوبار سرمایشو به باد داده:general710:
بله فرمایشتون درسته هر دو دوست عزیز، مجبورم بزارم بانک همون سود 18 درصدی رو بگیرم
مثل اینکه هیچ راه بهتری نیست که یکم بیشتر سود بده
از این کارا نکن برادر! خیلیها رو میشناسم که سر این قضایا پولشون به فنا رفته و کاری هم نتونستن بکنن. خود ما هم سالها قبل برای یه همچین چیزی کلاه سرمون رفت. طرف از آشناهای نزدیک همسایهای بود که 10،15 سال میشناختیمش و دیگه فکر میکردیم خیلی مطمئن هست، ولی بعد از یه مدت گم و گور شد و مشخص شد که مشکل مالی پیدا کرده (یا حداقل خودش اینطور ادعا میکرد). حال ما چون از طریق اون همسایه باهاش آشنا شده بودیم، تونستیم به بدبختی به پولمون برسیم ولی کلاً این کارها ریسک بالایی داره و سراغش نرین بهتره. توی همین بانکهایی که 20% میدن بذارین، خیالتون هم راحتتره. با اینکه همینا هم معلوم نیست به کجا میرسن ولی حداقل مشکلاتش کمتره.دوستان عزیز یکی از رفقام ی دکتر رو میشناسه میگه هر مبلغی بهش بدی باهاش کار میکنه و بهت تا 30 درصد هم سود میده ماهیانه حتی بعضی مواقع بیشتر هم میشه