sun-graphic
Registered User
- نوشتهها
- 223
- لایکها
- 161
حداقل بزار حساب آینده ساز که بیست درصد میده و سود هم روی سود میاد، با سود مرکب گرفتن اضافه کردن مبلغ سود به اصل پول، در نهایت سود سالانه بیش از بیست درصد میشه.
بنظر من صندوق هم بزارید خیلی خیلی مطمئن تر از اینکه پیش کسی که ازش کاملا مطمئن نیستین سرمایه گذاری کنید.
بانک آینده یکی دوجا خوندم برشکست شدن البته مثل اینکه شایعه بوده یکم ترسیدم
البته سرمایه زیر صد تومن هست اگه مشکلی پیش بیاد شنیدم بانک مرکزی ساپورت میکنه درسته؟
یه مسیله دیگه هم اینه من مجبورم هرماه یکم از سرمایه رو بردارم در این صورت سود کم میشه؟ چطوری حساب میکنند؟
از این کارا نکن برادر! خیلیها رو میشناسم که سر این قضایا پولشون به فنا رفته و کاری هم نتونستن بکنن. خود ما هم سالها قبل برای یه همچین چیزی کلاه سرمون رفت. طرف از آشناهای نزدیک همسایهای بود که 10،15 سال میشناختیمش و دیگه فکر میکردیم خیلی مطمئن هست، ولی بعد از یه مدت گم و گور شد و مشخص شد که مشکل مالی پیدا کرده (یا حداقل خودش اینطور ادعا میکرد). حال ما چون از طریق اون همسایه باهاش آشنا شده بودیم، تونستیم به بدبختی به پولمون برسیم ولی کلاً این کارها ریسک بالایی داره و سراغش نرین بهتره. توی همین بانکهایی که 20% میدن بذارین، خیالتون هم راحتتره. با اینکه همینا هم معلوم نیست به کجا میرسن ولی حداقل مشکلاتش کمتره.
درسته کنسلش کردم واقعا توو این مملکت ادم از بانک هم میترسه شرایط رو جوری کردن که مجبوریم به این سودهای کم اکتفا کنیم