saeed_taj
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 4,239
- لایکها
- 5,787
بانک شهر بالای 50 تومن 20 درصد میدهالان دیگه هیچ بانکی بالای ۲۰درصد سود نمیده؟؟؟؟؟؟؟
بانک شهر بالای 50 تومن 20 درصد میدهالان دیگه هیچ بانکی بالای ۲۰درصد سود نمیده؟؟؟؟؟؟؟
اگر سود بالای بیست می خوای باید برید سمت صندوق های درآمد ثابت مثلا صندوق امین آشنا که ضامن نقدشوندگی اون بانک حکمته یا صندوق گسترش ایرانیان بانک آیندهالان دیگه هیچ بانکی بالای ۲۰درصد سود نمیده؟؟؟؟؟؟؟
بستگی به تعداد روز های ماه دارهبنظرم 20 هم الان خوبه با این وضعیت
یک میلیارد سود سپردش چقدر میشه بچه؟
بانک پارسیان؟
بستگی به تعداد روز های ماه داره
حدوداً میانگین شانزده میلیون و هفتصد
دوستان یه صد تومنی بانک آینده دارم و تا اینجای کار حدود 5 سال مرتب و به موقع از 21 تا 23 درصد دادن...
یه 300 تومن دیگه بزودی به دستم میرسه ... ماهیانه به پول نیاز دارم و وقت برای ارز خریدن و سرمایه گذاری روی مسکن و اجاره دادن ... ندارم
بنظرتون این 300 رو توو چند بانک نزارم تا اینکه یه جا باشه؟!
نصیحت دوران بچگی پدربزرگمه: پولاتو خصوصا توو سفر توو چند جیب و کیف و .. نگه دار D:
اگر یکسال کامل به اصل و سود پولت دست نزنی سود مرکب میشه و به سود پولت هم سود تعلق میگیره که یک درصدی بیشتر میشهتعداد روزهای ماه رو متوجه نشدم
یکساله سپرده کنیم
یعنی یکسال دست نزنیم
بانک ها اینقدر هم ترس ندارن، به خودت بستگی دارهدوستان یه صد تومنی بانک آینده دارم و تا اینجای کار حدود 5 سال مرتب و به موقع از 21 تا 23 درصد دادن...
یه 300 تومن دیگه بزودی به دستم میرسه ... ماهیانه به پول نیاز دارم و وقت برای ارز خریدن و سرمایه گذاری روی مسکن و اجاره دادن ... ندارم
بنظرتون این 300 رو توو چند بانک نزارم تا اینکه یه جا باشه؟!
نصیحت دوران بچگی پدربزرگمه: پولاتو خصوصا توو سفر توو چند جیب و کیف و .. نگه دار D:
صد یا نود تومن چقدر سودش هست؟
آینده حمید جان با اینی که من الان میگیرم (21)
نود تومن میشه 1500 ت
صد تومن میشه 1750 ت
الان یه مطب پزشک گیر آوردم سال ساخت 98 زاهدان
450 قیمت زده
تصمیم دارم بانک نزارم و این مطب رو بخرم و بدم اجاره
ماهی 3 تومن اجاره میدن... ولی دیگه ملک هست و مسلما افزایش قیمت پیدا میکنه.
پول بانک بدیش همینه
صد تومن 5 سال گذاشتم همون مونده ( چون ماهیانه نیاز داشتم و همشون رو هم خرج کردم )
ولی همین صد تومن رو پدر مادرم دو تا زمین هر کدومشون خریدن شهرک زاهدان
الان رسیده به 800 میلیون دو تا زمین با هم
اگر سود بالای بیست می خوای باید برید سمت صندوق های درآمد ثابت مثلا صندوق امین آشنا که ضامن نقدشوندگی اون بانک حکمته یا صندوق گسترش ایرانیان بانک آینده
فکر کنم الان باید ۲۴ یا ۲۵ درصد بده
حمید جان منظور دوستمون از صندوق ، "صندوق های سرمایه گذاری" هست که تحت نظر سازمان بورس اداره میشن .با این وضعیتی که این صندوق ها درست کردن مثله ثامن دیگه کسی جرات نداره بره طرفشون
ثامن صندوق نبود، موسسه بود...با این وضعیتی که این صندوق ها درست کردن مثله ثامن دیگه کسی جرات نداره بره طرفشون
سلام دوستان..
الان کدوم بانک ها سود خوب میدن واسه سپرده گذاری کوتاه مدت؟
--------
یه بانک باشه که فردا مثل کاسپین و فرشتگان و باقی عزیزان..درش تخته نشه
-------
بانک ملی و ملت و اینا چطوره؟
آینده حمید جان با اینی که من الان میگیرم (21)
نود تومن میشه 1500 ت
صد تومن میشه 1750 ت
الان یه مطب پزشک گیر آوردم سال ساخت 98 زاهدان
450 قیمت زده
تصمیم دارم بانک نزارم و این مطب رو بخرم و بدم اجاره
ماهی 3 تومن اجاره میدن... ولی دیگه ملک هست و مسلما افزایش قیمت پیدا میکنه.
پول بانک بدیش همینه
صد تومن 5 سال گذاشتم همون مونده ( چون ماهیانه نیاز داشتم و همشون رو هم خرج کردم )
ولی همین صد تومن رو پدر مادرم دو تا زمین هر کدومشون خریدن شهرک زاهدان
الان رسیده به 800 میلیون دو تا زمین با هم
۲۰درصد یکسالهدوستان از سود بانک گردشگری کسی اطلاع داره؟